Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παρασκευή λοιπόν Βάζω 100 ευρώ βενζίνες + διόδια και Περνώντας τα σύνορα
κλείνω δωμάτιο τηλεφωνικά στο τσαρσκο σέλο 2 βράδυα = 210 λέβα = 110 ευρώ (1ευρ=1,92 λέβα)
και ταυτόχρονα οδηγώντας κανονίζω  και τις οντισιόν των κοριτσιών η μία με περίμενε στο ξενοδοχείο σχεδόν με την αφιξή μου.
ευτχώς το μινι μπάρ του δωματίου έχει τα πάντα απο ποτά αλλά παρόλλα αυτά έκανα και εγώ τις δικές μου  50 λέβα.
και εδώ μάγκες ειναι που λέει και το άσμα οτι
για τα λεφτα τα κάνεις όλα για τα λεφτα δεν με αγαπάς ή μ'αγαπάς και λοιώνεις.

αποτέλεσμα δυώρης οντισιόν 100 λέβα δωράκι  και θα την ενημερώσω για το ποιά θα σπονσάρω.

το ίδιο παίχτηκε και με την δεύτερη

ρε γαμώτω τι μυαλό κουβαλάνε???? ώμορφες νέες κοπέλες σαν τα κρύα νερά όλλο τρέλλα και ζωντάνια τι στο διάλλο θέλουν μαζί μου που θα μπορούσα να έχω την ηλικία του πατέρα τους????
αυτό με χαλάει λίγο εγκεφαλικά και δεν ξέρω αν θα βρώ κάτι να το συντηρήσω διότι πάντα η εμφάνηση και το λουκ ειναι σε συνάρτηση αν θέλω να έχω τέτοιες επαφές.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε φιλε το Velvet πολυ το πηγαινα και σα μαγαζι και σα μουνια που ειχε μεσα. Kριμα που επεσε τοσο.Τα αλλα 2 δε μου αρεσαν ποτε κυριως λογω τοποθεσιας.Ρε παικτη  ποσο ειναι η ταριφα τωρα για φορτωμα?50€ η ωρα?Το strip στο Sin city τι λεει?? Δωσε τα φωτα σου ρε μεγαλε

στο  city πάω σπάνια για φώρτωμα καμιάς πελάτισσας βίζιτας πολυτελείας δεν ξέρω περισσότερα.
στα στριπ κλάμπ οι τιμές γιαφόρτωμα είναι 150 λέβα η ώρα.= 80 ευρώ.ταρίφα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
στο  city πάω σπάνια για φώρτωμα καμιάς πελάτισσας βίζιτας πολυτελείας δεν ξέρω περισσότερα.
στα στριπ κλάμπ οι τιμές γιαφόρτωμα είναι 150 λέβα η ώρα.= 80 ευρώ.ταρίφα.
Thx ρε παικτη ;)

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααααααα
δέν παίζω χάθηκε ολόκληρη σελιδα με τις επισκέψεις μου σε βελβετ και κλεοπάτρα δεν γράφω άλλο κουράστηκα
που ειναι η περιγραφή μου μοντερειτορς ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ??????????
θα γράψω αργότερα αν  και δεν είναι κάτι τοσο συναρπαστικό
εκτος απο το ότι κάτι μου συμβαίνη μοιραία λοιπόν κάνω συγκριση των εμπειριών μου
με τις γυναίκες της Μολδαβίας λόγο της πρόσφατης επισκεψής μου και της Βουλγαρίας η διαφορά ρε παιδιά είναι μέρα με την νύχτα τοσο σε εμφάνιση αλλά και σε συμετοχή στο κρεβάτι,
αποτέλεσμα ενώ οι μικρές θέλαν να κάτσουν μαζί μου όλο το βράδυ και για φαγητο και διασκεδαση σε κλαμπ κλπ να μην τις θέλω να τις διώχνω και να προτιμώ τις παλιές μου γνωστές στα διάφορα κλάμπ για χαβαλέ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπόν πολλά σας έγραψα και ίσως να σας κούρασα πάω να ετοιμάσω τα μπικουτι μου και την κορμάρα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για την οντισιόν των εννέα εδώ παίζη κάτι αγριο με αυτό θα δώ και θα ενημερώσω αλλά κατά βάθος με βλέπω μετα τις μια στην κλεοπάτρα για φορτωτική +ποτά.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
thnx allan για τα γραφομενα σου...αντε να παμε κ εμεις διαολε!!!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάγκες είμαι πίσω Θεσσαλονίκη λίγο πολύ σας έδωσα το στίγμα το τι παίζει επάνω Σόφια
πάντως παρα τις προσπαθειές μου για νέα προιόντα κατέληξα στα παλιά σίγουρες και σταθερές αξίες δεν παραπατούν,
τα μικρά ειναι αλου φαν πάρκ δεν είναι για την ηλικία μου εκτός άν
είναι επαγγελματίες.
Επρεπε καποιοι μικρότεροι της παρέας να ήταν μαζί μου ίσως κάνανε  καλύτερο παιχνίδι,
και γουστάρουν  Πίτσι πού είσαι???? εδώ είναι το στοιχείο σου.
εγώ δεν βρήκα κάτι που να ικανοποιή τα γούστα μου τόσο σε εμφάνηση (Πουταναλέ) αλλά και σε συμετοχή είδομεν next time.........

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μάγκες είμαι πίσω Θεσσαλονίκη λίγο πολύ σας έδωσα το στίγμα το τι παίζει επάνω Σόφια
πάντως παρα τις προσπαθειές μου για νέα προιόντα κατέληξα στα παλιά σίγουρες και σταθερές αξίες δεν παραπατούν,
τα μικρά ειναι αλου φαν πάρκ δεν είναι για την ηλικία μου εκτός άν
είναι επαγγελματίες.
Επρεπε καποιοι μικρότεροι της παρέας να ήταν μαζί μου ίσως κάνανε  καλύτερο παιχνίδι,
και γουστάρουν  Πίτσι πού είσαι???? εδώ είναι το στοιχείο σου.
εγώ δεν βρήκα κάτι που να ικανοποιή τα γούστα μου τόσο σε εμφάνηση (Πουταναλέ) αλλά και σε συμετοχή είδομεν next time.........

στην αλλη βολτα θα ερθω μαζι σου, οκ???

iosis1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ολοι  μόνο λόγια είστε επι του θέματος -0-.
ΌΟΟΟΟΟΟχι.....Εμείς σε μισή ώρα ξεκινάμε...Θα σε πάρω τηλέφωνο μόλις φύγουμε από το ξενοδοχείο για έξω...δεν πιστεύω να κοιμάσαι ε???σε έφαγα... :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παρασκευη μεσημερι θα ειμαι εκει!το βραδυ θα ειμαι διαθεσιμος...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΙΚΡΕ??????????????????????
ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ παρτυ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  ΣΟΦΙΑ.
δεν θα ερθης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ?????

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ????
ΕΤΣΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μ' ΑΚΟΥΗ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
αλαν παρε τον αβραμη ρε μαζι σου. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Allan! πήγες σαββατοκύριακο Σόφια, γύρισες, σήμερα δευτέρα, αναφορά-ρεπορτάζ δε έκανες?

τι περιμένεις βρε? γράψε πώς πέρασες? νε μαθαίνουμε κι οι νέοι στο σοφιοσπόρ!!!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναί πήγα για σαββατόβραδο Κυριακή απόγευμα είμουν Πίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom