Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

loxagos6969

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα και εγώ με Βαλεντίνα και πραγματικά η κοπέλα είναι ποιοτική. Μασαζ αρκετά καλό και στο πρόγραμμα πολύ καλό. Με μερικές κοπέλες όμως δεν υπάρχει χημεία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τν ίδια την κοπέλα. Στο ζανόσπιτο έχω καιρό να δώ μια μικρή ονόματι Χριστίνα, ξέρει κανείς τίποτα.
Και δεν βλέπω και εδω και καιρό την Ζάνα ξέρει κανείς τίποτα?

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασα και εγώ με Βαλεντίνα και πραγματικά η κοπέλα είναι ποιοτική. Μασαζ αρκετά καλό και στο πρόγραμμα πολύ καλό. Με μερικές κοπέλες όμως δεν υπάρχει χημεία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τν ίδια την κοπέλα. Στο ζανόσπιτο έχω καιρό να δώ μια μικρή ονόματι Χριστίνα, ξέρει κανείς τίποτα.
Πώς είναι αυτή εμφανισιακά? γενικά ποιές απέμειναν εκεί ξέρει κανείς?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785

κοιτα εδω.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σήμερα είχα φουσκοδεντριές και έκανα τσάρκα στο κέντρο... (πριν τις προετοιμασίες για την ομιλία του Κωστάκη!!!)
το ζανόσπιτο ήταν κομπλέ και δεν ήθελα να περιμένω... next time

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Χθεσινό πέρασμα από το κατάστημα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Στην υποδοχή η τσατσά και μόλις 1 κοπέλα (δεν την ήξερα και δεν έλεγε και τίποτα). Το μαγαζί άδειο και όλες οι άλλες απουσίαζαν.
Περίεργο να έχουν όλες μαζί περίοδο...
Κάτι άλλο συμβαίνει
Πρόσφατη σύνθεση: Βερόνικα, Ναταλί και Πάολα.
Για τα δικά μου ... πρότυπα Πάολα :dancing: και πάλι Πάολα :rockon:!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
πράγματι, πολύ δυνατή η Πάολα... και με τεράστια υπομονή. Όταν την πήρα της έβγαλα το σαγόνια, αλλά με τελείωσε!!! :pipa2: :pipa2: :pipa2:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
θα συμφωνισω μαζισας παλικαρια , για μενα εχει και γαμω τις καβλωφατσες και το τιμαει το 80ευρο

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την προηγούμενη φορά που πήγα ενώ ζήτησα συγκεκριμένη κοπέλα, η σερίφησα μ' έβαλε και τις είδα 5-6. Από αυτές μου γυάλισε  :pipa1: :knockinb:  :cum: η Μαρία, μια ψιλή νταρντάνα.
Παίζει ακόμη;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Την προηγούμενη φορά που πήγα ενώ ζήτησα συγκεκριμένη κοπέλα, η σερίφησα μ' έβαλε και τις είδα 5-6. Από αυτές μου γυάλισε  :pipa1: :knockinb:  :cum: η Μαρία, μια ψιλή νταρντάνα.
Παίζει ακόμη;

πόσο φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καλά τα μασαζοθρέντ?μεταφέρθη στο νέο ζανόσπιτο στο στουρνάρη 29.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• DIKASTHS .jpg
    DIKASTHS .jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 23

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μια φορα εχω παει στο μασαζομπουγατσατζιδικο αλλα δε πηρα τιποτισ...οποτε τουσ χερετησα κλεφτικα...εχει και αλου πορτοκαλιεσ που κανουνε πεοθυλασμο

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
H Ναταλί τι λέει; αξίζει τα λεφτά της.

Επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα όπου διαθέσιμες ήταν η Πάολα, η Ναταλί και κάποια που δεν συγκράτησα...

Η κυρά Σοφία με προέτρεψε για Ναταλί μια και ήμουν πολύ κουρασμένος για..καλό μασάζ όπως είπε...δεν με απογοήτευσε μια και το Ναταλάκι ήταν ευδιάθετο και έτοιμο για  :knockinb:

Πάντως αυτή τη Πάολα πρέπει να την πάρω...επειδή κάποιος είπε ότι έχει μικρά  :tits:, δεν συμφωνω....πρεπει να τη δοκιμάσω...

Πάντως Ναταλί...εγγύηση...

ελπίζω να βοήθησα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom