Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Λοιπον για να κλυση το θεμα..... κανουνε τα παντα παιδες.

Δεν ξέρω αν εκεί πας για να βγάλεις τα μάτια σου, αλλά εσύ μας έχεις στείλει. :2funny:

Πάντως Σ[size=21pt]ολωμου[/size] 59 1ος, εκεί τρώς.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
τελικά ρε παιδιά η Ζάνα φραπέ κάνει ή όχι;;;
Δεν θέλω μπριζόλα και λαδερά μόνο φραπέ και αν το ρουφάει και το καλαμάκι καλός αν όχι και κάνει μόνο φραπέ πάλυ καλά
ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΣ;;;

κάνει!

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΣ ΛΥΘΗΚΕ
αλλά οκ τί να κάνουμε, αποτι φένεται πίσω απο όλα αυτα κρίβονται πολλά συνφέροντα και ο καθενας λέει οτι το συνφέρει φυσικά.
έχει χαθεί η αντικιμενικότητα και η αλήθεια.
ΚΡΊΜΑ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
Στο ελυσα νομίζω το θέμα... 

Συνημμένα

42,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Πήγα προχθές Σολωμού 54 κατά τις 19:15, χτύπησα το κάτω κουδούνι δεν άνοιξε κανείς.
Εχθές  πάλι κατά τις 19:00, το ίδιο (καμία απόκριση). Μετά κανά 10λεπτο ξαναχτύπησα αλλά μάταια.
Τι γίνεται εκεί πέρα?????????
Έχουν αλλάξει τα ωράρια λειτουργίας και κλείνουν πιο νωρίς? Στις 20:00 δεν έκλεινε κανονικά?

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
απλά είναι κάτι σιμαντικό και ειπα να το τονίσω
ξέρει κάποιος αν είναι αληθεια αυτό;;;

Πήγα προχθές Σολωμού 54 κατά τις 19:15, χτύπησα το κάτω κουδούνι δεν άνοιξε κανείς.
Εχθές  πάλι κατά τις 19:00, το ίδιο (καμία απόκριση). Μετά κανά 10λεπτο ξαναχτύπησα αλλά μάταια.
Τι γίνεται εκεί πέρα?????????
Έχουν αλλάξει τα ωράρια λειτουργίας και κλείνουν πιο νωρίς? Στις 20:00 δεν έκλεινε κανονικά?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αντζελινα = η κοπελα διαθετει δυο πυρκαυλους αερος εδαφους τυφλα να χουν οι Κρουζ του Bush στον Περσικο / απο μασαζ μετριο, αλλα δεν μπορω να εκφερω και εμπεριστατωμενη αποψη μιας και δεν θεωρουμαι απο τους πλεον εμπειρους στο χωρο των μασαζερι, αλλα απο πιπα,γλωσσιδια και συμμετοχη η Αντζελινα παιρνει αριστα !!!!!!

Μιλαγαμε στα Αγγλικα, την εχυσα στα μπαλκονια της με θεα τη Σολωμου,πολυ καθαρη αν κρινω απο το fingering,με φιλησε γλυκα στο τελος και εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις !!!!

Respect στο δασκαλο μου - ξερεις εσυ ποιος εισαι !!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μετα απο αιτημα συναγωνιστη σε πμ θα προσπαθησω να
δωσω τα ροστερ των καταστηματων που εχουν αλλαξει.
Αρχιζω απο το Ζανοσπιτο , το οποιο απο οτι καταλαβαινω αποτελει αγαπημενο πολλων φιλων.
η ομαδα εχει ως εξης.
Ζανα Μολδαβη milf
Aτζελινα Μολδαβη pre-milf
Maria , Romania, 22 yrs
Ναταλι ,Ρωσσια pre-milf
Lina ,Russia, pre-milf
και τελος η πολυσυζητημενη Δεσποινα.
Πιστευω οτι δε ξεχνω καποια.

Επισκέπτης
μετα απο αιτημα συναγωνιστη σε πμ θα προσπαθησω να
δωσω τα ροστερ των καταστηματων που εχουν αλλαξει.
Αρχιζω απο το Ζανοσπιτο , το οποιο απο οτι καταλαβαινω αποτελει αγαπημενο πολλων φιλων.
η ομαδα εχει ως εξης.
Ζανα Μολδαβη milf
Aτζελινα Μολδαβη pre-milf
Maria , Romania, 22 yrs
Ναταλι ,Ρωσσια pre-milf
Lina ,Russia, pre-milf
και τελος η πολυσυζητημενη Δεσποινα.
Πιστευω οτι δε ξεχνω καποια.

