Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Κεσκεσε φασολάδα?Και εσύ πού το ξέρεις ότι πήγα; Μήπως εσύ ζητάς την παρέα μου, τελικά;
Κεσκεσε φασολάδα?Και εσύ πού το ξέρεις ότι πήγα; Μήπως εσύ ζητάς την παρέα μου, τελικά;
Κεσκεσε φασολάδα?
Ο μοντιε!Ζαμε Κοροπι!
Ο μοντιε!
Εγώ θέλω πραγματικά να κάνω αυτό που μου λέει ο δάσκαλος-θείος μου, που έχω εμπιστευτεί στα χέρια του την ανάπτυξή μου.Ισχύει. Αλλά όσο κι αν ο αγαπητός Ωρίωνας θέλει να μετριάσει την ματαιότητα που νιώθει ο Καπετάνιος του, όσο κι αν θέλει να μάθει από εμένα, έτοιμος για σκληρή δουλειά , εγώ θα του φερθώ όπως θα φερόμουν σε ένα ανηψακι μου.
Είμαι επιφορτισμένος με το να σε ξυπνήσω Ωρίωνα! Έπρεπε να δω εάν θα πας σαν πρόβατο όπου σου είπα ή αν θα σκεφτόσουν τι πραγματικά θέλεις να κάνεις .
Χρειάζεσαι ακόμα πολλή δουλειά
Είναι από το τσιμπουτι! Ήταν θερμαστής στον καπτεν κ , αλλά το γύρισε στη μπάλαΠοιος ειναι αυτος ο Μοντιε; Δεν τον ειδα να παιζει στον τελικο του Μουντιαλ. Σιγουρα ειναι Γαλλος;
το νέο hot νήμαΚεσκεσε φασολάδα?
Είναι από το τσιμπουτι! Ήταν θερμαστής στον καπτεν κ , αλλά το γύρισε στη μπάλα
Όντως hot!το νέο hot νήμα
Φασολάδα και .... αέρια - Page 5 - bourdela.com forum
Ξερω οτι θα πεσουν και οι γνωστοι μπαχαλακηδες, αλλα ανοιγω το νημα, για να βγει και κατι σοβαρο. Εκτος, αν...καταργησουμε τη φασολαδα απο τη διατροφη μας! Λοιπον, κατα καιρους εχω ακουσει διαφορες αποψεις. Οτι πχ καποιοι δεν τα βαζουν να μουλιασουν στο νερο επι πολλες ωρες, και ετσι...μετα...www.bourdela.com
Νόστιμη η φασολάδα, αν πετύχει ( φασόλια Πρεσπών), αλλά οι παρενέργειες δυσβάσταχτες..το νέο hot νήμα
Φασολάδα και .... αέρια - Page 5 - bourdela.com forum
Ξερω οτι θα πεσουν και οι γνωστοι μπαχαλακηδες, αλλα ανοιγω το νημα, για να βγει και κατι σοβαρο. Εκτος, αν...καταργησουμε τη φασολαδα απο τη διατροφη μας! Λοιπον, κατα καιρους εχω ακουσει διαφορες αποψεις. Οτι πχ καποιοι δεν τα βαζουν να μουλιασουν στο νερο επι πολλες ωρες, και ετσι...μετα...www.bourdela.com
Όντως hot!
Διάβασε το νήμα, έχει tips για να αποφεύγεις τις συνέπειες.Νόστιμη η φασολάδα, αν πετύχει ( φασόλια Πρεσπών), αλλά οι παρενέργειες δυσβάσταχτες..
Θα το χω υπόψη μου..Διάβασε το νήμα, έχει tips για να αποφεύγεις τις συνέπειες.
Πάντα με την σφραγίδα της Επιστημονικής Ομάδας του Bou.
Καλό κόλπο είναι να τα βάζεις σε σόδα κανά δυο μέρες και μετά να τα βράσεις...Διάβασε το νήμα, έχει tips για να αποφεύγεις τις συνέπειες.
Πάντα με την σφραγίδα της Επιστημονικής Ομάδας του Bou.
Τι δουλειά έχω εγώ, ο στόκος, ανάμεσα στους Πεφωτισμένους, θείο;Κύριοι ας επανέλθουμε στο νήμα. Μην σπαμαρετε. Εδώ είναι δεκτοί μόνο πεφωτισμένοι.
Έλα Ωρίωνα, πάμε εμείς στην συγκέντρωση της Σέκτας .
Κύριοι ας επανέλθουμε στο νήμα. Μην σπαμαρετε. Εδώ είναι δεκτοί μόνο πεφωτισμένοι.
Έλα Ωρίωνα, πάμε εμείς στην συγκέντρωση της Σέκτας .
Απόκρυφη γνώση..των ιλουμινατι...Καλό κόλπο είναι να τα βάζεις σε σόδα κανά δυο μέρες και μετά να τα βράσεις...
Αυτόν που θα σου δώσω εκπαιδευόμενεΤι δουλειά έχω εγώ, ο στόκος, ανάμεσα στους Πεφωτισμένους, θείο;
Και πολύ χρήσιμη. Φαντάζεσαι να άρχιζαν το κλάσιμο στη Συγκέντρωση;Απόκρυφη γνώση..των ιλουμινατι...
Κατάλαβα, πάλι τις πετσέτες θα φέρνω.Αυτόν που θα σου δώσω εκπαιδευόμενε