Και μια και θ'ανεβεις αυριο με παρεα,ας κανει καποιος μια προσπαθεια και σε αυτην
Της τηλεφωνησα 3 φορες αλλα δε το σηκωσε!
Οκ δεν αντιλεγω εγω απλα εγραψα αυτη τι μου ειπε! Παντως για τα δικα μου γουστα αυτη ηταν πολυ δυνατη! Αυτα και παλι καλα να περασετε!ακου να μαθαίνης
1 vip- girls
2 angels of sofia
3)call-girls κλπ ( δυο τρεια ακόμα ειναι το ενα και αυτο τα ξέρω)και ειναι απο τα παλαιώτερα μπουρδέλα που επιβιώνουν εδω και τρεία- τέσσερα χρόνια με βίζιτες).
Και μια και θ'ανεβεις αυριο με παρεα,ας κανει καποιος μια προσπαθεια και σε αυτην
ελα ρε μαλακα αλλαν τι κανεις?αγορι μου εχουμε ίδια γουστα την εχω κλείση για αυριο και την Τιφφανυ για ομαδικο 6 ώρες
θα γινη της πουτανας το καγκελο με τον τρελλό της Αθηνας που περιμένω.
θα σε ενημερώσω αλλα με τα Αγγλικά της έχει προβλημα νομίζω
εγω επικοινώνησα μέσω skype μαζί της kai translator google.
ελα ρε μαλακα αλλαν τι κανεις?
ετοιμαζεις εκδρομη?
σε περιμενω στο κατεβασμα.
με τουριστικο λεωφορειο θα τους ανεβασεις ρε μαλακα?Θα είμαστε πολοί σου το ειπα αλλα δεν διαβάζεις ταχτικά καλύτερα να ερθης μαζί μας παρα να έρθουμε για κερασμα θα σου βγή ο κουκος αηδόνι.
με τουριστικο λεωφορειο θα τους ανεβασεις ρε μαλακα?
μην στεναχωριεσε.
κρατα και κανα φραγκο για μετα τις 15 γιατι θα σου κανω επισκεψη στα μερη σου.
θα πατσισουμε εκει τους καφεδες.
με τουριστικο λεωφορειο θα τους ανεβασεις ρε μαλακα?
μην στεναχωριεσε.
εχω να μεινω ρε μαλακα.αν έρθης μεσα στον Αυγουστο ειναι ζορικα αλλά τον Σεπτεμβριο ανετα δεν εχω μερος να σε φιλοξενησω ρε τον Αυγουστο ειμαι φουλ απο Σκοπιανους και Σέρβους.
απο Ελληνες παπάρια ουτε δείγμα λόγο κρίσης.
εχω να μεινω ρε μαλακα.
θα ερθω να σε δω.
αμα εχει καμια καλη σερβιδα κρατα την καβαντζα.
κανε μου εσυ τις γνωριμιες και μην μασας.ΟΚ νο πρόμπλεμ!!!!!!!!!!
ρε παπάρα οι Σερβίδες δεν ειναι βουλγάρες ετσι και της πουλήσης παραμύθι σε πυροβόλησαν εν ψυχρό αυτές ειναι αντρογυναίκες δεν μασαν παραμύθια αλλά ειναι γυναικάρες ΑΛΟΓΑ ράτσας
Αξίζη τον κοπο να σε πυροβολήσουν.
αντε καλα.Ελα μην μαςτο χαλάς τωρα μιλάμε για Βουλγάρες αντε ασε τις αλόγες απο SRB.
το χειμωνα ρε μαλακα γινετε αυτο.NΑΙ πρεζάκια και γυφτισες τσμπάνε συνεχεια εκει στην περιοχή που λές.
το χειμωνα ρε μαλακα γινετε αυτο.
τωρα το καλοκαιρι ειναι καλα,αμα πατε και στο flocafe απεναντι για κανενα καφε,εχει καλο ματι να ξερεις.
ρε μαλακα το απογευμα ειπα να πατε καμια βολτα.οχι να ειστε ολη μερα εκει.ρε εμεις ειμαστε των επικινδυνων αποστολών δεν μας αρεση το μάτι θέλουμε πράξεις έργα.
δες και για καμια σερβιδα αν ξεμεινε σε καμια παραλια.παω να ρίξω καμια βουτια στην Θάλλασα σκοτινιάζη και εχει και ζέστη τα λέμε αργοτερα