NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η Ναταλι γύρισε στο κατάστημα .Με ωραία και μεγαλούτσικο βυζί .Τρελααααααα
μη με πεις οτι τα φουσκωσεΗ Ναταλι γύρισε στο κατάστημα .Με ωραία και μεγαλούτσικο βυζί .Τρελααααααα
Η Ναταλι γύρισε στο κατάστημα .Με ωραία και μεγαλούτσικο βυζί .Τρελααααααα
Ναι έλειπε δυο εβδομάδες .Έκανε πλαστική στα βυζιά τις .Γύρισε και η Εβελίνα .Το κατάστημα είναι είναι φουλ από ωραίες και αξιόπιστες θεραπεύτριες .Ναταλι , Πάολα ,Μαρίνα,Εβελίνα ,τα top του καταστήματος και μην πω τα καλύτερα του χορού .Δεν υπερβάλλω καθόλου Πέρασα με την Πάολα , όλα καλάΠοια η γνωστή Ναταλί το κορίτσι θερμάστρα σολο κλαρίνο; Γιατι είχε φύγει;
Η Μαρίνα είναι αστέρι , το είχα αναφέρει από την αρχή που είχε πάει στο κατάστημα .Τότε δεν είχα περάσει μαζί τις και δεν την είχα δει και πολύ καλά ,τώρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι σουπερ
Η Βερονικα ειναι το μπαζο .... αν υπαρχει εστω και ενας απο δω μεσα που πηγε μαζι της .... τι να του πω ..... μια κατσικα αν γαμουσε καλυτερα θα περνουσε !!!!
τιμης ενεκεναφου εφυγε η ζανα,γιατι ο τιτλος παραμενει "ζανοσπιτο"?
Αφιχθέντα κορίτσια Μαρίνα καί Στέλλα καί οί δυο από ρωσσια...
Γύρω στα τριάντα δύο........κορμοστασιες αλαβάστρινες......
Βέβαια άνευ κριτικής είναι παρακινδινευμένο.......
Τίμησα τό Λιζάκι.σταθερή άξία........
υπουργε πηγα εγω γιατι μου αρεσουν οι φοραδες.. .αν μου κανε πιο καλο σερβις θα ξαναπηγαιναΗ Βερονικα ειναι το μπαζο .... αν υπαρχει εστω και ενας απο δω μεσα που πηγε μαζι της .... τι να του πω ..... μια κατσικα αν γαμουσε καλυτερα θα περνουσε !!!!
τις προάλλες που πέρασα απο κεί ήταν η ΒΕρόνικα !
Της λέω θέλω να δώ τα υπόλοιπα κορίτσια
Δε γίνεται λέει, είναι η σειρά μου τώρα !
Υπάρχει και επετηρίδα στο μαγαζί τώρα !!!
Πράγματι μιλάμε για καραμπάζ-Ο !
Δίνη άγαπητε αλλά θέλη στήν αρχή σιγά μέχρι να τής τόν βάληςΠλούσιο ροστερ εις πρωην ζανοσπιτο την περασμενη εβδομαδα... Σωθηκε απο παρακμη, παρα αποχωρηση τσιφ Ζανας.
Ενθυμουμε Εβελιν κοντοπουτανο, Παολα αλογο, Στελλα, τελοσπαντων πλουσιο ροστερ σε μεσαιες ηλικιες+-30, και σωματοτιπα. Δεν τις γνωριζα πλεον.
Προβληματισμος.
Καταληξα Λιζα μιλφ, άπαιχτο. Αχορταγο, προθυμο, και σε σαπουνιζει...
πολυ ψηλα στη μιλφο-καταταξη
αναρωτιεμαι, δινει κουλλουρι?
Δίνη άγαπητε αλλά θέλη στήν αρχή σιγά μέχρι να τής τόν βάλης
καί μετά θά τά δής ΟΛΑ!!!!!!!!!!
Δυνατά : Ναταλι με Liza , Ναταλι με Εβελίνα , Ναταλι με Πάολα (το super διπλό )θα με θυμηθείς φιλαράκι