You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
ρε την ατιμη....
απορω τι της ειπες ....καλά στον κάθε ένα λέει άλλα....
εμενα μου εχει πει πως πρίν ήταν σεφ στην Ιαπωνια!
ααααχαχαχα!!!!!!
Δεν κάνω πλάκα παιδιά!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
έλα μεγάλε μου τι είναι άυτα που λες , δεν σαρεσει η Ναταλη ? που κάνει και δίαιτα και gym ...χωρίς πλακα τώρα , είναι και άλλες κοπέλες που είναι πολύ καλές εκεί μέσα...κάθε κοπέλα έχει τις χαρες τις , από όλες τις απόψεις...συμφωνω με τον vaso για αντζελινα (είναι η μόνη που αξίζει εμφανισιακά στο ζανόσπιτο)
λιγδωσε το αντεράκι της στο ελλάντα....
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το πιο ακριβό αρομα που υπαρχει , και που βγαίνει από το μουνί μιας μουναρας γυναικαςκαποιος να μου μεταφρασει μουνιλα απο αγνωστο...
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τέλος η μαλακια για απόψε παίδες
Τςλικά πήγα, ζήτησα Ζάνα ή Δεσποινα και ήταν και οι 2 απασχολημένες ...
Μετά ήρθε η ζάνα η οποία με ενημέρωσε ότι μόλις είχε βγει από το δωμάτιο και δεν μπορούσε ... και μου έφερε να επιλέξω ...
Τελικά διάλεξα Νάταλι, και πήρα κομλε προγραμμα με φραπέ καλαμωτό και μπριζόλα.
Δεν με άρεσε ... μέχρι που ψιλοχαλάστηκα ...
Μετά ήρθε η ζάνα η οποία με ενημέρωσε ότι μόλις είχε βγει από το δωμάτιο και δεν μπορούσε ... και μου έφερε να επιλέξω ...
Τελικά διάλεξα Νάταλι, και πήρα κομλε προγραμμα με φραπέ καλαμωτό και μπριζόλα.
Δεν με άρεσε ... μέχρι που ψιλοχαλάστηκα ...
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Κι εγώ έχω δει Δέσποινα και έχω γευτεί (δις) μην με ξεχνάτε κι εμένα τον ασήμαντο!!!! :- :- :-τη Δεσποινα μονο εγω κι ο Νικολακις την εχουμε δει?
Παρεπιπτώντος, λόγο της αναφοράς σας πήγα χτες και δοκίμασα και την άλλη Δεσποινα, κριτική ακολουθεί στο δίπλα θρέντ.
Επισκέπτης
Γεια σας συναγωνιστές μασαζόφιλοι
Πέρασα σήμερα απο το Ζανόσπιτο. Ελεύθερες κοπέλες Δέσποινα Αντζελίνα και Ευα. Πήρα τη Δέσποινα. Ξανθό κοντοπούτανο με αρκετά καλό σωματάκι και πρόσωπο. Φόραγε και ένα ωραίο μαύρο φορεματάκι. Ζεστή και φιλική στη συμπεριφορά προς gfe. Μασάζ αισθησιακό κυρίως με αναστεναγμούς και γλυψίματα παντού.Της ζήτησα Body to body και μου το πρόσφερε. Φραπέ με καλαμάκι και γλύψιμο @@ σε ικανοποιητικό επίπεδο. Κουλούρι δε δίνει μου είπε. Μπριζολίτσα ζουμερή και ωραίο μου...κι στενό μου φάνηκε. Γενικά λόγω του πετιτ σωματότυπου της σου επιτρέπει εύκολους χειρισμούς και ενναλαγές στάσεων. Το μόνο πρόβλημα με τα ελληνικά της δε καταλάβενα κάποιες στιγμές τι έλεγε... Συνολικά καλή εμπειρία..
καλα ρε φιλε εχει χαλασει ο κοσμος οτι η θεια Ελενη κανει τα παντα και ειναι για πολυ ανωμαλια, εσυ που ζεις? Καλαμακι εχει οτι θες και για φραπε και για διπλοπιτο.ρε παιδια στο ζανοσπιτο υπαρχει μια ελενη..μεγαλη σε ηλικια...αυτη κανει full προγραμμα ???και αν ναι...κανει με σκουφακι ενοοω το καλαμακι....
ασε φιλε βαθεια νυχτομενος ειμαι μαλλον...πρεπει να δοκιμασς θεια ελενη μαλλον....καλα ρε φιλε εχει χαλασει ο κοσμος οτι η θεια Ελενη κανει τα παντα και ειναι για πολυ ανωμαλια, εσυ που ζεις? Καλαμακι εχει οτι θες και για φραπε και για διπλοπιτο.
σημερα ξερει κανεις αν δουλευει????
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.208
- Πόντοι
- 216
καλημερα παιδες.ξερετε αν ειναι σημερα κυριακη ανοιχτα???
Καλημέρα, 99% το Ζανόσπιτο τις Κυριακές είναι ανοιχτά.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.208
- Πόντοι
- 216
Το πιο μικρό μωράκι σε ηλικία που έχει πετύχει κανεις, πόσο ήταν;
Η Ντάνα στην Στουρνάρη 63 (Καιτόσπιτο), τώρα είναι 19 και τέσσερις μήνες,
τότε που την πήρα ήταν 19 παρά 10 μέρες.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Μετά από πολύ καιρό κυριακάτικη επίσκεψη στο Ζανομάγαζο.
Από ότι φαίνεται σύντομα ανοιχτά θα είναι την Κυριακή εκτός από τα πολυκαταστήματα και τα μασατζίδικα.
Πάει και αυτή η ιστορική κατάκτηση του εργατικού κινήματος.
Και ας φωνάζει η ΓΣΕΕ.
Παρούσες Ζάνα, Αντζελίνα, Μόνικα.
Ζάνα + Αντζελίνα. Διεκπεραιωτικό μου φάνηκε το ζεύγος. Έχει εμπεδώσει η κάθε μια τον ρόλο της.
Εκ των υστέρων εμφανίστηκε η Μόνικα.
Πιθανόν ένας άλλος συνδυασμός που να περιλάμβανε την εν λόγω κορασίδα να απέδιδε καλλίτερα.
Another time perhaps.
Από ότι φαίνεται σύντομα ανοιχτά θα είναι την Κυριακή εκτός από τα πολυκαταστήματα και τα μασατζίδικα.
Πάει και αυτή η ιστορική κατάκτηση του εργατικού κινήματος.
Και ας φωνάζει η ΓΣΕΕ.
Παρούσες Ζάνα, Αντζελίνα, Μόνικα.
Ζάνα + Αντζελίνα. Διεκπεραιωτικό μου φάνηκε το ζεύγος. Έχει εμπεδώσει η κάθε μια τον ρόλο της.
Εκ των υστέρων εμφανίστηκε η Μόνικα.
Πιθανόν ένας άλλος συνδυασμός που να περιλάμβανε την εν λόγω κορασίδα να απέδιδε καλλίτερα.
Another time perhaps.
Ειναι και η Ναταλι εκει;ξερεις ποια λεω...την αδυναμια σου..Η Ντάνα στην Στουρνάρη 63 (Καιτόσπιτο), τώρα είναι 19 και τέσσερις μήνες,
τότε που την πήρα ήταν 19 παρά 10 μέρες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 973
- Εμφανίσεις
- 57K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME