chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
Το ιδιο θα εγραφα κι εγω , και χαρηκα που πολυ σωστα με προλαβε ο Mindreader και διαβασε την σκεψη μου ;) ;) ;) , μην τρωτε φρικες και βγαζεται θεωριες συνωμοσιας και αλλα σεναρια οτι κατι παιζει και δεν σας ανοιγουν , ειναι πολυ απλο οτι οι κοπελες φοβουνται για πιθανον εφοδους απο στρουμφακια , και αν καποιος τους βαζει σε καχυποψια απλα δεν του ανοιγουν και κανουν τις κινεζες , ειναι μερικα ιδρυματα που το κανουν αυτο ,Αναφερόμενος στους φίλους afro35 και giannis3 παραπάνω.
Είναι αρκετά συχνό κάποια απο αυτά τα μαγαζιά να μην μας ανοίγουν όταν χτυπαμε κουδούνι.
Ομως στατιστικά σε ελάχιστες περιπτώσεις αυτό γίνεται γιατί κάνουν ''διακρίσεις'' ανάμεσα στους πελάτες τους.
Συνήθως ο λόγος που δεν ανοίγουν είναι γιατι φοβούνται έφοδο απο τα στρουμφάκια !!
Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα απο αυτά τα μαγαζιά είναι ''παράνομα''.
Υπο την έννια ότι ακόμη και αν έχουν άδεια λειτουργίας για να παρέχουν μασάζ, σίγουρα δε έχουν άδεια λειτουργίας για τα υπολοιπα που παρέχουν.
Τα στρουμφάκια ξέρουν πολύ καλά τι παίζεται και παρέχουν προστασία με το αζημίωτον.
Αν όμως κάποιες πληρωμές καθυσετρήσουν, η αν γενικά κάπου δεν τα βρουν, έχουμε ''εφόδους''.
Ο φόβος λοιπον φυλάει τά έρμα.
ΤΟ ξέρω οτι είναι σπαστικό να μην σου ανοίγουν. Αλλά αν καταλάβει κανείς τους λόγους που το κάνουν νομίζω ναι μεν ενοχλείται αρχικά αλλά έπειτα κατανοεί τι παίζεται και το αποδέχεται.
Η ξαναπεραστε πιο μετα η απλα προσπεραστε και πατε σε καποιο αλλο , το κεντρο αλλωστε εχει αρκετα ιδρυματα για ολα τα γουστα , μην κολατε σε καποιο αν δεν ανοιγουν απλα προχωραμε και παμε γι αλλα