allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Θελω να κανω μια ειδικη αναφορα σε μια κοπελλα που ειχε μαζι του ο Αλλαν και μου εκανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!!!Το ονομα της ειναι Αλεξ........Δεν ειναι ο Μουναρος αλλα εκπεμπει μια ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΛΥΚΗΤΗΤΑ και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!!!![size=10pt]Δεν συνευρευθην σεξουαλικα με την κοπελλα(αν και να πω την αληθεια θα το ηθελα..... ;) ;) ;)......Αλλα με τον αλλον το Γοριλλα που να πλησιασω!!!!! )[/size]
Για τις Σεξουαλικες της επιδοσεις δεν μπορω να μιλησω(ας μιλησει ο Αλλαν).......Εγω θα μιλησω για το λιγο που την γνωρισα.....Οπως ειπα δεν ειναι ο ΜΟΥΝΑΡΟΣ.........Ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας..........Μια πολυ γλυκια κοπελλα 23 χρονων που μπορεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ μαζι της!!!Μιλαει παρα πολυ καλα Αγγλικα(σπανιο για Βουλγαρα) και ειμαι πολυ διαχυτικη...επισης 1 πλεονεκτημα της ειναι οτι μπορει να σε ξεναγησει στην Σοφια!!!να σε βοηθησει με κατι που θελεις(στα ψωνια σου,να πας να δεις κατι που σε ενδιαφερει στην Σοφια και δεν το ξερεις)..Αυτο ειναι παρα πολυ καλο για καποιον "πρωταρη" στην Σοφια...Μιλαει 3 γλωσσες(Αγγλικα,Γερμανικα και Ισπανικα) και ειναι πολυ ευγενικο κοριτσι!!και πολυ χαριτωμενη....επισης με το λιγο που συζητησα μαζι της ειναι πολυ "απελευθερωμενη" γυρω απ'το Θεμα σεξ!!!
Τωρα θα μου πειτε γιατι σας τα λεω αυτα???
Επειδη εγω ειμαι ατομο που........ΟΚ,μ'αρεσει το σεξ αλλα μολις τελειωσει(και πριν ξαναρχισει ο αλλος γυρος),τι μπορω να κανω με καποια που δεν μιλαει γρι αγγλικα και δεν πμορω να την καταλαβω???Να πω 2 κουβεντες,ρε αδελφε!!!!!και να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει τοσο η εξωτερικη εμφανιση........Μ'αρεσει η επικοινωνια στο κρεββατι........μ'αρεσει να μιλαω με τα κοριτσια και να συζηταω......μ'αρεσει να υπαρχει και λιγο "παιχνιδι" στο κρεββατι και οχι μονο ξερο
Αν ειστε τυποι σαν και μενα,Η Αλεξ ειναι το κοριτσι που χρειαζεσται!!!1
Ολα αυτα ειναι προσωπικη μου γνωμη
Οσο για το link της Αλεξ ειναι το ακολουθο
www.bezplatno.net/listing-663238-alexxx_23.html]http://www.bezplatno.net/listing-663238-alexxx_23.html[/url]
Καλά τα ειπες αλλα όσον αφορά το κοκκινο σημείο δεν νομίζω να την ζητησες και σου το αρνήθηκα απλά σου λέω ΜΕΣΑ ειμαι μέσα υπο τον όρο οτι θέλω να βλέπω γουστάρω... να την πάρουμε παρτούζα αν εισαι ετοιμος για ομαδική συνεύρεση φύγαμε εδω και τώρα.