Νέα

Σοκαριστικό βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1. Xαίρομαι που τόσα χρόνια στα site για cg και μπουρδέλα υπάρχουν τα καλύτερα παιδιά.
2. Eίναι η μοναδική φορά που χαίρομαι που οι Aμερικάνοι είχανε κάψει μερικούς πριν χρόνια με τις μπόμπες τους (ακραίο αλλά τώρα έτσι αισθάνομαι).
3. O άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο.
4. Kαι να φανταστείτε δεν είδα το βίντεο, το φαντάζομαι απλά.

Aυτά,
Kαλύτερα να γαμάμε πουτάνες παρά καριόλες
Σπύρος

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Οποιος δεν εχει κολυμπησει με ελευθερο δελφινι, δεν μπορει να καταλαβει τι χαρα μπορει να δωσει στον ανθρωπο αυτο το πλασμα.  

Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
nai
Ασχολήθηκα με το θέμα πριν κάνα δίμηνο και είναι..........αχαρακτήριστο! Είναι ένα ετήσιο έθιμο των Γιαπωνέζων εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι τωρινό φαινόμενο, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσα δελφίνια έχουν θανατωθεί.........Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να υπογράψετε μια επιστολή διαμαρτηρίας στον Πρωθυπουργό της Τζαπανίας (υπάρχουν ήδη 1 εκατομμύριο από όλον το κόσμο).
[/quo
ναι ναι να υπογραψουμε ολοι..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν το εχω δει... δεν εχω τετοιες αντοχες
απ τις περιγραφες...  :( :( :( :(
αλλα υπεγραψα εδω κ καιρο για το συγκεκριμενο

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ
Να πανε στο διαολο τα καθικια οι σχιστομουνιδες

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Οποιος δεν εχει κολυμπησει με ελευθερο δελφινι, δεν μπορει να καταλαβει τι χαρα μπορει να δωσει στον ανθρωπο αυτο το πλασμα.  

Φιλαράκο, ειλικρινά σε ζηλεύω (με την καλή έννοια έτσι?)!!
Πιστεύω πως είναι αξέχαστη εμπειρία!!
Το γ@μημένο βίντεο με τους κ@ριόληδες το έχω δει!! Σκατά στα μούτρα τους!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
1078546 μαζι με την δικη μου τωρα και θα προωθησω καμια 20αρια ακομα

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τατοια κανουν και γιαυτο ο Θεος τους τιμωρησε και τους εκανε ...κιτρινους!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αηδία-ντροπή-αίσχος.Δεν το είχα δει.Το είδα τώρα και ντράπηκα που είμαι άνθρωπος.Αν και στη συγκεκριμένη φάση τα ζώα δεν είναι τα φουκαριάρικα τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ αλλά αυτοί οι γαμημένοι πουσταράδες που τα μακελεύουν.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όντως αηδιαστικό...αλλά το ίδιο αηδιαστικο είναι κι όταν δείτε να σφαζουν αρνάκια, κατσικάκια, κουνελάκια, και άλλα τέτοια όμορφα ζωάκια, τα οποία καταναλώνουμε χωρίς καθόλου τύψεις...
Αν ήταν στη διατροφική μας κουλτούρα να τρώμε δελφίνια, δε θα μας πείραζε καθόλου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμεις δε βλεπουμε ουτε τετοια.. :(
κ ουτε τα τρωμε για να προλαβω σχολια :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όντως αηδιαστικό...αλλά το ίδιο αηδιαστικο είναι κι όταν δείτε να σφαζουν αρνάκια, κατσικάκια, κουνελάκια, και άλλα τέτοια όμορφα ζωάκια, τα οποία καταναλώνουμε χωρίς καθόλου τύψεις...
Αν ήταν στη διατροφική μας κουλτούρα να τρώμε δελφίνια, δε θα μας πείραζε καθόλου...
Δεν έχεις άδικο...απλά άλλο να τα τρώς και άλλο να τα βλέπεις...και τα δελφίνια που εμείς δεν τα τρώμε μας πειράζει λίγο...οι κινέζοι ακόμα και τα σκυλιά σφάζουν και τα κρεμάνε σαν αρνιά στα κρεωπολία.... :headbang: :headbang: :headbang:

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τα δελφινια είναι οι ανθρωποι της θαλασσας όπως λένε.  :cool2:
Κρίμα μονο ντροπη νοιωθεις γι' αυτό το βιντεο.  :o  :dancing  :helpplea: 
Στο βωμο του χρήματος οι Γιαπωνεζοι  :jerking: δεν υπολογιζουν τιποτα, ουτε αξίες ουτε αισθηματα είναι υπουλοι και αναδροι.  :idiot:  :headbang:
Το μονο που μπορω να κανω είναι ψηφισω  :tickedoff: στο site που υπεδειξε ο sonyp900 πιο πάνω.

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
1
1079290 με τη δικια μου να τους κοψουν το καυλι να μην ξαναγαμησουν τα πετσαφια

Επισκέπτης
Παίδες το είδα όλο και φρίκαρα.... Δεν αντέχεται με τους παλιοκαργιοληδες τους κινέζους... Από αύριο θα σταματήσω και το κινέζικο φαγητό στο γραφείο.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παίδες το είδα όλο και φρίκαρα.... Δεν αντέχεται με τους παλιοκαργιοληδες τους κινέζους... Από αύριο θα σταματήσω και το κινέζικο φαγητό στο γραφείο.

Μεγάλε Γιαπωνέζοι είναι.... Κόψε το σούσι καλύτερα...μη τους παίρνει όλους η μπάλα....

Φιλικά

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μπορεί να είμαστε μπουρδελιάρηδες αλλά είμαστε και ευαίσθητοι και έχουμε και τσίπα. Αυτό που με σόκαρε στο βίντεο (σόρι αν σας τάραξα) είναι πως τα δελφίνια έχουν τρομερή αντίληψη και iq. Ξέρουν τι περνάνε, ξέρουν πως πεθαίνουν, ξέρουν πως βασανίζονται....Φωτιά και φόλα στους άνανδρους, είτε αυτοί είναι κίτρινοι είτε άσπροι...

Γιατί έχω δει και κάτι μπουμπούκια στα χωριά εδώ στην Ελλάδα, να σφάζουν κατσίκια απο το λαιμό και αυτά να ζούνε αρκετά λεπτά πριν πεθάνουν.

ΟΛΟΙ είμαστε ένα βήμα πριν τα ζώα....Εγώ το είπα, αν κανα Πάσχα δω κανέναν χωριάτη να βασανίζει ζώο ίσα που τον έχω χαρακώσει. Ακόμα και το ζώο πρέπει να πεθαίνει άμεσα και χωρίς βασανιστήρια.Υπάρχουν κανόνες σφαγής απο το υγειονομικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom