Κατ' αρχήν να δώσω τα χαιρετίσματά μου σε όλο το θρέντ!!
Λόγω οικονομικών δυσκολιών ακυρώθηκε το ταξίδι για Σόφια >
αλλά λογικά τον άλλο μήνα θα παω και όπως υποσχέθηκα θα κάνω φουλ ενημέρωση,όπως νομίζω θα έπρεπε να κάνουν όλοι και όχι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι....
Αφού ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πάω(καταραμένο τρακάρισμα...),άρχισα να σταμπάρω μέσω νετ διάφορες κορασίδες οι οποίες θα ήταν οι μελλοντικοί στόχοι,από τα σαιτ που έχουν δώσει στο θρεντ διάφοροι άλλοι συναγωνιστές τους οποίους και ευχαριστώ.Μέσα από διάφορα σαιτ βρήκα ένα το οποίο δεν έχει ξανααναφερθεί νομίζω
, το οποίο αν είναι αντικειμενικό πρέπει να είναι σωτήριο,διότι με μια απλή εγγραφη στο φορουμ και μπόλικο google translate βοηθάει απίστευτα,γιατί έχει κριτικές όχι μόνο από τις κοπέλες που διαφημίζει το σαιτ με ξεχωριστο θρεντ στην κάθε μια,αλλά και κριτικές από κοπέλες από Σόφια που διαφημίζονται σε άλλα σαιτ επίσης με διαφορετικό θρεντ στην κάθε μια!!!
Επαναλαμβάνοντας ότι χωρίς να ξέρω αν είναι αντικειμενικές οι κριτικές,πρόκειτε για ένα σημαντικό εργαλείο γιαυτους που θέλουν να πάνε Σόφια και δεν θέλουν να φάνε φόλες!!!!Πάντως αν ξέρει κάποιος κάτι για το εν λόγω σαιτ ας το αναφέρει,καλό θα κάνει!!!!