Εξυπνο ή ξεεξυπνο για αυτους ειναι φαγητο........πηγαινετε να πειτε σε καποιον απο την κορεα (εθνικο πιατο σκυλος) οτι τρωτε λαγους κουνελια...πηγαινετε να δειτε το υφος του αγγλου οταν θα του πειτε οτι σουβλιζετε ενα αθωο αρνακι και τρωτε το μυαλο τα εντερα και τα συκωτια του.......για τον συγκεκριμενο λαο αυτο το ψαρι (ασχετως του iq του) ειναι το φαγητο τους.........εχετε ακουσει γουρουνι οταν το σφαζουν? βγαζει κραυγες σαν μωρο.....ανατριχιαστικη εμπειρια.......εχετε δει κατσικακια οταν τα σφαζουν? γνωριζετε οτι το κατσικι αν δεν το σφαξει ο σφαγεας με τον σωστο τροπο υποφερει για μιση ωρα? ή μηπως νομιζετε πως ολα οσα τρωτε ερχονται στο πιατο σας πιανοντας το μοσχαρακι με το σεις και με το σας και λεγοντας του "ελα καλο μου να σε σφαξω σε παρακαλω".....ή μηπως εχει ο καθε χασαπης τη σκοτουρα για το πως θα το κανει πιο ανωδυνα για το ζωο? το επιχειρημα οτι ειναι ενα "εξυπνο ζωο" μονο διακριση μου δειχνει και τιποτα αλλο......το ιδιο υποφερουν ολα τα ζωα οχι μονο τα δελφινια ή τα αλογα.....δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται που στην ιταλια και τη γαλλια τρωνε αλογα (ενα επισης εξαιρετικης ευφυιας ζωο)
αυτα τα βιντεακια ειναι αλλο ενα new age λιθαρακι....γιογκες.....ποντια πιλατες.....χορτοφαγιες....φιλοζωιες (και καλα)....βουδισμοι....ταντρισμοι.....φενγκ σουι.......και οτι αλλο κατεβασει η γκλαβα του καθε φλυαρου που δυστυχως βρισκει ακολουθους.....
δε θελω να ακουστω σκληρη με τα ζωα ή αναισθητη......ισα ισα τα λατρευω τα ζωα (οι γατες θα μπορουσαν βεβαια να εξαφανιστουν δε θα με χαλαγε κι ολας
) απλα μου αρεσει να κοιταω την ουσια...θελω να καταληξω στο οτι ειμαι καθετα κατα οποιασδηποτε μορφης βασανιστηριου σε καποιο ζωο ή στο κυνηγι καποιου ζωου προκειμενου να μπορουν καποιες μανταμ να φορεσουν γουνα οπως ειμαι κατα και στο κυνηγι ειδων υπο εξαφανιση......απο την αλλη ομως ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες.......οσο απεχθες φανηκε αυτο το θεαμα σε εμας το ιδιο βαναυση μπορει να φανει σε καποιον αλλον μια δικια μας διατροφικη συνηθεια.....