Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
οκ κατανοητό η εμφανιση της και η ηλικία είναι αυτο που βλέπω στην διαφήμηση ή ειναι  fake???????

ρε με το τσιγγέλι σου τα βγάζω δώσε ολοκληρωμένη αναφορα.

Λοιπον παιζει να φυγω Παρασκευη πρωι απο δω για πανω... Σιγουρα θα ξερω την Τεταρτη... Σταματαω Θεσσαλονικη Παρασκευη απογευμα και σε μαζευω?????????

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπον παιζει να φυγω Παρασκευη πρωι απο δω για πανω... Σιγουρα θα ξερω την Τεταρτη... Σταματαω Θεσσαλονικη Παρασκευη απογευμα και σε μαζευω?????????

Βεβαίως εκτος οικονομικου απροόπτου.

στείλε πμ.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
με εσκασες οκ !!!!!! αντε Καληνύχτα και ευχαριστώ για το σώσιμο των 100 λέβα + χρόνο μου.

Σας αφήνω παιδια εχω δύσκολο ραντεβού  καληνύχτα ( επαγγελματικό).
Καλο βράδυ και από μένα, thanks για τις καλές πληροφορίες

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συναδελφοι εγω εχω ανεβει καποιες φορες σοφια αλλα ειχα χτυπησει γκομενακι μεσω ιντερνετ κ πηγα για αυτην. αν ομως εχω ευκαιρια θα δοκιμασω καποιες απο τις ενδιαφεροθσες πληροφοριες ποθ ελαβα απο δω. Παντως απο οσο εχω δει γουσταρουν ελληνες τα κοριτσια εκει οποτε με προσοχη βεβεα μπορεις να περασεις καλα...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Όπως καταλαβαίνετε περιμένουμε review για τίποτα καινούργιο  :knockinb: :rockon:

xexexexexe
ελπίζω όχι απο εμάς καιρός να δούμε κατι και απο άλλους συναγωνιστές ειναι κουραστικό να επαναλαμβανόμαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι.

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
xexexexexe
ελπίζω όχι απο εμάς καιρός να δούμε κατι και απο άλλους συναγωνιστές ειναι κουραστικό να επαναλαμβανόμαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι.
Ανεβαινω την παρασκευη.Εκλεισα μια νταρινα απο girlsbg μιλαει καλα ελληνικα.γειχαρα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ανεβαινω την παρασκευη.Εκλεισα μια νταρινα απο girlsbg μιλαει καλα ελληνικα.γειχαρα.

αυτή την σταμπάρισα και γώ λόγο ξανθών μαλιών καμια σχεση με την δική μας  :2funny: :2funny: :2funny: Νταρίνα ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ μετα την πράξη τι παιζη απο εμφάνιση συμετοχή και τιμες καθότι δεν το έχουμε τεστάρι . Εχει κανα δυό καλά ακόμη και θέλω να τα τεστάρω.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ & ΜΑΡΙΑ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πιθανον να ειμαστε και εμεις Παρασκευή με καποιους φίλους κράτα επαφη να συντονίσουμε τυχόν μπάζα για άμεσο σούτ.
Να εχεις προσβαση στο ιντερνετ.

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πιθανον να ειμαστε και εμεις Παρασκευή με καποιους φίλους κράτα επαφη να συντονίσουμε τυχόν μπάζα για άμεσο σούτ.
Να εχεις προσβαση στο ιντερνετ.
Ανεβαινω πρωι και γυριζω απογευμα.Προσπαθησα και το διδυμο αλλα δεν το βρισκω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ανεβαινω πρωι και γυριζω απογευμα.Προσπαθησα και το διδυμο αλλα δεν το βρισκω.

οχι ρε φίλε αυτό ειναι αστραπή ταξίδι σκετη ταλαιπορία εμείς άν θα πάμε θα φύγουμε απόγευμα απο Θεσσαλονικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom