μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.751
- Πόντοι
- 2.646
Illuminati και πουτσες μπλε. οι ανουνακι είναι τα αφεντικά.
Είμαστε μόνο φίλοι ( without benefits - η απόσταση βλέπεις)Κανεις και απιστιες; Χαχαχα!
Να πας με τις ευχές μου... Τα σουβλάκια είναι σοβαρή υπόθεση!Μου έταξε σουβλάκια....
Είμαστε μόνο φίλοι ( without benefits - η απόσταση βλέπεις)
Τα εχει πει ο Σαββιδακης!
Παιδιά, να βάλω κανένα ουισκάκι;Υπάρχουν λύσεις!
Τσιβας για μένα..Παιδιά, να βάλω κανένα ουισκάκι;
![]()
Παιδιά, να βάλω κανένα ουισκάκι;
![]()
Βεβαίως, φυστίκι αράπικο και κοκτέιλΘελω και ξηροκαρπια!
Βεβαίως, φυστίκι αράπικο και κοκτέιλ
![]()
Για πιο ακριβά, όπως μακαντέμια και κάσιους, παρακαλούμε, αποταθείτε στην παρέα του Νίπλη.
Ο Ωρίωνας είναι καλό παιδί αλλά δεν κάνει για θάλασσα. Ο,τι και να πω εντυπωσιάζεται και με θαυμάζει βαθιά, αλλά δεν μαθαίνει εύκολα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά.
Απολελε και τρελελε..
Μου έταξε σουβλάκια....
Υπάρχουν λύσεις!
Παιδιά, να βάλω κανένα ουισκάκι;
![]()
Βεβαίως, φυστίκι αράπικο και κοκτέιλ
![]()
Για πιο ακριβά, όπως μακαντέμια και κάσιους, παρακαλούμε, αποταθείτε στην παρέα του Νίπλη.
Το κάνουμε για να το κρατάμε ψηλά, όπως του αρμόζει.Βλέπω το νήμα Ιλλουμινάτι είναι πολύ ενδιαφέρον.!
Όλοι εντός θέματος είμαστε…![]()
Εγώ θέλω καλούς ξηρούς καρπούς.. είναι πολύ ωφέλιμοι.. ανεβάζουν τη λίμπιντοΤι να τα κανω τα ακριβα μπρος στην καλη παρεα;
Βλέπω το νήμα Ιλλουμινάτι είναι πολύ ενδιαφέρον.!
Όλοι εντός θέματος είμαστε…![]()
Έτσι... για το ξεκάρφωμα.!![]()
Το newsit.gr στα άδυτα των Illuminati της Ελλάδας - Οι πρώην βουλευτές, οι μυσταγωγικές τελετές και οι μύθοι που καταρρίπτονται
Ο όρος Illuminati η αλλιώς “πεφωτισμένοι” έχει συνδεθεί με μύθους και θρύλους. Μια μυστική εταιρεία, τα μέλη της οποίας προσβλέπουν στην επικράτηση τωνwww.newsit.gr
Ας βαλω και κατι σχετικο με το νημα!
Εγώ θέλω καλούς ξηρούς καρπούς.. είναι πολύ ωφέλιμοι.. ανεβάζουν τη λίμπιντο
Για πριν και μετά από τη σύναξη της αντροπαρεαςΑντροπαρεα θα ειμαστε. Τι να την κανεις την ανεβασμενη λιμπιντο;
Τι "ερωτοτροπεί";;;; Με έχει πεθάνει στο δούλεμα και στη φάπα.