Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:think: :think: Τα μεζεδακια αυτα που ποσταρετε (απο bezlatno) ειναι απο τον ιδιο ΝΤΑΒΑΤΖΗ... Αν πατε, τα ζητησετε, σας ερθουν αυτα τα ιδια και τα γαμισετε να μου πειτε και εμενα τη συνταγη μπας και τα καταφερω....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε το είπα οτι είναι το ίδιο τηλέφωνο για διαφορες γκόμενες το θέμα είναι άν ανταποκρίνονται σε αληθινές ή ψεύτικες φωτογραφίες.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Απο πρωτο χερι ξερω οτι δεν μασαει και θα το κανει..... :rockon: :rockon: :rockon:
Ψυχραιμία παιδιά, αφήστε κανένα κοκκαλάκι και για εμάς που θα πάμε την άλλη εβδομάδα πάνω και κάνουμε όνειρα από τώρα. Να την βρούμε σε ένα κομμάτι και όχι κομματάκια!! Εξ αλλου την ποιότητα της Τίφαννυ δεν την βρίσκεις ούτε εύκολα (αν την βρεις ποτέ) οπότε πρέπει να την διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση να "κρατήσει"  :grin: :rockon: :tits:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρτουζα για 6 ώρες παίζει να της το προτείνουμε;;;;;;;;;;;;;;
Καλημέρα

Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συναδέλφους που θα πάνε Σαββατοκύριακο Σόφια!! Καλη διασκέδαση :knockinb: :tits2: :fuck1: :tits: :rockon: :2on1: :grin:! Σας ζηλέυουμε

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι καλή διασκέδαση σε όσους πάνε γιατί με βλέπω να μένω εδώ λόγο αφραγκίας
γαμώ την κρίση μου ακόμα δεν εισεπραξα τιποτα και ειμαι κολήμενος στο γραφειο
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αντε πάρτε μια φωτο=1000 λέξεις 3=3000.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• friday.JPG
    friday.JPG
    28 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 00036343t.jpg
    00036343t.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 00029291t.jpg
    00029291t.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
την τρίτη  φωτο την χαρίζω στον eddie8  αυτο θα μπορούσε να το απολαύση ζωντανα επι  6 ώρες
στον χώρο του  με τα πεταμένα στο φετιχ κλάμπ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
την τρίτη  φωτο την χαρίζω στον eddie8  αυτο θα μπορούσε να το απολαύση ζωντανα επι  6 ώρες
στον χώρο του  με τα πεταμένα στο φετιχ κλάμπ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχετε άποψη για το σιτε www.opitaime.com/]http://www.opitaime.com/ [/URL] ? επειδή δεν πιάνω τα Βουλγάρικα καλά τι ακριβώς είναι? Ανεξάρτητες ή κάποιο γραφείο που άλλη κοιτάς στην ΄φωτό και άλλη βλέπεις στην πόρτα

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Έχετε άποψη για το σιτε www.opitaime.com/]http://www.opitaime.com/ [/URL]  ? επειδή δεν πιάνω τα Βουλγάρικα καλά τι ακριβώς είναι? Ανεξάρτητες ή κάποιο γραφείο που άλλη κοιτάς στην ΄φωτό και άλλη βλέπεις στην πόρτα
Βρήκα αυτό

κορμί θανατηφόρο, υποψία καλού προσώπου, χμμμ και με φίλη για τριολέ...Βρε μπας και ξέρετε τίποτα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αξιζει μοα καταθεση οπως την βλεπω γιατι εχει να δωσει το πουτανι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Έχετε άποψη για το σιτε www.opitaime.com/]http://www.opitaime.com/ [/URL]  ? επειδή δεν πιάνω τα Βουλγάρικα καλά τι ακριβώς είναι? Ανεξάρτητες ή κάποιο γραφείο που άλλη κοιτάς στην ΄φωτό και άλλη βλέπεις στην πόρτα

Δέν υπάρχει λογική αλλά λογικά ειναι ανεξάρτητες καθότι έχουν διαφορετικά τηλέφωνα
και έχουν κάποιες από αυτές διαφήμηση και σε άλλα σάιτ για αυτό λοιπόν είμαστε εδώ όποιος δοκιμάση να μας ενημερώση.

εγώ θα είθελα αυτήν απο εκεί

και αυτήν

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αξιζει μοα καταθεση οπως την βλεπω γιατι εχει να δωσει το πουτανι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι αλλά αν ειναι φόλα η ψώλα τι κάνεις;;
την στέλνεις  ευγενικά οτι δεν ειναι αυτό που είδες διοτι υποστιρίζει οτι οι φωτο ειναι πραγματικά δικές της........

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να ξέρεις τα πάντα δεν είναι απόλυτα, ούτε σίγουρα οτι θα σε απαντήσουν, ή  οτι οι φωτογραφιες ειναι πραγματικές απλά προσπαθώ να σε προφυλάξω μη τυχόν και πάθεις κανένα σοκ
σε περιπτωση που άλλο περιμένης και άλλο σου έρθη μην απογοητευτής ενώ έχεις φτιαχτή εγκεφαλικά  μην μας πάθης κανένα ψυχο-λολ-ογικό.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Να ξέρεις τα πάντα δεν είναι απόλυτα, ούτε σίγουρα οτι θα σε απαντήσουν, ή  οτι οι φωτογραφιες ειναι πραγματικές απλά προσπαθώ να σε προφυλάξω μη τυχόν και πάθεις κανένα σοκ
σε περιπτωση που άλλο περιμένης και άλλο σου έρθη μην απογοητευτής ενώ έχεις φτιαχτή εγκεφαλικά  μην μας πάθης κανένα ψυχο-λολ-ογικό.
Αστα allantalon, έχω δει τέτοιες μάπες στην Βουλγαρία που πάντα έχω μικρό καλάθι. Μέχρι τώρα έπαιρνα μόνο μέσω των ρεσεπσιονιστ του ξενοδοχείου και ούτε μια φορά δεν ευχαριστήθικα. Οπότε, εδώ τουλάχιστον κάτι βλέπεις πριν, καλείς, δεν είναι η ίδια, την στέλνεις. Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο η εμφάνιση, είναι και η συμμετοχή, το κυριότερο. Οπότε εδώ, εμείς οι λίγοι που πάμε που και που Σόφια θα πρέπει να αλληλοβοηθηθούμε μπας και βρούμε νέα λαυράκια για να περνάμε καλά.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Συμφωνώ μεν αλλά άν πρόσεξες ειναι πολύ λίγοι αυτοί που γράφουν και ενημερώνουν.
πχ Εντυι8 μου ανέφερες το  ιντριγκα δεν το ήξερα τωρα θέλω να το δω και άς είναι φόλα
μπορεί όμως να βγη και κατι καλό.
Οι περισσότεροι ζητούν  πληροφορίες αλλά δεν ενημερωνουν ξαφανίζονται.

πχ η μαλακια του Εντυι8 με την παρέα του στο Φετιχ κλάμπ το είδες το διάβασες ε τώρα άν πας και σε πιάσουν τον κόλο δεν θα φταίς εσύ;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom