Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Παραδέξου ότι ξενυχτάς με έναν καημό που σου τρώει τα σωθικά Ωρίωνα! Θα έκανες τα πάντα για να...., αλλά ας μην το πω γιατί μετά θα λες ότι σε χειραγωγώ. Πρέπει να φτάσεις μόνος σου σε αυτήν τη συνειδητοποίησηΤο διαδικτυακό alter ego μου είναι μπαναρισμένο. Arist@rxos miss you.
Ο @CaptainK είναι το πρότυπό μου. Ο ήρωας που ονειρεύομαι να του μοιάσω κάποτε. Άλλο αν δεν μου κόβει...
Ναι, ξενυχτάω με τον καημό και θα έκανα τα πάντα για να βγω από το μπαλαούρο.Παραδέξου ότι ξενυχτάς με έναν καημό που σου τρώει τα σωθικά Ωρίωνα! Θα έκανες τα πάντα για να...., αλλά ας μην το πω γιατί μετά θα λες ότι σε χειραγωγώ. Πρέπει να φτάσεις μόνος σου σε αυτήν τη συνειδητοποίηση
Πρέπει να είστε πολύ ρομαντικοί και αφελείς πολύ να μην πιστεύετε στην ύπαρξη ιδιωτικών λεσχών ..
Πώς θα άλλαζε η κοσμοθεωρία σας όταν μαθαίνατε ότι Κεμάλ και Βενιζέλος ήταν στην ίδια στοά;
Ένας μασόνος στρατηγός ή δικαστής ή πολιτικός ποια συνείδηση θα ακολουθήσει;
Αν δεν καταλάβετε τι εννοώ,προσπεράστε το.
Το διαδικτυακό alter ego μου είναι μπαναρισμένο. Arist@rxos miss you.
Όλες οι βασιλικές οικογένειες, είναι ιλουμινατι..(νομίζω..)Απόφοιτος των Αναβρύτων και ο τέως....illuminato και αυτός;
Απολελε και τρελελε..Ήρθες!!!
Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου!!Απολελε και τρελελε..
Βγήκα σοφότερος!Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου!!
Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...Βγήκα σοφότερος!
Χαχαχαχ..όχι δεν είναι άγιος.. είναι μια τυχαία μορφή με μεγάλο μουσι...την αποσύρω προς αποφυγή παρεξηγήσεων!Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...
Τι έγινε, άφησες τα μπουρδέλα και έπιασες την εκκλησία;
Χαχαχα
Βέβαια, κανόνισα να πάω στην Αεκάρα με τον @CaptainK την Κυριακή...
Μου έταξε σουβλάκια....Κανεις και απιστιες; Χαχαχα!
Μου έταξε σουβλάκια....