Ποια ειναι αυτη η ivanina?NAI EIMAI 40+???????
Ενα καλό κλάμπ.
και ισως το καλύτερρο σήμερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόφια & μόνον SOFIA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 453K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
μλκς! Ivannina κ ξερο ψωμι...
Μικρε γουστάρης ε;;;
την ξανθούλα με τα χρηματικά χαρίσματα
Συνημμένα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ειναι η ως άνω φωτο..Ποια ειναι αυτη η ivanina?
καβαλημένο το καλάμι λόγο συμετοχής της σε ριαλίτυ
ψαχνει για μόνιμο σπόνσορα (Μεγαλοεπενδυτη) ( ΔΕν ειναι Εσκορτ.)
δεν κανει δηλαδη βιζιτες θες να μας πεις?ουτε κ με 200ε την ωρα?ειναι η ως άνω φωτο..
ολες εχουν την τιμη τους
ναι ρε μεγαλε γουσταρω με τρελα...ειναι φοβερο/η...Μικρε γουστάρης ε;;;
την ξανθούλα με τα χρηματικά χαρίσματα
τα παντα ολα για το μαρουλι...ειναι η ως άνω φωτο..
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
δεν κανει δηλαδη βιζιτες θες να μας πεις?ουτε κ με 200ε την ωρα?
ολες εχουν την τιμη τους
TΣΟΥΚ
Βάλε κατι ακομα Χ 5 και επι 15 για 24ωρο
τι θελει λεει?δε σφαξανεTΣΟΥΚ
Βάλε κατι ακομα Χ 5 και επι 15 για 24ωρο
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τι θελει λεει?δε σφαξανε
Αν είσαι γάτος και σε γουστάρη βέβαια Μπορεί να σου το παίξη ερωτευμένη νομίζοντας θα το φάς με σκοπό δικό της βέβαιο το αυτονόητο ενω ο δικός σου επίσης αυτονόητος και με λίγα..... σαν να είσαι Ελλάδα έξοδα παραστάσεως.
Εγώ κατα καλή μου τύχη ενημερώθηκα για πάρτη της απο φίλη Εσκορτ που την είχα πάρη στο ξενοδοχείο και βρεθηκα κατα τύχη μαζί της δεν ηξερα τίποτα πέρα απο το ονομά της το μικρό οταν εκανα την πρώτη επαφή.(ματά έπεσε ΜΜΕ δεν την γουστάρουν με τίποτα την έθαψαν).
Καλο σαββατοκυριακο.
Αν είσαι γάτος και σε γουστάρη βέβαια Μπορεί να σου το παίξη ερωτευμένη νομίζοντας θα το φάς με σκοπό δικό της βέβαιο το αυτονόητο ενω ο δικός σου επίσης αυτονόητος και με λίγα..... σαν να είσαι Ελλάδα έξοδα παραστάσεως.
Εγώ κατα καλή μου τύχη ενημερώθηκα για πάρτη της απο φίλη Εσκορτ που την είχα πάρη στο ξενοδοχείο και βρεθηκα κατα τύχη μαζί της δεν ηξερα τίποτα πέρα απο το ονομά της το μικρό οταν εκανα την πρώτη επαφή.(ματά έπεσε ΜΜΕ δεν την γουστάρουν με τίποτα την έθαψαν).
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Να μήν ξεχνιώμαστε εχουμε παρτυ σήμερα οποιος μπορεί καλό
ειναι να κάνη μια επισκεψη και να μας ενημερώση.
ул. акад. Стефан Младенов 50 В
/между блок 20 и УНСС/
ЗА ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ:
GSM: 0883313720
ОЩЕ ЗА КЛУБА В ИНТЕРНЕТ:
гр. София / Студентски град,
ул. „Стефан Младенов” 50
------------------------------------------------------------------------------
ADDRESS:
Sofia city
Acad Stefan Mladenov 50 In
/ block between 20 and World Economy /
FOR MORE INFORMATION:
MORE ABOUT THE CLUB ON THE INTERNET:
Sofia / Student city
Stefan Mladenov "50
ειναι να κάνη μια επισκεψη και να μας ενημερώση.
ул. акад. Стефан Младенов 50 В
/между блок 20 и УНСС/
ЗА ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ:
ОЩЕ ЗА КЛУБА В ИНТЕРНЕТ:
гр. София / Студентски град,
ул. „Стефан Младенов” 50
------------------------------------------------------------------------------
ADDRESS:
Sofia city
Acad Stefan Mladenov 50 In
/ block between 20 and World Economy /
FOR MORE INFORMATION:
MORE ABOUT THE CLUB ON THE INTERNET:
Sofia / Student city
Stefan Mladenov "50
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
προτασεις
εδω δές για τιφαννυ το τηλεφωνό της ΤΙΦΑΝΥ______>00359888386684 ---> ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΕΞ.
ΝΤΑΡΙΝΑ
ΕΔώ θα δείς την Νταρίνα οι φωτο εινα αληθηνές
ΝΤΑΡΙΝΑ ___> 00359885286535 -----> ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ
τσέκαρε λίγο και το focus.bg
απο το φοκους αν μπορεις να καταλάβης προτιμα αυτές που δέν είναι σε club.
Επίσης άν θέλεις να προτείνω το δίδυμο 18 ετων για δύο ώρες 260 λέβα εγώ δεν τις πήρα αυτές και δεν έχω άποψη. ΤΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΙ.τηλ ¨00359884936358
δες εδώ
VIKI-----> 0893282761
BELL ------> 00 359 899937142
ΕΜΥ μιλάει και Ελληνικά --->00359876435945
ΛΙλλυ ------------> 00359882027795
Αν μετα απο όλλα αυτα και τα ως άνω με ρωτήσετε τα ίδια απάντηση γιόκ.
Περιμένω να διαβάσω απο δω και πέρα τι ψάρια πιάσατε και φυσικά μήν ξεχνάτε
οτι τα στριπτιζάδικα είναι λίγο ακριβότερα αλλά διαλέγεις οτι γουστάρης εκείνη την στιγμή ξέρεις τι αγοράζεις και όχι γουρούνι στο σάκι.
ΤΑ Ώς ΆΝΩ ΑΦΟΡΟΎΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕς ΠΡΩΤΆΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΗ.
Μόλις γύρισα από Σόφια όπου πήγα για δουλειά αλλά δεν έχασα την ευκαιρία να ακολουθήσω τις συμβουλές του allantalon. Πρέπει να πω ότι πάω σχετικά συχνά τα τελευταία χρόνια και οι εμπειρίες μου με τις πουτάνες της Βουλγαρίας ήταν τόσο κακές που δεν ήθελα να το ξανακάνω το άθλημα. Μιλάω βέβαια γι' αυτές που σου φέρνουν στο δωμάτιο οι διάφοροι ρεσεψιονίστ των ξενοδοχείων. Όλες ψιλοάσχημες, μουτρωμένες, σχεδόν κατεστραμένες και φυσικά για καλό sex ούτε λόγος. Χάλια μαύρα. Δεν το συστήνω σε κανένα να το κάνει.
Αυτή την φορά όμως ήταν διαφορετικά. Από την παραπάνω λίστα έκλεισα αμέσως την Τίφανυ. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω απ' όσα έχουν ειπωθεί ήδη. Ήταν αναπάντεχο.
Προσπάθησα να κλείσω το ντουετάκι επίσης αλλά δεν ήταν διαθέσιμο. Η νταρίνα είχε κλειστό το κινητό (ελπίζω να μην έχουμε λάθος νούμερο) και τελικά διαθέσιμη ήταν η Εμμυ. Δυστυχως από εμφάνιση δεν λέει και πολλά. Πεσμένο στήθος, μεγαλούτσικος κόλος με κυτταρίτιδα...με χάλασε. Στη συμπεριφορά καλή, στην διάθεση για sex πολύ καλή με άπαιχτη πίπα. Αλλά λόγω της μέτριας εμφάνισης δεν έμεινα ευχαριστημένος και την έστειλα πολύ νωρίτερα για ύπνο.
Σύντομα θα ξαναπάω κι έτσι θα φέρω νέες εντυπώσεις. Το ντουετάκι με απασχολεί.....
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Σύντομα θα ξαναπάω κι έτσι θα φέρω νέες εντυπώσεις. Το ντουετάκι με απασχολεί.....
Και εμένα + Λίλλι θέλω να δοκιμάσω.
