tvasilis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
παρτουζα για 6 ώρες παίζει να της το προτείνουμε;;;;;;;;;;;;;;
Απο πρωτο χερι ξερω οτι δεν μασαει και θα το κανει.....
Τα μεζεδακια αυτα που ποσταρετε (απο bezlatno) ειναι απο τον ιδιο ΝΤΑΒΑΤΖΗ... Αν πατε, τα ζητησετε, σας ερθουν αυτα τα ιδια και τα γαμισετε να μου πειτε και εμενα τη συνταγη μπας και τα καταφερω....
ναι αλλα μετα θα πρεπει να πληρωσεις κ τα εξοδα κηδειας
του Βασίλη ενοείς διοτι εγω ειμαι νέος και ωραίος ενω αυτος γέρος και ασχημος.
Ψυχραιμία παιδιά, αφήστε κανένα κοκκαλάκι και για εμάς που θα πάμε την άλλη εβδομάδα πάνω και κάνουμε όνειρα από τώρα. Να την βρούμε σε ένα κομμάτι και όχι κομματάκια!! Εξ αλλου την ποιότητα της Τίφαννυ δεν την βρίσκεις ούτε εύκολα (αν την βρεις ποτέ) οπότε πρέπει να την διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση να "κρατήσει"Απο πρωτο χερι ξερω οτι δεν μασαει και θα το κανει.....
Καλημέρα
Έχετε άποψη για το σιτε www.opitaime.com/]http://www.opitaime.com/ [/URL] ? επειδή δεν πιάνω τα Βουλγάρικα καλά τι ακριβώς είναι? Ανεξάρτητες ή κάποιο γραφείο που άλλη κοιτάς στην ΄φωτό και άλλη βλέπεις στην πόρτατην τρίτη φωτο την χαρίζω στον eddie8 αυτο θα μπορούσε να το απολαύση ζωντανα επι 6 ώρες
στον χώρο του με τα πεταμένα στο φετιχ κλάμπ.
Βρήκα αυτόΈχετε άποψη για το σιτε www.opitaime.com/]http://www.opitaime.com/ [/URL] ? επειδή δεν πιάνω τα Βουλγάρικα καλά τι ακριβώς είναι? Ανεξάρτητες ή κάποιο γραφείο που άλλη κοιτάς στην ΄φωτό και άλλη βλέπεις στην πόρτα
Έχετε άποψη για το σιτε www.opitaime.com/]http://www.opitaime.com/ [/URL] ? επειδή δεν πιάνω τα Βουλγάρικα καλά τι ακριβώς είναι? Ανεξάρτητες ή κάποιο γραφείο που άλλη κοιτάς στην ΄φωτό και άλλη βλέπεις στην πόρτα
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αξιζει μοα καταθεση οπως την βλεπω γιατι εχει να δωσει το πουτανι
ναι αλλά αν ειναι φόλα η ψώλα τι κάνεις;;
την στέλνεις ευγενικά οτι δεν ειναι αυτό που είδες διοτι υποστιρίζει οτι οι φωτο ειναι πραγματικά δικές της........
Καλή φαίνεται..χαζεύω το site και βγάζω τα ενδιαφέροντα στη φόρα...να τα έχουμε υπόψη πιο εύκολαΤΙ;;;;;; ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ ΟΧΙ.
Αστα allantalon, έχω δει τέτοιες μάπες στην Βουλγαρία που πάντα έχω μικρό καλάθι. Μέχρι τώρα έπαιρνα μόνο μέσω των ρεσεπσιονιστ του ξενοδοχείου και ούτε μια φορά δεν ευχαριστήθικα. Οπότε, εδώ τουλάχιστον κάτι βλέπεις πριν, καλείς, δεν είναι η ίδια, την στέλνεις. Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο η εμφάνιση, είναι και η συμμετοχή, το κυριότερο. Οπότε εδώ, εμείς οι λίγοι που πάμε που και που Σόφια θα πρέπει να αλληλοβοηθηθούμε μπας και βρούμε νέα λαυράκια για να περνάμε καλά.Να ξέρεις τα πάντα δεν είναι απόλυτα, ούτε σίγουρα οτι θα σε απαντήσουν, ή οτι οι φωτογραφιες ειναι πραγματικές απλά προσπαθώ να σε προφυλάξω μη τυχόν και πάθεις κανένα σοκ
σε περιπτωση που άλλο περιμένης και άλλο σου έρθη μην απογοητευτής ενώ έχεις φτιαχτή εγκεφαλικά μην μας πάθης κανένα ψυχο-λολ-ογικό.