veronika87
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κέντρο ευεξίας 6ος 69*******
Περασμα πρόσφατα απο το συγκεκριμμένο ιστορικό μαγαζί που είχα πολυ καιρό να επισκεφθώ μια και για ένα διάστημα ως γνωστόν είχε κλείσει.
Απο τις κοπέλες που είδα αμέσως μου έκανε εντύπωση η Αλίνα. Και αυτό γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα τα σπάνια στον ελληνικό χώρο χαρακτηριστικά της που παραπέμπουν σε φυλες όπως Τατάρες, Ουζμπέκες, η Καζάκες. Οσοι έχουν δοκιμάσει ξέρουν ότι οι γυναίκες όλων αυτών των φυλών είναι ιδιαίτερα ζεστές και καλές στην ανταπόκρισή τους στο σεξ. Εν αντιθέσει με κάποιες υπερπληθωρικές Σλάβες που αποδεικνύονται σε κάποιες περιπτώσεις κομοδίνα ολκής !!!
Πολύ καλό μασάζ ( στο οποίο προσωπικά δίνω ιδιαίτερη σημασία ), και καλό β ημίχρονο.
Συνολικά πολύ θετική εντύπωση. Θα ξανατιμηθεί !!!
Εχεις μια προτιμηση στα Ασιατικα προιοντα μου φαινεται. Δεν μπορεις να ξεκολησειςΠερασμα πρόσφατα απο το συγκεκριμμένο ιστορικό μαγαζί που είχα πολυ καιρό να επισκεφθώ μια και για ένα διάστημα ως γνωστόν είχε κλείσει.
Απο τις κοπέλες που είδα αμέσως μου έκανε εντύπωση η Αλίνα. Και αυτό γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα τα σπάνια στον ελληνικό χώρο χαρακτηριστικά της που παραπέμπουν σε φυλες όπως Τατάρες, Ουζμπέκες, η Καζάκες. Οσοι έχουν δοκιμάσει ξέρουν ότι οι γυναίκες όλων αυτών των φυλών είναι ιδιαίτερα ζεστές και καλές στην ανταπόκρισή τους στο σεξ. Εν αντιθέσει με κάποιες υπερπληθωρικές Σλάβες που αποδεικνύονται σε κάποιες περιπτώσεις κομοδίνα ολκής !!!
Πολύ καλό μασάζ ( στο οποίο προσωπικά δίνω ιδιαίτερη σημασία ), και καλό β ημίχρονο.
Συνολικά πολύ θετική εντύπωση. Θα ξανατιμηθεί !!!
Εχεις μια προτιμηση στα Ασιατικα προιοντα μου φαινεται. Δεν μπορεις να ξεκολησεις
οντως και μαζι της ειναι και μια αλλη μελαχρινη αδυνατη που ηταν στο προηγουμενο μαγαζι...αυτες οι 2 και αλλη μια κανουν το ροστερ εδω..δωματια γεματα σημερα....την αλλη δεν την ειδα...Η Βερονικα η ρωσιδα μασατζου που μεχρι πριν λιγο καιρο εργαζοταν Λ.Μεσογειων 289 , εργαζεται εδω πλεον
δεν εχω ιδεα εγω...εδω δεν ειναι παντωςΗ παλιά σε αυτό Εβελίνα και μετά επίσης Σ 40-42 και Μ 289 , ξέρουμε που ευρίσκεται?..
ωραιος,παιχτη.κοστος?Ξεκινησα χθες να βρω το στανταρακι μου την ελενη που παντα περναω καλα μαζι της και ανεβηκα στον εκτο ετοιμος για ολα...μου ανοιξε η ιδια η ελενη και μετα απο τις απαραιτητες φιλοφρονησεις περασα στο δωματιο μαζι της...κουκλαρα οπως παντα η ελενη και καθε φορα και πιο ομορφη και καθε φορα μεσα στην καβλα...μεχρι να κανω το μπανακι μου και να φρεσκαριστω ηρθε το μωρο μεσα με μια ασπρη ιατρικη κοντη μπλουζα σκετη καβλα...με καβλωσε αμεσως και την βουταω στα φιλια...εισαι βιαστικο αγορι μου λεει ξαπλωσε για ενα μασαζακι και ολα θα γινουν στην ωρα τους...ξαπλωνω κι εγω για να αφεθω στα μαγικα χερακια της και μετα απο λιγο μου ριχνει την ιδεα για διπλο με την αλινα...την αλινα την ειχα σε προηγουμενη επισκεψη και φυσικα η απαντηση ηταν καταφατικη αφου πηρα διαβεβαιωση για λεσβιακο...εφυγε για λιγο η ελενη και επεστρεψε σε δυο λεπτα με ην αλινα...η αλινα ειναι ψιλη αδυνατη με μικρο αλλα στητο βυζακι ομορφα καφε παιχνιδιαρικα ματακια και ομορφο στρογγυλο κωλαρακι...αφεθηκα στο μασαζ τους με 4 χερακια στην πλατη μου και οταν γυρισα εγινε το ελα να δεις στον καναπε..λεσβιακο φουλ απο τα κοριτσια κι εγω στη μεση να γλειφω να ζουλαω να χαιδευω να δαχτυλιαζω...πιπα απιστευτη και απο τις δυο και τελειωμα στα βυζακια τους...περασα υπεροχα σε ενα αναπαντεχο διπλο που δεν το περιμενα...θα το επαναλαβω σιγουρα οποτε με ξαναφερει ο δρομος.
οντως και μαζι της ειναι και μια αλλη μελαχρινη αδυνατη που ηταν στο προηγουμενο μαγαζι...αυτες οι 2 και αλλη μια κανουν το ροστερ εδω..δωματια γεματα σημερα....την αλλη δεν την ειδα...
140 αλλα δεν τα εκλαψα καθολου αδερφε...ισα ισα !!!!!ωραιος,παιχτη.κοστος?
H Ελενάρα στανταράκι
Την τελευταία φορά που πέρασα μαζί της πριν κάνα 2μηνο είχα αναφερθεί διακριτικά στην ...."ενισχυμένη" περιφέρεια.
Ήθελε λίγο προσοχή γιατί "ξέφευγε". Την είδες ok?
μονο οκ? αυτος ο κωλος αδερφε ανασταινει και νεκρους
140 αλλα δεν τα εκλαψα καθολου αδερφε...ισα ισα !!!!!
ok.τωρα ειναι ολοκληρωμενη κριτικη. ;)140 αλλα δεν τα εκλαψα καθολου αδερφε...ισα ισα !!!!!