Τιφφανυ σε έστειλε μάλλον με την καλή πλευρά εεε;;;;;;;;;;;;
ΥΓ. ΕΜΜΥ μιλούσε ελληνικά;;;; ξανθια ειναι πραγματική όπως στην ΦΩΤΟ;;τί πεσμένο στήθος και λοιπά;; Λέει οτι ειναι 22 ετων. (ΜΟΥΦΑ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ;;;;)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Μόλις γύρισα από Σόφια όπου πήγα για δουλειά αλλά δεν έχασα την ευκαιρία να ακολουθήσω τις συμβουλές του allantalon. Πρέπει να πω ότι πάω σχετικά συχνά τα τελευταία χρόνια και οι εμπειρίες μου με τις πουτάνες της Βουλγαρίας ήταν τόσο κακές που δεν ήθελα να το ξανακάνω το άθλημα. Μιλάω βέβαια γι' αυτές που σου φέρνουν στο δωμάτιο οι διάφοροι ρεσεψιονίστ των ξενοδοχείων. Όλες ψιλοάσχημες, μουτρωμένες, σχεδόν κατεστραμένες και φυσικά για καλό sex ούτε λόγος. Χάλια μαύρα. Δεν το συστήνω σε κανένα να το κάνει.
Αυτή την φορά όμως ήταν διαφορετικά. Από την παραπάνω λίστα έκλεισα αμέσως την Τίφανυ. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω απ' όσα έχουν ειπωθεί ήδη. Ήταν αναπάντεχο.
Προσπάθησα να κλείσω το ντουετάκι επίσης αλλά δεν ήταν διαθέσιμο. [size=10pt]Η νταρίνα είχε κλειστό το κινητό (ελπίζω να μην έχουμε λάθος νούμερο)[/size] και τελικά διαθέσιμη ήταν η Εμμυ. Δυστυχως από εμφάνιση δεν λέει και πολλά. Πεσμένο στήθος, μεγαλούτσικος κόλος με κυτταρίτιδα...με χάλασε. Στη συμπεριφορά καλή, στην διάθεση για sex πολύ καλή με άπαιχτη πίπα. Αλλά λόγω της μέτριας εμφάνισης δεν έμεινα ευχαριστημένος και την έστειλα πολύ νωρίτερα για ύπνο.
DARINA ..... κρατησε και αυτό το νούμερο= 0886 30 81 92
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
H EMMY μιλούσε λίγα ελληνικά αλλά κατα τ' αλλα...22 με τίποταΚαι εμένα + Λίλλι θέλω να δοκιμάσω.
Τιφφανυ σε έστειλε μάλλον με την καλή πλευρά εεε;;;;;;;;;;;;
ΥΓ. ΕΜΜΥ μιλούσε ελληνικά;;;; ξανθια ειναι πραγματική όπως στην ΦΩΤΟ;;τί πεσμένο στήθος και λοιπά;; Λέει οτι ειναι 22 ετων. (ΜΟΥΦΑ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ;;;;)
Η Τίφανυ simply the best
Ελπίζω σύντομα να έχω την ευκαιρία να ξαναπάω οπότε θα ενημερώσω και για τα υπόλοιπα της λίστας που θέλω να δοκιμάσω
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
Σωστός, το κράτησα. Αλήθεια εκτός από καλή εμφάνιση στο σέρβις πως έιναι η Darina?DARINA ..... κρατησε και αυτό το νούμερο= 0886 30 81 92
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Σωστός, το κράτησα. Αλήθεια εκτός από καλή εμφάνιση στο σέρβις πως έιναι η Darina?
Δεν θα είμαι αντικειμενικός διοτι την ξέρω πανω απο ένα χρόνο μένει μαζί μου πολύ περισσότερο απο μια ξεπέτα της μιάς ώρας 2-3 ώρες αλλά αν η πρώτη σου εμπειρία ήταν η ΤΙΦΑΝΥ
δύσκολα.....θα κάνης σύγκριση και δεν θα μπορείς να την ξεπεράσης.
(Συμπέρασμα δεν έχει το ταπεραμέντο της Τιφανυ αλλά γουστα είναι αυτά θα μς πείς εσύ οταν... )
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σέρβις επαγγελματικό.Σωστός, το κράτησα. Αλήθεια εκτός από καλή εμφάνιση στο σέρβις πως έιναι η Darina?
Δεν τα κλαις, αλλά δεν ενθουσιάζεσαι κιόλας.
Προσωπική άποψη.
Δεν έχει γλωσσόφιλα και τέτοια. επαγγελματίας καθαρή.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
σέρβις επαγγελματικό.
Δεν τα κλαις, αλλά δεν ενθουσιάζεσαι κιόλας.
Προσωπική άποψη.
Δεν έχει γλωσσόφιλα και τέτοια. επαγγελματίας καθαρή.
ρε άντε που θέλεις και γλωσσόφιλα δεν φθάνη που ;;;;;;;
Σαρντανάμπαλε χεχεχεχεχεχεχε......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά