Καλήσπέρα μόλις έφτασα σαλόνικα τις στείλαμε μήνυμα δεν απάντησαν τις πήραμε και τηλ. το σήκωσαν αλλά μάλλον αγχώθηκαν που θέλαμε να παίξουμε ένα 2vs2 και φάγαμε άκυρο. Τες πάντων το 3ημερο Σόφια είχε happy end μιας και στις καθυστερήσεις συνάντησα την tifany που είναι all the fucking lev!!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ allantalon για τις πληροφορίες και τις κατευθύνσεις και τα λέμε ξανά πάνω για νέες Βουλγαροπεριπέτειες.
Γιατί ρε το αφησες να σου το ακυρώση ήταν ανάγκη να τις πάρετε και οι δύο ταυτόχρονα;;;
που θα βρής την ευκαιρία να έχεις δυο πιπίνια μαζί στο κρεβάτι σου με 32,5 € την ώρα;;;
για σκεψουτο λίγο τεσπα την επόμενη φορά θα είσαι και ποιο ξεψάρωτος αλλά και ποιό ευστροφος άδικα τις χάσατε.
κάνε μας μια ποιο αναλυτική αναφορά γιά όλλο το ΠΣΚ στην Σόφια απο την ώρα που φυγατε έως την επιστροφή σας με τα θετικά και αρνητικά της πρώτης σας εμπειρίας απο Σόφια και μην μπερδεύεστε με την εμπειρία σας απο Ταυλάνδη.
Τι έγινε στο VERSUS κλπ.???? Η δική σας αναφορά και άποψη μετρά περισσότερο απο την
δική μου καθ'ότι για σας ήταν η πρώτη φορά και θα είστε ποιο πραγματικοί σε σχέση με εμένα που πάω ταχτικά και μπορώ να ελιχθώ ανάλογα με το τί μου τυχαίνει.