george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Απο οσο ξερω οι Μασονοι πανε ως τον 33 βαθμο. Αυτος ειναι υπερμασονος?Η μασονία από έναν μασόνο 90ου βαθμού
Απο οσο ξερω οι Μασονοι πανε ως τον 33 βαθμο. Αυτος ειναι υπερμασονος?Η μασονία από έναν μασόνο 90ου βαθμού
Απο οσο ξερω οι Μασονοι πανε ως τον 33 βαθμο. Αυτος ειναι υπερμασονος?
Απο οσο ξερω οι Μασονοι πανε ως τον 33 βαθμο. Αυτος ειναι υπερμασονος?
Εννοειται βεβαια οτι "ου+καλα+εισαι=11 γραμματα" !!!Ου καλά είσαι!
ζαλίστηκαν οι νευρώνες μουΠρέπει να είστε πολύ ρομαντικοί και αφελείς πολύ να μην πιστεύετε στην ύπαρξη ιδιωτικών λεσχών ..
Πώς θα άλλαζε η κοσμοθεωρία σας όταν μαθαίνατε ότι Κεμάλ και Βενιζέλος ήταν στην ίδια στοά;
Ένας μασόνος στρατηγός ή δικαστής ή πολιτικός ποια συνείδηση θα ακολουθήσει;
Αν δεν καταλάβετε τι εννοώ,προσπεράστε το.
Υπάρχει και αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο από την εμφάνιση του Captaink στην στοά του Τελ Αβίβ. Μόνο για το bou.Με κάλεσαν και μένα σε ακρόαση, σε κάποια μυστική στοά στο Τελ Αβίβ, αλλά δεν πήγε καλά γιατί έσκασα στη συνέντευξη με μάσκα Μίκυ Μάους (ήταν η μόνη που βρήκα τελευταία στιγμή γιατί δεν είχα σκεφτεί να αγοράσω από εδώ)
Είσαι πολύ επίμονος παπαράτσι ρε Ωρίωνα. Θα τα πεις με τους δικηγόρους μου. Καλώ τον Αντισθένη να κατεβάσει το νήμα γιατί κανείς δεν δικαιούται να παίζει με την ιντερνετική μου περσόνα!Υπάρχει και αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο από την εμφάνιση του Captaink στην στοά του Τελ Αβίβ. Μόνο για το bou.
Ωχ, πάλι ban θα φάω....Είσαι πολύ επίμονος παπαράτσι ρε Ωρίωνα. Θα τα πεις με τους δικηγόρους μου. Καλώ τον Αντισθένη να κατεβάσει το νήμα γιατί κανείς δεν δικαιούται να παίζει με την ιντερνετική μου περσόνα!
Μην παίζεις με την ιντερνετική περσόνα του Captaink γιατί είναι ικανός να κατεβάσει το νήμα βασικής θεματολογίας των illuminati.
Πριν
Και μετά την ακρόαση .