Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnxps

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν πρέπει να χαλάσουμε μια περιουσια και να πάω με κάθε μπαζο μέχρι να βρω την καλή καλύτερα να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλόψαρα!!! Με τα χρήματα (αεροπλάνο-hotel-γυναικα) ξέρεις τι μαμας στην Αθήνα??? Αν όχι μπορώ να σε στείλω!!! και ύστερα να μου πείς!! Εξάλλου ποια η χρησιμοτητα αυτου του forum αν δεν είναι η ενημέρωση και η προφύλαξη απο κακοτοπιές!! Για μένα τα περισσότερα που λέγονται εδω μέσα είναι ανακρίβιες... Οσο αναφορα τις απορίες σου
1) στο Tatoo-velvet-kleopatra πήγαμε για να πιούμε κανά ποτό και να δούμε τις Θεές να κάνουν Show!! σε καμία περίπτωση δεν έρχονται στο ξενοδοχείο μιλήσαμε σε πάνω απο 5!! η μια ειδικά που δουλευe ελλαδα και ήξερε καλα ελληνικά μας είπε οτι στα συγκεκριμενα stript βγάζουν πάρα πολυ καλά λεφτα και δεν κάνουν  :knockinb:
2)Στα club που πήγαμε γνωρίσαμε αμέσως έναν έλλήνα και πήραμε στο hotel μια γκαρσονα και μια φίλη της και περάσαμε πολύ καλά!!! Ανταλάξαμε και τηλ. facebook κτλ όταν ξανα ανέβουμε να βγούμε!!
3)τα 300 τα δώσαμε και στις δυο φυσικά!! Οι κοπέλες ήταν πολύ καλες και τα έκαναν όλα!! Μας τις σύστησαν στο ξενοδοχείο η receptionist που έβγαλε και αυτή!!
4)Όσο για το θέμα της συννενόησης οι δυο απο εμας έχουμε σπουδάσει Αγγλία οπότε δεν παίζει να μην καταλαβαίνουμε ουτε τι λέμε αλλα΄ούτε τι ακούμε!! :grin:
5)Εγώ σε όποια παιδιά ανέβουν προτείνω να το ριξουν στο καμάκι, οι βουλγάρες λατρεύουν τους Ελλήνες και ανταποκρίνονται πλήρως (Club, cafe, shopping) όπου βρείτε έχετε πολλές πιθανότητες να μαμήσετε ανθρώπινα και όχι μόνο!!!

Στις 5 μέρες που καθίσαμε εκει δεν μας ενόχλησε κάνεις γύφτος για να  :knockinb: γύφτισσες!!(ίσως δεν το έγραφε στο κουτελό μας) Δεν ξέρουν να μιλάνε Αγγλικα ΚΑΘΟΛΟΥ απλα γνωρίζουν την Λέξη FUCK&GIRL. Άποψή μου είναι οτι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να οργανώσεις ταξίδι απο Αθήνα για να πάς να  :fuck2: Σόφια!! Πριν 6 χρόνια αν σου έλεγε κάποια 50-100 eyro για να γαμήσεις στην Βουλγαρία θα την πέρναγες για τρελή, άλλα τώρα είναι δεδομένο γιάτι ανεβένουμε όλοι εκεί και <<διερευνούμε>> και δίνουμε αξία στα μπάζα!! Με αυτα τα λεφτά στην Ελλάδα  :knockinb: και καλύτερες χωρίς μεταφορικά και ξενοδοχειακά. Ριξτε μια ματια σε αυτο το site και κάτι καλο θα βρείτε σιγουρα!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αν πρέπει να χαλάσουμε μια περιουσια και να πάω με κάθε μπαζο μέχρι να βρω την καλή καλύτερα να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλόψαρα!!! Με τα χρήματα (αεροπλάνο-hotel-γυναικα) ξέρεις τι μαμας στην Αθήνα??? Αν όχι μπορώ να σε στείλω!!! και ύστερα να μου πείς!! Εξάλλου ποια η χρησιμοτητα αυτου του forum αν δεν είναι η ενημέρωση και η προφύλαξη απο κακοτοπιές!! Για μένα τα περισσότερα που λέγονται εδω μέσα είναι ανακρίβιες... Οσο αναφορα τις απορίες σου
1) στο Tatoo-velvet-kleopatra πήγαμε για να πιούμε κανά ποτό και να δούμε τις Θεές να κάνουν Show!! σε καμία περίπτωση δεν έρχονται στο ξενοδοχείο μιλήσαμε σε πάνω απο 5!! η μια ειδικά που δουλευe ελλαδα και ήξερε καλα ελληνικά μας είπε οτι στα συγκεκριμενα stript βγάζουν πάρα πολυ καλά λεφτα και δεν κάνουν  :knockinb:
2)Στα club που πήγαμε γνωρίσαμε αμέσως έναν έλλήνα και πήραμε στο hotel μια γκαρσονα και μια φίλη της και περάσαμε πολύ καλά!!! Ανταλάξαμε και τηλ. facebook κτλ όταν ξανα ανέβουμε να βγούμε!!
3)τα 300 τα δώσαμε και στις δυο φυσικά!! Οι κοπέλες ήταν πολύ καλες και τα έκαναν όλα!! Μας τις σύστησαν στο ξενοδοχείο η receptionist που έβγαλε και αυτή!!
4)Όσο για το θέμα της συννενόησης οι δυο απο εμας έχουμε σπουδάσει Αγγλία οπότε δεν παίζει να μην καταλαβαίνουμε ουτε τι λέμε αλλα΄ούτε τι ακούμε!! :grin:
5)Εγώ σε όποια παιδιά ανέβουν προτείνω να το ριξουν στο καμάκι, οι βουλγάρες λατρεύουν τους Ελλήνες και ανταποκρίνονται πλήρως (Club, cafe, shopping) όπου βρείτε έχετε πολλές πιθανότητες να μαμήσετε ανθρώπινα και όχι μόνο!!!

