allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Αρε Ντέκερ όλλα για σένα γίνονται και μείς οι μαλάκες ασχολούμαστε με της σου τον χαβά.
εγω τι θα κανω ρε?τον μαλακα τον πελατη που θα του πιανετε τον κωλο?παρε και τον τζειμς dilevery boy να κανει την διανομη ρε.
καταλαβα....θα δωσω κατι παραπανωΑρε Ντέκερ όλλα για σένα γίνονται και μείς οι μαλάκες ασχολούμαστε με της σου τον χαβά.
παρε και τον τζειμς dilevery boy να κανει την διανομη ρε.
θα στον πιανουμε ρε μαλακα,αφου δινεις 400 ευρω για 2 ωρες.εγω τι θα κανω ρε?τον μαλακα τον πελατη που θα του πιανετε τον κωλο?
ναι αλλα μαζι με μεταφορικα κ φαγητο για τα κοριτσια κ για εξοδο.κ βαλε κ δυο ωρες να τα χωνω.....μετα το εκανα 200εθα στον πιανουμε ρε μαλακα,αφου δινεις 400 ευρω για 2 ωρες.
χαλας την πιατσα ρε μαλακα.
Και δεν πάω Σοφια να τις έχω 6 ώρες στο κρεβάτι και να βγάζω τα γούστα μου;;;ναι αλλα μαζι με μεταφορικα κ φαγητο για τα κοριτσια κ για εξοδο.κ βαλε κ δυο ωρες να τα χωνω.....μετα το εκανα 200ε
εσυ δεν βαζεις βενζινη στ αμαξι?ποσο καις για να πας κ να ερθεις?Και δεν πάω Σοφια να τις έχω 6 ώρες στο κρεβάτι και να βγάζω τα γούστα μου;;;
με τα 200 euro?????
100 ευρω.αλλά δεν πάω για μια μέρα.εσυ δεν βαζεις βενζινη στ αμαξι?ποσο καις για να πας κ να ερθεις?
καλα ειναι τα 100ε.ποσα χλμ ειναι κανεις περιπου κ εκει μεσα κ πανε ελα?100 ευρω.αλλά εν πάω για μια μέρα.
καλα ειναι τα 100ε.ποσα χλμ ειναι κανεις περιπου κ εκει μεσα κ πανε ελα?
καλα ειναι,εγω ισως καιω κατι παραπανω.με τι αμαξι πηγαινεις?300Χ2 = 600 ΚΜ.
3,30 Χ2 = 7 ώρες
15 λιτ/100 ΚΜ
καλα ειναι,εγω ισως καιω κατι παραπανω.με τι αμαξι πηγαινεις?
χαλια αμαξακι εχεις.....VW touareg v 10
5000 CC DIESEL.
Αρκάνς τι γινετε με τηνξορμηση Σαντ΄νσκι;;;
Θα πάμε μονοι μας;;;; τιλές;;;;;;
αλαν θα την κανουμε ρε εντος του νοεμβριου ρε μαλακα.να ξεμπερδεψω απο κατι δουλειες που εχω.Αρκ δεν μου απάντησες περιμένω νέα σου επι του θέματος.