Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
H Ελενάρα στανταράκι  :rockon: :rockon:
Την τελευταία φορά που πέρασα μαζί της πριν κάνα 2μηνο είχα αναφερθεί διακριτικά στην ...."ενισχυμένη" περιφέρεια.
Ήθελε λίγο προσοχή γιατί "ξέφευγε". Την είδες ok?
Με Ελενη περασα και εγω σημερα. Πραγματι ωραια κωλαρα :kissass2:

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Ξεκινησα χθες να βρω το στανταρακι μου την ελενη που παντα περναω καλα μαζι της και ανεβηκα στον εκτο ετοιμος για ολα...μου ανοιξε η ιδια η ελενη και μετα απο τις απαραιτητες φιλοφρονησεις περασα στο δωματιο μαζι της...κουκλαρα οπως παντα η ελενη και καθε φορα και πιο ομορφη και καθε φορα μεσα στην καβλα...μεχρι να κανω το μπανακι μου και να φρεσκαριστω ηρθε το μωρο μεσα με μια ασπρη ιατρικη κοντη μπλουζα σκετη καβλα...με καβλωσε αμεσως και την βουταω στα φιλια...εισαι βιαστικο αγορι μου λεει ξαπλωσε για ενα μασαζακι και ολα θα γινουν στην ωρα τους...ξαπλωνω κι εγω για να αφεθω στα μαγικα χερακια της και μετα απο λιγο μου ριχνει την ιδεα για διπλο με την αλινα...την αλινα την ειχα σε προηγουμενη επισκεψη και φυσικα η απαντηση ηταν καταφατικη αφου πηρα διαβεβαιωση για λεσβιακο...εφυγε για λιγο η ελενη και επεστρεψε σε δυο λεπτα με ην αλινα...η αλινα ειναι ψιλη αδυνατη με μικρο αλλα στητο βυζακι ομορφα καφε παιχνιδιαρικα ματακια και ομορφο στρογγυλο κωλαρακι...αφεθηκα στο μασαζ τους με 4 χερακια στην πλατη μου και οταν γυρισα εγινε το ελα να δεις στον καναπε..λεσβιακο φουλ απο τα κοριτσια κι εγω στη μεση να γλειφω να ζουλαω να χαιδευω να δαχτυλιαζω...πιπα απιστευτη και απο τις δυο και τελειωμα στα βυζακια τους...περασα υπεροχα σε ενα αναπαντεχο διπλο που δεν το περιμενα...θα το επαναλαβω σιγουρα οποτε με ξαναφερει ο δρομος.

Η Αλινα ειναι αυτη που βρισξεται και στο Σολωμου 66? Ψηλη αδυνατη με αγοριστικο μαλλι?

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Συναγωνιστή Θοδωράκη παίζει κινητό? Παίρνω στο σταθερό της αγγελίας και ούτε καν χτυπάει
Αδερφε κινητο η σταθερο (δεν ξερω αν εχουν) του μαγαζιου δεν εχω...περνα μια βολτα απο κει και θα σε κατατοπισουν καταλληλως...ειναι νομιζω μεχρι τις 8:30 καθ' εκαστην !!!!!!

ICEMANR

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
an exei kapios to til/no  na steilei se pm
warnmute.gif

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Να ευχαριστήσω δημόσια το Θοδωράκη για την άμεση απάντηση του

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδιά,να ρωτήσω κατι? στο μαγαζί αυτό σερίφισσα είναι η Ντάλη?

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
την καλησπερα μου σε ολους! ειμαι συχνος πελατης σε αρκετα μασατζιδικα και εχω πιστευω αρκετη εμπειρια σαυτα τους ειδους μαγαζια. στο συγκεκριμενο στη σολωμου, ηθελα να σας γραψω το παραπονο μου και αν το δουνε και απο το μαγαζι αυτο ακομα καλυτερα. λοιπον.... πηρα τηλεφρωνο προχθες και ρωτησα αν μπορω να περασω ,και μου λενε οτι μπορω να περασω οποτε θελω απο το πρωι στις 11,30 εως 8,30.και δεν χρειαζεται και ραντεβου μου λεει. ωραια λεω και το κλεινω. την επομενη μερα αποφασιζω να παω δηλαδη εχθες.ημουν εκει κατα της 3 περιπου.χτυπαω μου ανοιγουν και ανεβαινω. μου ανοιγει μια ωραια κοπελιτσα, και μου λλει οτι δεν μπορω να σε δεχτω γιατι ολα τα κοριτσια δουλευουν. της λεω μπορω να περιμενω εδω? και μου λειι οχι. μου λεει περνα σε 45 λεπτα.
της λεω ....σιγουρα να περασω? γιατι ερχομαι και απο πειραια θα περιμενω εδω γυρω. μην περιμενω αδικα της λεω. μου λεει οχι θα σε περιμενω σε 45 λεπτα. οκ λεω και φευγω.
μετα απο 45 λεπτα πηγαινω και δεν ανοιγανε οσο και αν χτυπουα, επερνα τηλ δεν το σηκωνανε....και μετα απο λιγο το κλεισανε κιολας το τηλ.
με πειραξε παρα πολυ οχι γιατι δεν μου ανοιξανε, αλλλα γιατι μου ειπε να περασω σε 45 λεπτα και υποσχεθηκε οτι θα με περιμενει. μπορει να φοβηθηκε οτι ειμαι μπατσος, αλλα θα μπορουσε να μου πει με ωραιο τροπο , καλυτερα να μην ξαναπερασω, να εβρισκε μια δικαιολογια αλλη. τελος παντων. αυτα ηθελα να μοιραστω μαζι σας. σταθηκα ατυχως και μαλακας που την πιστεψα την συγκεκριμενη κυρια!

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
την καλησπερα μου σε ολους! ειμαι συχνος πελατης σε αρκετα μασατζιδικα και εχω πιστευω αρκετη εμπειρια σαυτα τους ειδους μαγαζια. στο συγκεκριμενο στη σολωμου, ηθελα να σας γραψω το παραπονο μου και αν το δουνε και απο το μαγαζι αυτο ακομα καλυτερα. λοιπον.... πηρα τηλεφρωνο προχθες και ρωτησα αν μπορω να περασω ,και μου λενε οτι μπορω να περασω οποτε θελω απο το πρωι στις 11,30 εως 8,30.και δεν χρειαζεται και ραντεβου μου λεει. ωραια λεω και το κλεινω. την επομενη μερα αποφασιζω να παω δηλαδη εχθες.ημουν εκει κατα της 3 περιπου.χτυπαω μου ανοιγουν και ανεβαινω. μου ανοιγει μια ωραια κοπελιτσα, και μου λλει οτι δεν μπορω να σε δεχτω γιατι ολα τα κοριτσια δουλευουν. της λεω μπορω να περιμενω εδω? και μου λειι οχι. μου λεει περνα σε 45 λεπτα.
της λεω ....σιγουρα να περασω? γιατι ερχομαι και απο πειραια θα περιμενω εδω γυρω. μην περιμενω αδικα της λεω. μου λεει οχι θα σε περιμενω σε 45 λεπτα. οκ λεω και φευγω.
μετα απο 45 λεπτα πηγαινω και δεν ανοιγανε οσο και αν χτυπουα, επερνα τηλ δεν το σηκωνανε....και μετα απο λιγο το κλεισανε κιολας το τηλ.
με πειραξε παρα πολυ οχι γιατι δεν μου ανοιξανε, αλλλα γιατι μου ειπε να περασω σε 45 λεπτα και υποσχεθηκε οτι θα με περιμενει. μπορει να φοβηθηκε οτι ειμαι μπατσος, αλλα θα μπορουσε να μου πει με ωραιο τροπο , καλυτερα να μην ξαναπερασω, να εβρισκε μια δικαιολογια αλλη. τελος παντων. αυτα ηθελα να μοιραστω μαζι σας. σταθηκα ατυχως και μαλακας που την πιστεψα την συγκεκριμενη κυρια!

Έχεις απόλυτο δίκιο παρόμοια μου το κάνανε και εμένα στη γ Σεπτεμβρίου 59 πήρα τηλ μου είπαν οτι ειναι μας το δωμάτιο όλες ,οκ θα περάσω σε μια ώρα μου λενε οκ και πήγα χτυπούσα κουδούνια έπαιρνα τηλ τίποτα 0 σεβασμός εγω σε τέτοια μαγαζια ρίχνω μαύρο και είχα σκοπό να παω αφού στη έκαναν έτσι δεν πατάω άμα δεν οργανωθούμε λίγο εμείς δεν γίνεται δουλεια όσα σέβονται να δουλεύουν και τα αλλα να τα κλείσουμε

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
και σημερα κατα τις 14¨30 με 3:00 το μεσημερι δεν ανοιγαν

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
ο λαός λέει πως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές ...

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
συμφωνω παιδια μαζι σας! ετσι πρεπει σε τετοιες περιπτωσεις να ριχνουμε μαυρο. να δεις μετα πως θα συμμορφωθουνε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από Στουρνάρη. Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα από αυτό εδώ το "ίδρυμα". Πήρα την Ελένη. Καλή στις υπηρεσίες, όπως έχουν πει και όλα τα παιδιά εδώ. Η αλήθεια είναι ότι ως σώμα είναι αρκετά "γεροδεμένη" για τα γούστα μου, παρότι μου αρέσουν τα λίγα κιλά παραπάνω. Καλή συμπεριφορά πάντως και εξαιρετική στο μασάζ. Οι υπόλοιπες που είδα δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησαν, πλην της σερίφισσας Αναστασίας, που όμως δεν το δίνει το γατί της.     

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αναφερόμενος στους φίλους afro35 και giannis3 παραπάνω.

Είναι αρκετά συχνό κάποια απο αυτά τα μαγαζιά να μην μας ανοίγουν όταν χτυπαμε κουδούνι.

Ομως στατιστικά σε ελάχιστες περιπτώσεις αυτό γίνεται γιατί κάνουν ''διακρίσεις'' ανάμεσα στους πελάτες τους.

Συνήθως ο λόγος που δεν ανοίγουν είναι γιατι φοβούνται έφοδο απο τα στρουμφάκια !!

Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα απο αυτά τα μαγαζιά είναι ''παράνομα''.
Υπο την έννια ότι ακόμη και αν έχουν άδεια λειτουργίας για να παρέχουν μασάζ, σίγουρα δε έχουν άδεια λειτουργίας για τα υπολοιπα που παρέχουν.

Τα στρουμφάκια ξέρουν πολύ καλά τι παίζεται και παρέχουν προστασία με το αζημίωτον.

Αν όμως κάποιες πληρωμές καθυσετρήσουν, η αν γενικά κάπου δεν τα βρουν, έχουμε ''εφόδους''.

Ο φόβος λοιπον φυλάει τά έρμα.

ΤΟ ξέρω οτι είναι σπαστικό να μην σου ανοίγουν. Αλλά αν καταλάβει κανείς τους λόγους που το κάνουν νομίζω ναι μεν ενοχλείται αρχικά  αλλά έπειτα κατανοεί τι παίζεται και το  αποδέχεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom