Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα δεν παίζαιστε με τιποτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
στείλτε και καμια ενημέρωση  -  μονο πμ και μετά τιποτα;;;;;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
καλα ρε καρνταση...πλακα με κανεις? δεν στο εχω πει ποτε αυτο! εδω πολυς κοσμος στελνει πμ κ σ μενα!!!  :headbang: :headbang: :headbang: βλεπει οτι γραφω καμοια μλκ για χαβαλε κ νομιζει οτι ξερω ...γνωριζω...εχω τηλεφ! παπαρια εχω! δεν εχω παει ποτε  :headbang: :headbang: :headbang:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλα ρε καρνταση...πλακα με κανεις? δεν στο εχω πει ποτε αυτο! εδω πολυς κοσμος στελνει πμ κ σ μενα!!!  :headbang: :headbang: :headbang: βλεπει οτι γραφω καμοια μλκ για χαβαλε κ νομιζει οτι ξερω ...γνωριζω...εχω τηλεφ! παπαρια εχω! δεν εχω παει ποτε  :headbang: :headbang: :headbang:
αααα...κ οχι μονο για σοφια! κ για σαντανσκι! βεβαια Αλαν-ι εκανα μλκ! ειπα μονο  οτι δεν ξερω! επρεπε να πω εγω δεν ξερω...αλλα ο αλαν ξερει!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν δίνω τίποτα ξανά άς δώσουν ολοι αυτοί που του ς εχω δώση και μετά αξαφανίζονται και δεν ενημερώνουν πως τι άν πέρασαν καλά ή ασχημα βαρέθηκα-κουράστηκα να δίνω και να μήν παίρνω τιποτα.
Τώρα βέβαια εξαρτάται και πως θα μου κάτση η στιγμή της πληροφορίας οποιος έχει κάτω απο 250
μυνήματα να παίρνη πληροφορίες απο το σάιτ για να μελατάει και λίγο.
Αντε όλα έτοιμα τα θέλετε ή σκεφτωμαι να αναλαμβάνω ξεναγός + οδηγός επι αμοιβή για ΣΟΦΙΑ αφου για τους επομενους μήνες δηλώνω ΑΝΕΡΓΟΣ ας βγάλουμε τα εξοδα τουλαχιστον των σεξοεκδρομών μας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pop24

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχοντας επισκεφτεί τη Σόφια αρκετές φορές από το 2002 τελικά καταλήγω ότι καλύτερα είναι να πας σε κάποιο μπαρ/ κλάμπ ή ακόμα καλύτερα αφτερ κλαμπς που μαζεύει μικρές ηλικίες και να κάνεις ζημιά με μπουκάλια και σφηνάκια (πάντα με προσοχή και στυλ γιατί οι Βούλγαροι ψάχνονται για τσαμπουκά) παρά να ψάξεις για επαγγελματίες. Οι πιθανότητες να φύγετε φορτωμένοι με κάποιο Βουλγαράκι ή να κανονίσετε για την επόμενη μέρα καφέ/ φαγητό είναι δεκαπλάσιες από Ελλάδα. Τέτοια μαγαζιά έχει κοντά στο ετεκα και στα στενάκια δίπλα από το μουσείο. Σε επαγγελματικά μέρη μόνο με κάποιον που ξέρει τη γλώσσα και έχει παρέα εκεί να ξέρει τα λίγα καλά σημεία όπου μπορείς να πας και να πετύχεις κάτι καλό. Στα πιο χάι κλάμπ έχεις πιθανότητες να τσιμπήσεις το καλό μόνο αν είσαι μαφιόζος φουλ στα αναβολικά. Στα μέρη που έχουν μείνει με επαγγελματίες οι τιμές είναι ακριβές για αυτά που προσφέρουν. Τα τελευταία 3 χρόνια έχουν κλείσει όλες οι φωλίτσες/ στριπτιτζάδικα που πήγαινες και έβρισκες τα απίστευτα και με ένα 50άρικο έκανες τη φάση εκεί (ακόμα και σε καναπέδες δίπλα από την πίστα με κλειστές κουρτίνες τριγύρω από τον καναπέ να σε κρύβουν). Τέλος, οι ταξιτζήδες ξέρουν σπίτια να σε πάνε αλλά δύσκολα θα αποφύγεις να επισκεφτείς τα πιο χάλια μέρη και κατεστραμμένες μορφές της Σόφιας. Δεν το προτείνω. Τέλος, αποκλειστικά να πάτε σε μέρη στο κέντρο της πόλης και όχι στα προάστια. Το επίπεδο του πολιτισμού μειώνεται εκθετικά με κάθε χιλιόμετρο που κάνετε μακριά από το κέντρο της πόλης.   

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Έχοντας επισκεφτεί τη Σόφια αρκετές φορές από το 2002 τελικά καταλήγω ότι καλύτερα είναι να πας σε κάποιο μπαρ/ κλάμπ ή ακόμα καλύτερα αφτερ κλαμπς που μαζεύει μικρές ηλικίες και να κάνεις ζημιά με μπουκάλια και σφηνάκια (πάντα με προσοχή και στυλ γιατί οι Βούλγαροι ψάχνονται για τσαμπουκά) παρά να ψάξεις για επαγγελματίες. Οι πιθανότητες να φύγετε φορτωμένοι με κάποιο Βουλγαράκι ή να κανονίσετε για την επόμενη μέρα καφέ/ φαγητό είναι δεκαπλάσιες από Ελλάδα. Τέτοια μαγαζιά έχει κοντά στο ετεκα και στα στενάκια δίπλα από το μουσείο. Σε επαγγελματικά μέρη μόνο με κάποιον που ξέρει τη γλώσσα και έχει παρέα εκεί να ξέρει τα λίγα καλά σημεία όπου μπορείς να πας και να πετύχεις κάτι καλό. Στα πιο χάι κλάμπ έχεις πιθανότητες να τσιμπήσεις το καλό μόνο αν είσαι μαφιόζος φουλ στα αναβολικά. Στα μέρη που έχουν μείνει με επαγγελματίες οι τιμές είναι ακριβές για αυτά που προσφέρουν. Τα τελευταία 3 χρόνια έχουν κλείσει όλες οι φωλίτσες/ στριπτιτζάδικα που πήγαινες και έβρισκες τα απίστευτα και με ένα 50άρικο έκανες τη φάση εκεί (ακόμα και σε καναπέδες δίπλα από την πίστα με κλειστές κουρτίνες τριγύρω από τον καναπέ να σε κρύβουν). Τέλος, οι ταξιτζήδες ξέρουν σπίτια να σε πάνε αλλά δύσκολα θα αποφύγεις να επισκεφτείς τα πιο χάλια μέρη και κατεστραμμένες μορφές της Σόφιας. Δεν το προτείνω. Τέλος, αποκλειστικά να πάτε σε μέρη στο κέντρο της πόλης και όχι στα προάστια. Το επίπεδο του πολιτισμού μειώνεται εκθετικά με κάθε χιλιόμετρο που κάνετε μακριά από το κέντρο της πόλης.   

+ 1000000000  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο παραπάνω συναγωνιστής έχει πολύ καλή και αντικειμενική άποψη του θέματος

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.!!!!

Τώρα επειδή πάιρνω αρκετα πμ να τους προτείνω που τι πόσο ας επαναλάβουμε κάποια σάιτ
αφου βαριέστε να ψάχνετε τις σελίδες αλλά δεν θα ξανααπαντήσω στα ιδια ερωτήματα ποτε
απεναντίας θα περιμένω αναφορές απο εδώ και πέρα.

[size=10pt]ΣΑΙΤ ΠΟΡΝΟΓΝΩΡΙΜΙΩΝ[/size]

DIAMONI

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
προτασεις

εδω δές για τιφαννυ το τηλεφωνό της ΤΙΦΑΝΥ______>00359888386684  ---> ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΕΞ.

ΝΤΑΡΙΝΑ
ΕΔώ θα δείς την Νταρίνα οι φωτο εινα αληθηνές
ΝΤΑΡΙΝΑ ___> 00359885286535 -----> ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ

τσέκαρε λίγο και το focus.bg

απο το φοκους αν μπορεις να καταλάβης προτιμα αυτές που δέν είναι σε club.

Επίσης άν θέλεις να προτείνω το δίδυμο 18 ετων για δύο ώρες 260 λέβα εγώ δεν τις πήρα αυτές και δεν έχω άποψη.  ΤΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΙ.τηλ ¨00359884936358
δες εδώ

VIKI-----> 0893282761

BELL ------> 00 359 899937142

ΕΜΥ μιλάει και Ελληνικά --->00359876435945

ΛΙλλυ  ------------> 00359882027795

Αν μετα απο όλλα αυτα και τα ως άνω με ρωτήσετε τα ίδια απάντηση γιόκ.

Περιμένω να διαβάσω απο δω και πέρα τι  ψάρια πιάσατε και φυσικά μήν ξεχνάτε
οτι τα στριπτιζάδικα είναι λίγο ακριβότερα αλλά διαλέγεις  οτι γουστάρης εκείνη την στιγμή ξέρεις τι αγοράζεις και όχι γουρούνι στο σάκι.
ΤΑ Ώς ΆΝΩ ΑΦΟΡΟΎΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕς ΠΡΩΤΆΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΗ.

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
προτασεις
Αν παω υποσχομαι αναλυτικες πληροφοριες.Παντως σε ευχαριστω πολυ.Εισαι τρομερος.

εδω δές για τιφαννυ το τηλεφωνό της ΤΙΦΑΝΥ______>00359888386684  ---> ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΕΞ.

ΝΤΑΡΙΝΑ
ΕΔώ θα δείς την Νταρίνα οι φωτο εινα αληθηνές
ΝΤΑΡΙΝΑ ___> 00359885286535 -----> ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ

τσέκαρε λίγο και το focus.bg

απο το φοκους αν μπορεις να καταλάβης προτιμα αυτές που δέν είναι σε club.

Επίσης άν θέλεις να προτείνω το δίδυμο 18 ετων για δύο ώρες 260 λέβα εγώ δεν τις πήρα αυτές και δεν έχω άποψη.  ΤΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΙ.τηλ ¨00359884936358
δες εδώ

VIKI-----> 0893282761

BELL ------> 00 359 899937142

ΕΜΥ μιλάει και Ελληνικά --->00359876435945

ΛΙλλυ  ------------> 00359882027795

Αν μετα απο όλλα αυτα και τα ως άνω με ρωτήσετε τα ίδια απάντηση γιόκ.

Περιμένω να διαβάσω απο δω και πέρα τι  ψάρια πιάσατε και φυσικά μήν ξεχνάτε
οτι τα στριπτιζάδικα είναι λίγο ακριβότερα αλλά διαλέγεις  οτι γουστάρης εκείνη την στιγμή ξέρεις τι αγοράζεις και όχι γουρούνι στο σάκι.
ΤΑ Ώς ΆΝΩ ΑΦΟΡΟΎΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕς ΠΡΩΤΆΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΗ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• IVANNINA.jpg
    IVANNINA.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 19

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γιατί προλαβαίνω εγώ;;;;; αλλά καμια φορά το κάνω ακόμα και στα εσκορτς που μου ερχονται στο ξενοδοχειο για Βίζιτα αν τις γουστάρω εμφανισιακά προσπαθώ να τις βγάλω για διασκεδαση φαγητό και πήδημα ανευ πληρωμής.
Μερικές φορές κανουμε συμφωνια  10-20 λέβα την ώρα.
(τα 10 παίζουν μόνο με φοιτήτριες και μή επαγγελματίες)

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παλι δεν σε πιανω.Πολλα μα?Μηπως μου λες αλλα αντ αλλων?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα φίλε μου τι δεν καταλαβαίνης ;;;;; Υπάρχουν αστέρια σε καλά κλάμπ της πόλης
όπου συχνάζουν διασημες Βουλγαριας γνωστές οπου μπορείς να γνωρίσης να πηδήξης
αλλά στοιχίζουν πολλά μα πολλά γιούρια η παρουσια τους διπλα σου.

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ελα φίλε μου τι δεν καταλαβαίνης ;;;;; Υπάρχουν αστέρια σε καλά κλάμπ της πόλης
όπου συχνάζουν διασημες Βουλγαριας γνωστές οπου μπορείς να γνωρίσης να πηδήξης
αλλά στοιχίζουν πολλά μα πολλά γιούρια η παρουσια τους διπλα σου.
Δεν μου αρεσει διπλα μου κατι.Καταλαβαινεις.Παντως τι σημαινει πολλα διαθεσιμα?Χαιρομαι γαι την συνομιλια.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλά εντάξει τώρα...
Εγω απλά πάω ταχτικά προσπαθώ να δημιουργήσω βάσεις και επαφές και να διασκεδάζω και λίγο με ντόπιο πληθυσμό στα μέρη που συχνάζουν και εφόσον με παίρνη οικονομικά,
Αλοιώς θα μείνω στα θέματα που έχει προσβαση ο καθένας. (ξενοδοχειο-σπα-στριπκλαμπ-Εσκορτς)

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλά εντάξει τώρα...
Εγω απλά πάω ταχτικά προσπαθώ να δημιουργήσω βάσεις και επαφές και να διασκεδάζω και λίγο με ντόπιο πληθυσμό στα μέρη που συχνάζουν και εφόσον με παίρνη οικονομικά,
Αλοιώς θα μείνω στα θέματα που έχει προσβαση ο καθένας. (ξενοδοχειο-σπα-στριπκλαμπ-Εσκορτς)
Υποθετω επισης οτι εισαι νεωτερος και ικανοτερος.Σωστα μιλας και με πολυ ενδιαφερον.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

gio stob