Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Δεν θα είμαι αντικειμενικός διοτι την ξέρω πανω απο ένα χρόνο μένει μαζί μου πολύ περισσότερο απο μια ξεπέτα της μιάς ώρας 2-3 ώρες αλλά αν η πρώτη σου εμπειρία ήταν η ΤΙΦΑΝΥ
δύσκολα.....θα κάνης σύγκριση και δεν θα μπορείς να την ξεπεράσης.
(Συμπέρασμα δεν έχει το ταπεραμέντο της Τιφανυ αλλά γουστα είναι αυτά θα μς πείς εσύ οταν... :knockinb: )
Σε πιστεύω, έτσι κι αλλιώς η Τίφανι θα είναι 1η επιλογή, αλλά να ξέρουμε σε περίπτωση που θελήσουμε ποικιλία. Κάπου είδα οτι φίλος είδε την Λίλλυ αλλά δεν μας είπε τι είδε...ένα review και για εμάς?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σε πιστεύω, έτσι κι αλλιώς η Τίφανι θα είναι 1η επιλογή, αλλά να ξέρουμε σε περίπτωση που θελήσουμε ποικιλία. Κάπου είδα οτι φίλος είδε την Λίλλυ αλλά δεν μας είπε τι είδε...ένα review και για εμάς?

τι που πως ποιός ποτε;;;;;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Που εισαι εσύ;;;; Ενοω που σε βρίσκουμε;;; εντος ή εκτος;;;;

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Καλησπερα συμπολεμιστες!!! Απο την στιγμη που καποιος  :knockinb: TIFFANY.... :think: Μετα ολα τα αλλα του φαινονται....... απλες οδοντοκρεμμες.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ...  :2funny: :2funny: :2funny:
Και για να μην την αδικω γιατι δεν κανει.... :think: :think: Καπου κοντα της ειναι και η LILY... :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε άντε που θέλεις και γλωσσόφιλα δεν φθάνη που   :knockinb: :knockinb: :knockinb:;;;;;;;
Σαρντανάμπαλε χεχεχεχεχεχεχε......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προσπαθω να είμαι αντικειμενικός όταν γράφω κριτική.
γλωσσόφιλο...μπλιαξ ρε....τσιμπούκωμα...μπλιαξ χειρότερο....πήδημα αστρονομικό...τρεις φορές μπλιαξ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

δεν παω να μονάσω καλύτερα ...χαχααχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασε με ρε αλλα και ακόμα θυμάμαι το μολδαβικό...3 μέρες έχασα 4-5 κιλά....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπερα συμπολεμιστες!!! Απο την στιγμη που καποιος  :knockinb: TIFFANY.... :think: Μετα ολα τα αλλα του φαινονται....... απλες οδοντοκρεμμες.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ...  :2funny: :2funny: :2funny:
Και για να μην την αδικω γιατι δεν κανει.... :think: :think: Καπου κοντα της ειναι και η LILY... :rockon: :rockon:

ρε που είσαι εσύ κρυμένος;;;;; Σου επιτρεψαν εξοδο μετα ψυχαγωγίας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ???;;;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σε πιστεύω, έτσι κι αλλιώς η Τίφανι θα είναι 1η επιλογή, αλλά να ξέρουμε σε περίπτωση που θελήσουμε ποικιλία. [size=10pt]Κάπου είδα οτι φίλος είδε την Λίλλυ [/size]αλλά δεν μας είπε τι είδε...ένα review και για εμάς?

Τον βρήκα το φιλαράκι μου είναι απο Αθήνα αλλα δεν είπε τιποτα μεχρι στιγμής εκτός κι αν μας δουλευή για να γίνη θέμα. ( Αν και τον έχω για σοβαρό δεν κάνει αστεία με αυτά)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
LILY...χμμμμ αντε πες μας κάτι παραπάνω να ξέρουμε...

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
:think: Την Λιλλι αγαπητε φιλε Αλλαν... πρεπει να την ξερεις καλυτερα απο εμενα. Εσυ τυγχανεις και μπαροβιος  :rockon: Δουλευε στο CLEOPATRA.... Εμενα μου την ειχε στείλει εντελως συπτωματικα η Στυλιαννα (Συλβια).... Σαν σερβις ειναι ακριβως οπως και η Τιφφανυ...  :think: κατι της λειπει ομως για να την πιασει... Κατι εκει στην προσποιηση, οπου η Τιφφανυ ειναι γατα και σε κανει και νομιζεις οτι την εσκισες και οτι την εκανες και εχυσε... Για ονομα... :idiot: :idiot: :idiot:

Παρτε και το σχετικο Link...

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
:think: Την Λιλλι αγαπητε φιλε Αλλαν... πρεπει να την ξερεις καλυτερα απο εμενα. Εσυ τυγχανεις και μπαροβιος  :rockon: Δουλευε στο CLEOPATRA.... Εμενα μου την ειχε στείλει εντελως συπτωματικα η Στυλιαννα (Συλβια).... Σαν σερβις ειναι ακριβως οπως και η Τιφφανυ...  :think: κατι της λειπει ομως για να την πιασει... Κατι εκει στην προσποιηση, οπου η Τιφφανυ ειναι γατα και σε κανει και νομιζεις οτι την εσκισες και οτι την εκανες και εχυσε... Για ονομα... :idiot: :idiot: :idiot:

Παρτε και το σχετικο Link...
Στο site αυτό έχει ένα άλλο τηλ. ισχύει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom