Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
συγνώμη το ξέχασα, πορνογραφήματα και με εικόνες είναι η ειδικότητά μου :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

pirfore τι θα γίνει με το προξενιό ρεεεεεεεεεεεεεεεε?

Ψήνεταιιιιι τι άψητο θες να στο στείλω το Ρωσίδι;   :grin:
Το πρώτο είναι το δικό σου  ;)
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.msg934478#msg934478]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.msg934478#msg934478[/url]

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εκμεταλλευόμενος επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα, κατά την διάρκεια ανάπαυλας, μετέβην σε γνωστό στην ιστοσελίδα θεραπευτήριο, στον έκτο όροφο οδού, πλησίον της πλατείας Κάνιγγος, όπου με υπεδέχθη η διευθύνουσα αυτό, ξανθιά κυρία, χαρίζοντας μου προκλητικό και γεμάτο υπονοούμενα χαμόγελο.
Ακολούθησε η επίδειξη των θεραπευτριών, κατά την οποία εγνώρισα την Λίζα εκ Ουραλίων και ετέραν μεγαλυτέρας ηλικίας της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα.
Αφέθηκα εις τας φροντίδας της Λίζας η οποία καταφέρνει να εναλλάσσει την χαλαρωτική χειροθεραπεία με την αισθησιακή, με αποτέλεσμα χειμαρρώδη εκτόνωση επί χείρας.
Κατά την έξοδο μου διαπίστωσα την ύπαρξη και άλλων δύο εξαιρετικής καλλονής θεραπευτριών, που προφανώς ήσαν απασχολημένες κατά την άφιξη μου.
Η εμπειρία καταχωρήθηκε από εμένα ως ιδιαιτέρως θετική και συνιστάται.

Επισκέπτης

άντε να δούμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφού είπαμε το πρώτο είναι κατοχυρωμένο για τα καλά. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά και η μάσα σου είναι πολύ γλύκα βρε παιδί μου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aquaplus1

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Χτεσινή επίσκεψη για χαλαρωση και ξελάφρωση. Εισοδος στο σαλόνι και συνομιλία με τη διεύθυνση του καταστήματος (περί καιρού) αμμεση παρουσίαση των θεραπευτριών και επιλογή της Αννας. Η επιλογή ηταν καλή. Ελαφρό μασσάζ σε όλο το σώμα με πολύ καλή ζουμερή μπριζόλα. Η υπηρεσίες κρίνονται με άριστα το 10 /  8 (το δέκα είναι για το Θεό)

Επισκέπτης
Χτεσινή επίσκεψη για χαλαρωση και ξελάφρωση. Εισοδος στο σαλόνι και συνομιλία με τη διεύθυνση του καταστήματος (περί καιρού) αμμεση παρουσίαση των θεραπευτριών και επιλογή της Αννας. Η επιλογή ηταν καλή. Ελαφρό μασσάζ σε όλο το σώμα με πολύ καλή ζουμερή μπριζόλα. Η υπηρεσίες κρίνονται με άριστα το 10 /  8 (το δέκα είναι για το Θεό)

Εμφανιση προελευση της Αννουλας; Στα πνευστα πως τα παει;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.912
Πόντοι
6.495
Αντζελινα = η κοπελα διαθετει δυο πυρκαυλους αερος εδαφους τυφλα να χουν οι Κρουζ του Bush στον Περσικο / απο μασαζ μετριο, αλλα δεν μπορω να εκφερω και εμπεριστατωμενη αποψη μιας και δεν θεωρουμαι απο τους πλεον εμπειρους στο χωρο των μασαζερι, αλλα απο πιπα,γλωσσιδια και συμμετοχη η Αντζελινα παιρνει αριστα !!!!!!

Μιλαγαμε στα Αγγλικα, την εχυσα στα μπαλκονια της με θεα τη Σολωμου,πολυ καθαρη αν κρινω απο το fingering,με φιλησε γλυκα στο τελος και εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις !!!!

Respect στο δασκαλο μου - ξερεις εσυ ποιος εισαι !!!!!
Σύμφωνώ με το συνάδελφο αλλά θα ρωτήσω τους υπόλοιπους και κάτι άλλο...
Λόκο δίνει η Αντζελίνα???? Και αν ναι, στα πόσα ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Σύμφωνώ με το συνάδελφο αλλά θα ρωτήσω τους υπόλοιπους και κάτι άλλο...
Λόκο δίνει η Αντζελίνα???? Και αν ναι, στα πόσα ?
σε αλλους ναι , σε αλλους οχι...
Ρε παιδιά η αντζελινα προσφέρει bοdy to body και εάν αξίζει !!!
αξιζει ! μια δοκιμη θα σε πεισει!

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα
οι υπηρεσιες ποσο πανε?
ξερει κανεις?
και τι ωρες ειναι ανοιχτο?
πρεπει να πας με καποιο γνωστο πρωτη φορα

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη το απογευμα στο ζανοσπιτο.Στην υποδοχη η ζανα και κοπελλες ναταλι,αννα,και μια με κοντο ξανθο μαλλι ονομα δεν συγκρατησα.η αντζελινα ειχε πελατη.διαλεγω ναταλι.αν και απο εμφανιση δεν μου αρεσει και πολυ στα υπολοιπα ειναι αλογο πολυ καλο γλειψιμο παντου και καλο γαμησι στα 4 και απο επανω αυτη.

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τιμη:μασαζ και μπριζολα=80 ευρω

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Λίζα δουλεύει ακόμα εκεί;

Μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά;

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η λιζα εχει φυγει .η ζανα ισχυριστηκε οτι δεν ειχε πολλυ δουλεια και οτι εφυγε.Η λιζα ηταν μαυρομαλλα με μεγαλη κλειτοριδα και συμπαθητηκα βυζια(3,5)

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και μια Ευα επισης δεν δουλευε εκει?Πολωνεζα με μεγαλα βυζια...αυτη γιατι εφυγε?

γνωριζετε κατι ή έστω που μπορουμε να τη βρουμε?

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? στο εν λόγο κατάστημα απο τη πρώτη φορά τρώει κανείς άνετα? και αν ναι πια μου προτείνετε να πάρω για πρώτη φορά(σε μασατζίδικο εννοώ>?

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παρασκευή μεσημέρι, ζάνα, μαρία, μία απασχολημένη και αντζελίνα με την οποία κατέληξα...ια μένα παραμένει σταθερή αξία στο μαγαζί, δεν έχω παρατηρήσει σημάδια ξεπετάγματος, ίσως γιατί είμαι τακτικός πελάτης της και έχουμε αναπτύξει καλή χημεία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom