Νέα

Σοκαριστικό βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Δείτε κι ένα βίντεο απο τους πολιτισμένους Αμερικάνους......

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά δεν άντεξα να δώ το πρώτο βίντεο όλο. ΣΤο δε δεύτερο link το οποίο μας έδωσε ο Jules_Jordan υπάρχει παρα δίπλα ενα βίντεο το οποίο ονομάζεται Cow Massacre. Ειλικρινά λύγισα.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Με τη σημερινή μου υπογραφή το νούμερο ανέρχεται σε περίπου 1.085.000 υπογραφές. Το βρίσκω παρα πολύ μικρό για ένα θέμα που αφορά την ποιότητα του υποτιθέμενου αναπτυγμένου κόσμου όταν για μαλακίες θέματα όπως ποια είναι τα 7 σύγχρονα θαύματα του κόσμου μπαίνουν και ψηφίζουν εκατομμύρια. Παρεπιμπτόντως για ποια σύγχρονα θαύματα μιλάμε όταν ολα τα υποψήφια ειναι αρχαία? 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Που να ανέβαζα και ένα 3gp από νεκροτομείο στο Ιράκ να δείτε τη "περιποίηση" κάνουν στους νεκρούς........εγώ που είμαι στην κυριολεξία αναίσθητος με αυτά δεν το είδα όλο.......
πράγματα που βλέπεις μόνο στο rotten.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
 Εγω ειδα και το pig masacre (μεχρι που εβγαλε σφαλμα το pc) και πραγματικά ανατριχιασα ειδικά με τον ευνουχισμό. Η ουσια ειναι οτι αν δε τα φαμε εμεις τα ζωα θα τα φαει ενα αγριο ζώο όποτε εχουμε μια δικαολογια να τρωμε κρεας.

Απο την αλλη με τετοιες αθλιες συνθηκες που μεγαλώνουν αυτα τα ζωα και με το αγχος που τους δημιουργειται θα αποβαλουν τοσες τοξινες που  θα γινεται δηλητηριο το κρεας τους (και το γαλα).

ισως μια λυση θα ηταν να περιορισουμε το κρεας σε 1 φορα την εβδομαδα και τουλαχιστον αυτη τη 1 να τρωμε κατι ποιοτικό. παντως με αυτη τη μαζικη παραγωγη εκτος απο τα ζωα θα αρωστήσουμε και εμεις

YΓ παλι καλα που δεν τρωγεται το ανθρωπινο κρεας

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ για τα πιο εξυπνα και ευγενη πλασματα του πλανητη μας.
Μπηκα κι εγω και υπεγραψα επωνυμα την διαμαρτυρια μου.
ΑΙΣΧΟΣ στους σχιστοματηδες!!!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
συγχαρητηρια για της απαντησεις φαινετε με τετοια θεματα ποια ειναι η ποιοτητα στο bourdella com υπεγραψα και θα το δειξω και σε αλλους δεν ειμαστε μονο πουτανιαρηδες γι αυτο ειμαστε οι καλυτεροι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξυπνο ή ξεεξυπνο για αυτους ειναι φαγητο........πηγαινετε να πειτε σε καποιον απο την κορεα (εθνικο πιατο σκυλος) οτι τρωτε λαγους κουνελια...πηγαινετε να δειτε το υφος του αγγλου οταν θα του πειτε οτι σουβλιζετε ενα αθωο αρνακι και τρωτε το μυαλο τα εντερα και τα συκωτια του.......για τον συγκεκριμενο λαο αυτο το ψαρι (ασχετως του iq του) ειναι το φαγητο τους.........εχετε ακουσει γουρουνι οταν το σφαζουν? βγαζει κραυγες σαν μωρο.....ανατριχιαστικη εμπειρια.......εχετε δει κατσικακια οταν τα σφαζουν? γνωριζετε οτι το κατσικι αν δεν το σφαξει ο σφαγεας με τον σωστο τροπο υποφερει για μιση ωρα? ή μηπως νομιζετε πως ολα οσα τρωτε ερχονται στο πιατο σας πιανοντας το μοσχαρακι με το σεις και με το σας και λεγοντας του "ελα καλο μου να σε σφαξω σε παρακαλω".....ή μηπως εχει ο καθε χασαπης τη σκοτουρα για το πως θα το κανει πιο ανωδυνα για το ζωο? το επιχειρημα οτι ειναι ενα "εξυπνο ζωο" μονο διακριση μου δειχνει και τιποτα αλλο......το ιδιο υποφερουν ολα τα ζωα οχι μονο τα δελφινια ή τα αλογα.....δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται που στην ιταλια και τη γαλλια τρωνε αλογα (ενα επισης εξαιρετικης ευφυιας ζωο)
αυτα τα βιντεακια ειναι αλλο ενα new age λιθαρακι....γιογκες.....ποντια πιλατες.....χορτοφαγιες....φιλοζωιες (και καλα)....βουδισμοι....ταντρισμοι.....φενγκ σουι.......και οτι αλλο κατεβασει η γκλαβα του καθε φλυαρου που δυστυχως βρισκει ακολουθους.....

δε θελω να ακουστω σκληρη με τα ζωα ή αναισθητη......ισα ισα τα λατρευω τα ζωα (οι γατες θα μπορουσαν βεβαια να εξαφανιστουν δε θα με χαλαγε κι ολας :P ) απλα μου αρεσει να κοιταω την ουσια...θελω να καταληξω στο οτι ειμαι καθετα κατα οποιασδηποτε μορφης βασανιστηριου σε καποιο ζωο ή στο κυνηγι καποιου ζωου προκειμενου να μπορουν καποιες μανταμ να φορεσουν γουνα οπως ειμαι κατα και στο κυνηγι ειδων υπο εξαφανιση......απο την αλλη ομως ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες.......οσο απεχθες φανηκε αυτο το θεαμα σε εμας το ιδιο βαναυση μπορει να φανει σε καποιον αλλον μια δικια μας διατροφικη συνηθεια.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχει δίκιο η mounitsa κατά ένα μέρος. Αν σας περιγράψω πως σφάζουν στο χωριό μου τα αρνιά και τα πρόβατα δεν θα ξαναφάτε.........Ο κάθε λαός με τις παραδόσεις του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά εσένα στο χωριό σου,με μια στραβή ματιά μπορεί να σφάξουν άνθρωπο όπως τα κατσίκια,οπότε άστο.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Η Ιαπωνια παραγει μονο το 40% της τροφης που καταναλωνει. Δεν αποτελει δε το δελφινι παρα δευτερης διαλογης (μυρίζει) και σπανιο σχετικά έδεσμα. Στην πραγματικοτητα θελουν να σκοτωνουν ολα τα κοιτη που ανταγωνιζονται τις ψαριες και κρυβουν πολλα απο τον Ιαπωνα πολιτη. Το γεγονος πχ οτι τα σκοτωνουν εκει στον κρυφό κόλπο έτσι, και το οτι εχουν υδραργυρο σε υπερυψηλη συγκεντρωση.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σωστη η μουνιτσα. σε τελικη αναλυση εισαι οτι τρως, εμεις τρωμε τα χαζα αρνακια, κι οι γιαπωνεζοι τα εξυπνα δελφινια..  :grin: :grin:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Η μουνιτσα ειναι εκτος θεματος. Το θρεντ και το αρχικο βιντεο αφορα την σφαγη, μετα σαδιστικων μεθοδων,  δελφινιων διοτι τους προκαλουν προβληματα στην αλιεια. Τα ανεξελεγκατα καριολια ηδονιζονται σφαζοντας.
Μην ξεχνατε οτι τα δελφινια που βασανιζουν, για να προστατεψουν τα διχτυα τους, ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω καταλαβα οτι τα σφαζουν για να τα φανε.........με βαρβαρο τροπο μεν....αλλα για να τα κανουν τροφιμα....κανω λαθος? στο τελος του βιντεο δεν εδειχνε τροφιμα απο δελφινια?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δείτε λαϊκή συμμετοχή στις φάλαινες στα Σκανδιναβικά νησιά Φαρόε. Η διατροφική παραδοση λαών ειναι σχετικο πραγμα.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Τα δελφινια τα σφαζουν γιατι ειναι ανταγωνιστες τους. Οτι το και απο το κρεας τους πανε να βγαλουν επιπλεον ΚΕΡΔΟΣ δν σημαινει κατι. Το κρεας τους ειναι ακαταλληλο. Αυτο που ειδες στο τελος ειναι το αλλοθι τους.  

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
  και γω καταλαβα οτι για προωθηση στην αγορα τα σφαζουν απλα τα ανακατευουν με κρεας φαλαινας που ειναι πιο ακριβο!!! Αν τα σκοτωναν για αλλο λόγο θα ατα πεταγαν στη θαλασσα (οπως κανυν στη Ελλαδα με τα δελφιινια που μπλεκονται σττα διχτυα).

Μην την ψαχνουμε εδω τους καβουρες ζωντανους τους βραζουν.

ΥΓ η συζητηση μου θυμισε αναλογη πριν 10 χρονια που πεταχτηκε μια κοπελα και λεει στο χωριο μου ξερεις πως τα σφαζουμε τα αρνια και πεταγεται ενας τυπος και της λει οχι αλλα ξερω πως σκοτωνεται τα κουνελια τα πνίγετε!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom