Χτύπα και 3-4 διπλόπιτα με απόλα να είσαι σίγουρος για το χορτάτος ...!!!
Οχι και με απ'όλα! Θα μυρίζει το κρεμμύδι στα κορίτσια, και δεν θα πιάσουν το 100% της απόδοσής τους... ;) ;) ;)
Χτύπα και 3-4 διπλόπιτα με απόλα να είσαι σίγουρος για το χορτάτος ...!!!
Δεν μου λες εχει και στον πρωτο οροφο μασατζηδικο ;;;;;;;;;;;;;Οχι και με απ'όλα! Θα μυρίζει το κρεμμύδι στα κορίτσια, και δεν θα πιάσουν το 100% της απόδοσής τους... ;) ;) ;)
Δεν μου λες εχει και στον πρωτο οροφο μασατζηδικο ;;;;;;;;;;;;;
Τωρα τον ξαναρωτησα και μου ειπε για πρωτο οροφο........Στον 1ο έχει στο Σ59 απ'ότι ξέρω. Αλλά αυτό είναι σε άλλο thread φιλαράκι.
Οχι και με απ'όλα! Θα μυρίζει το κρεμμύδι στα κορίτσια, και δεν θα πιάσουν το 100% της απόδοσής τους... ;) ;) ;)
Εαν δεν ερθη μαζι παμε οι δυο μας.
μαλλον εσυ εννοεις καλαμακι ανευ που οντως ολες κανουν και προσωπικα εμενα μου τη δινει αν σε μασαζερι μου κανουν "με". Ομως ο φιλος Zero μαλλον εννοει πληρη φαση χωρις λαστιχο οπου μπορω να σας πω οτι οντως κανει και αυτη και μερικες ακομα στο χωρο του μασαζερι.Φυσικα και κάνει άνευ. Η μοναδική από κει μέσα που στανταρ βάζει προφυλακτικό, είναι η Δεσποινα, που και πάλι με λίγη πίεση, το πετάει.
Ομως ο φιλος Zero μαλλον εννοει πληρη φαση χωρις λαστιχο οπου μπορω να σας πω οτι οντως κανει και αυτη και μερικες ακομα στο χωρο του μασαζερι.
τι θα γινει τωρα με μενα που με γουσταρει τρελα και θελει να τα φτιαξουμε?
μαλλον εσυ εννοεις καλαμακι ανευ που οντως ολες κανουν και προσωπικα εμενα μου τη δινει αν σε μασαζερι μου κανουν "με". Ομως ο φιλος Zero μαλλον εννοει πληρη φαση χωρις λαστιχο οπου μπορω να σας πω οτι οντως κανει και αυτη και μερικες ακομα στο χωρο του μασαζερι.
Είναι γνωστό νομίζω και σε άλλους συναδέλφους ότι πάνω στην ...φλόγα της δεν υπολογίζει προφύλαξη και τα σχετικά εκτός από γαργάρα με οινόπνευμα και σκούπισμα ευαίσθητης περιοχής με χαρτί κουζίνας εμποτισμένο με καθαρό οινόπνευμα. Εντάξει τις βασικές αρχές νοσηλεύτριας φαίνεται να τις κατέχει αλλά αρκεί αυτό ?
Να ξερουμε ποιες ειναι,για να τις αποφυγουμε η για να 'γευματισουμε' μαζι τους?
Ονόματα συναγωνιστή να ξέρουμε ποιες είναι... σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να υπάρχει μυστικοπάθεια..
Εdit:Πρωτα η φλογα,μετα το οινοπνευμα...μου φαινεται σαν καποιος να βγαινει καμμενος απο εκει μεσα
Τα ΠΑΝΤΑ με 'ελαστικα' φιλε...για να χουμε γερα 'κρατηματα' στο δρομο της ζωης...η καινουργια η αδυνατη λεει τπτ...?
φρεντι εσενα η Δεσποινα τι κολπα σου κανει φιλε?
Να ξερουμε ποιες ειναι,για να τις αποφυγουμε η για να 'γευματισουμε' μαζι τους?
Ποσες απο εκει ομως ειναι που εχουν?...ακομη και το ακαποτο στοματικο ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!Για να τις αποφεύγουμε συνάδελφε δεν έχω ακόμα τάσεις αυτοκτονίας..