SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
Σωστός γιατι την έχουμε μπερδέψει ήδηΚαι προσοχη μεγαλη μην την μπερδεψετε με αυτην τη Λιλλι Θα κλετε τα λευτα σας....
Σωστός γιατι την έχουμε μπερδέψει ήδηΚαι προσοχη μεγαλη μην την μπερδεψετε με αυτην τη Λιλλι Θα κλετε τα λευτα σας....
Και προσοχη μεγαλη μην την μπερδεψετε με αυτην τη Λιλλι Θα κλετε τα λευτα σας....
εγώ για αυτην θέλω να μάθω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
οχι για την άλλη.
Ποσες φορες σου εχω πει... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΞΑΝΘΕΣ... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στο λεω αλλη μια....ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ποσες φορες σου εχω πει... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΞΑΝΘΕΣ... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στο λεω αλλη μια....ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αρα τίφανυ και μετά το χάος ρε γμτ...
αρα τίφανυ και μετά το χάος ρε γμτ...
Δεν ξέρω..εγώ πάντως ξετρελάθηκα...τέτοια συμμετοχή καμία και ποτέ. Θα δοκιμάσω κι άλλες και θα σου πώ...Ψήνομαι πάντως πολύ για εκέινο το ντουετάκι...αν κανένας δώσει πληροφορία...Οχι ρε δεν συμφωνω γουστα ειναι αυτά πχ Νταρίνα καλή και άλλες πολλές η συμετοχή είναι το κουμπί και πως την βρίσκη ο καθένας.
Δεν την φέρνουμε Θεσσαλονίκη να της κόψουμε κι ενα μισθο που θα τον μοιραζόμαστε να είμαστε σίγουροι? :SΝαι μονο που σε λιγο... Για να Τιφφανυ θα πρεπει να εχεις μεσον... Εχει μεγαλη ζητηση και δεν ξερω και κατα ποσο μπορουμε να την εμπιστευομαστε πλεον... ξερετε αρρωστιες κλπ κλπ... Εμενα εχει αρχισει και με προβληματιζει αυτο αρκετα...
Ναι μονο που σε λιγο... Για να Τιφφανυ θα πρεπει να εχεις μεσον... Εχει μεγαλη ζητηση και δεν ξερω και κατα ποσο μπορουμε να την εμπιστευομαστε πλεον... ξερετε αρρωστιες κλπ κλπ... Εμενα εχει αρχισει και με προβληματιζει αυτο αρκετα...
Οχι ρε δεν συμφωνω γουστα ειναι αυτά πχ Νταρίνα καλή και άλλες πολλές η συμετοχή είναι το κουμπί και πως την βρίσκη ο καθένας.
Εσύ έκανες την αρχή εμείς φταίμε;;
Αλλά και έτσι να είναι κάνω ένα σωρό προσπάθειες για νέες ανακαλύψεις αλλά μόνο εγώ γράφω δεν βλέπω κανεναν να μας προτείνη κατι καινούριο να ασχοληθούμε για αυτό και εγω ανακαλύπτω πολλά νεα τ αλέντα μεσω των στριπ κλαμπ αλλά ειναι ακριβότερα προτείνω πάντα σε όλλους να πάνε να δούνε και να διαλέξουν.... ολο και νέο αιμα υπάρχει.
Με κατηγορεις αδικα Τωρα μολις σου γλυτωσα 100 λεβα που θα τα εδινες σε λαθος Λιλλι... Πες μου τι αλλο να κανω....
Εσύ έκανες την αρχή εμείς φταίμε;;
Αλλά και έτσι να είναι κάνω ένα σωρό προσπάθειες για νέες ανακαλύψεις αλλά μόνο εγώ γράφω δεν βλέπω κανεναν να μας προτείνη κατι καινούριο να ασχοληθούμε για αυτό και εγω ανακαλύπτω πολλά νεα τ αλέντα μεσω των στριπ κλαμπ αλλά ειναι ακριβότερα προτείνω πάντα σε όλλους να πάνε να δούνε και να διαλέξουν.... ολο και νέο αιμα υπάρχει.
Απ'την αλλη η κοπελα το σεβετε το 200αρι που της δινεισ και τα δινει ολα.... Αρα για εμενα που δεν εχω χρονο πολυ λογο δουλειας και θελω να ξεσκασω... Τιφφανυ μονοδρομος....
Δέν μου απάντησες γιατι μαύρο τι εγινε;;; θέλω να μαθω ειμαι κουτσομπόλης
Σωστος... και εγω μαζι σου... Γι'αυτο παντα παιρνω και μια καινουρια... Απλα ξερεις οτι δεν εχω πολυ χρονο για μπαροτσαρκες και στριπτιζαδικα και ετσι εχω και καβατζα την Τιφφανυ σε περιπτωση που βγει μαπα το νεο καρπουζι απο το να τρεχω στους σεξολογους και να ψαχνω γιατι δεν μου σηκωνετε... Φωναζω την Τιφφανυ και ....σουζα παλι τ'αλογατακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΕγω δεν μπορώ μονο ενα φαι μου αρέσουν οι ποικιλιες.
Ναι αυτη ειναι οπως η Φωτο... Τωρα αν δεν ειναι 18 και ειναι 20, 22 δεν ειδα ταυτοτητα...οκ κατανοητό η εμφανιση της και η ηλικία είναι αυτο που βλέπω στην διαφήμηση ή ειναι fake???????