- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.076
- Πόντοι
- 42.697
καλά,καλά....κανά μουνί της προκοπής θα φέρετε?γιατί αυτές που έχετε είναι για τα καπί...
Έτσι! πες τα!
καλά,καλά....κανά μουνί της προκοπής θα φέρετε?γιατί αυτές που έχετε είναι για τα καπί...
Τοσο χαλια ειναι????αίσχος εμφανισιακά.Αυτές είναι εκεί για να κρατάνε τον παππού μου στα γεράματα και πάλι ο παππούς θα ξενερώσει και θα μου λέει"τί μπάζο μου φέρες γιόκα μου?δεν μπορούσες να φέρεις κανά καλό τεμαχιο?"
σε ευχαριστω φιλαρακι!Δυνατά : Ναταλι με Liza , Ναταλι με Εβελίνα , Ναταλι με Πάολα (το super διπλό )θα με θυμηθείς φιλαράκι
διαφωνω η Ναταλι ειναι ομορφη με ωραιο στηθος(ΠΛΕΟΝ)και παντα μα παντα κανει τις καλυτερες πιπες!μακραν μπροστα απο πολλες νεαρες!καλά,καλά....κανά μουνί της προκοπής θα φέρετε?γιατί αυτές που έχετε είναι για τα καπί...
Τοσο χαλια ειναι????
δεν παω εκει , γιατι ειναι κεντρικα
διαφωνω η Ναταλι ειναι ομορφη με ωραιο στηθος(ΠΛΕΟΝ)και παντα μα παντα κανει τις καλυτερες πιπες!μακραν μπροστα απο πολλες νεαρες!
και δεν ειναι δα και μεγαλη...
...υπάρχουν πολύ καλύτερα μουνιά....σε νέους χώρους και όχι στον 6ο του ζανόσπιτου.Ή θα φέρετε και εσείς μουνιά της προκοπής ή παύσατε...
βασικα μαλλον δεν μιλαμε για την ιδια Ναταλι...γιατι κορμι νταλικερη δεν ειδα ποτε σε αυτο το κοριτσι!θα την εχεις μπερδεψει με καποια αλλη προφανως!ναι και με κορμί νταλικέρη.Άσε μας μωρέ...υπάρχουν πολύ καλύτερα μουνιά....σε νέους χώρους και όχι στον 6ο του ζανόσπιτου.Ή θα φέρετε και εσείς μουνιά της προκοπής ή παύσατε...
αυτο ουτε και εγω το καταλαβα....author=pathos gia ta temachia Ή θα φέρετε και εσείς μουνιά της προκοπής ή παύσατε..
αν καταλαβα καλα , λες τη μελαχροινη bbwiblis, πές μου αν η Άννα (που παλιά ήταν Στουρνάρη 63)είναι εκεί ή αν ξέρει κάποιος ας μου πει που είναι τέλος πάντων. Για κάποιους λόγους, έχω χαθεί απ' αυτό το χώρο κάτι μήνες.
αν καταλαβα καλα , λες τη μελαχροινη bbw
που λεγεται Ελενη ...
Η Αλικη της Ζανας ξερει σιγουρα, ειναι πολυ φιλες
απο την περιοδο που αναφερεις...
Λογικα παντα σε καποιο απο αυτα του κεντρου,
δοκιμασε κ στην Πατησιων.
Εκτος να εχει αδεια, που δεν το βλεπω.
Επισης ρωτα την Καιτη
[/quote Ευχαριστώ, έγραψε.
επισης καλο διδυμο κανουν οι Ζανα,Αλικη,Δεσποινα,Ατζελιναοπως κ αν τις διαλεξετε...
Κατάλαβα Βλαδιβοστόκ- ΄Αννα= Πύρ (κ)αυλοςπαρεπιπτοντως της εχω παρει διδυμο
asian petit και bbw
πολυ καλο και οποιος καταλαβε
αυτο λεμε , πολυς ντορος για το τπτεχω χασει την μπαλα ρε φιλαρακια,ποια ζανα και ποια αντζελινα?
η ζανα δεν ανοιξε διπλα στην στουρναρη?
η αντζελινα ξαναγυρισε? ειχε φυγει πολυ καιρο τωρα!
οβερ κ αουτ ;)Κατάλαβα Βλαδιβοστόκ- ΄Αννα= Πύρ (κ)αυλος
Τώρα ποιά ;;;;;; έχασες μήπως έμεινες πίσωεπισης καλο διδυμο κανουν οι Ζανα,Αλικη,Δεσποινα,Ατζελινα
οπως κ αν τις διαλεξετε...