Εβελυν;

Επισκέπτης
Επίσκεψη Σολωμού 54 6ος...Όλες απασχολημένες εκτός απ τη Μαρία Ρουμάνα νέα στο μαγαζί..Είπα να κάνω τον σκαουτερ και μπήκα...Η Μαρία νταρντανοειδές 1.80  :boobies: 22 χρονών καστανό μακρύ μαλλί αρκετά όμορφο πρόσωπο χειλάρες..αρκετά καλό σώμα με καμπύλες κωλάρες στήθος μέτριο...Ζεστή και φιλική αρχίσαμε αμέσως τις αγκαλιές και τα φιλιά..Μασάζ δε ξέρει οπότε προχωρήσαμε γρήγορα στα περεταίρω..Δέχεται κάποια καθοδήγηση μου κανε body to body και μετά έπαιξε με το μουν@κι της όπως της ζήτησα  αλλά γενικά είχε μια βιασύνη να προχωρήσουμε στο ψητό...και άρχισε να δυσανασχετεί που ζητούσα διάφορα προκαταρτικά... Καλή περιποίηση @@ και ψιλοκαλό πνευστό με παιχνιδιάρικο κοίταγμα στα μάτια... Ψιλοκαλή συμμετοχή στο μπριζόλιασμα. Πολύ καλή θέα στα τέσσερα να της ανοίγω τη κωλάρα.. :dancing:και να θαυμάζω το ωραίο γκροβεράκι που μπήκα στο πειρασμό να της το ζητήσω αλλά μου πε δε το δίνει.. :( Τελικά δε μπόρεσα να της επιβάλλω το ρυθμό μου και με ξεπέταξε στο εικοσάλεπτο...  :- Της είπα ότι αφού είχαμε χρόνο να κάτσει και άλλο μαζί μου και μου πε ότι σχολάει...τι να πεις Ρουμάνες έχουν τη ξεπέτα στο αίμα τους..Ετσι έφυγα χωρίς τη πλήρη ικανοποίηση που παίρνω από Ναταλύ και Δέσποινα..που συνδυάζουν μασάζ προκαταρτικά και μπριζόλιασμα αρμονικά στο 45λεπτο.. Η Μαρία πάντως είναι ωραία κοπέλα και ζεστή και αν άλλαξει νοοτροπία μπορεί να γίνει καλή..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Επίσκεψη Σολωμού 54 6ος...Όλες απασχολημένες εκτός απ τη Μαρία Ρουμάνα νέα στο μαγαζί..Είπα να κάνω τον σκαουτερ και μπήκα...Η Μαρία νταρντανοειδές 1.80  :boobies: 22 χρονών καστανό μακρύ μαλλί αρκετά όμορφο πρόσωπο χειλάρες..αρκετά καλό σώμα με καμπύλες κωλάρες στήθος μέτριο...Ζεστή και φιλική αρχίσαμε αμέσως τις αγκαλιές και τα φιλιά..Μασάζ δε ξέρει οπότε προχωρήσαμε γρήγορα στα περεταίρω..Δέχεται κάποια καθοδήγηση μου κανε body to body και μετά έπαιξε με το μουν@κι της όπως της ζήτησα  αλλά γενικά είχε μια βιασύνη να προχωρήσουμε στο ψητό...και άρχισε να δυσανασχετεί που ζητούσα διάφορα προκαταρτικά... Καλή περιποίηση @@ και ψιλοκαλό πνευστό με παιχνιδιάρικο κοίταγμα στα μάτια... Ψιλοκαλή συμμετοχή στο μπριζόλιασμα. Πολύ καλή θέα στα τέσσερα να της ανοίγω τη κωλάρα.. :dancing:και να θαυμάζω το ωραίο γκροβεράκι που μπήκα στο πειρασμό να της το ζητήσω αλλά μου πε δε το δίνει.. :( Τελικά δε μπόρεσα να της επιβάλλω το ρυθμό μου και με ξεπέταξε στο εικοσάλεπτο...  :- Της είπα ότι αφού είχαμε χρόνο να κάτσει και άλλο μαζί μου και μου πε ότι σχολάει...τι να πεις Ρουμάνες έχουν τη ξεπέτα στο αίμα τους..Ετσι έφυγα χωρίς τη πλήρη ικανοποίηση που παίρνω από Ναταλύ και Δέσποινα..που συνδυάζουν μασάζ προκαταρτικά και μπριζόλιασμα αρμονικά στο 45λεπτο.. Η Μαρία πάντως είναι ωραία κοπέλα και ζεστή και αν άλλαξει νοοτροπία μπορεί να γίνει καλή..
την εχω σκαουταρει ηδη ,
υπαρχει αναφορα στο κεντρικο.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Η Άννα τελικά δουλεύει ή όχι στο συγκεκριμένο μαγαζί ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom