freddie kruger
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μην ξεχασουμε να παρουμε αυτηΛέω να ανέβω 11 έως 14 Αυγούστου
ειμαι ετοιμος ;)
μην ξεχασουμε να παρουμε αυτηΛέω να ανέβω 11 έως 14 Αυγούστου
μην ξεχασουμε να παρουμε αυτη
ειμαι ετοιμος ;)
επισης μην ξεχασουμε και αυτο.πρεπει να χαλαρωσουμε!Γυμναστήριο σαουνες ατμολουτρα αρρωματοθεραπείες τζακούζι κλπ
Ολόκληρη την μερα από το πρωι έως το βράδυ μονο 10 λέβα = 5,00 €
επισης μην ξεχασουμε και αυτο.πρεπει να χαλαρωσουμε!
ναι θα ερθω με ενα φιλο.σου εστειλα πμ.το πηρες?Βεβαιώτατα απο τις 10 το πρωί εως το βράδυ στις 09.00
επιβεβαιωσε μου οτι θα ανέβης μαζί μου να ξέρω θα έρθη και ένας φίλος απο Λάρισσα.
ναι θα ερθω με ενα φιλο.σου εστειλα πμ.το πηρες?
ΣΗΜ.: αν δεν μπορεις να διαθέσεις πάνω απο 1000 έως 1500 € θα σου πρότεινα να πας λιγοτερες μέρες και να περάσεις καλά επίσης λάβε υπ΄'οψιν σου οτι εκει δεν ειναι Ελλάδα στην διασκέδαση Μόνο παρασκευή και Σαββατο διασκεδάζουν στα κλάμπ κλπ. οποτε φρόντισε να περάσεις καλά αν κάνεις καμάκι.
Νομιζω φιλε στο εχω Ξαναπει... Εγω παντα κοντρα στην κριση Απ οτι λενε οι δημοσιογραφοι το αναποδο...
Κοιτα λοιπον τι σου εχω...
Και εχω κι αλλα πολλα καλυτερα αλλα απο κοντα...
πανω που ειχα αποφασισει να απορριψω την βουλγαρια γιατι εχουν αυξησει τις τιμες και τα καλα κομματια εχουν φυγει για αλλες χωρες.ποσο θα μου κοστισει μαζι με αεροπορικα απο αθηνα ενα πενθημερο βουλγαρια σοφια ας πουμε?εννοειται με φορτωτικες ωραια μωρα αστερια.
Εμενα παντως αν και ειναι ωραια δεν μπορω να πω μου φαινεται ψιλογυφτισαallantalon ερωτευτηκα αυτο το μωρο!
αντε παμε να την γρασαρουμε!
Εμενα παντως αν και ειναι ωραια δεν μπορω να πω μου φαινεται ψιλογυφτισα
Μπα, είναι μισλη Βουλγάρα μισή Κουβανέζα, ανηψιά του Φιντέλ, χορεύει σάμπα πάνω στον πούτσο και φτιάχνει και mohito ανάμεσα στα βυζάκια (όλα αυτά μέσα στο τσαντίρι)
allantalon ερωτευτηκα αυτο το μωρο!
αχ βρε ποσα ξερεις ποσα ξερεις.....+ 20 λέβα απο την τιμη που αναφερει για ταξί εκτος αν θελεις το μοχιτο που ανεφερε ο φιλος στο δικο της χώρο.
και μην περιμενης να ειναι η ιδια της φωτο μην παρασύρεσαι απο τις φωτο ειναι καλπικες κατα 99,9%.
allantalon ερωτευτηκα αυτο το μωρο!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.