Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Χτύπα και 3-4 διπλόπιτα με απόλα να είσαι σίγουρος για το χορτάτος ...!!!  :2funny:

Οχι και με απ'όλα! Θα μυρίζει το κρεμμύδι στα κορίτσια, και δεν θα πιάσουν το 100% της απόδοσής τους...  ;) ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Οχι και με απ'όλα! Θα μυρίζει το κρεμμύδι στα κορίτσια, και δεν θα πιάσουν το 100% της απόδοσής τους...  ;) ;) ;)
Δεν μου λες εχει και στον πρωτο οροφο μασατζηδικο ;;;;;;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Στον 1ο έχει στο Σ59 απ'ότι ξέρω. Αλλά αυτό είναι σε άλλο thread φιλαράκι.
Τωρα τον ξαναρωτησα και μου ειπε για πρωτο οροφο........
παμε και βλεπουμε , μαλον για την πεμπτη φιλε.
Εαν δεν ερθη μαζι παμε οι δυο μας.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ok για το κρεμύδι ...

αλλά τζατζίκι οπωσδήποτε ...!!!

Σουβλάκι χωρίς τζατζίκι δεν είναι σουβλάκι ...

ΥΓ. οι κορασίδες του εν λόγω σπιτιού έχουν θεαθεί από συναγωνιστές να τρώνε σουβλάκι στη κουζίνα, παιδικό το παίρνουν ? μόνο ντοματα πατάτες ?

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Φυσικα και κάνει άνευ. Η μοναδική από κει μέσα που στανταρ βάζει προφυλακτικό, είναι η Δεσποινα, που και πάλι με λίγη πίεση, το πετάει.
μαλλον εσυ εννοεις καλαμακι ανευ που οντως ολες κανουν και προσωπικα εμενα μου τη δινει αν σε μασαζερι μου κανουν "με". Ομως ο φιλος Zero μαλλον εννοει πληρη φαση χωρις λαστιχο οπου μπορω να σας πω οτι οντως κανει και αυτη και μερικες ακομα στο χωρο του μασαζερι. 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Ομως ο φιλος Zero μαλλον εννοει πληρη φαση χωρις λαστιχο οπου μπορω να σας πω οτι οντως κανει και αυτη και μερικες ακομα στο χωρο του μασαζερι. 

αυτό ακριβώς εννοώ φίλε stevestar

aeras1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι θα γινει τωρα με μενα που με γουσταρει τρελα και θελει να τα φτιαξουμε?

Επισκέπτης
μαλλον εσυ εννοεις καλαμακι ανευ που οντως ολες κανουν και προσωπικα εμενα μου τη δινει αν σε μασαζερι μου κανουν "με". Ομως ο φιλος Zero μαλλον εννοει πληρη φαση χωρις λαστιχο οπου μπορω να σας πω οτι οντως κανει και αυτη και μερικες ακομα στο χωρο του μασαζερι. 

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ονόματα συναγωνιστή να ξέρουμε ποιες είναι... σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να υπάρχει μυστικοπάθεια..

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Είναι γνωστό νομίζω και σε άλλους συναδέλφους ότι πάνω στην ...φλόγα της δεν υπολογίζει προφύλαξη και τα σχετικά εκτός από γαργάρα με οινόπνευμα :think: :think: :think: και σκούπισμα ευαίσθητης περιοχής με χαρτί κουζίνας εμποτισμένο με καθαρό οινόπνευμα. Εντάξει τις βασικές αρχές νοσηλεύτριας φαίνεται να τις κατέχει αλλά αρκεί αυτό  ?  :think: :think:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εdit:Πρωτα η φλογα,μετα το οινοπνευμα...μου φαινεται σαν καποιος να βγαινει καμμενος απο εκει μεσα :helpplea: :helpplea:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ονόματα συναγωνιστή να ξέρουμε ποιες είναι... σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να υπάρχει μυστικοπάθεια..
Να ξερουμε ποιες ειναι,για να τις αποφυγουμε η για να 'γευματισουμε' μαζι τους? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
καποιοι μη σου πω :boobies: :boobies: :boobies:
ποια τα κανει αυτα?
η καινουργια η αδυνατη λεει τπτ...?
φρεντι εσενα η Δεσποινα τι κολπα σου κανει φιλε? :rockon: :rockon:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εdit:Πρωτα η φλογα,μετα το οινοπνευμα...μου φαινεται σαν καποιος να βγαινει καμμενος απο εκει μεσα :helpplea: :helpplea:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μου φαινεται θα παρω Ατζελινα - Ναταλια διδυμο...
το βαθυτερο τσιμπυκι και το καλυτερο γλειφοκωλι ...
κολαση...

Συνημμένα

• 07.jpg
    07.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 29

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
η καινουργια η αδυνατη λεει τπτ...?
φρεντι εσενα η Δεσποινα τι κολπα σου κανει φιλε? :rockon: :rockon:
Τα ΠΑΝΤΑ με 'ελαστικα' φιλε...για να χουμε γερα 'κρατηματα' στο δρομο της ζωης...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για να τις αποφεύγουμε συνάδελφε δεν έχω ακόμα τάσεις αυτοκτονίας..
Ποσες απο εκει ομως ειναι που εχουν?...ακομη και το ακαποτο στοματικο ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τοτε να αποφευγετε Ζανα,Ατζελινα,Ναταλια,Δεσποινα απο Ζανοσπιτο.
επισης Μελινα Δεσποινα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom