Λοιπον για να κλυση το θεμα..... κανουνε τα παντα παιδες.
Δεν ξέρω αν εκεί πας για να βγάλεις τα μάτια σου, αλλά εσύ μας έχεις στείλει.
Πάντως Σ[size=21pt]ολωμου[/size] 59 1ος, εκεί τρώς.
Λοιπον για να κλυση το θεμα..... κανουνε τα παντα παιδες.
τελικά ρε παιδιά η Ζάνα φραπέ κάνει ή όχι;;;
Δεν θέλω μπριζόλα και λαδερά μόνο φραπέ και αν το ρουφάει και το καλαμάκι καλός αν όχι και κάνει μόνο φραπέ πάλυ καλά
ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΣ;;;
κάνει!
Αρα η απορία του φίλου λύθηκε, και το θέμα τακτοποιήθηκε.
μετα απο αιτημα συναγωνιστη σε πμ θα προσπαθησω να
δωσω τα ροστερ των καταστηματων που εχουν αλλαξει.
Αρχιζω απο το Ζανοσπιτο , το οποιο απο οτι καταλαβαινω αποτελει αγαπημενο πολλων φιλων.
η ομαδα εχει ως εξης.
Ζανα Μολδαβη milf
Aτζελινα Μολδαβη pre-milf
Maria , Romania, 22 yrs
Ναταλι ,Ρωσσια pre-milf
Lina ,Russia, pre-milf
και τελος η πολυσυζητημενη Δεσποινα.
Πιστευω οτι δε ξεχνω καποια.
με ρωτας?Εβελυν;
με ρωτας?
την εχω σκαουταρει ηδη ,Επίσκεψη Σολωμού 54 6ος...Όλες απασχολημένες εκτός απ τη Μαρία Ρουμάνα νέα στο μαγαζί..Είπα να κάνω τον σκαουτερ και μπήκα...Η Μαρία νταρντανοειδές 1.80 22 χρονών καστανό μακρύ μαλλί αρκετά όμορφο πρόσωπο χειλάρες..αρκετά καλό σώμα με καμπύλες κωλάρες στήθος μέτριο...Ζεστή και φιλική αρχίσαμε αμέσως τις αγκαλιές και τα φιλιά..Μασάζ δε ξέρει οπότε προχωρήσαμε γρήγορα στα περεταίρω..Δέχεται κάποια καθοδήγηση μου κανε body to body και μετά έπαιξε με το μουν@κι της όπως της ζήτησα αλλά γενικά είχε μια βιασύνη να προχωρήσουμε στο ψητό...και άρχισε να δυσανασχετεί που ζητούσα διάφορα προκαταρτικά... Καλή περιποίηση @@ και ψιλοκαλό πνευστό με παιχνιδιάρικο κοίταγμα στα μάτια... Ψιλοκαλή συμμετοχή στο μπριζόλιασμα. Πολύ καλή θέα στα τέσσερα να της ανοίγω τη κωλάρα.. και να θαυμάζω το ωραίο γκροβεράκι που μπήκα στο πειρασμό να της το ζητήσω αλλά μου πε δε το δίνει.. Τελικά δε μπόρεσα να της επιβάλλω το ρυθμό μου και με ξεπέταξε στο εικοσάλεπτο... :- Της είπα ότι αφού είχαμε χρόνο να κάτσει και άλλο μαζί μου και μου πε ότι σχολάει...τι να πεις Ρουμάνες έχουν τη ξεπέτα στο αίμα τους..Ετσι έφυγα χωρίς τη πλήρη ικανοποίηση που παίρνω από Ναταλύ και Δέσποινα..που συνδυάζουν μασάζ προκαταρτικά και μπριζόλιασμα αρμονικά στο 45λεπτο.. Η Μαρία πάντως είναι ωραία κοπέλα και ζεστή και αν άλλαξει νοοτροπία μπορεί να γίνει καλή..
Η Άννα τελικά δουλεύει ή όχι στο συγκεκριμένο μαγαζί ?
την εχω σκαουταρει ηδη ,
υπαρχει αναφορα στο κεντρικο.
έτσι είναι ο iblis σε πορώνει να φαντάζεσαι, αλλό προς το συμφέρον σου. τι θα γίνει με το προξενιό ρεεεεεεεεεεεεε?Τη διάβασα αφήνεις πολλά στη φαντασία του αναγνώστη...
αναφορα γραφω , οχι πορνογραφημα...Τη διάβασα αφήνεις πολλά στη φαντασία του αναγνώστη...