Για πριν και μετά...
Κι εμεις τι ειμαστε; Διαλειμμα αναμεσα σε δυο ημιχρονα σεξ; Χαχαχα!
Για πριν και μετά...
Το newsit.gr στα άδυτα των Illuminati της Ελλάδας - Οι πρώην βουλευτές, οι μυσταγωγικές τελετές και οι μύθοι που καταρρίπτονται
Ο όρος Illuminati η αλλιώς “πεφωτισμένοι” έχει συνδεθεί με μύθους και θρύλους. Μια μυστική εταιρεία, τα μέλη της οποίας προσβλέπουν στην επικράτηση τωνwww.newsit.gr
Ας βαλω και κατι σχετικο με το νημα!
Σε παιδεύει πρώτα..Τι "ερωτοτροπεί";;;; Με έχει πεθάνει στο δούλεμα και στη φάπα.
Άι στο καλό, σκιάχτηκα...
Καλή ταινία, πολύ σχετική με το νήμα και του δε πόιντ!Άι στο καλό, σκιάχτηκα...
Δες απτο παράθυρο αν άναψαν φωτιές..Το εβαλα να παιζει δυνατα και οι γειτονες ηρθαν με τσουγκρανες και φτυαρια και χτυπανε την πορτα!
Δες απτο παράθυρο αν άναψαν φωτιές..
RUN!Δεν χρειαζεται. Περναει ο καπνος κατω απο την πορτα!
Τι "ερωτοτροπεί";;;; Με έχει πεθάνει στο δούλεμα και στη φάπα.
Run to the hills, run for your lives
Καλά που το είπες, να φροντίσω να στείλω την Ελένη ΛουκάΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ! Οι… Έλληνες Illuminati ετοιμάζουν «τελετή» στην Θεσσαλονίκη
pressgr,press-grwww.press-gr.com
Ας βαλω ενα ακομη. Περσινο αλλα ας εχουμε το νου μας για φετος τον Μαιο!
Ε όχι και ερωτοτροπώ. Το παιδί είναι υπό την προστασία μου και προσπαθώ να το βοηθήσω. Εξάλλου , τόσο εγώ όσο και ο Ωρίωνας , ειμαστε στρέιτ .
Πού θα πας μετά; ΌΧΙ πάλι στη φασολάδα....Ας σημειωθεί ότι ο μικρός όπου κι αν πάω έρχεται και ζητάει την παρέα μου.
Σου είπα να πας στην φασολάδα και πήγες ενώ εγώ δεν πήγα ποτέ. Ωρίωνα, μήπως με φλερτάρεις τελικά;Πού θα πας μετά; ΌΧΙ πάλι στη φασολάδα....
Συχνά οι σχέση δασκάλου και μαθητή, οδηγεί αλλού.. συμβαίνει κάποιες φορές να δημιουργείται μαγνητισμόςΕξάλλου , τόσο εγώ όσο και ο Ωρίωνας , ειμαστε στρέιτ .
Και εσύ πού το ξέρεις ότι πήγα; Μήπως εσύ ζητάς την παρέα μου, τελικά;Σου είπα να πας στην φασολάδα και πήγες ενώ εγώ δεν πήγα ποτέ. Ωρίωνα, μήπως με φλερτάρεις τελικά;
Ισχύει. Αλλά όσο κι αν ο αγαπητός Ωρίωνας θέλει να μετριάσει την ματαιότητα που νιώθει ο Καπετάνιος του, όσο κι αν θέλει να μάθει από εμένα, έτοιμος για σκληρή δουλειά , εγώ θα του φερθώ όπως θα φερόμουν σε ένα ανηψακι μου.Συχνά οι σχέση δασκάλου και μαθητή, οδηγεί αλλού.. συμβαίνει κάποιες φορές να δημιουργείται μαγνητισμός
Είμαι επιφορτισμένος με το να σε ξυπνήσω Ωρίωνα! Έπρεπε να δω εάν θα πας σαν πρόβατο όπου σου είπα ή αν θα σκεφτόσουν τι πραγματικά θέλεις να κάνεις .Και εσύ πού το ξέρεις ότι πήγα; Μήπως εσύ ζητάς την παρέα μου, τελικά;