Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.805
- Πόντοι
- 2.816
Να είσαι ο ζαμε Κορώπη τότε; Που είναι κ ψηλό παιδί..Ο Κουγιας δεν εγινε δεκτος λογω υψους!
Να είσαι ο ζαμε Κορώπη τότε; Που είναι κ ψηλό παιδί..Ο Κουγιας δεν εγινε δεκτος λογω υψους!
Να είσαι ο ζαμε Κορώπη τότε; Που είναι κ ψηλό παιδί..
Λογικά κι ο Λυκουρέζος κι ο Κούγιας είναι, αλλά άλλοι είναι οι " αρχηγοί"Εγώ θυμάμαι μικρός είχα ακούσει ότι κάτι σύλλογοι με περίεργα ονόματα τύπου Ροταρι, Λάιονς κλπ είναι μασονικές στοές και ότι ο Έλληνας μασόνος στην υψηλότερη βαθμίδα ήταν ο Λυκουρέζος.. τώρα που πέθανε, αν πέθανε, δεν ξέρω ποιος είναι.. μπορεί κανένας Κούγιας
Άσχετο: με τη νέα εμφάνιση, που υπάρχει φωτεινό περίγραμμα γύρω από το άβαταρ και φαίνεται ποιος πληκτρολογεί, τι παίζει? Πότε θα εφαρμοστεί?
Για αυτό και αναφέρομαι σε αυτό το νήμα, ώστε να μην ξανα- μπαναριστω..Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι το φωτεινο περιγραμμα ειναι προταση των illuminati!
Για αυτό και αναφέρομαι σε αυτό το νήμα, ώστε να μην ξανα- μπαναριστω..
Κατάλαβα!Θα απαντησω με απολυτη σαφηνεια οπως αρμοζει στους πεφωτισμενους.
Θα γινει οταν ειναι να γινει.
Αν δεν γινει σημαινει οτι δεν μπορει να γινει.
Αν δεν γινει ισως μια μερα γινει.
Οπως και να εχει κατι θα γινει!
Ηξεις αφηξεις ουκ εν πολεμω θνηξεις..Θα απαντησω με απολυτη σαφηνεια οπως αρμοζει στους πεφωτισμενους.
Θα απαντησω με απολυτη σαφηνεια οπως αρμοζει στους πεφωτισμενους.
Ηξεις αφηξεις ουκ εν πολεμω θνηξεις..
Οι πεφωτισμενοι δεν παμε ποτε στον πολεμο.
Προκαλουμε πολεμους και κερδιζουμε απο αυτους.
Αλλα αφηνουμε αλλους να πανε!
Θα σας φιλέψουμε και φασολάδα για να κλάνετε πριν τη μοιρασιάΝα πατε. Οταν νικησετε θα ερθουμε κι εμεις να μοιραστουμε τα λαφυρα!
Τι να σου πω.. εγώ για το Λυκουρέζο συγκεκριμένα είχα ακούσειΛογικά κι ο Λυκουρέζος κι ο Κούγιας είναι, αλλά άλλοι είναι οι " αρχηγοί"
Θα σας φιλέψουμε και φασολάδα για να κλάνετε πριν τη μοιρασιά
Θες και άρτο ? Ε θα αφήσεις μερικά λάφυρα τότενεςΓιατι; Αρτοκλασια θα κανουμε;
Θες και άρτο ? Ε θα αφήσεις μερικά λάφυρα τότενες
Παρουσίαση όπως και δήποτε ο Γούτσου - γούτσου, κατά κόσμον Νίκος ΚοκλόΚαι αρτο και θεαματα! Υπερπαραγωγη!
Λανθασμένα είχα την εντύπωση ότι πέθανε... Ο Λυκουρέζος ζει κ ήταν παρών και στην κηδεία του Κωνσταντίνου.. όχι απλά παρών.. ήταν παρών καθ'όλη τη διάρκεια της τελετής... Τη στιγμή που διάφοροι βουλευταδες απλά πέρασαν βόλτα.. Άλλη μια απόδειξη του πόσο σπουδαία θέση είχε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στα παρασκηνιακά...Εγώ θυμάμαι μικρός είχα ακούσει ότι κάτι σύλλογοι με περίεργα ονόματα τύπου Ροταρι, Λάιονς κλπ είναι μασονικές στοές και ότι ο Έλληνας μασόνος στην υψηλότερη βαθμίδα ήταν ο Λυκουρέζος.. τώρα που πέθανε, αν πέθανε, δεν ξέρω ποιος είναι.. μπορεί κανένας Κούγιας