NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
είναι αρκετά όμορφη .Ανάλογα με τα γούστα του καθενος...Το ομορφο περιλαμβανεται στις αρετες της?
είναι αρκετά όμορφη .Ανάλογα με τα γούστα του καθενος...Το ομορφο περιλαμβανεται στις αρετες της?
μαλλον εχασες την μπουρδελομπαλα....
54 6ος
είναι αρκετά όμορφη .Ανάλογα με τα γούστα του καθενος...
Αρα ΔΕΝ ειναι η συμπαθητικη κυριουλα στην υποδοχη(βασει προγενεστερων μαρτυριων)...Επισης παλιοτερα που ειχα παει σαν πρωταρης σε αυτο το μασατζιδικο η γιαγια της υποδοχης με ειχε ρωτησει με ποια κοπελα ειχα περασει παλαιοτερα..της ειχα απαντησει 'με τη Ζανα' ε και μου λεει 'λες ψεμματα','απ το ιντερνετ τα διαβαζεις αυτα?'Σημειοτεον πως ΔΕΝ ειχα δει ακομη καμμια κοπελα εκει μεσα...Συμπερασματα:1)Μπλοφαρε η 'τσατσα' μαζι μου,για να δει αν οντως γνωριζω τη Ζανα...2)Ειχε μνημη ελεφαντα και θυμοταν τον καθενα πελατη ακομη κι αν ειχε περασει καιρος(λεμε τωρα 3)Δεν υπηρχε Ζανα στο Σολωμου 54 η τελος 4)ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΖΑΝΑ στην οποια απευθυνομουν σε τριτο προσωπο,διαψευδοντας πανηγυρικα οτι τη γνωριζω εξ ιδιαν!!Τι απ ολα?είναι αρκετά όμορφη .Ανάλογα με τα γούστα του καθενος...
lala μαρεσειςxaxaxa
Σωστος παλι..
Aμαν με τo 54 κ το 59
αληθεύει ότι έχει καλή μνημη .Η Ζάνα κάθεται υποδοχή όταν λείπει η κυρια τις υποδοχής .Είμαι σίγουρος ότι έχεις μιλήσει με την κυριούλα ...Αρα ΔΕΝ ειναι η συμπαθητικη κυριουλα στην υποδοχη(βασει προγενεστερων μαρτυριων)...Επισης παλιοτερα που ειχα παει σαν πρωταρης σε αυτο το μασατζιδικο η γιαγια της υποδοχης με ειχε ρωτησει με ποια κοπελα ειχα περασει παλαιοτερα..της ειχα απαντησει 'με τη Ζανα' ε και μου λεει 'λες ψεμματα','απ το ιντερνετ τα διαβαζεις αυτα?'Σημειοτεον πως ΔΕΝ ειχα δει ακομη καμμια κοπελα εκει μεσα...Συμπερασματα:1)Μπλοφαρε η 'τσατσα' μαζι μου,για να δει αν οντως γνωριζω τη Ζανα...2)Εχει μνημη ελεφαντα και θυμαται τον καθενα πελατη ακομη κι αν εχει περασει καιρος(λεμε τωρα )Δεν υπηρχε Ζανα στο Σολωμου 54 η τελος 4)ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΖΑΝΑ στην οποια απευθυνομουν σε τριτο προσωπο,διαψευδοντας πανηγυρικα οτι τη γνωριζω εξ ιδιαν!!Τι απ ολα?
Αρα ΔΕΝ ειναι η συμπαθητικη κυριουλα στην υποδοχη(βασει προγενεστερων μαρτυριων)...Επισης παλιοτερα που ειχα παει σαν πρωταρης σε αυτο το μασατζιδικο η γιαγια της υποδοχης με ειχε ρωτησει με ποια κοπελα ειχα περασει παλαιοτερα..της ειχα απαντησει 'με τη Ζανα' ε και μου λεει 'λες ψεμματα','απ το ιντερνετ τα διαβαζεις αυτα?'Σημειοτεον πως ΔΕΝ ειχα δει ακομη καμμια κοπελα εκει μεσα...Συμπερασματα:1)Μπλοφαρε η 'τσατσα' μαζι μου,για να δει αν οντως γνωριζω τη Ζανα...2)Ειχε μνημη ελεφαντα και θυμοταν τον καθενα πελατη ακομη κι αν ειχε περασει καιρος(λεμε τωρα )Δεν υπηρχε Ζανα στο Σολωμου 54 η τελος 4)ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΖΑΝΑ στην οποια απευθυνομουν σε τριτο προσωπο,διαψευδοντας πανηγυρικα οτι τη γνωριζω εξ ιδιαν!!Τι απ ολα?
με ποια Δεσποινα ?Ετσι εξηγειται γιατι καιρο μετα γευματισα με τη Δεσποινα,η οποια ειναι απο τις λιγες που ειναι πραγματικα ΜΟΥΝΑΡΕΣ ;)
τις Σολωμού 54 ?Ετσι εξηγειται γιατι καιρο μετα γευματισα με τη Δεσποινα,η οποια ειναι απο τις λιγες που ειναι πραγματικα ΜΟΥΝΑΡΕΣ ;)
Δες κριτικη μου γι αυτηνμε ποια Δεσποινα ?
Η Δέσποινα τις Σολωμού 59 είναι ωραίο κοριτσάκι . Εξίσου καλή είναι και η Δέσποινα τις Σολωμού 54 , για αυτό σε ρώτησα με ποια ...Δες κριτικη μου γι αυτην
Αν διαβασεις λιγο παρακατω απο την ενημερωση μο θα δεις οτι αναφερομαι απο λαθος στο 59...η ενημερωση μου αφορα τη Δεσποινα του 54...Η Δέσποινα τις Σολωμού 59 είναι ωραίο κοριτσάκι . Εξίσου καλή είναι και η Δέσποινα τις Σολωμού 54 , για αυτό σε ρώτησα με ποια ...
με οποια και αν βγήκες , είσαι τυχεράκιας ...Αν διαβασεις λιγο παρακατω απο την ενημερωση μο θα δεις οτι αναφερομαι απο λαθος στο 59...η ενημερωση μου αφορα τη Δεσποινα του 54...
ψηφιζω ζανα
η ζανα ειναι μελος εδω με τι νικ?μονο μην το δει γιατι τρελαινετε με κατι τετοια...
η ζανα ειναι μελος εδω με τι νικ?
NikosShell
Επισης παλιοτερα που ειχα παει σαν πρωταρης σε αυτο το μασατζιδικο η γιαγια της υποδοχης με ειχε ρωτησει με ποια κοπελα ειχα περασει παλαιοτερα..της ειχα απαντησει 'με τη Ζανα' ε και μου λεει 'λες ψεμματα','απ το ιντερνετ τα διαβαζεις αυτα?'