Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
εγώ για αυτην θέλω να μάθω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
οχι για την άλλη.

:headbang: :headbang: :headbang:Ποσες φορες σου εχω πει... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΞΑΝΘΕΣ... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στο λεω αλλη μια....ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :dancing: :dancing:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
:headbang: :headbang: :headbang:Ποσες φορες σου εχω πει... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΞΑΝΘΕΣ... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στο λεω αλλη μια....ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :dancing: :dancing:

αρα τίφανυ και μετά το χάος ρε γμτ...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Δεν μπορώ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ είναι η Αχίλειος πτέρνα μου.
Ασε τις υποδείξης και πές μου τι έπαιξε (ΜΟΥΦΑ ΕΕΕΕΕΕ;;; η διαφήμηση)

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
αρα τίφανυ και μετά το χάος ρε γμτ...

Ναι μονο που σε λιγο... Για να  :knockinb: Τιφφανυ θα πρεπει να εχεις μεσον... Εχει μεγαλη ζητηση και δεν ξερω και κατα ποσο μπορουμε να την εμπιστευομαστε πλεον... ξερετε αρρωστιες κλπ κλπ... Εμενα εχει αρχισει και με προβληματιζει αυτο αρκετα...

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Οχι ρε δεν συμφωνω γουστα ειναι αυτά πχ Νταρίνα  καλή  και άλλες πολλές η συμετοχή είναι το κουμπί και πως την βρίσκη ο καθένας.
Δεν ξέρω..εγώ πάντως ξετρελάθηκα...τέτοια συμμετοχή καμία και ποτέ. Θα δοκιμάσω κι άλλες και θα σου πώ...Ψήνομαι πάντως πολύ για εκέινο το ντουετάκι...αν κανένας δώσει πληροφορία...

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Ναι μονο που σε λιγο... Για να  :knockinb: Τιφφανυ θα πρεπει να εχεις μεσον... Εχει μεγαλη ζητηση και δεν ξερω και κατα ποσο μπορουμε να την εμπιστευομαστε πλεον... ξερετε αρρωστιες κλπ κλπ... Εμενα εχει αρχισει και με προβληματιζει αυτο αρκετα...
Δεν την φέρνουμε Θεσσαλονίκη να της κόψουμε κι ενα μισθο που θα τον μοιραζόμαστε να είμαστε σίγουροι?  :grin: :S :uglystupid:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Εσύ έκανες την αρχή εμείς φταίμε;;
Αλλά και έτσι να είναι κάνω ένα σωρό προσπάθειες για νέες ανακαλύψεις αλλά μόνο εγώ γράφω δεν βλέπω κανεναν να μας προτείνη κατι καινούριο να ασχοληθούμε για αυτό και εγω ανακαλύπτω πολλά νεα τ αλέντα μεσω των στριπ κλαμπ αλλά ειναι ακριβότερα προτείνω πάντα σε όλλους να πάνε να δούνε και να διαλέξουν.... ολο και νέο αιμα υπάρχει.

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Οχι ρε δεν συμφωνω γουστα ειναι αυτά πχ Νταρίνα  καλή  και άλλες πολλές η συμετοχή είναι το κουμπί και πως την βρίσκη ο καθένας.

Η DARINA Φιλε ξέρεις οτι και εγω της εχω αδυναμια... την συμπαθω αρκετα και οποτε βρεθω θα την παρω... αλλα ρε φιλε... ελεος... συμμετοχη λειαν επιεικως 0.... Ειναι αρκετα ευγενικο κοριτσακι δεν χαλαει χατιρια, καθετε παντα και 1 & 2 ωρες πανω απο την συμφωνια... αλλα εμενα μου δινει την εντυπωση οταν ξαπλωσει οτι θελει να τελειωνει για να ξανακατσει στην πολυθρονα και να ξαναπιασει συζητηση...

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Αλλά και έτσι να είναι κάνω ένα σωρό προσπάθειες για νέες ανακαλύψεις αλλά μόνο εγώ γράφω δεν βλέπω κανεναν να μας προτείνη κατι καινούριο να ασχοληθούμε για αυτό και εγω ανακαλύπτω πολλά νεα τ αλέντα μεσω των στριπ κλαμπ αλλά ειναι ακριβότερα προτείνω πάντα σε όλλους να πάνε να δούνε και να διαλέξουν.... ολο και νέο αιμα υπάρχει.

Με κατηγορεις αδικα :2funny: :2funny: :2funny: Τωρα μολις σου γλυτωσα 100 λεβα που θα τα εδινες σε λαθος Λιλλι... :2funny: :2funny: :2funny: Πες μου τι αλλο να κανω....  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Με κατηγορεις αδικα :2funny: :2funny: :2funny: Τωρα μολις σου γλυτωσα 100 λεβα που θα τα εδινες σε λαθος Λιλλι... :2funny: :2funny: :2funny: Πες μου τι αλλο να κανω....  :2funny: :2funny: :2funny:

Δέν μου απάντησες γιατι μαύρο τι εγινε;;; θέλω να μαθω ειμαι κουτσομπόλης

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1

Απ'την αλλη η κοπελα το σεβετε το 200αρι που της δινεισ και τα δινει ολα.... Αρα για εμενα που δεν εχω χρονο πολυ λογο δουλειας και θελω να ξεσκασω... Τιφφανυ μονοδρομος....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Απ'την αλλη η κοπελα το σεβετε το 200αρι που της δινεισ και τα δινει ολα.... Αρα για εμενα που δεν εχω χρονο πολυ λογο δουλειας και θελω να ξεσκασω... Τιφφανυ μονοδρομος....

Εγω δεν μπορώ μονο ενα φαι μου αρέσουν οι ποικιλιες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Δέν μου απάντησες γιατι μαύρο τι εγινε;;; θέλω να μαθω ειμαι κουτσομπόλης

Απλα το γαμισι για την ξανθια ειναι τυπικη διαδικασια... Πεμπτη βραδυ την πηρα... Για δυο ωρες της συμφωνισα... μετα απο ενα γρηγορο την εδιωξα... Μαπα το καρπουζι... Και μην παραμυθιαζεσαι με τα παιχνιδια που λεει για Dildos & Role playing games... ολα εχουν EXTRA κοστος... δηλαδη οτι φαμε οτι πιουμε... κλπ κλπ

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οκ κατανοητό η εμφανιση της και η ηλικία είναι αυτο που βλέπω στην διαφήμηση ή ειναι  fake???????

ρε με το τσιγγέλι σου τα βγάζω δώσε ολοκληρωμένη αναφορα.

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Εγω δεν μπορώ μονο ενα φαι μου αρέσουν οι ποικιλιες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: Σωστος... και εγω μαζι σου... Γι'αυτο παντα παιρνω και μια καινουρια... Απλα ξερεις οτι δεν εχω πολυ χρονο για μπαροτσαρκες και στριπτιζαδικα και ετσι εχω και καβατζα την Τιφφανυ σε περιπτωση που βγει μαπα το νεο καρπουζι απο το να τρεχω στους σεξολογους και να ψαχνω γιατι δεν μου σηκωνετε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Φωναζω την Τιφφανυ και ....σουζα παλι τ'αλογατακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :2funny: :2funny: :2funny:

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
οκ κατανοητό η εμφανιση της και η ηλικία είναι αυτο που βλέπω στην διαφήμηση ή ειναι  fake???????
Ναι αυτη ειναι οπως η Φωτο... Τωρα αν δεν ειναι 18 και ειναι 20, 22 δεν ειδα ταυτοτητα...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
με εσκασες οκ !!!!!! αντε Καληνύχτα και ευχαριστώ για το σώσιμο των 100 λέβα + χρόνο μου.

Σας αφήνω παιδια εχω δύσκολο ραντεβού  καληνύχτα ( επαγγελματικό).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom