Νέα

Σοκαριστικό βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Φαινεται πως η Χιροσιμα και το Ναγκασακι δεν τους εβαλε μυαλο-μα καλα, ποσες ατομικες θελει αυτος ο αρρωστος λαος να ερθει στα ισα του?
Ενας λαος που σνιφαρει κυλοτακια απο κοριτσια που χουν περιοδο, που αλληλοκατουριεται,φτιαχει απαισια αμαξια και ξερω γω τι αλλο, χρειαζεται "βοηθεια" απο τον δυτικο κοσμο...
Εμεις (δυτικοι-Αμερικανοι συμεριλαμβανομενοι) ειμαστε τουλαχιστον καπως πιο πολιτισμενοι απ αυτα τα τερατα που μοιαζουν με ανθρωπακια lego.
Να βυθιστει το κολονησι τους, να χαθουν!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Έχεις δει Καναδούς να μαζεύουν γούνα απο μωρά φώκιας; Σκανδιναβικά φαλαιονοθηρικά επι το έργο; Μιλάμε ίσως για τις ποιο εξελιγμένες κοινωνίες σε Αμερική και Ευρώπη. Η βιομηχανία του σούσι άραγε απο πότε μεγάλωσε υπέρογκα; Μήπως απο τότε που έγεινε μόδα στη Δύση; Για δες το θέμα ποιο σφαιρικά πριν πατήσεις το κουμπί του διηπειρωτικού.

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για τον πουτσοοοοο...Ποσο μαλκες μπορει να ειναι?Και καλα για τα ζωα που τρωμε και μεις καθημερινα,αλλα τα καημενα τα δελφινια που εχουν και υψηλο iq και νιωθουν τι περνανε?Το χειροτερο βασανιστηριο που μπορεις να κανεις,ειτε σε ανθρωπο ειτε σε ζωο.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Όπου υπάρχει αγορά βρίσκεται και ο σφαγέας. Όχι γούνες, όχι σούσι.

The dirty secret of the slaughter, however, is that the international aquarium industry subsidizes these massacres by paying upwards of US$45,000 for prime live specimens for aquariums, dolphin-shows and swim-with-dolphins programs. A dead dolphin sells for about US$600 on the market for meat.

Ocean World Florida κανείς; Βρεεε όλοι ίδιοι!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο φιλος Ropaloforos τοποθετει το θεμα στην σωστη του διασταση...

Ας κοιταχθουμε στον καθρεφτη ολοι μας και ας ρωτησουμε τον εαυτο μας: "Πιστευουμε στα αληθεια οτι ειμαστε ΑΜΟΙΡΟΙ ευθυνων και οχι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στον καθημερινο βιασμο του πλανητη (και οχι μονο);"...

xxxtester

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
παιδες δυστηχος ναι υπαρχουν πολλοι καφροι στον πλανιτη μας που κανουν τετια σε δελφινια φαλενες φωκηες εχω δει και χειροτερα απο αφτο δυστιχος.αφτο που κανω ειναι στελνω καπια ευρο στην greenpeace wwf και φισικα και υπεγραψα στο σαιτ της διαμαρτιριας (Your signature number is 1080489)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πραγματικα σοκαρει το βιντεο

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
κάντε μποϋκοτάζ στα ιαπωνικά προϊόντα...είναι η μοναδική λύση.
Αν και στον κόσμο θα δείτε παρόμοια φρικιαστικά ανθρώπινα πράγματα κατά της φύσης ΠΑΡΑ πολλά.
Εγώ είμαι ενεργό μέλος της GreenPeace από το '96...Συμμετείχα στις διαμαρτυρίες της σφαγής Λαμπραντόρ (για όσους δε ξέρουν τη σφαγή των Καναδών σε ετήσια βάση νεογέννητων φωκιών) και σε μερικές άλλες όπως το 2003 στη Στοκχόλμη για την αλιεία του μπακαλιάρου και το 2002 στο Όσλο για τη σφαγή φαλαινών από Νορβηγούς και μάλιστα εκτός χωρικών υδάτων τους από χώρες μάλιστα που θεωρούνται "ευγενείς" και προχωρημένες.
Κολλητός μου φίλος ήταν το 2001 στη Νέα Ζηλανδία για τη σφαγή ενός είδους κουνελιού για τη γούνα και το 2002 (δε μπόρεσα να πάω και εγώ) στη διαμαρτυρία της ΡΕΤΑ για τη σφαγή των τσιντσιλά (τα γδέρνουν ζωντανά για τη γούνα τους). Υπάρχει πλούσια θεματολογία να φρικάρετε...
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνεται ενεργά μέλη μιας ακτιβιστικής οικολογικής κίνησης όχι απλά να πληρώνετε μια ετήσια συνδρομή (που και αυτή χρειάζεται). Συγγνώμη αν θεωρηθεί διαφήμιση αυτό αλλά με την ευκαιρία του θέματος συγκινήθηκα...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ρε παιδια μην μπερδευεται το αρνακι το κοτοπουλο το κατσικακι και ολα οσα εκτρεφοντε για να καταναλωθουν με αυτα που μεγαλωνουν ελευθερα στην φυση και κυνηγιοντε και ειναι ειδη προς εξαφανιση.Και το γουρουνι καταλαβαινει οτι παει για σφαξιμο αλλα δεν ειδα κανεναν να κανει κινημα για την θανατωση του.Και συμφωνω σε αυτο.Καποια ζωα υπαρχουν γιατι εμεις το θελησαμε να υπαρξουν με την διαφορα οτι τα θανατωνουν ανωδυνα και ειναι ελεγχομενη η εκτροφη τους.Και μην ξεχνατε ολοι δερματινα παπουτσια φοραμε.

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και γιαπωνες παιζουν κατι τετοια βιντεο για τα προβατακια που σφαζουντε στη δυση!!

Πηγαινετε σε οποιο σφαγειο της Ελλαδος και δεν θα δειτε πολλη διαφοριτικες σκηνες απο αυτες του βιντεο.  Η μονη διαφορα οτι το αιμα δεν ρεει αμεσα στη θαλασσα αλλα σε ρυακια.  Μεσα σε ενα χρονο απο τη 'πιστοποιηση' του ΟΛΑ τα σφαγεια ξεκιναν της λαμογιες τους.  Δυστυχος ολα τα ζωα οταν τα πανε για σφαγει το καταλαβενουνε γι'αυτο και τα γουρουνια τα χτυπουσανε με ρευμα οταν τρωγανε και μετα τα σφαζανε.  Το δε χειροτερο, κοιτα μεσα στα γυαλιζμενα ματια ενους χαρουμενου 6 μηνων μοσχαρακι που παει να γινει μπριζολες γαλακτος... εμενα μου ερθει να κλαψω.

Σε καμια περιπτωση ειμαι υπερ τη σφαγει των δελφινιον και ιδιατερα αλλα ζωα που θανατωνουντε μονο και μονο για τη ματιοδοξια ανθρωπων.   Αλλα σε τι διαφερει σφαγει του δελφινιου απο τον τονο? Τιποτα, εκτος οτι δεν τρωμε τα δελφινια, αν τα τρωγαμε; δεν θα υπηρχε αυτο το βιντεο.  Και τα χταποδια εχουνε μεγαλο iq & μνημη αλλα δεν το σκεφτετε κανενας οταν τρωει χταποδι με μακαρονακι με μπολικο τυρι μυζηθρα!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και γιαπωνες παιζουν κατι τετοια βιντεο για τα προβατακια που σφαζουντε στη δυση!!

Πηγαινετε σε οποιο σφαγειο της Ελλαδος και δεν θα δειτε πολλη διαφοριτικες σκηνες απο αυτες του βιντεο.  Η μονη διαφορα οτι το αιμα δεν ρεει αμεσα στη θαλασσα αλλα σε ρυακια.  Μεσα σε ενα χρονο απο τη 'πιστοποιηση' του ΟΛΑ τα σφαγεια ξεκιναν της λαμογιες τους.  Δυστυχος ολα τα ζωα οταν τα πανε για σφαγει το καταλαβενουνε γι'αυτο και τα γουρουνια τα χτυπουσανε με ρευμα οταν τρωγανε και μετα τα σφαζανε.  Το δε χειροτερο, κοιτα μεσα στα γυαλιζμενα ματια ενους χαρουμενου 6 μηνων μοσχαρακι που παει να γινει μπριζολες γαλακτος... εμενα μου ερθει να κλαψω.

Σε καμια περιπτωση ειμαι υπερ τη σφαγει των δελφινιον και ιδιατερα αλλα ζωα που θανατωνουντε μονο και μονο για τη ματιοδοξια ανθρωπων.   Αλλα σε τι διαφερει σφαγει του δελφινιου απο τον τονο? Τιποτα, εκτος οτι δεν τρωμε τα δελφινια, αν τα τρωγαμε; δεν θα υπηρχε αυτο το βιντεο.  Και τα χταποδια εχουνε μεγαλο iq & μνημη αλλα δεν το σκεφτετε κανενας οταν τρωει χταποδι με μακαρονακι με μπολικο τυρι μυζηθρα!!!
Με την διαφορα οτι δεν ειναι ειδη προς εξαφανιση και δεν τα αφηνουν μια ωρα να ξεψυχανε.

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Με ενα γρηγορο google τα μονο δελφινια υπο εξαφανιση ειναι τα Yangtze River dolphin (της Κινας) και το Vaquita Porpoise (στο Μεξικο).  Ομως δεν εχει σημασια εαν δεν προσεχουμε και αυτα τα δελφινια μπριζολες μπορει να μπουνε στη λιστα. 

Οπως και να το σφαξεις το ζωο, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, οι μονοι λογοι που γινεται πιο μελετημενα ειναι οιτε να αισθανθει καλυτερα ο ανθρωπος η' το κρεας να ειναι πιο μαλακο.

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα κινδυνευουν οπως λεει.  Για το θεμα για τους γιαπωνες νομιζω πιο ανησυχτικο ειναι αυτο το βιντεο απο το ιδιο το site 

Μαλλον ειναι πολλη ακριβες και οι πουτανες στη γιαπωνια!!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Έχεις δει Καναδούς να μαζεύουν γούνα απο μωρά φώκιας; Σκανδιναβικά φαλαιονοθηρικά επι το έργο; Μιλάμε ίσως για τις ποιο εξελιγμένες κοινωνίες σε Αμερική και Ευρώπη. Η βιομηχανία του σούσι άραγε απο πότε μεγάλωσε υπέρογκα; Μήπως απο τότε που έγεινε μόδα στη Δύση; Για δες το θέμα ποιο σφαιρικά πριν πατήσεις το κουμπί του διηπειρωτικού.

Δυστυχώς έχεις δίκιο...
+1
Υπέγραψα κι εγώ.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Χα χα αερογαμηδες ολου του κόσμου ενωθειτε!!!!!!

παντως αν διαβαζαν τα γουρουνβακια οι κοτουλες και τα κατσικάκια το thread θα έλεγαν

"και στο ελεγα εγω κυρ γουρουνι όλα εινα θέμα δημοσίων σχεσεων, εμας τοσα χρονια μας τρωνε χωρις τύψεις ενω για τα δελφινια και τις φώκιες κανουν διαμαρτυρια."

ilias_petropoylos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτάξτε, επίσης, τι κάνουν οι πούστηδες οι Κινέζοι σε γατιά-σκυλιά .Δε λέω,και οι δυτικοί λαοί έχουν σφαγεία αλλά θέλω να πιστεύω πως τα μέτρα είναι πιο "ανθρώπινα" και τα ζώα δεν υποφέρουν τόσο.

ilias_petropoylos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Προειδοποίηση: Είναι ότι πιο σκληρό έχετε δει ποτέ.Αν θέλετε, καλύτερα μη το κοιτάξετε
..:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
μας έστειλες αδιάβαστους πρωινιάτικα...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom