...αρχοντα δεχεστε αιτησεις?!?!? Γτ απ'τους ερπετομορφους εφαγα πορτα, δν ημουν αρκετα φιδης λεει
Τι περιμενεις απο φιδια; Υπουλα πλασματα.
Εμεις λεμε ολα στο φως.
Παρε τον τελευταιο λογαριασμο της ΔΕΗ και ελα!
...αρχοντα δεχεστε αιτησεις?!?!? Γτ απ'τους ερπετομορφους εφαγα πορτα, δν ημουν αρκετα φιδης λεει
Μήπως να φτιάξουμε κι εμείς εδώ στο μπου μια θρησκεία η έστω μια αδελφότητα με βάση το σεξ ??
Συμφωνώ. Προτείνω να λέγεται Καπτεν Κέι και τα παιδιά του σωλήνα.Μήπως να φτιάξουμε κι εμείς εδώ στο μπου μια θρησκεία η έστω μια αδελφότητα με βάση το σεξ ??
Είσαι όργιο!Ξέρω ότι χαίρεσαι.
Είσαι όργιο!
Καλά κάνετε και δεν το λέτε γιατί θα σκάσουν μύτη στη Σέκτα και τα 15.000 μέλη του Bou (μετά θα λέγεστε Βoulluminati ή Ballamuti).Εννοειται οτι κανουμε και οργια στους illuminati. Αλλα δεν το λεμε παραεξω!
Καλά κάνετε και δεν το λέτε γιατί θα σκάσουν μύτη στη Σέκτα και τα 15.000 μέλη του Bou (μετά θα λέγεστε Βoulluminati).
Η Αγία Τζούλια.Σύμφωνα με τη θεωρία της θρησκείας μας όσο πιο απελευθερωμένη ερωτικά και σεξουαλικά θα είναι η γυναικα τόσο περισσότερο θα ανταμειφθεί στην άλλη ζωή.Αν δε, γυρίσει και τσόντα και μάλιστα με double penetration,τότε θα ανακηρυχθεί Αγία.
Ε, ναι...Η Αγία Τζούλια.
Δεν είμαι θείος σου παιδί μου. Στον υψηλότερο
Φίλε μου, μιλάς στον αγαπημένο των κοριτσιών. Μην ρωτάς βλακείες. Ούτε κολονοσκόπιση δεν έχω κάνει.Δηλαδή τον έχεις φάει θείο;
Τι άντρας!!!Φίλε μου, μιλάς στον αγαπημένο των κοριτσιών. Ούτε κολονοσκόπιση δεν έχω κάνει.
Χαίρομαι που βοήθησα να ξεπεράσεις τις ενοχές σου και να πεις χωρίς φόβο τι σκέφτεσαι ολημερίςΤι άντρας!!!
Και ολονυχτίς...Χαίρομαι που βοήθησα να ξεπεράσεις τις ενοχές σου και να πεις χωρίς φόβο τι σκέφτεσαι ολημερίς
Εγώ θυμάμαι μικρός είχα ακούσει ότι κάτι σύλλογοι με περίεργα ονόματα τύπου Ροταρι, Λάιονς κλπ είναι μασονικές στοές και ότι ο Έλληνας μασόνος στην υψηλότερη βαθμίδα ήταν ο Λυκουρέζος.. τώρα που πέθανε, αν πέθανε, δεν ξέρω ποιος είναι.. μπορεί κανένας Κούγιας