ενδιαφερον...Ζάνα και Μαρία είναι στη Στουρνάρι 29 , για τις άλλες από τι ξέρω είναι εκεί
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ενδιαφερον...Ζάνα και Μαρία είναι στη Στουρνάρι 29 , για τις άλλες από τι ξέρω είναι εκεί
Ζάνα και Μαρία είναι στη [size=13pt]Στουρνάρι 29 [/size] , για τις άλλες από τι ξέρω είναι εκεί
Πώς είναι αυτή εμφανισιακά? γενικά ποιές απέμειναν εκεί ξέρει κανείς?Πέρασα και εγώ με Βαλεντίνα και πραγματικά η κοπέλα είναι ποιοτική. Μασαζ αρκετά καλό και στο πρόγραμμα πολύ καλό. Με μερικές κοπέλες όμως δεν υπάρχει χημεία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τν ίδια την κοπέλα. Στο ζανόσπιτο έχω καιρό να δώ μια μικρή ονόματι Χριστίνα, ξέρει κανείς τίποτα.
Και δεν βλέπω και εδω και καιρό την Ζάνα ξέρει κανείς τίποτα?
Πέρασα και εγώ με Βαλεντίνα και πραγματικά η κοπέλα είναι ποιοτική. Μασαζ αρκετά καλό και στο πρόγραμμα πολύ καλό. Με μερικές κοπέλες όμως δεν υπάρχει χημεία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τν ίδια την κοπέλα. Στο ζανόσπιτο έχω καιρό να δώ μια μικρή ονόματι Χριστίνα, ξέρει κανείς τίποτα.
Και δεν βλέπω και εδω και καιρό την Ζάνα ξέρει κανείς τίποτα?
Πρόσφατη σύνθεση: Βερόνικα, Ναταλί και Πάολα.Χθεσινό πέρασμα από το κατάστημα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Στην υποδοχή η τσατσά και μόλις 1 κοπέλα (δεν την ήξερα και δεν έλεγε και τίποτα). Το μαγαζί άδειο και όλες οι άλλες απουσίαζαν.
Περίεργο να έχουν όλες μαζί περίοδο...
Κάτι άλλο συμβαίνει
Πρόσφατη σύνθεση: Βερόνικα, Ναταλί και Πάολα.
Την προηγούμενη φορά που πήγα ενώ ζήτησα συγκεκριμένη κοπέλα, η σερίφησα μ' έβαλε και τις είδα 5-6. Από αυτές μου γυάλισε η Μαρία, μια ψιλή νταρντάνα.
Παίζει ακόμη;
πόσο φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καλά τα μασαζοθρέντ?μεταφέρθη στο νέο ζανόσπιτο στο στουρνάρη 29.
κακώς άπαντάς!!!!!!!!!!!!!
Ναι, ρίξε όμως καμιά ματιά και πιο πίσω. Θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες!H Ναταλί τι λέει; αξίζει τα λεφτά της.
Ευχαριστώ φίλε, σήμερα το πήρα χαμπάριπόσο φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καλά τα μασαζοθρέντ?μεταφέρθη στο νέο ζανόσπιτο στο στουρνάρη 29.
H Ναταλί τι λέει; αξίζει τα λεφτά της.