ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εβελίνα είναι το όνομα. Από παροχές δεν γνωρίζω.Αδερφέ , μήπως θες να πεις Εβελίνα και όχι Βαλεντίνα?
Εβελίνα είναι το όνομα. Από παροχές δεν γνωρίζω.Αδερφέ , μήπως θες να πεις Εβελίνα και όχι Βαλεντίνα?
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ.............
Αν της κανουμε ιδιαιτερα, μηπως βελτιωθει και περασει στις πανελληνιες
Επιβεβαιωνω το Εβελινα.Εβελίνα είναι το όνομα. Από παροχές δεν γνωρίζω.
Kαι πολυ καλα θα κανεις.εγω παντος θα κανω μια δοκιμη γιατι την εχω πατισει με διαφορες κριτικες ο νοω νοητω
Η αλήθεια ειναι, σύντροφε, ότι οι απόψεις συγκούονται + + = .εγω παντος θα κανω μια δοκιμη γιατι την εχω πατισει με διαφορες κριτικες ο νοω νοητω
Και ο φίλος CHEYENNE τοποθετείται πολύ σωστά, όμως έδώ παρατηρούνται αντιδιαμετρικά ακραίες περιγραφές. Ας περιμένουμε λοιπόν.Kαι πολυ καλα θα κανεις.
Στην χειροτρη να "κλαψεις" το 80αρι. :-
Αλλωστε οι κριτικες ειναι η "καταθεση" προσωπικων εμπειριων.
Σιγουρα καθε κοπελα ειτε σε μασαζ, ειτε σε μπουρδελο. ειτε σε studio δεν εχει παντα την ιδια συμπεριφορα.
Γι΄αυτο αλλωστε υπαρχουν και αρκετές αντικρουόμενες κριτικες για πολλες κοπελες.
Θα περιμενουμε τις εντυπώσεις σου.
Χθεσινό πέρασμα από το κατάστημα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Στην υποδοχή η τσατσά και μόλις 1 κοπέλα (δεν την ήξερα και δεν έλεγε και τίποτα). Το μαγαζί άδειο και όλες οι άλλες απουσίαζαν.
Περίεργο να έχουν όλες μαζί περίοδο...
Κάτι άλλο συμβαίνει
Χθεσινό πέρασμα από το κατάστημα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Στην υποδοχή η τσατσά και μόλις 1 κοπέλα (δεν την ήξερα και δεν έλεγε και τίποτα). Το μαγαζί άδειο και όλες οι άλλες απουσίαζαν.
Περίεργο να έχουν όλες μαζί περίοδο...
Κάτι άλλο συμβαίνει
Aμα δεν σε ξερει η σεριφισσα δεν στις βγαζει εξω
Aμα δεν σε ξερει η σεριφισσα δεν στις βγαζει εξω
...πως βγάζουμε κάρτα μέλους λοιπόν?
Έσύ είσαι κολητός μου.......
δέν χρειάζεται ;) ;) ;) ;)
δείξε στη σεριφισα αυτη ΤΗ ΦΩΤΟ.......... ;) ;) ;)
...είναι παλιά! Θα την θυμάται?
Δηλαδή πήγες εσύ χθες και ήταν όλες εκεί;Aμα δεν σε ξερει η σεριφισσα δεν στις βγαζει εξω
Ζάνα και Μαρία είναι στη Στουρνάρι 29 , για τις άλλες από τι ξέρω είναι εκείΔηλαδή πήγες εσύ χθες και ήταν όλες εκεί;
Δεν είμαι χθεσινός στο μαγαζί γι' αυτό έκανα και την ενημέρωση.