Εγω οταν πηγα πρωτη φορα βγαινει μια κυρια κοντα στα 50+ , απο κοντα και μια αλλη η ζανα . λεει η κυρια εντω μασαζ χαλαρωση 60 γιουρο, εγω λεω θελω ελενη , λεει εσυ ξερεις ελενη ; λεω οχι ! λεει εισαι σιγουρος; σιγουροτατος λεω , α λεει οκ . σκεφτηκα δεν θελεις να μου παρουσιασει καμμια αλλη ; δεν γαμιεται λεω οτι βγει , παω σ ενα ρουμ κανω ενα μπανακι ερχεται το ελενακι λει εσυ που με ξερεις; τα χασα , τι να πω , λεω τωρα θα σε γνωρισω , καλα μου λεει , σημερα που ειναι η πρωτη φορα δεν μπορω να ειμαι ανετη , δεν σε ξερω κλπ οπα λεω τη βαψαμε , κανω τον ψοφιο κοριο ξαπλωνω και κανω πως κοιμαμαι τα χα μου ...... αυτη μασαζ κανονικα .... λεει δεν σ αρεσει; μπα λεω , δεν εχω καλη σχεση με τα μασαζ , τα εχω για απατη μεγαλη ,,, μμμμμ λεει δεν εχεις δικιο ' εγω λεω οποθ πηγα μετα πονουσε η μεση μου , δεν κανουν μασαζ ζουπανε , κα ιλεει να δεις τωρα τι θα σου κανω μασαζ εγω να με θυμασαι , ε ρε μαγκες ειδα τον ουρανο με τ αστρα φοβερη γυναικα και το ολοκλιρομενο μασαζ ..... ετσι ειναι αν λες αληθεια η αλλη το εκτιμαει