Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Αναφερόμενος στους φίλους afro35 και giannis3 παραπάνω.

Είναι αρκετά συχνό κάποια απο αυτά τα μαγαζιά να μην μας ανοίγουν όταν χτυπαμε κουδούνι.

Ομως στατιστικά σε ελάχιστες περιπτώσεις αυτό γίνεται γιατί κάνουν ''διακρίσεις'' ανάμεσα στους πελάτες τους.

Συνήθως ο λόγος που δεν ανοίγουν είναι γιατι φοβούνται έφοδο απο τα στρουμφάκια !!

Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα απο αυτά τα μαγαζιά είναι ''παράνομα''.
Υπο την έννια ότι ακόμη και αν έχουν άδεια λειτουργίας για να παρέχουν μασάζ, σίγουρα δε έχουν άδεια λειτουργίας για τα υπολοιπα που παρέχουν.

Τα στρουμφάκια ξέρουν πολύ καλά τι παίζεται και παρέχουν προστασία με το αζημίωτον.

Αν όμως κάποιες πληρωμές καθυσετρήσουν, η αν γενικά κάπου δεν τα βρουν, έχουμε ''εφόδους''.

Ο φόβος λοιπον φυλάει τά έρμα.

ΤΟ ξέρω οτι είναι σπαστικό να μην σου ανοίγουν. Αλλά αν καταλάβει κανείς τους λόγους που το κάνουν νομίζω ναι μεν ενοχλείται αρχικά  αλλά έπειτα κατανοεί τι παίζεται και το  αποδέχεται.
  Το ιδιο θα εγραφα κι εγω , και χαρηκα που πολυ σωστα με προλαβε ο  Mindreader και διαβασε την σκεψη μου  ;) ;) ;) , μην τρωτε φρικες και βγαζεται θεωριες  συνωμοσιας και αλλα  σεναρια οτι κατι παιζει και δεν σας ανοιγουν , ειναι πολυ απλο  οτι οι κοπελες  φοβουνται για πιθανον εφοδους απο  στρουμφακια , και αν καποιος τους βαζει σε καχυποψια  απλα δεν του ανοιγουν και κανουν τις κινεζες , ειναι μερικα ιδρυματα που το κανουν αυτο ,
Η  ξαναπεραστε πιο μετα η απλα προσπεραστε και πατε σε καποιο αλλο  , το κεντρο αλλωστε εχει αρκετα ιδρυματα για ολα τα γουστα ,  μην κολατε σε καποιο αν δεν ανοιγουν απλα προχωραμε και παμε γι αλλα  :hi: :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
  Το ιδιο θα εγραφα κι εγω , και χαρηκα που πολυ σωστα με προλαβε ο  Mindreader και διαβασε την σκεψη μου  ;) ;) ;) , μην τρωτε φρικες και βγαζεται θεωριες  συνωμοσιας και αλλα  σεναρια οτι κατι παιζει και δεν σας ανοιγουν , ειναι πολυ απλο  οτι οι κοπελες  φοβουνται για πιθανον εφοδους απο  στρουμφακια , και αν καποιος τους βαζει σε καχυποψια  απλα δεν του ανοιγουν και κανουν τις κινεζες , ειναι μερικα ιδρυματα που το κανουν αυτο ,
Η  ξαναπεραστε πιο μετα η απλα προσπεραστε και πατε σε καποιο αλλο  , το κεντρο αλλωστε εχει αρκετα ιδρυματα για ολα τα γουστα ,  μην κολατε σε καποιο αν δεν ανοιγουν απλα προχωραμε και παμε γι αλλα  :hi: :hi: :hi:

:2funny: :2funny: :hi: :hi:

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
φιλε μου καλησπερα! πολυ καλα τα λες και συμφωνω μαζι σου. και τα γνωριζω ολα αυτα που λες! το θεμα με μενα ειναι οτι μου ανοιξανε και ανεβηκα και μιλησα με την κοπελα και μου λεει οτι ολες οι κοπελες δουλευουν, και μου λεει περνα μετα απο 45 λεπτα, επειδη ξερω τι παιζεται οπως ειπα και παραπανω, της λεω σιγουρα να περασω? μην φαω αδικα 45 λεπτα και δεν μου ανοιξεται. και μου λεει και βεβαια θα σου ανοιξουμε , το ειπε και με σιγουρια , και οχι μα και μου και θα δουμε.και της ειπα κιλας οτι ερχομαι απο πειραια, και δεν θα εχω χρονο μετα να ψαχνω να βρω κατι αλλο. οποτε καταλαβαινεις τωρα γιατι τσατιστικα. καλη συνεχεια!
Αναφερόμενος στους φίλους afro35 και giannis3 παραπάνω.

Είναι αρκετά συχνό κάποια απο αυτά τα μαγαζιά να μην μας ανοίγουν όταν χτυπαμε κουδούνι.

Ομως στατιστικά σε ελάχιστες περιπτώσεις αυτό γίνεται γιατί κάνουν ''διακρίσεις'' ανάμεσα στους πελάτες τους.

Συνήθως ο λόγος που δεν ανοίγουν είναι γιατι φοβούνται έφοδο απο τα στρουμφάκια !!

Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα απο αυτά τα μαγαζιά είναι ''παράνομα''.
Υπο την έννια ότι ακόμη και αν έχουν άδεια λειτουργίας για να παρέχουν μασάζ, σίγουρα δε έχουν άδεια λειτουργίας για τα υπολοιπα που παρέχουν.

Τα στρουμφάκια ξέρουν πολύ καλά τι παίζεται και παρέχουν προστασία με το αζημίωτον.

Αν όμως κάποιες πληρωμές καθυσετρήσουν, η αν γενικά κάπου δεν τα βρουν, έχουμε ''εφόδους''.

Ο φόβος λοιπον φυλάει τά έρμα.

ΤΟ ξέρω οτι είναι σπαστικό να μην σου ανοίγουν. Αλλά αν καταλάβει κανείς τους λόγους που το κάνουν νομίζω ναι μεν ενοχλείται αρχικά  αλλά έπειτα κατανοεί τι παίζεται και το  αποδέχεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Μήπως τελικά πρέπει να πηγαίνεις χωρίς τηλεφωνο όπως εγώ, για να μην υποψιάζονται; Γιατί πολλές φορές η φωνή ή ο τόνος και ο τρόπος που μιλάς μπορεί να τους φανεί περίεργα και να φοβηθούν.    ;)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλε μου καλησπερα! πολυ καλα τα λες και συμφωνω μαζι σου. και τα γνωριζω ολα αυτα που λες! το θεμα με μενα ειναι οτι μου ανοιξανε και ανεβηκα και μιλησα με την κοπελα και μου λεει οτι ολες οι κοπελες δουλευουν, και μου λεει περνα μετα απο 45 λεπτα, επειδη ξερω τι παιζεται οπως ειπα και παραπανω, της λεω σιγουρα να περασω? μην φαω αδικα 45 λεπτα και δεν μου ανοιξεται. και μου λεει και βεβαια θα σου ανοιξουμε , το ειπε και με σιγουρια , και οχι μα και μου και θα δουμε.και της ειπα κιλας οτι ερχομαι απο πειραια, και δεν θα εχω χρονο μετα να ψαχνω να βρω κατι αλλο. οποτε καταλαβαινεις τωρα γιατι τσατιστικα. καλη συνεχεια!

Καταλαβαινω οτι η συγκεκριμενη συμπεριφορα οπως την περιγραφεις ηταν αστοχη και ατυχης.
Ανθρωπινα ομως τα λαθη !!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Στην  συγκεκριμενη  περιπτωση  εχει απολυτο  δικιο  κι ο afro35 διοτι αν ο αλλος ερχεται απο Πειραια ειναι  τρελο παπατζιλικι να του πουνε ελα σε 45 λεπτα και να μην του ανοιξουν καν μετα  , απλα μπορει οταν  του ανοιξαν και ανεβηκε και τον ειδαν να το εκαναν για μπατσοφατσα  και μετα να μην του ξαναανοιξαν , να προτειματε αν θελετε  σπορ η πιο   καζουαλ  εμφανιση  διοτι τα δερματινα  μπουφαν  παραπεμπουν  σε αστυνομικους η  ασφαλιτες  :hi: :hi: :hi:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Οντως- τα > Μαύρα  γυαλιά,  δερματινα  μπουφάν,  μποτες, ξυρισμενα κεφάλια  κλπ. ..  :)
Παλιά σκεφτομασταν διαφορες λυσεις  για ξεκαρ .. πχ Σακακι  με  πουλοβερ  απο μεσα , τζιν πανταλόνι
και  γυαλια μυωπιας ( διαβασματος)  και αθωο ύφος ... = στιλ  .. νεος επιστήμων …  Σιγουρη επιτυχία .. :cheesy:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
να ενημερωσω μιας και σιγουρα την ψαχνουν αρκετοι συναγωνιστες
πως εδω εργαζεται η Ρωσιδα νεαρα Βερόνικα, η αδύνατη με το καλλιγραμμο κορμι ,πρωην Μεσογειων 289
  :sunglasses:

geor333

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός!!

Όχι όμως και η Πολωνέζα Βερόνικα , που ήταν επίσης, στο Σ45 και στο Μεσογείων 289 και τώρα δεν ξέρουμε που είναι...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
να ενημερωσω μιας και σιγουρα την ψαχνουν αρκετοι συναγωνιστες
πως εδω εργαζεται η Ρωσιδα νεαρα Βερόνικα, η αδύνατη με το καλλιγραμμο κορμι ,πρωην Μεσογειων 289
  :sunglasses:
Τρελο  καβλετο  αυτη η  Βερονικα .... στις τελευταιες μου καταδρομικες οταν περναω απο εκει με εχει καβλωσει πολυ  αγρια η νεαρα ..... αυτη κι ενα αλλο ξανθο  αδυνατο εκφυλο  μιλφορωσσιδι , μου βγαζει μια απιστευτη ηρεμια  και καβλα μαζι η Βερονικα  .
  Την  εχω βαλει καιρο στο  στοχαστρο  και πιστευω  οτι θα ειναι πολυ καβλιαρα και στα ενδοτερα , συνηθως  δεν με προδιδει το ενστικτο μου οταν λοκαρω κατι ,  ειδικα στα Μιλφ , ξερουμε αν ειναι τοσο καλη οσο δειχνει  φιλτατε  Ζero ???  :hi: :hi: :hi: :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Τελικα τι γινεται με το ιδρυμα; Εξακολουθει ποτε να ανοιγει και ποτε οχι;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ουτε σημερα το απογευμα ανοιγαν.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Σε προ ημερών πέρασμα είδα :
Ελένη, η γνωστή ξανθιά ρουμανα μιλφ και παλιά καραβάνα από θησεως 81
Την αδύνατη ξανθοκαστανη Ρωσίδα Βερονικα
Την Λάουρα,  ξανθή ρουμανα μιλφ με λίγα πιασιματα

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Σε προ ημερών πέρασμα είδα :
Ελένη, η γνωστή ξανθιά ρουμανα μιλφ και παλιά καραβάνα από θησεως 81
Την αδύνατη ξανθοκαστανη Ρωσίδα Βερονικα
Την Λάουρα,  ξανθή ρουμανα μιλφ με λίγα πιασιματα
επιβεβαιωνω για τις 2 πρωτες καθως την τριτη δεν την ειδα, προ ημερων και γω...Βερονικα πολυ καλο μασαζ!!!στα αλλα τυπικη!

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Πέρασα χτες, χτυπούσα κουδούνι, τίποτα.
Βγαίνει τύπος από το κτίριο -πιθανά θυρωρός- και με ρωτάει "Πας στο μασαζάδικο;" (μελετητής της ανθρώπινης φύσης ο κύριος). "Ναι" του απαντάω. "Έκλεισε χτες," μου λέει.
Η πληροφορία με κάθε επιφύλαξη βέβαια, καθώς δεν ξέρω πόσο έγκυρος ήταν ο τύπος.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Σιγά μην έχει θυρωρό...
Μιστερ Γουάιτ έχεις ξαναπάει στο μαγαζί; Ή πρώτη φορά;

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
το μαγαζι εκλεισε...εγινε ''πεσιμο'' πριν 3 μερες...σφραγισμα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom