δεν σε επιασα.κ τις 2 με 65ε?αν θελω μονο τη μια δινω τα 32,5 κ γαμαω τη μια μουναρα?το δίδυμο με 32,5 € έκαστο την ώρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόφια & μόνον SOFIA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 453K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
οχι ρε και τις δύο για δύο ώρες ετσι βγαίνει αλλοιώς 100 ε την ώρα και οι δύο.δεν σε επιασα.κ τις 2 με 65ε?αν θελω μονο τη μια δινω τα 32,5 κ γαμαω τη μια μουναρα?
αρα με 65ε εισαι αρχοντας παρτουζιαρης?οχι ρε και τις δύο για δύο ώρες ετσι βγαίνει αλλοιώς 100 ε την ώρα και οι δύο.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε αλαν,μας δουλευεις?ξυπναω ρε γαμωτο κ βλεπω μουνι το οποιο με 50ε το γαμαω ανετοτατα.........γιατι το κανεις αυτο?να μας καυλωνεις θελεις?
κ ειμαι κ αρρωστος ανθρωπος
Καλά να πάθεις εσυ ειδικά διότι ειπαμε 500 φορές να έρθεις και δεν ήλθες
γαμησε τα.εχω απο χθες το βραδυ που ειμαι για τον πουτσο κ σημερα που ξυπνησα δεν μπορουσα ουτε στην δουλεια να παω.επεσα κοιμηθηκα κ ξυπνησα πριν απο λιγο κ εγινα ακομα χειροτερα.αλλα εισαι κακος.....δεν μπορεις να μου τις φερεις αυτες εδω το απογευμα?δινω 400ε για εξοδα κ πηδημα για 2 ωρεςΚαλά να πάθεις εσυ ειδικά διότι ειπαμε 500 φορές να έρθεις και δεν ήλθες
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
καλά ε μαλάκα τι είμαι γω;;;που να τις φέρω;;; Νταβατζής δεν έγινα και δεν προκειτε να γίνω ποτε.γαμησε τα.εχω απο χθες το βραδυ που ειμαι για τον πουτσο κ σημερα που ξυπνησα δεν μπορουσα ουτε στην δουλεια να παω.επεσα κοιμηθηκα κ ξυπνησα πριν απο λιγο κ εγινα ακομα χειροτερα.αλλα εισαι κακος.....δεν μπορεις να μου τις φερεις αυτες εδω το απογευμα?δινω 400ε για εξοδα κ πηδημα για 2 ωρες
ασε τωρα τις μαλακιες.....προχθες δεν μου εφερες 1 2μετρο μουνι στο σπιτι με 50ε?καλά ε μαλάκα τ είμαι γω;;;που να τις φέρω;;; Νταβατζής δεν έγινα και δεν προκειτε να γίνω ποτε.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Βέβαια θα μπορούσαμε νομίζω να οργανώσουμε ενα μπατσελορ πάρτυ για μας και μερικούς φίλους και να τις καλέσουμε αλλά δεν αξίζει μόνο για τις δύο
έπειτα πολλά ειναι αυτα που διαθέτεις για δύο ώρες.
με αυτά εγώ περνω δύο μέρες ή 12 ωρεσ με σεξοπαρέα στην Σόφια.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ασε τωρα τις μαλακιες.....προχθες δεν μου εφερες 1 2μετρο μουνι στο σπιτι με 50ε?
ΣΥΓΚΕνΤΡΩΣΟΥ..................
ενταξει θα δωσω 200ε για τα πουτανακιαΒέβαια θα μπορούσαμε νομίζω να οργανώσουμε ενα μπατσελορ πάρτυ για μας και μερικούς φίλους και να τις καλέσουμε αλλά δεν αξίζει μόνο για τις δύο
εγω?εσυ πρεπει να μαθουν ολοι οτι εισαι νταβας....(εχουν να σου στειλουν πμ κ να σε ζαλισουν τωρα)
ΣΥΓΚΕνΤΡΩΣΟΥ..................
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Καλά γράφε εσύ μαλακίες και εγώ θα τα κάνω μεταβίβαση σε σένα πλακα πλάκα κοψτην την μαλακία διότι τωρα και με ζαλίζουν με πληροφοριες και μαλακιες που ζητούν αντε να τους μπεί και μια τετοια μαλακία στο μυαλό να με πρίζουν.
Τώρα βέβαια αν κάποιος μπορει να τα χώση πάω ευχαρίστως εξοδοις του να τον Ξενάγήσω στην Σόφια.
¨αντε γιατι βαρέθηκα να πληρώνω μόνος μου τις εξερευνήσεις.
Τώρα βέβαια αν κάποιος μπορει να τα χώση πάω ευχαρίστως εξοδοις του να τον Ξενάγήσω στην Σόφια.
καλα.....το κοβω,το μωρο θα μου το φερεις ομως?Καλά γράφε εσύ μαλακίες και εγώ θα τα κάνω μεταβίβαση σε σένα πλακα πλάκα κοψτην την μαλακία διότι τωρα και με ζαλίζουν με πληροφοριες και μαλακιες που ζητούν αντε να τους μπεί και μια τετοια μαλακία στο μυαλό να με πρίζουν.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Δεν ειναι πουτανακια επαγγελματιες .- Ειναι φοιτήτριες και συμπληρώνουν τα εξοδά τους.ενταξει θα δωσω 200ε για τα πουτανακια
γιατι αυτα τι ειναι?πουτανακια δεν ειναι?Δεν ειναι πουτανακια επαγγελματιες .- Ειναι φοιτήτριες και συμπληρώνουν τα εξοδά τους.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
καλα.....το κοβω,το μωρο θα μου το φερεις ομως?
Αν οργανώσουμε μπατσελορ πάρτυ να το προτείνουμε και οτι βγει δια το ποσοι θα ειμαστε.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
γιατι αυτα τι ειναι?πουτανακια δεν ειναι?
ΤΣΟΥΚ.- Εκολαπτόμενα.
εγω θα τα ελεγα πουταναρες
ΤΣΟΥΚ.- Εκολαπτόμενα.
ειμαι μεσα κ εγω....αλλα δεν χρειαζεται να παντρεψουμε καποιον φανταζομαιΑν οργανώσουμε μπατσελορ πάρτυ να το προτείνουμε και οτι βγει δια το ποσοι θα ειμαστε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά