Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
δυστηχως οχι....!!! εχεις παθει ζημια με την μονικα, ετσι? σε εχει πεθανει στα γλωσοφιλα?
Nά ήτανε μόνο αύτα!!!!!!!! Άχ καί νά ήξερες.......
Μέ τίς Ρουμάνες ... έχω ΧΟΝΤΡΟ κόλημα έγώ...........

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άμα πήγαινε ο χοντρός σε μασατζίδικα θα τα είχε σπάσει όλα τα κρεβάτια.

Άσε που θα βρώμαγαν μετά τα δωμάτια για 2 μέρες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
για πες μας τι νεο εχει ερθει γιατι εχω να το επισκευθω καμια 20 μερες

Αφιχθέντα κορίτσια Μαρίνα καί Στέλλα καί οί δυο από ρωσσια...
Γύρω στα τριάντα δύο........κορμοστασιες αλαβάστρινες......
Βέβαια άνευ κριτικής είναι παρακινδινευμένο.......
Τίμησα τό Λιζάκι.σταθερή άξία........

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αφιχθέντα κορίτσια Μαρίνα καί Στέλλα καί οί δυο από ρωσσια...
Γύρω στα τριάντα δύο........κορμοστασιες αλαβάστρινες......
Βέβαια άνευ κριτικής είναι παρακινδινευμένο.......
Τίμησα τό Λιζάκι.σταθερή άξία........
Η Μαρίνα είναι αστέρι , το είχα αναφέρει από την αρχή που είχε πάει στο κατάστημα .Τότε δεν είχα περάσει μαζί τις και δεν την είχα δει και πολύ καλά ,τώρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι σουπερ :fuck1:

Επισκέπτης

...σήμερα το μεσημέρι τίμησα την Πάολα!!! :pipa1: σούπερ κάβλα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

...είναι η τρίτη φορά που την επισκέπτομαι και συνεχώς ανεβάζει την ποιότητα των υπηρεσιών!

aeras1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τα μαθατε ρε παιδια? η ζανα δουλευει αλλου τωρα...και φαινεται εχει αναδουλειες...γιατι μας παιρνει τηλ και καλα μας λεει οτι μας θυμαται (αυτο μου τυχε την πεμπτη με πηρε τηλ και μου ελεγε οτι με θυμηθηκε και τι κανω και  κατι τετοια και οταν την πηρα μετα απο μια ωρα απο αλλο κινητο με αλλο νουμερο ουτε θυμοταν πιος ημουνα...μας δουλευει κιολας...ασε ρε ζανα)

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τα μαθατε ρε παιδια? η ζανα δουλευει αλλου τωρα...και φαινεται εχει αναδουλειες...γιατι μας παιρνει τηλ και καλα μας λεει οτι μας θυμαται (αυτο μου τυχε την πεμπτη με πηρε τηλ και μου ελεγε οτι με θυμηθηκε και τι κανω και  κατι τετοια και οταν την πηρα μετα απο μια ωρα απο αλλο κινητο με αλλο νουμερο ουτε θυμοταν πιος ημουνα...μας δουλευει κιολας...ασε ρε ζανα)

Πέρασε πολύς καιρός από πέρσι τον Οκτώβρη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697

:rockon:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
επισκεψη στο παλιο Ζανοσπιτο προς εξερευνηση των 2 νεων τεμαχιων που ανεφεραν συναγωνιστες. Επελεξα τη Στελλα η οποια την εκοψα γυρω στα 35 (εχει και παιδι 8 ετων οπως ειπε), νταρντανα, βυζαρες μεγαλες, καυλοσκυλοφατσα. Μασαζακι καλο αλλα μετα με χαλασαν καποια πραγματακια - οπως για παραδειγμα οτι δεν κανει ροφημα ελευθερο που για μενα ειναι must. Γενικα την εκοψα διεκπαιρεωτικη τη φαση και καθως υπαρχουν και καλυτερες παρουσιες δεν νομιζω να τιμηθει η Στελιτσα ξανα.
Η αλλη νεα παρουσια ηταν αδυνατουλα, ψηλη οχι ιδιαιτερως εμφανισιμη αλλα καποιοι συναθλητες εγραψαν καλα λογια οποτε θα τεσταριστει κι αυτη συντομως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom