Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
διδιμο 18χρονα κατα δηλωση τους  200 λέβα μία ώρα 260 λέβα / δύο ώρες
περιμένουμε αναφορά από σκορπιό4 παρτε μια ιδέα απο τις φωτο

Καλήσπέρα μόλις έφτασα σαλόνικα τις στείλαμε μήνυμα δεν απάντησαν τις πήραμε και τηλ. το σήκωσαν αλλά μάλλον αγχώθηκαν που θέλαμε να παίξουμε ένα 2vs2 και φάγαμε άκυρο. Τες πάντων το 3ημερο Σόφια είχε happy end μιας και στις καθυστερήσεις συνάντησα την tifany που είναι all the fucking lev!!!

Ενα  μεγάλο ευχαριστώ  allantalon για τις πληροφορίες και τις κατευθύνσεις και τα λέμε ξανά πάνω για νέες Βουλγαροπεριπέτειες.

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές και ειδικά πολλά ευχαριστώ σε όσους έχουν γράψει πληροφορίες για την Σόφια.
Γύριζα χθες αργά από Σόφια μετά το πρώτο μου ΠΣΚ.Πέρασα τέλεια και χόρτασα μουνί αυτές τις τρεις μέρες.
Πήρα τρία τεμάχια και έκανα πολλές γνωριμίες για πρώτη φορά.Το πρώτο το πήρα από στούντιο στο κέντρο της πόλης,
το δεύτερο από το Κamasutra και το τρίτο από το Kleopatra.Για το τελευταίο μαγαζί μου έκανε μεγάλη εντύπωση και
θα ξαναπάω σίγουρα,μεγάλη ποικιλία και ξεκάθαρα πράγματα από την μάνατζερ(ψηλή ξανθιά μούνα)για τις τιμές και επιτόπου
φόρτωσα ένα αστεράκι.Θα ξαναπάω σίγουρα Σόφια γιατί βρήκα πολλά από αυτά που ζητάω.Για τους άρρωστους φίλους μου των Στριπτιζάδικων θέλω να τους πω ότι αν υπήρχε το Κleopatra στην Αθήνα θα τα έκλεινε όλα... 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Βλεπω Αλαν-ι  κακοπερασες το ΠΣΚ που μας περασε.παντα τετοια αρχηγε.να εισαι καλα.αντε να παμε καποια στιγμη.... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές και ειδικά πολλά ευχαριστώ σε όσους έχουν γράψει πληροφορίες για την Σόφια.
Γύριζα χθες αργά από Σόφια μετά το πρώτο μου ΠΣΚ.Πέρασα τέλεια και χόρτασα μουνί αυτές τις τρεις μέρες.
Πήρα τρία τεμάχια και έκανα πολλές γνωριμίες για πρώτη φορά.Το πρώτο το πήρα από στούντιο στο κέντρο της πόλης,
το δεύτερο από το Κamasutra και το τρίτο από το Kleopatra.Για το τελευταίο μαγαζί μου έκανε μεγάλη εντύπωση και
θα ξαναπάω σίγουρα,μεγάλη ποικιλία και ξεκάθαρα πράγματα από την μάνατζερ(ψηλή ξανθιά μούνα)για τις τιμές και επιτόπου
φόρτωσα ένα αστεράκι.Θα ξαναπάω σίγουρα Σόφια γιατί βρήκα πολλά από αυτά που ζητάω.Για τους άρρωστους φίλους μου των Στριπτιζάδικων θέλω να τους πω ότι αν υπήρχε το Κleopatra στην Αθήνα θα τα έκλεινε όλα...   

Κάνε μας μια ποιό αναλυτική αναφορά της επισκεψής σου πως πήγες που εμεινες γενικά και περιληπτικά μόνος με παρέα;; κόστος της εξορμηση σου κλπ. δώσε και ονόματα απο τα παιδιά που φόρτωσες και το στουντιο που πήγες εφ'οσον μπορείς και θέλεις ειναι καλό να έχουμε την αποψη αυτών που έρχωνται για πρώτη φορά με οδηγό το σάιτ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα ξαναπάω σίγουρα Σόφια γιατί βρήκα πολλά από αυτά που ζητάω.[size=10pt]Για τους άρρωστους φίλους μου των Στριπτιζάδικων θέλω να τους πω ότι αν υπήρχε το Κleopatra στην Αθήνα θα τα έκλεινε όλα...   [/size]

σιγά να μην το αφήναν να δουλέψη στη Ελλάδα δεν θα έκλεινε μόνο της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλήσπέρα μόλις έφτασα σαλόνικα τις στείλαμε μήνυμα δεν απάντησαν τις πήραμε και τηλ. το σήκωσαν αλλά μάλλον αγχώθηκαν που θέλαμε να παίξουμε ένα 2vs2 και φάγαμε άκυρο. Τες πάντων το 3ημερο Σόφια είχε happy end μιας και στις καθυστερήσεις συνάντησα την tifany που είναι all the fucking lev!!!

Ενα  μεγάλο ευχαριστώ  allantalon για τις πληροφορίες και τις κατευθύνσεις και τα λέμε ξανά πάνω για νέες Βουλγαροπεριπέτειες.

Γιατί ρε το αφησες να σου το ακυρώση ήταν ανάγκη να τις πάρετε και οι δύο ταυτόχρονα;;;
που θα βρής την ευκαιρία να έχεις δυο πιπίνια μαζί στο κρεβάτι σου με 32,5 € την ώρα;;;
για σκεψουτο λίγο τεσπα την επόμενη φορά θα είσαι και ποιο ξεψάρωτος αλλά και ποιό ευστροφος άδικα τις χάσατε.
κάνε μας μια ποιο αναλυτική αναφορά γιά όλλο το ΠΣΚ στην Σόφια απο την ώρα που φυγατε έως την επιστροφή σας με τα θετικά και αρνητικά της πρώτης σας εμπειρίας απο Σόφια και μην μπερδεύεστε με την εμπειρία σας απο Ταυλάνδη.
Τι έγινε στο  VERSUS κλπ.???? Η δική σας αναφορά και άποψη μετρά περισσότερο απο την
δική μου καθ'ότι για σας ήταν η πρώτη φορά και θα είστε ποιο πραγματικοί σε σχέση με εμένα που πάω ταχτικά και μπορώ να ελιχθώ ανάλογα με το τί μου τυχαίνει.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 06092008(003).jpg
    06092008(003).jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC03711.jpg
    DSC03711.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG7_1804.JPG
    IMG7_1804.JPG
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG_1437(2).JPG
    IMG_1437(2).JPG
    187,7 KB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχει χαθει Ο ΤΣΜ - λακιςσκορπιος κλπ με τα μαιμούνια της ταυλάνδης ο μαλάκας,
σχεδιάζει την επόμενη εξορμηση του και δεν έρχεται να δεί τα νεα της αλεξάνδρας στην Σόφια
θα τον πετυχω όμως δεν θα τον πετύχω ;;; που θα πάει,

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εχω ξενερωσει απο χθες... :headbang:  :headbang: :headbang: ρε σκορπιε κριμα ρε πουστη.next time...

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θα γράψω αναφορά αύριο που θα έχω πιο πολύ χρόνο και θα είμαι ξεκούραστος. Όσο για το δίδυμο εντάξει μύνημα τις έστειλα, τηλ τις πήρα και δεν έκατσε η φάση στη τελική αυτές έχασαν τα λεφτά μας και μας γείωσαν! Θα συμφωνήσω μαζί σου άλλανταλον την επόμενη φορά
θα είμαι πιο ξεψαρωμενός ήταν εντελώς διαφορετική εμπειρία από την Ταιλάνδη.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα γράψω αναφορά αύριο που θα έχω πιο πολύ χρόνο και θα είμαι ξεκούραστος. [size=10pt]Όσο για το δίδυμο εντάξει μύνημα τις έστειλα, τηλ τις πήρα και δεν έκατσε η φάση στη τελική αυτές έχασαν τα λεφτά μας και μας γείωσαν![/size] Θα συμφωνήσω μαζί σου άλλανταλον την επόμενη φορά
θα είμαι πιο ξεψαρωμενός ήταν εντελώς διαφορετική εμπειρία από την Ταιλάνδη.

Αυτό που δεν αντιλήφθηκες ειναι ότι οι ως άνω κοππέλες δεν ειναι επαγγελματίες
αλλά φοιτήτριες που συμπληρώνουν το εισοδημά τους για κάλυψη των εξόδων τους.
Οπότε η προσέγγιση πρέπει να είναι διαφορετική απο τις επαφές με επαγγελματίες.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα γράψω αναφορά αύριο που θα έχω πιο πολύ χρόνο και θα είμαι ξεκούραστος.

εσυ και ο bakis13 ελπίζω να γράψετε κάτι παραπάνω.
περιμένω να δώ θετικά και αρνητικά που πιθανόν να τύχουν απάντησης για να τά
γνωρίζουν οι νέοι επισκέπτες.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάγκες καλησπέρα
ΔΙΑΚΟΠΗ απο τα κοινά και έξοδοσ ΠΣΚ  Σόφια.

και όντως ρε παιδια ανοίγω την πόρτα και βλέπω ενα παιδί κατάξανθο οριτζιναλ όχι βαμένο με πράσινα μάτια και έμεινα παγωτο απο την εμφάνιση της το βαψιμό της όλα τέλεια μοντέλο πασσαρέλας εκ πρώτης όψεως δεν συζήτησα ούτε την τιμή ούτε τον χρόνο παραμονής της στο δωματιό μου τίποτα είναι το απολυτο θυληκό που μου ανεβαζει την λίμπιντο και τα σεξουαλικά μου όνειρα.
Σύμετοχή άπαιχτη να την γουστάρω όλο και ποιο πολύ να τελειώνω και να θέλω ξανά... να μην τα πολυλογώ η γκόμενα την πάτησε μαζί μου στην διαθεση και στην άνεση που την έκανα να νοιώθη  μετα απο τρείς εκτονώσεις και μία πίτσα + ένα γιάννη περιπατητη νεροφίδα στο ποτό και δύο ώρες στο δωμάτιο μου και άδειο το μίνι μπάρ λέει ότι θέλει να έρθη μαζί μου για νάιτ λαιφ στην Σόφια ανευ πληρωμής.

Εγώ ήμουν μαρκαρισμένος συνεχώς απο την ΞΑνθιά που μου τριβόταν συνεχώς ώσπου δεν άντεξα και τις λέω πάμε να φύγουμε για το δωμάτιο σε θέλω εδώ και τώρα και έτσι έγινε
αλλά αυτη την σεςξουαλική διάθεση είχα χρόνια να την ζήσω μεχρι που την πήρα απο πισω και όσο φώναζε απο τον πόνο και την γκαύλα τόσο ποιο πολύ την ήθελα...
Μάγκες ρέστα καταπληκτικά για μένα αυτο το ΣΚ.

Τώρα την γκόμενα την πλήρωσα για τις δύο ώρες 200 λέβα για τις υπόλοιπες ώρες δεν την πλήρωσα αφου ήθελε να ήταν μαζί μου και δευτεροπηδήχτηκε μαζί μου άγρια γιατι γουστάριζε
άσχετα που αποσκοπή αυτό το ενδειαφέρον αλλά τίποτα δεν είναι τζάμπα αντι να πλήρωνα αλλά τόσα σε μιά άλλη βίζιτα τα φάγαμε μαζί απλά σε διασκέδαση.
ΤΑ ποτά στο μαγαζί 8 ποτα πλήρωσα 60 λέβα + 5 λέβα είσοδο το άτομο.
¨αν πέρναμε μπουκάλι που μάλλον συνεφερε θα πληρώναμε 80 λέβα το μπουκαλι και οι τεσσερις που πήγαμε.

Επίσης το μόνο μειόν η ηλικία της γκόμενας δεν ήταν 20 αλλά 30 ήταν τοσο όμορφη και εμφανίσημη που ήταν το τελευταίο που με ενδειέφερε ήξερε όμως να κάνη το σέξ διασκέδαση και απόλαυση
τέλος

πάρτε και μια ιδέα της ως άνω κορασίδας 30 ετών

Συνημμένα

• anelia.gif
    anelia.gif
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 28

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
χαλια ειναι...να παω Σοφια κ να δω τετοια πργαματα? ε οχι... :headbang: :headbang: :headbang:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλά περνατε κουφάλες!!!
μπράβο σας !!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαλια ειναι...να παω Σοφια κ να δω τετοια πργαματα? ε οχι... :headbang: :headbang: :headbang:

ΚΑΛΆ ΜΙΚΡΈ ΠΊΣΩ ΈΧΕΙ Η ΑΧΛΆΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΆ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αντε κάνε την επισκεψη σου να δώ τα απομνημονευματά σου.
και με βοήθεια μόνο το εν λόγο σάιτ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε αλαν,μας δουλευεις?ξυπναω ρε γαμωτο κ βλεπω μουνι το οποιο με 50ε το γαμαω ανετοτατα.........γιατι το κανεις αυτο?να μας καυλωνεις θελεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ ειμαι κ αρρωστος ανθρωπος

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε αλαν,μας δουλευεις?ξυπναω ρε γαμωτο κ βλεπω μουνι το οποιο με 50ε το γαμαω ανετοτατα.........γιατι το κανεις αυτο?να μας καυλωνεις θελεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ ειμαι κ αρρωστος ανθρωπος

το δίδυμο με 32,5 € έκαστο την ώρα, αλλά για δύο ώρες τουλάχιστον θα τις πάρεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom