Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 456K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Allan! πήγες σαββατοκύριακο Σόφια, γύρισες, σήμερα δευτέρα, αναφορά-ρεπορτάζ δε έκανες?

τι περιμένεις βρε? γράψε πώς πέρασες? νε μαθαίνουμε κι οι νέοι στο σοφιοσπόρ!!!!

Εχω κουραστή να γράφω τα ίδια και τα ίδια δέν ξέρω αλλά μετά την Μολδαβία κάτι έχω πάθει
δεν είμαι ευχαριστημένος παρα μόνον με τα κορίτσια απο το  στρίπ κλάμπ με τα οποία έχω και έχουν  κάποια εξοικίωση μαζί μου μετα τις πολλές επισκέψεις μου.

θα σου πώ λοιπόν κάποια πραγματάκια:
συναντηθήκαμε με τα παιδιά απο την Αθήνα και φύγαμε για Σόφια γύρω στις 3 το μεσσημέρι , σταση στις Σέρρες για να πάρουν απο  ΑΤΜ χρήματα διότι τα ξόδεψαν το πρωιγούμενο βράδι με τις ωραίες τις Θεσσαλονίκης.
Περνώντας τα σύνορα μας την έπεσε ένας πιτσιρικάς για γυναίκες στο Σαντάνσκι υποσχόμενος ωραίεες παρουσίες αλλά το πλάνο ήταν για Σόφια και δεν δώσαμε  σημασία. ( θα επανέλθω στο Σαντάνσκι αργότερα.)

Καθ'οδόν για Σόφια κλείσαμε το ξενοδοχείο τρεία δίκλινα και επειδή η αφιξή μας θα ήταν κοντά στις οχτώ κλείσαμε και 5 γυναίκες για τις 10 το βράδι τηλεφωνικά απο έναν τύπο που χρησιμοποιώ εγώ όταν βαριέμαι να τρέχω απο έξω και νά κάνω κάστινγκ στα στριπτιζάδικά κλπ.

Τώρα παρότι ζητησαμε να είναι εμφανίσημες φωτομοντέλα κλπ και για ποιόν λόγο της θέλαμε
κατα τις 10 και μισή  έσκασαν μύτη οι γκόμενες εκ των οποίων η μία έφαγε πόρτα η άλλη την κράτησα εγώ για μία ώρα καί τις τρείς την πήραν τα παιδιά στην προεδρική σουίτα για τρεις ώρες αντί των 250 λέβα ανά κεφάλι.
(άλλαξαν μετά δύο δωματιά τους 4 άτομα = 300 λέβα την νύχτα το κόστος της σουίτας.)
το τι έγινε μέσα δεν το ξέρω καθότι εγώ απομονώθηκα στο δωματιο μου με την μία, ας μας γράψουν τα παιδιά τα καλά και τα παρατράγουδα καθότι τον τεταρτο της παρέας δεν τον άφηναν οι άλλες να κάνη παιχνίδι ομαδικό.
κατα τις 2.00 πμ έφυγαν και πήγαμε κάτι για φαγητό και απο εκεί στο στρίπ κλάμπ  CLEOPATRA
εκεί νομίζω ότι τα είδαν όλλα δεν ξέραν ποιά να προτοκοιτάξουν και ποιά να καμακώσουν επί χρήμασι γαμώ τις Γκόμενες (είπαμε έχει και μπάζα αλλά δεν τις αναφέρουμε)μιλώ για τα αστέρια και μόνον,μείναμε ώς τις 5 περίπου το πρωί... εγώ φόρτωσα απο κεί μία ξανθιά 20 Μαίων που οτι και να μου έκανε ήταν τέλειο και θα την ξαναφορτώσω σίγουρα αλλά όχι τόσο αργά ξημέρωσε σχεδόν διότι ήθελε και να φύγη και ήταν κουρασμένη λόγο της ώρας.
ενας πήρε μία κοκκινομάλα και γαμώ τα ναζιά τα πουτανίστικα και πέρασε απίθανα αλλά δεν έχω ενημέρωση τι και πως.
Μία γκόμενα με ένα τέλειο κορμί γουστάριζε τον έναν της παρέας κατα δηλωση της σε μένα και ζητούσε να τις δώσω πληροφορίες αλλά αυτή δεν κάνη βίζιτες οπότε  :jerking: :jerking: :jerking:
πληρώσαμε 150 λέβα την ώρα για τις γκόμενες + τα ποτά μας 5 άτομα 81 λέβα εκτων οποίων τα 30 τα πλήρωσα εγώ διότι πήρα 3 ποτά και τα υπολοιπα οι 4 φίλοι.

κυριακή ξύπνημα και επιστροφή  Ελλάδα  αυτά.
Συνολικό κόστος κοντά στα 300 ευρώ ο καθένας περιπου εγώ-->(βενζίνες 100 € - Χοτέλ 50 € - δύο Γυναίκες 130 €- ποτά - τσιγάρα φαγητά κλπ 30 €.)

επίλογος:
Δεν αξίζει Σόφια για μία Νύχτα και τόσο αργά δέν έχεις το χρόνο για επιλογές ότι σου κάτση αρά όσο νωρίτερα γίνετε και περισσότερες ημέρες.
(εκτός και άν πρέπει να πάς για επαγγελματικούς λόγους)

Για μιά νύχτα νομίζω οτι αξίζη να πάμε Σαντάνσκι το οποίο έχει καταπληκτικά νέα ξενοδοχεία χαμηλότερες τιμές απο Σόφια (λιγότερες επιλογές βέβαια)και απο κεί και πέρα πρέπει να βρούμε άκρη και κονέ στο Σαντάνσκι πιστεύω ότι και εκεί έχει ωραίες κοπέλες και δεν χρειάζεται να πάμε μέχρι Σόφια για ένα βράδι.
Στην επιστροφή σταμάτησα για καφέ εκεί στην πλατεία και περνούσαν απο μπροστά μου αρκετα καλά κομμάτια.
Συμπέρασμα άμεσα δημόσιες σχέσεις και κονέ με Σαντάνσκι,
διότι όλο το θέμα είναι στην εμφάνιση και διάθεση των κορασίδων αν βρεθεί εκεί άκρη - κονέ με κοπέλες του γούστου μας δεν χρειάζετε να πάμε έως Σόφια για ένα βράδυ.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μήν βιάζεσαι διαβασε πρώτα ..........
ναι τα διαβασα! δεν αισθανομαι κ πολυ καλυτερα! μακαρι να ημουν κ εγω εκει κ να συμφωνω με τα γραφομενα σου παρα μονο να τα διαβαζω και να συμφωνω...υπαρχει μια διαφορα.παντως ετσι κ αλλιως δεν μπορουσα ακομα κ να το ηξερα αφου δεν υπηρχε καθολου ελευθερος χρονος.κ τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα που δεν το ηξερα γτ θα ειχα ξενερωσει...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι τα διαβασα! δεν αισθανομαι κ πολυ καλυτερα! μακαρι να ημουν κ εγω εκει κ να συμφωνω με τα γραφομενα σου παρα μονο να τα διαβαζω και να συμφωνω...υπαρχει μια διαφορα.παντως ετσι κ αλλιως δεν μπορουσα ακομα κ να το ηξερα αφου δεν υπηρχε καθολου ελευθερος χρονος.κ τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα που δεν το ηξερα γτ θα ειχα ξενερωσει...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DON'T  WORRY  BE HAPPY.
Next time

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω αυτη τη φορα δεν λεω τπτ...δεν υποσχομαι τπτ ...δεν εγγυωμαι τπτ...γτ 3 φορες εχω πει οτι δεν το χανω και μετα παιρνω τα παπαρια μου  :grin:  απλα λεω οτι θα προσπαθησω να μην λειπω την επομενη φορα που θα κανονιστει κατι! αυτα...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΘΑ κανονίσουμε κάτι για Σαντάνσκι και με πορνορεπορτάζ + φίλοι απο Αθηνα θα ενημερωθείς οπότε φροντισέ το.
Σε άλλη περίπτωση κανονίζουμε κάτι τα δυό μας μετά τις εκλογές για δύο ή τρείς Νύχτες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
2 η 3 νυχτες?κ εγω πως θα ερθω ρε μαγκες?

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μαλιστα! βλεπεις δε λεω : μεσα ...πες πως ηρθα...παιδια κ εγω ...τα παντα ολα! λεω  ΜΑΛΙΣΤΑ! απλα να ενημερωθω οσο γινεται νωριτερα και θα  το προσπαθησω...  :rolleyes:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
2 η 3 νυχτες?κ εγω πως θα ερθω ρε μαγκες?

εσύ είπαμε Σαντάνσκι 1 νύχτα  τι δουλειά έχεις με Σόφια??????
εκτός κι αν θέλεις και μπορείς περισσότερες μέρες.
Άσε που τώρα θα είσαι και πρόεδρος πήρες κεφάλι δύο ψήφους βλέπω ετοιμάσου
για κάλυψη προεκλογικών υποσχέσεων. χιχιχιχιχιχιχιχι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εσύ είπαμε Σαντάνσκι 1 νύχτα  τι δουλειά έχεις με Σόφια??????
εκτός κι αν θέλεις και μπορείς περισσότερες μέρες.
Άσε που τώρα θα είσαι και πρόεδρος πήρες κεφάλι δύο ψήφους βλέπω ετοιμάσου
για κάλυψη προεκλογικών υποσχέσεων. χιχιχιχιχιχιχιχι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λες να εχω καλυμενα εξοδα απο το site για τα ρεπορταζ μου σαν προεδρος?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υπουργο θα σε κανω,ξερεις εσυ....
αφου ρε συ για σαντανσκι μιλησατε πριν

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι!!!!
Αλλά η προταση για  Σόφια ήταν εναλακτική και έχει να κάνη μόνο με τον εν λόγο
φίλο giostob εκτός κι άν επιθυμούν κι άλλοι να κάνουμε μία  εκδρομή αλλά δεν βλέπω
ένθερμους οπαδούς (λογο διάθεσης???? - Οικονομικών???)
όλλα παίζουν.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παντως για σαντανσκι εχω ακουσει καλα λογια...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΟΠοιος βρεθεί Σόφια ας τσεκάρη το παρακάτω και τυχόν θέλει ας μας ενημερώση τι παίζει
οι τιμές τους είναι τζάμπα.

Ooasda

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή σύντομα ανεβαίνω Σόφια, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το τι παίζει με strip?
Κυρίως με ενδιαφέρουν τα εξής:

1. Τι παίζει με χορούς/prive, τα ίδια όπως και εδώ? Οι τιμές τους;
2. Ποια μαγαζιά θα προτείνατε;
3. Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για τα εν λόγω μαγαζιά σχετικά με περιστατικά που έχουν συμβεί.. Ειναι βάσιμες οι πληροφορίες? Σε ποια μαγαζια ειναι πιθανότερο να τα αποφύγει κανεις αυτά;

Ευχαριστώ!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Επειδή σύντομα ανεβαίνω Σόφια, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το τι παίζει με strip?
Κυρίως με ενδιαφέρουν τα εξής:

1. Τι παίζει με χορούς/prive, τα ίδια όπως και εδώ? Οι τιμές τους;
2. Ποια μαγαζιά θα προτείνατε;
3. Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για τα εν λόγω μαγαζιά σχετικά με περιστατικά που έχουν συμβεί.. Ειναι βάσιμες οι πληροφορίες? Σε ποια μαγαζια ειναι πιθανότερο να τα αποφύγει κανεις αυτά;

Ευχαριστώ!

Διάβασε αυτά απο  TSM   έχει κάποιες ανακρίβιες στα χιλιόμετρα αλλα οκ

οι τιμές για χορό είναι 20 Λέβα = 10 ευρώ
είσοδος 5 λέβα
την φορτώνεις για το κρεβάτι σου 1 ώρα = 150 λέβα = 75 ευρώ περιπου.
ποτά απο 45 έως 65 λέβα και άνω  για τις κοπέλες.
το δικό σου ποτό 9 έως 12 λέβα
ΚΑΜΑΣΟΥΤΡΑ _ ΒΕΛΒΕΤ ΚΑΙ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.
Δέν υπάρχει κινδυνος ειναι ασφαλής πόλη οποτε μην ακούτε και δεν ξέρω που ακούσατε για προβλήματα εκτος αν πάς γυρεύοντας φασαρίες.
Για Πιπίνια πάς  ΚΑΜΑΣΟΥΤΡΑ.
ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.
ΤΟ ΒΕΛΒΕΤ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΗ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ.

Ooasda

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασε αυτά απο  TSM   έχει κάποιες ανακρίβιες στα χιλιόμετρα αλλα οκ

οι τιμές για χορό είναι 20 Λέβα = 10 ευρώ
είσοδος 5 λέβα
την φορτώνεις για το κρεβάτι σου 1 ώρα = 150 λέβα = 75 ευρώ περιπου.
ποτά απο 45 έως 65 λέβα και άνω  για τις κοπέλες.
το δικό σου ποτό 9 έως 12 λέβα
ΚΑΜΑΣΟΥΤΡΑ _ ΒΕΛΒΕΤ ΚΑΙ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.
Δέν υπάρχει κινδυνος ειναι ασφαλής πόλη οποτε μην ακούτε και δεν ξέρω που ακούσατε για προβλήματα εκτος αν πάς γυρεύοντας φασαρίες.
Για Πιπίνια πάς  ΚΑΜΑΣΟΥΤΡΑ.
ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.
ΤΟ ΒΕΛΒΕΤ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΗ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ, επισκέφθηκα Kama Sutra και Cleopatra χθες. Σε γενικές γραμμές είναι ακριβώς όπως τα περιγράφετε εσύ και TSM. Θα γράψω αναλυτικότερα όταν βρω χρόνο.
Ξέχασα να αναφέρω ότι σε αυτή την επίσκεψη στη Σόφια με ενδιαφέρουν μόνο τα εντός μαγαζιού (χορός, prive κλπ) και όχι το 75ευρώ κρεβάτι.

Εκτός των 2 προαναφερθέντων τι καλό θα μπορούσατε να προτείνετε για αυτούς τους τομείς που αναφέρω (χορός,πριβέ)??

Ευχαριστώ

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φίλε μου σε ευχαριστώ, επισκέφθηκα Kama Sutra και Cleopatra χθες. Σε γενικές γραμμές είναι ακριβώς όπως τα περιγράφετε εσύ και TSM. Θα γράψω αναλυτικότερα όταν βρω χρόνο.
Ξέχασα να αναφέρω ότι σε αυτή την επίσκεψη στη Σόφια με ενδιαφέρουν μόνο τα εντός μαγαζιού (χορός, prive κλπ) και όχι το 75ευρώ κρεβάτι.

Εκτός των 2 προαναφερθέντων τι καλό θα μπορούσατε να προτείνετε για αυτούς τους τομείς που αναφέρω (χορός,πριβέ)??

Ευχαριστώ

Δεν μπορεσα να σου απαντήσω καθότι Σ/Κ δέν έχω δυνατοτητα να απαντώ εκτός σπανιων περιπτώσεων.
1) PLAYBOY STO HOTEL KEBINSKI.
2) EROS PIANO BAR STO HOTEL SHERATON.
3) FETISH CLUB 100 METRA  APO SHERATON HOTEL.
4) TATOO CLUB ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ Radisson SAS Grand Hotel

ΛΑΒΕ ΥΠ΄ΌΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ .- ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δώστε μας και καμιά ενημέρωση ρε παιδια πήγε κανείς Σόφια???
κάτι νέο έχουμε;;;;;;;;;;;

Οποιος μπορεί ας δοκιμάση κάτι απο εδώ και ασ μας πεί τις εντυπώσεις του
βασικά άν οι φωτο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

και απο αυτό που εδωσα την προιγουμενη εβδομάδα και είναι αρκετα φθηνο????? Περιέργος.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ετσι κι ανέβω θα τσεκάρω αλλά θα σας χρεώσω σε είδος
τις πληροφορίες που ζητάτε και κανείς σας δεν μας δίνη τίποτα ουτε κάν πως πέρασε
καλά - άσχημα - κακοτοπιες, ρε πολύ νέκρα γιατι;;;;;;.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom