την καλησπερα μου σε ολους! ειμαι συχνος πελατης σε αρκετα μασατζιδικα και εχω πιστευω αρκετη εμπειρια σαυτα τους ειδους μαγαζια. στο συγκεκριμενο στη σολωμου, ηθελα να σας γραψω το παραπονο μου και αν το δουνε και απο το μαγαζι αυτο ακομα καλυτερα. λοιπον.... πηρα τηλεφρωνο προχθες και ρωτησα αν μπορω να περασω ,και μου λενε οτι μπορω να περασω οποτε θελω απο το πρωι στις 11,30 εως 8,30.και δεν χρειαζεται και ραντεβου μου λεει. ωραια λεω και το κλεινω. την επομενη μερα αποφασιζω να παω δηλαδη εχθες.ημουν εκει κατα της 3 περιπου.χτυπαω μου ανοιγουν και ανεβαινω. μου ανοιγει μια ωραια κοπελιτσα, και μου λλει οτι δεν μπορω να σε δεχτω γιατι ολα τα κοριτσια δουλευουν. της λεω μπορω να περιμενω εδω? και μου λειι οχι. μου λεει περνα σε 45 λεπτα.
της λεω ....σιγουρα να περασω? γιατι ερχομαι και απο πειραια θα περιμενω εδω γυρω. μην περιμενω αδικα της λεω. μου λεει οχι θα σε περιμενω σε 45 λεπτα. οκ λεω και φευγω.
μετα απο 45 λεπτα πηγαινω και δεν ανοιγανε οσο και αν χτυπουα, επερνα τηλ δεν το σηκωνανε....και μετα απο λιγο το κλεισανε κιολας το τηλ.
με πειραξε παρα πολυ οχι γιατι δεν μου ανοιξανε, αλλλα γιατι μου ειπε να περασω σε 45 λεπτα και υποσχεθηκε οτι θα με περιμενει. μπορει να φοβηθηκε οτι ειμαι μπατσος, αλλα θα μπορουσε να μου πει με ωραιο τροπο , καλυτερα να μην ξαναπερασω, να εβρισκε μια δικαιολογια αλλη. τελος παντων. αυτα ηθελα να μοιραστω μαζι σας. σταθηκα ατυχως και μαλακας που την πιστεψα την συγκεκριμενη κυρια!