Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οχι ρε συ δεν παω για τετοιο ψαρεμα :grin: :grin: :grin: τετοιο ψαρεμα μου φτανει στην Ελλαδα... ;)

xe xe xexe :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ ξέρεις!!!!!! άλλαξα το αβατάρ μου έχει νοημα για μένα.... τετοιες καταστάσεις παίζουν εκεί που είσασταν;;;;;;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
xe xe xexe :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασύ ξέρεις άλλαξα το αβατάρ μου έχει νοημα για μένα.... τετοιες καταστάσεις παίζουν εκεί που είσασταν;;;;;;
ναι ναι ναι ναι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ειδηκα στο Κιεβο και στην Οδεισσο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι ναι ναι ναι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ειδηκα στο Κιεβο και στην Οδεισσο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΟΚ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ περιμενω την πορνοαναφορά σας και ελπίζω να βάλατε καποιες βάσεις για ενδεχόμενη επομενη επισκεψη μας και να κρατήσατε επαφές.
ασ μήν συνεχίσουμε  αλλό σε αυτο το θρέντ διότι εδώ έχουμε θέμααα την ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΒΑσίληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σε ζηλεύω  δέν μπορεσα να ανέβω και ο λόγος προφανής την
πάτησα με τις πληρωμές και τις εισπράξεις οπότε......

και έχω και δουλειά επάνω ρε γαμώτω οπότε ίσως ανέβω δευτέρα απογευμα ή τρίτη πρωι-πρωι.

Συνημμένα

• kdauhsb2.jpg
    kdauhsb2.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παρόλα ταύτα οι συναγωνιστές που ανέβηκαν περιμένω να μας ενημερώσουν που πως και τι  εεε;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ανεβαινω την παρασκευη.Εκλεισα μια νταρινα απο girlsbg μιλαει καλα ελληνικα.γειχαρα.

Σαββάτο  σήμερα μην ξεχνιώμαστε ωφείλης εντυπώσεις απο την ΝΤαρίνα (σου) που μιλάει και Ελληνικά για να μπορείς να της μιλάς Βρώμικα οταν την  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ή την  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Θα είναι κάποιος συναγωνιστής το άλλο ΠΣΚ 20-22 Νοεμβρίου στην Σόφια για test drive? Θα πάω σίγουρα και αν θέλει κάποιος να τα πούμε ας στείλει pm. 

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
ΒΑσίληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σε ζηλεύω  δέν μπορεσα να ανέβω και ο λόγος προφανής την
πάτησα με τις πληρωμές και τις εισπράξεις οπότε......

και έχω και δουλειά επάνω ρε γαμώτω οπότε ίσως ανέβω δευτέρα απογευμα ή τρίτη πρωι-πρωι.
:think: :think: :think: το μονο που μπορω να σου πω για τωρα... ειναι οτι τρεμουν τα ποδια μου.... :2funny: :2funny: :2funny: Μολις εφυγε η Τιφφανυ και σε καμμια ωρα θα ερθει η Λιλλη... δεν ξερω αν θα τα καταφερω.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415
:think: :think: :think: το μονο που μπορω να σου πω για τωρα... ειναι οτι τρεμουν τα ποδια μου.... :2funny: :2funny: :2funny: Μολις εφυγε η Τιφφανυ και σε καμμια ωρα θα ερθει η Λιλλη... δεν ξερω αν θα τα καταφερω.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
E όχι ρε Βασίλη προκαλείς Γαμότο και ειναι και δύσκολη ώρα και μέρα. :rolleyes: :o :P :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:σε ζηλεύουμεεεε

Πάντως το ίδιο πρόγραμμα έχω σκεφτεί κι εγώ με την ανάποδη σειρά όμως πρώτα Λίλυ και μετά Τίφανυ όσο πάει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλλά σίγουρα και κανένα καινούργιο για να βρούμε και κανένα νέο αστέρι

:cum: :cum: :tits: :tits:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλάκες, θα είναι κανείς πάνω τη Δευτέρα; Θα είμαι μόνο για μια ξαφνική μονοήμερη επιδρομή.
όποιος πιστός στέλλνει μήνυμα.
Ψάχνω τώρα να βρω το ξενοδοχείο που πάτε εσείς οι πουτανιάρηδες. Για να κλείσω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Kαλημέρα.
και καλή εβδομάδα εραστές και ταξιδιώτες του αγοραίου έρωτα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1)  DUPONT  kai 2)Tvasilis  ωφείλετε ενημερωση και αναμένουμε ειδικά τα νέα τεμάχια.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415
Kαλημέρα.
και καλή εβδομάδα εραστές και ταξιδιώτες του αγοραίου έρωτα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1)  DUPONT  kai 2)Tvasilis  ωφείλετε ενημερωση και αναμένουμε ειδικά τα νέα τεμάχια.
Yποπτέυομαι οτι ο Βασίλης χρειάζεται ακόμα μερικές ανάσες μετά το προχτεσινό "διπλό"
Ελπίζω να του έμεινε λίγο κουράγιο να πάρει και κανένα νέο αστέρακι

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Yποπτέυομαι οτι ο Βασίλης χρειάζεται ακόμα μερικές ανάσες μετά το προχτεσινό "διπλό"
Ελπίζω να του έμεινε λίγο κουράγιο να πάρει και κανένα νέο αστέρακι

Ελα ας σοβαρευτούμε λίγο  τι τον περασες τον Βασίλη  μίστερ ντουρασελ πλάς;;;;;
ειναι και κάποιας ηλικίας  :woldman: :woldman: :woldman: δηλαδή δεν έφθασε το διπλό  θα είχε και δύναμη να δοκιμάση και κανένα νέο αστεράκι;;;.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415
Ελα ας σοβαρευτούμε λίγο  τι τον περασες τον Βασίλη  μίστερ ντουρασελ πλάς;;;;;
ειναι και κάποιας ηλικίας  :woldman: :woldman: :woldman: δηλαδή δεν έφθασε το διπλό  θα είχε και δύναμη να δοκιμάση και κανένα νέο αστεράκι;;;.
Αυτό ποιός θα το δοκιμάσει?

(Ελπίζω εγώ...αντε να βγει καμιά δουλειά πάνω να πάμε)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415

Συνημμένα

• 3_16_800x600.jpg
    3_16_800x600.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 4_19_800x600.jpg
    4_19_800x600.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 5_17_100x0.jpg
    5_17_100x0.jpg
    1,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 6_17_800x600.jpg
    6_17_800x600.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε σύ πρέπει να κάτσης πάνω απο μία εβδομάδα για να δοκιμάσης ολα αυτα που θέλεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασε που 'εχουμε και απαίτηση να μας ενημερώσης σχετικά.......(κάντες 2 τις εβδομάδες).
αχ και να σου βγη κανένα μπάζο αυτο το τελευταίο ειδικά εκει να δείς γλέντια..

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε σύ πρέπει να κάτσης πάνω απο μία εβδομάδα για να δοκιμάσης ολα αυτα που θέλεις.

Ασε που 'εχουμε και απαίτηση να μας ενημερώσης σχετικά.......(κάντες 2 τις εβδομάδες).
αχ και να σου βγη κανένα μπάζο αυτο το τελευταίο ειδικά εκει να δείς γλέντια..
Καλημερα βρεθηκα για 2 ωρες σοφια.ραντεβου με δαρινα απο girlsbg.Μιση ωρα πριν με ειδοποιησε οτι δεν μπορει.Αλλη φορα δεν επιχειρω με αδοκιμαστες λυσεις.γειχαρα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλημερα βρεθηκα για 2 ωρες σοφια.ραντεβου με δαρινα απο girlsbg.Μιση ωρα πριν με ειδοποιησε οτι δεν μπορει.Αλλη φορα δεν επιχειρω με αδοκιμαστες λυσεις.γειχαρα.

ναι αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει και αυτό !!!!!!!!

Παρ'ολα αυτά είχες την δυνατότητα να καλέσης τις δοκιμασμένες..............

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415
Όποιος καεί στον χυλό....

Όταν πας στα πεταχτά πας στα σίγουρα, όταν όμως έχεις χρόνο αφιερώνεις κι ένα μισαωράκι στο scouting. Αν σου βγεί καλό βελτιώνεις την ποικιλία, αν δεν σου βγει καλό ξεσπάς στο σιγουράκι που περιμένεις μετά

Εγώ αυτή την τακτική θα ακολουθήσω

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος καεί στον χυλό....

Όταν πας στα πεταχτά πας στα σίγουρα, όταν όμως έχεις χρόνο αφιερώνεις κι ένα μισαωράκι στο scouting. Αν σου βγεί καλό βελτιώνεις την ποικιλία, αν δεν σου βγει καλό ξεσπάς στο σιγουράκι που περιμένεις μετά

Εγώ αυτή την τακτική θα ακολουθήσω
Πηγαινα 1η φορα ετσι δεν εχω σιγουρα.Ξερω μονο οτι διαβασα απο αλαν.Ετσι βρεθηκα χωρις λυσεις.Ποια ειναι τα σιγουρα για εσενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom