Νέα

Σοκαριστικό βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχω κάνει μαλακίες στη ζωή μου..... Πολλές.... Και όλα ξεκινούσαν από την άγνοια......
Πρόληψη απ το σπίτι μηδέν, απ το σχολείο μηδέν και μετά φυλακή για να βάλεις μυαλό........
Μπαμπά γαμιέσαι, δάσκαλε γαμιέσαι, ελληνική κοινωνία γαμιέσαι, πολιτικέ γαμιέσαι.....
Γενικά γαμιέστε όλοι γιατί αυτά που ξέρω τώρα θα μπορούσα να τα ξέρω από 5 χρονών........
Και γω γαμιέμαι που δεν σας έχω γαμήσει όλους ακόμα για το χάλι που έχετε καταντήσει αυτή τη χώρα....... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλύτερα να στερηθεί ένας ασυνείδητος εγκληματίας (μεθυσμένος) το αυτοκίνητό του και ας το πάρει όχι το ΟΔΔΥ αλλά και ο διάολος , παρά να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή.Εύχομαι να μην πέσεις θύμα κάποιου τέτοιου οδηγού και τότε τα λέμε.
και συ γαμιέσαι γιατί ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί "γαμιέσαι"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν πιστευω να εκανες αταξιες και να σε κλεισανε μεσα περσονα ε?  :tickedoff: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
είναι πράγματι απορίας άξιον πώς σ αυτή τη χώρα μπάσταρδα σαν του λόγου μου είναι ακόμα όξω.....
Στη Γερμανία θα έκανα τώρα διδακτορικό στο Αουσβιτς.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εχω κάνει μαλακίες στη ζωή μου..... Πολλές.... Και όλα ξεκινούσαν από την άγνοια......
Πρόληψη απ το σπίτι μηδέν, απ το σχολείο μηδέν και μετά φυλακή για να βάλεις μυαλό........
Μπαμπά γαμιέσαι, δάσκαλε γαμιέσαι, ελληνική κοινωνία γαμιέσαι, πολιτικέ γαμιέσαι.....
Γενικά γαμιέστε όλοι γιατί αυτά που ξέρω τώρα θα μπορούσα να τα ξέρω από 5 χρονών........
Και γω γαμιέμαι που δεν σας έχω γαμήσει όλους ακόμα για το χάλι που έχετε καταντήσει αυτή τη χώρα....... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά στα 30+ μπορώ να θυμηθώ ότι λίγο από την (κρατική) τηλεόραση, λίγο από το σχολείο σε καμια ομιλία, μέχρι τα 15 ήξερα ότι α) η πρέζα σκοτώνει β) δεν οδηγούμε μεθυσμένοι...
Βοήθησε βέβαια ότι έμενα σε γειτονιά με αρκετά ζάκια και όταν τα έβλεπα, το κατάντημά τους ανέστειλε την όποια περιέργειά μου...
Το ίδιο και για την οδήγηση...
Στα 19 που πηρα το δίπλωμα ήξερα καλά ότι το τιμόνι και το μουνί συνδυάζονται, το μπουκάλι και το μουνί το αυτό αλλά ποτέ το τιμόνι με το μπουκάλι..
Ίσως διότι είχα και την αίσθηση ότι αν ποτέ πιαστώ να οδηγώ μεθυσμένος ο πατέρας μου δεν θα είχε τα μέσα να με καλύψει, ειδικά αν πήγαινε κάτι στραβά..

Προειδοποίησεις ανέκαθεν υπηρχαν..Και πληροφόρηση..Το ζήτημα είναι αν θέλαμε να τη δούμε...

Και το μέτρο της κατάσχεσης μια χαρά ήταν...

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνω με τους φιλους που τους αποκαλεσανε γουρούνια - τι φταινε τα γουρουνια να τα συγκρινουμε με αυτους

Δεν τους εκαναν ανθρωπους οι δυο ατομικες βομβες που εφαγαν στο κεφαλι

Βρωμερα καθαρματα....

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

.

[youtube=425,350]OG1g4f49JQ0[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά στα 30+ μπορώ να θυμηθώ ότι λίγο από την (κρατική) τηλεόραση, λίγο από το σχολείο σε καμια ομιλία, μέχρι τα 15 ήξερα ότι α) η πρέζα σκοτώνει β) δεν οδηγούμε μεθυσμένοι...
Βοήθησε βέβαια ότι έμενα σε γειτονιά με αρκετά ζάκια και όταν τα έβλεπα, το κατάντημά τους ανέστειλε την όποια περιέργειά μου...
Το ίδιο και για την οδήγηση...
Στα 19 που πηρα το δίπλωμα ήξερα καλά ότι το τιμόνι και το μουνί συνδυάζονται, το μπουκάλι και το μουνί το αυτό αλλά ποτέ το τιμόνι με το μπουκάλι..
Ίσως διότι είχα και την αίσθηση ότι αν ποτέ πιαστώ να οδηγώ μεθυσμένος ο πατέρας μου δεν θα είχε τα μέσα να με καλύψει, ειδικά αν πήγαινε κάτι στραβά..

Προειδοποίησεις ανέκαθεν υπηρχαν..Και πληροφόρηση..Το ζήτημα είναι αν θέλαμε να τη δούμε...

Και το μέτρο της κατάσχεσης μια χαρά ήταν...

μιλώ γενικά και όχι μόνο για την οδήγηση υπό την επίρρεια αλκοόλ.
Είναι πολλά πράγματ απου μπορούν να σκοτώσουν και σένα και άλλους.
Εξακολουθώ να θεωρώ ότι η πρόληψη είναι το μόνο μέτρο σε μια υγιή κοινωνία.
Η πρόληψη καλλιεργείται με παιδεία. Ενας γύφοτς κυκλοφοράει με το ντάτσουν του 80 και είναι κινητός δολοφόνος. Δε φταίει η φτώχεια. Φίλος μου έχει σκοτώσει αρκετούς από αυτούς όταν πήγαν να στρίψουν στην Εθνική χωρίς φλας πάνω στη διαχωριστική με την καρότσα φορτωμένη τα ζωντανά κρέατα.
Η τιμωρία είναι ηλίθιο μέτρο συντηρητικών διαλυμένων κοινωνιών που έχουν φτάσει σε σημεία διάλυσης... Ο γερμανός δε θα κατασχέσει το ντάτσουν. Πρώτα θα προσπαθήσει να τον συνετίσει. Μετά θα του αφαιρέσει την άδεια κυκλοφορίας και τέλος θα του κατασχέσει το κινούμενο φέρετρο.
Σε μια σωστά δομημένη κοινωνία πρώτα φτιάχνεις τις δομές και τους θεσμούς και στο τέλος εφαρμόζεις τις εξοντωτικές ποινές....... Στην Ελλάδα πάντα όλοι οι ανεγκέφαλοι ξεκινούν ανάποδα γιατί απλά αυτό είναι το προφανές.....
Ηλίθια κοινωνία που ασχολείται με την Ανώτατη εκπαίδευση και το χαρακτήρα που πρέπει να έχει.........
Ρε μαλάκες.......ξυπνήστε.... Στο δημοτικό είναι όλο το μυστικό............

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Η πρόληψη καλλιεργείται με παιδεία. Ενας γύφοτς κυκλοφοράει με το ντάτσουν του 80 και είναι κινητός δολοφόνος. Δε φταίει η φτώχεια. Φίλος μου έχει σκοτώσει αρκετούς από αυτούς όταν πήγαν να στρίψουν στην Εθνική χωρίς φλας πάνω στη διαχωριστική με την καρότσα φορτωμένη τα ζωντανά κρέατα.
Η τιμωρία είναι ηλίθιο μέτρο συντηρητικών διαλυμένων κοινωνιών που έχουν φτάσει σε σημεία διάλυσης... Ο γερμανός δε θα κατασχέσει το ντάτσουν. Πρώτα θα προσπαθήσει να τον συναιτίσει. Μετά θα του αφαιρέσει την άδεια κυκλοφορίας και τέλος θα του κατασχέσει το κινούμενο φέρετρο.
Σε μια σωστά δομημένη κοινωνία πρώτα φτιάχνεις τις δομές και τους θεσμούς και στο τέλος εφαρμόζεις τις εξοντωτικές ποινές....... Στην Ελλάδα πάντα όλοι οι ανεγκέφαλοι ξεκινούν ανάποδα γιατί απλά αυτό είναι το προφανές.....
Ηλίθια κοινωνία που ασχολείται με την Ανώτατη εκπαίδευση και το χαρακτήρα που πρέπει να έχει.........

Πρέπει να περιμένουμε τα τωρινά παιδιά ενός υγιούς δημοτικού, να γίνουν γονείς. Ώς τότε, η ελπίδα είναι μερικοί που είτε είχαν την παιδεία και υποδομή από μικροί, είτε κάποιοι άλλοι που συνειδητοποίησαν ότι είναι κοπρίτες και θέλουν κάτι καλύτερο.
Οικογένεια, πρώτα απ' όλα. Το σχολείο, μετά. Αρχές κλπ αν περιμένουμε να δώσει ο επιτυχών του ΑΣΕΠ, την πουτσίσαμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ώς τότε, η ελπίδα είναι μερικοί που είτε είχαν την παιδεία και υποδομή από μικροί, είτε κάποιοι άλλοι που συνειδητοποίησαν ότι είναι κοπρίτες και θέλουν κάτι καλύτερο.
Οικογένεια, πρώτα απ' όλα. Το σχολείο, μετά.

Εχουν ήδη χαθεί 2 γενιές φίλε στον κάλαθο....... Οι λίγοι κοπρίτες που ξύπνησαν δε φτάνουν.......

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

εδω δειτε απο που γλυτωσε ο τυπος [size=20pt]ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!![/size]

[youtube=425,350]0yfXymnOXl8[/youtube]

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Εχουν ήδη χαθεί 2 γενιές φίλε στον κάλαθο....... Οι λίγοι κοπρίτες που ξύπνησαν δε φτάνουν.......

Οπότε όπως είμαστε και όπως μπορούμε, κάνουμε το δυνατό καλύτερο.
Και παίδες ... μην ποστάρετε τώρα όλα τα βιντεο τα σοκαριστικα κλπ που μπορείτε να βρείτε ... υπάρχει και το ogrish αν θέλουμε να αναγουλιάσουμε και να γουστάρουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι αρκεί να υπάρχουν προτεραιότητες και σύστημα....
ο μαλάκας που δεν έμαθε να φοράει κράνος, είτε με 300 είτε με 3000 θα κοιτάει μονίμως να την σκαπουλάρει.... και μια φορά είναι τις περισσότερες φορές αρκετή........

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Και παίδες ... μην ποστάρετε τώρα όλα τα βιντεο τα σοκαριστικα κλπ που μπορείτε να βρείτε ... υπάρχει και το ogrish αν θέλουμε να αναγουλιάσουμε και να γουστάρουμε.

ΚΥΡΙΟΙ αν ειναι να περιμενουμε την πολιτεια και το καθε κρατος

καλο ειναι να παρουμε την κατασταση στα χερια μας και η ενημερωση

ΠΟΤΕ δεν σκοτωσε η ΑΓΝΟΙΑ που υπαρχει ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ!

Επισκέπτης
Η τιμωρία είναι ηλίθιο μέτρο συντηρητικών διαλυμένων κοινωνιών που έχουν φτάσει σε σημεία διάλυσης... Ο γερμανός δε θα κατασχέσει το ντάτσουν. Πρώτα θα προσπαθήσει να τον συνετίσει. Μετά θα του αφαιρέσει την άδεια κυκλοφορίας και τέλος θα του κατασχέσει το κινούμενο φέρετρο.

Persona είσαι απλά ΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
ναι αρκεί να υπάρχουν προτεραιότητες και σύστημα....
ο μαλάκας που δεν έμαθε να φοράει κράνος, είτε με 300 είτε με 3000 θα κοιτάει μονίμως να την σκαπουλάρει.... και μια φορά είναι τις περισσότερες φορές αρκετή........

Σωστός ... αλλά τι να κάνω που είμαι λίγος και μικρός και δεν μπορώ εγώ να σώσω τον κόσμο ? Και επίσης τί να κάνω που είμαι και λίγος και μικρός και δε θέλω να σώσω τον κόσμο, παρά μπορώ να επηρεάσω μόνο μερικούς, είτε με παράδειγμα, είτε με έναν έξυπνο λόγο ?
Το μαλάκα, γιατί να τον χρεωθώ ? Δεν τον ξεγράφω, αλλά τι παραπάνω να κάνω σαν διπλανός του ?
Θέλει να ναι πονηρός ? Νοιώθει αλεξίσφαιρος ? Δε σηκώνει λόγια και εν τέλει προκαλεί ? Μόνο για όσους παίρνει στο λαιμό του λυπάμαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστός ... αλλά τι να κάνω που είμαι λίγος και μικρός και δεν μπορώ εγώ να σώσω τον κόσμο ? Και επίσης τί να κάνω που είμαι και λίγος και μικρός και δε θέλω να σώσω τον κόσμο, παρά μπορώ να επηρεάσω μόνο μερικούς, είτε με παράδειγμα, είτε με έναν έξυπνο λόγο ?
Το μαλάκα, γιατί να τον χρεωθώ ? Δεν τον ξεγράφω, αλλά τι παραπάνω να κάνω σαν διπλανός του ?
Θέλει να ναι πονηρός ? Νοιώθει αλεξίσφαιρος ? Δε σηκώνει λόγια και εν τέλει προκαλεί ? Μόνο για όσους παίρνει στο λαιμό του λυπάμαι.

σωστός...
Υπάρχει τρόπος. Αλλά το κράτος κοιμάται....
Δεν πρέπει να χτυπάς στο οικονομικό..... Ο μαλάκας που καίγεται να κάνει τη μαγκιά του, τη δουλειά του κλπ θα βρει... θα πάρει απ τη μάνα, τον πατέρα, το αυτοκίνητο του μπαμπά κ.ο.κ.
Θεσμικό πρέπει να είναι το μέτρο....
Κύριε οδηγείς χωρίς κράνος; Κοινωνική εργασία υποχρεωτική λ.χ. σε ιδρύματα αποκατάστασης αναπήρων από τροχαία......... Επί έξι μήνες 1 φορά την εβδομάδα.....
Μετά να δεις εάν θα ξαναπάει χωρίς κράνος......... Ούτε μέχρι το περιπτερο ρε.....
Μέσα στο ασανσέρ θα το φοράει μέχρι την πόρτα του σπιτιού του.......

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
σωστός...
Υπάρχει τρόπος. Αλλά το κράτος κοιμάται....
Δεν πρέπει να χτυπάς στο οικονομικό..... Ο μαλάκας που καίγεται να κάνει τη μαγκιά του, τη δουλειά του κλπ θα βρει... θα πάρει απ τη μάνα, τον πατέρα, το αυτοκίνητο του μπαμπά κ.ο.κ.
Θεσμικό πρέπει να είναι το μέτρο....
Κύριε οδηγείς χωρίς κράνος; Κοινωνική εργασία υποχρεωτική λ.χ. σε ιδρύματα αποκατάστασης αναπήρων από τροχαία......... Επί έξι μήνες 1 φορά την εβδομάδα.....
Μετά να δεις εάν θα ξαναπάει χωρίς κράνος......... Ούτε μέχρι το περιπτερο ρε.....
Μέσα στο ασανσέρ θα το φοράει μέχρι την πόρτα του σπιτιού του.......

Kαι επειδή το τέλος μας γυρίζει στην αρχή, σιγά μην το δεχτεί η ξεσκισμένη ελληνική κοινωνία αυτό και όλα τα ανάλογα. Ξεσκισμένη, όπως όλες οι γκόμενες με εμπειρίες που επειδή έχουν γευτεί στις τρύπες τους καβλί, θεωρούν ότι είναι περπατημένες και αξίζουν επειδή ξέρουν.
Έτσι λοιπόν ο μπαμπάς θα κλωτσήσει που θα του μπουζουριάσουν το γιόκα τον αλάνη το λεβέντη και θα μιλάμε για δικαιώματα και μοντέρνες μπούρδες.
Η πούτσα που έχει να πέσει τα επόμενα χρόνια θα κάνει στο μέλλον κάποιους να κουνάνε το κεφάλι και άλλους να αγγίζουν αντανακλαστικά την κωλοτρυπίδα τους. Δυστυχώς.

Και να δώσω κι ένα αλληγορικό παράδειγμα. Όταν πας με έντονη φλεγμονή στο γιατρό, σου πετάει κορτιζόνη. Απλά επειδή σε κάνει μπετό και σε συνεφέρνει (σε πηδάει βασικά, αλλά σε στρώνει). Η σωστή αγωγή ξεκινάει μετά.

Αγαπητέ persona, αν και απολαμβάνω την κουβέντα, πρέπει να αποχωρήσω και να τα πω με τον Μορφέα. Καλό βράδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom