ενδιαφερον...Ζάνα και Μαρία είναι στη Στουρνάρι 29 , για τις άλλες από τι ξέρω είναι εκεί
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
Ζάνα και Μαρία είναι στη [size=13pt]Στουρνάρι 29 [/size] , για τις άλλες από τι ξέρω είναι εκεί
Είσαι σίγουρος για το νούμερο?
loxagos6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πέρασα και εγώ με Βαλεντίνα και πραγματικά η κοπέλα είναι ποιοτική. Μασαζ αρκετά καλό και στο πρόγραμμα πολύ καλό. Με μερικές κοπέλες όμως δεν υπάρχει χημεία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τν ίδια την κοπέλα. Στο ζανόσπιτο έχω καιρό να δώ μια μικρή ονόματι Χριστίνα, ξέρει κανείς τίποτα.
Και δεν βλέπω και εδω και καιρό την Ζάνα ξέρει κανείς τίποτα?
Πώς είναι αυτή εμφανισιακά? γενικά ποιές απέμειναν εκεί ξέρει κανείς?Πέρασα και εγώ με Βαλεντίνα και πραγματικά η κοπέλα είναι ποιοτική. Μασαζ αρκετά καλό και στο πρόγραμμα πολύ καλό. Με μερικές κοπέλες όμως δεν υπάρχει χημεία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τν ίδια την κοπέλα. Στο ζανόσπιτο έχω καιρό να δώ μια μικρή ονόματι Χριστίνα, ξέρει κανείς τίποτα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.093
- Πόντοι
- 22.785
Πέρασα και εγώ με Βαλεντίνα και πραγματικά η κοπέλα είναι ποιοτική. Μασαζ αρκετά καλό και στο πρόγραμμα πολύ καλό. Με μερικές κοπέλες όμως δεν υπάρχει χημεία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τν ίδια την κοπέλα. Στο ζανόσπιτο έχω καιρό να δώ μια μικρή ονόματι Χριστίνα, ξέρει κανείς τίποτα.
κοιτα εδω.....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πρόσφατη σύνθεση: Βερόνικα, Ναταλί και Πάολα.Χθεσινό πέρασμα από το κατάστημα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Στην υποδοχή η τσατσά και μόλις 1 κοπέλα (δεν την ήξερα και δεν έλεγε και τίποτα). Το μαγαζί άδειο και όλες οι άλλες απουσίαζαν.
Περίεργο να έχουν όλες μαζί περίοδο...
Κάτι άλλο συμβαίνει
Για τα δικά μου ... πρότυπα Πάολα και πάλι Πάολα !!!
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πρόσφατη σύνθεση: Βερόνικα, Ναταλί και Πάολα.
H Ναταλί τι λέει; αξίζει τα λεφτά της.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Την προηγούμενη φορά που πήγα ενώ ζήτησα συγκεκριμένη κοπέλα, η σερίφησα μ' έβαλε και τις είδα 5-6. Από αυτές μου γυάλισε η Μαρία, μια ψιλή νταρντάνα.
Παίζει ακόμη;
πόσο φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καλά τα μασαζοθρέντ?μεταφέρθη στο νέο ζανόσπιτο στο στουρνάρη 29.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.093
- Πόντοι
- 22.785
πόσο φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καλά τα μασαζοθρέντ?μεταφέρθη στο νέο ζανόσπιτο στο στουρνάρη 29.
κακώς άπαντάς!!!!!!!!!!!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κακώς άπαντάς!!!!!!!!!!!!!
σιγά ρε δικαστή
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.093
- Πόντοι
- 22.785
Συνημμένα
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ναι, ρίξε όμως καμιά ματιά και πιο πίσω. Θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες!H Ναταλί τι λέει; αξίζει τα λεφτά της.
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ φίλε, σήμερα το πήρα χαμπάριπόσο φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καλά τα μασαζοθρέντ?μεταφέρθη στο νέο ζανόσπιτο στο στουρνάρη 29.
silent scream
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
H Ναταλί τι λέει; αξίζει τα λεφτά της.
Επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα όπου διαθέσιμες ήταν η Πάολα, η Ναταλί και κάποια που δεν συγκράτησα...
Η κυρά Σοφία με προέτρεψε για Ναταλί μια και ήμουν πολύ κουρασμένος για..καλό μασάζ όπως είπε...δεν με απογοήτευσε μια και το Ναταλάκι ήταν ευδιάθετο και έτοιμο για
Πάντως αυτή τη Πάολα πρέπει να την πάρω...επειδή κάποιος είπε ότι έχει μικρά , δεν συμφωνω....πρεπει να τη δοκιμάσω...
Πάντως Ναταλί...εγγύηση...
ελπίζω να βοήθησα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 918
- Εμφανίσεις
- 52K