Στις 5 μέρες που καθίσαμε εκει δεν μας ενόχλησε κάνεις γύφτος για να  :knockinb: γύφτισσες!!(ίσως δεν το έγραφε στο κουτελό μας) Δεν ξέρουν να μιλάνε Αγγλικα ΚΑΘΟΛΟΥ απλα γνωρίζουν την Λέξη FUCK&GIRL. Άποψή μου είναι οτι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να οργανώσεις ταξίδι απο Αθήνα για να πάς να  :fuck2: Σόφια!! Πριν 6 χρόνια αν σου έλεγε κάποια 50-100 eyro για να γαμήσεις στην Βουλγαρία θα την πέρναγες για τρελή, άλλα τώρα είναι δεδομένο γιάτι ανεβένουμε όλοι εκεί και <<διερευνούμε>> και δίνουμε αξία στα μπάζα!! Με αυτα τα λεφτά στην Ελλάδα  :knockinb: και καλύτερες χωρίς μεταφορικά και ξενοδοχειακά. Ριξτε μια ματια σε αυτο το site και κάτι καλο θα βρείτε σιγουρα!!

Καλημέρα  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Δέν ξέρω πως να ξεκινήσω την αντιπαραθεση μου μαζί σου θα σου πω όμως ότι τα κοστολόγια δεν ειναι και τόσο αλμυρά για να σκέφτεσαι οτι θές μία περιουσία.

1) Μένω θεσσαλονίκη  οπότε με ΙΧ. θέλω 100 ευρω το πολύ  πηγαινε - έλα Σόφια.
2) Μένω σε διαμέρισμα ή σε ξενοδοχείο spa με πολύ χλίδα  105 λέβα= 55 € / νύχτα.
3) φαγητά ποτά κλπ δέν αξίζει να τα αναφέρω  στην Ελλάδα ξοδεύω περισσότερα.
4) Γυναίκες κλάμπ  ποτά κλπ  ειναι υποκειμενικό ανάλογα του γούστα από 50 έως 130 €.

Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι με το κόστος ενός CT για δύο ώρες βγάζεις ενα ονειρεμένο τριήμερο σε συνεχή ένταση και περιπέτεια + χαβαλέ και  όχι για δύο ώρες μόνο.

Α) τατοο είναι απαράδεκτο ώς προς τις τιμές Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο.
   Βέλβετ άν ενοείς την μαυριδερή και κακοβαμένη σαν γύφτυσσα μου φαίνετε και μιλάει
   Ελληνικά και σου ειπε ότι δεν πάνε έξω την επομενη φορά να της πείς οτι ΝΙΚΟΣ ο
   Ελληνας μου ειπε να πας να γ....ης. Είχα γκομενα απο κεί μέσα (άνευ πληρωμής) και
   το 90% των κοριτσιών πάνε έξω με πελάτες το ίδι0ο συμβαίνη και στο Καμασούτρα και
   στο ΚΛεοπάτρα και μάλιστα ο φίλος μου την τελευταία φορά πρίν τρείς εβδομάδες
   αγόρασε όλο το μαγαζί για πλάκα.
   (Τις κοπέλλες ενοώ-Αν θα πάς προς τα πίσω θα δείς αναφορές).

Β) Θέμα συνενόησης έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν μπορεί να ήταν τόσο τραγικα όπως τα λές
    και εγώ μες Αγγλικά βγάζω άκρη εκεί απλά μάλλον είμαι τυχερός και δημιούργησα κύκλο
    γνωριμιών με Αγγλομαθής.

Γ) Οταν λέω οτι δέν διαβαζεις σωστά  θα ήξερες ότι και εγώ προτεινα το καμάκι παίζει καλλύτερα 21-06-2009.

Αντε καλή σου μέρα  μου ωφείλης ονόματα κλάμπ + τηλέφωνα και διευθύνσεις για τα "καλά" άν θέλεις για να έχω άποψη,-.
επι του παρόντος  δές αυτές που μας χρεώνουν 50 € την ώρα

Καί δες  και το καμάκι.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

johnxps

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ok!! Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσω μαζί σου!! Ούτε να επιχειρηματολογίσω πως δεν είμαι Ελέφαντας.. Αν έμενα και εγώ Θεσ. ίσως να πήγαινα συχνότερα στην Βουλγαρία!! Αν και όσες φορές έχω έρθει Θεσ. έχω περάσει απίστευτα, έχω φάει πολύ καλύτερα, και έχω  :knockinb: μια χαρά!!  Συνεχίζω όμως να πιστεύω οτί το ταξίδι απο Αθήνα δεν συμφέρει με τίποτα!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ok!! Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσω μαζί σου!! Ούτε να επιχειρηματολογίσω πως δεν είμαι Ελέφαντας.. Αν έμενα και εγώ Θεσ. ίσως να πήγαινα συχνότερα στην Βουλγαρία!! Αν και όσες φορές έχω έρθει Θεσ. έχω περάσει απίστευτα, έχω φάει πολύ καλύτερα, και έχω  :knockinb: μια χαρά!!  Συνεχίζω όμως να πιστεύω οτί το ταξίδι απο Αθήνα δεν συμφέρει με τίποτα!!

Δεν διαφωνούμε κατ'ουσίαν συμφωνούμε διαφωνωντας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όντως είναι διαφορετικά τα δεδομένα απο Θεσσαλονίκη παρά από  Αθήνα.
Ούτε εγώ θα πήγαινα Σόφια ταχτικά άν έμενα Αθήνα  ή όταν έμενα Αθήνα.
Δυστυχώς στην Θεσσαλονίκη εγώ δεν μπορώ να κυκλοφορώ ελεύθερα με ξέρουν πολλοί και δέν δίνω δικαιώματα σχολιασμού εδώ είναι ένα μεγάλο χωριό ακόμα.-  Άλλα τα δεδομένα της Αθήνας
ακόμη και στα γούστα και στην  επιλογή και στην ποιότητα και στην ποσότητα να διαλέγεις.

Επίσης όταν κάποιος κάνει ένα ταξίδι σε άλλη χώρα με σκοπό μόνο το σέξ είναι χαμένος σε κάθε περίπτωση ακόμη και την καλύτερη θεά να πετύχη, υπάρχουν και άλλα πράγματα που δένουν το γλυκό μιας καλής χαλαρωτικής απόδρασης.(Εξαιρείται το love story καμάκι)

¨αντε σε ζαλισα πάλι αλλά δεν πειράζει αφου δεν γραφει σχεδόν κανένας ας γράφουμε τις απόψεις μας οι ίδιοι και  οι ίδιοι.
φιλικά πάντα.

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχην πρεπει να ευχαριστησουμε τον φιλο jOHN για την ενημερωση που μας εκανε........μετα απο πολυ καιρο καποιος συναγωνιστης μας ειπε πως περασε(εκτος του allantalon kai tsvasilis)!!!!
να πω και εγω την γνωμη μου,αν ημουν Αθηνα μαλλον και εγω δεν θα πηγαινα Βουλγαρια...
αλλα μενω Θεσ/νικη(γεια σου πατριωτακι allantallon)και νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση η Βουλγαρια απο εδω.........οσες φορες πηγα(φυσικα με τον "καθηγητη" allantallon),περασαμε παρα πολυ καλα και γενικως συμφωνω με τον φιλο allantallon

johnxps

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες και εγώ περασα πάρα πολυ καλά!! Και εκτος αυτού θα ξαναπάω αρχες αυγούστου γιατι τα κοριτσια που γνωρίσαμε έχουν σπίτι Βαρνα και θα πάμε παρέα!! Γι αυτο επιμένω στο καμάκι!!! Απλα λέω οτι είναι καλό να συνδιάσεις την Βουλγαρία με ξεκούραση γιατί μονο για  :fuck2: δεν συμφέρει!!!

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
αφου συγχαρώ τους συναγωνιστές και ειδικα τον φιλο allantalon που μάς φέρεται και μάς πληροφορεί λες και είμαστε πραγματικά κολλητοί του, να σημειώσω ότι νομίζω πως το ταξίδι από αθήνα ΔΕΝ ειναι ιδιαίτερα ακριβό αν πάρεις φθηνά εισητήρια, δηλ. 140-160 γιούργια. μάλιστα, είναι και πολύ πιο ξεκούραστο από το να οδηγείς και να ξοδέψεις 100+ ευρά για βενζίνη + τη φθορά του αυτοκινήτου, πιθανά μπλόκα-σπασαρχιδιάσματα από βουλγαρόμπατσους κλπ...
σκεφτόμαστε με έναν φίλο να κάνουμε (επιτέλους) μια βόλτα σε κάνα μήνα, αλλά διστάζουμε, μήπως και μέσα στον αύγουστο είμασε μόνο εμείς, τα πεζοδρόμια και τα φανάρια στη σοφια...
φίλε allantalon, το μελαχροινό ευρέθη, έγιναν τα κονέ και αν έχω νεότερα θα σου πω  ;)
να είσαι καλα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σκεφτόμαστε με έναν φίλο να κάνουμε (επιτέλους) μια βόλτα σε κάνα μήνα, αλλά διστάζουμε, μήπως και μέσα στον αύγουστο είμασε μόνο εμείς, τα πεζοδρόμια και τα φανάρια στη σοφια...
φίλε allantalon, το μελαχροινό ευρέθη, έγιναν τα κονέ και αν έχω νεότερα θα σου πω  ;)
να είσαι καλα.

xμμμμμμμ :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
δύσκολος μήνας ο Αυγουστος δεν νομίζω οτι θα είσαστε μόνοι σας  στην Σόφια αλλά η πλάκα είναι ότι τα κορίτσια θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άντε και ΣΑΝΝΥ ΜΠΙΤΣ  Βάρνα - ΜΠΟΥΡΓΚΑΖ ανάμεσα.

το μελαχρινό ποιό μελαχρινό?????? απο όλα ???????????
εν πάση περιπτώση πάτε πρώτα με το καλό και μετά τα λέμε απλά μήν προετοιμάζετε την κατάσταση ένα μήνα πρίν διότι πιθανόν να ξεχαστή το θέμα κλείστα τα ραντεβού την τελευταία εβδομάδα μέρες που θα πάτε βλέπεις αλλάζουν πολλά σε ένα μήνα αυτά.....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παίδες και εγώ περασα πάρα πολυ καλά!! Και εκτος αυτού θα ξαναπάω αρχες αυγούστου γιατι τα κοριτσια που γνωρίσαμε έχουν σπίτι Βαρνα και θα πάμε παρέα!! Γι αυτο επιμένω στο καμάκι!!! Απλα λέω οτι είναι καλό να συνδιάσεις την Βουλγαρία με ξεκούραση γιατί μονο για  :fuck2: δεν συμφέρει!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΛΑ - Τέλος  αυτό ειναι το σημαντικότερο :
    (Παίδες και εγώ περασα πάρα πολυ καλά!! Και εκτος αυτού θα ξαναπάω αρχες αυγούστου)

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φίλε johnxps
Διαβάζωντας το πως περάσατε ανακαλύπτω ότι μας στερήσατε ενημέρωση φάσης καμακιού πως και τι έγινε δηλαδή η Γκαρσόνα και η φίλη της πρόσφεραν την παρέα τους :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb::grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: σε εσας λόγο του ότι σας γουστάραν ή και λόγο αμοιβής ???????
Με αυτές θα πάτε Βάρνα ??? ή έχασα κάτι ?????
Πάντως δέν ξέρω τι παίζει μέσα στην Βάρνα αλλά στο ΣΑΝΝΥ ΜΠΙΤΣ ειναι γαματα βέβαια μην περιμένεις Ελληνικές Θάλλασσες αλλά ποιός Ελληνας πάει στην παραλία τους αφου Ξεσχίζονται όλη τη νύχτα έως το πρωί που να βρουν την δύναμη για παραλία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι μήν γελάτε μας μετέφεραν παράπονο των σερβιτόρων στα ξενοδοχεία ότι οι Ελληνες ειναι οι μόνοι που πάνε την τελευταία στιγμή πρίν κλείσουν για πρωινό.
(σε σχέση με άλλες εθνικότητες που πάνε πρωί πρωί)
η απάντηση απο Ελληνα στον Μαίτρ αφού  εμείς  :knockinb: :knockinb: :knockinb: μέχρι το πρωί πως να προλάβουμε το πρωινό????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolias13

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[για 2η φορα λοιπον Σοφια με το "αφεντικο" allantalon,με αμαξι(την αλλη φορα "αφεντικο" με το δικο σου(αν δεν παθει τιποτα ΠΑΛΙ!!!!)).....Στο ιδιο ξενοδοχειο(Tsarsko Selo).....

[/quote]

για ριξε δ/νση για το ξενοδοχειο και αν μπορεις πως πηγαινει κανεις με το αυτοκινητο του φτανοντας σοφια

ευχαριστω εκ των προτερων!

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
τοτε...............ΒΑΣΪΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
[/quote]

:rockon: :rockon: :rockon: Εδω ειμαι αδερφια... Εχω φαει ομως χοντρη ηττα...  :headbang: :headbang: Με εχουνε στριμωξει αγρια και παω συνεχεια Αλβανια..... :headbang: :headbang: Οπως καταλαβαινεται... :knockinb: ΓΙΟΚ αυστηρη διαιτα και  :s&m_3: :s&m_3: Αγριο  :2funny: :2funny: :2funny:
Για κλαματα η κατασταση  :headbang: :headbang:

Καλα να περνατε παντα.... :dancing: :dancing:

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τοτε...............ΒΑΣΪΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

:rockon: :rockon: :rockon: Εδω ειμαι αδερφια... Εχω φαει ομως χοντρη ηττα...  :headbang: :headbang: Με εχουνε στριμωξει αγρια και παω συνεχεια Αλβανια..... :headbang: :headbang: Οπως καταλαβαινεται... :knockinb: ΓΙΟΚ αυστηρη διαιτα και  :s&m_3: :s&m_3: Αγριο  :2funny: :2funny: :2funny:
Για κλαματα η κατασταση  :headbang: :headbang:

Καλα να περνατε παντα.... :dancing: :dancing:

Που εισαι ρε Βασιλη??????Χαθηκες!!!!!ετσι κανει ο κοσμος????
Κουραγιο Βασιλη..........
Αντε να κανονισουμε για πανω εγω,εσυ και ο allantallon!!!!

Ζω γι'αυτην την μερα!!!!!!

Καλα να περνας

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γεια σας παιδια! ολα καλα? ελπιζω ναι...καμοια εκδρομουλα παιζει? δεν μπορεσα ρε γμτ να ερθω την προηγουμενη φορα >:(

nontasss

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά,

ένα μεγάλο ευχαριστώ στον allantalon!

έμεινα σόφια πριν λίγες μέρες και πήρα την Darina μετά από συμβουλή του..
ωραίο κοριτσάκι, υπάκουο, τα έδινε όλα!

κάθισε ένα τέταρτο παραπάνω απ'το κανονικό γιατί δεν τελείωνα και μάλιστα εγώ το παρατήρησα!
καμιά σχέση με τα εδώ δεδομένα..

ένας φίλος μου πήρε την tiffany- πιο καύλα και με σιλικονάτα βυζιά!

τι να πω, άξιζε και καραάξιζε σαν εμπειρία

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες ημουνα σοφια το σαββατοκυριακο που περασε.λοιπον καταρχην για οσους δεν ξερουν απο τα συνορα τα δικας μας εως και την σοφια ειναι 2 ωρες,δεν υπαρχει πλεον καθυστερηση στα βουλγαρικα τα συνορα διοτι και αυτοι κοιτανε πλεον μονο ταυτοτητες  τιποτα αλλο.επισης με το που περνατε τα συνορα σταματατε 10 μετρα πιο κατω σε ενα σαν διοδιο,εκει συναγωνιστες δηλωστε οτι θα πατε σαντασκι πληρωνετε 5 ευρω μονο,αν πειτε  για σοφια ειναι 20 δεν σας ελεγχει κανεις που θα πατε ειναι κατι σαν τελος για το αυτοκινητο.επισης πατε με οτι αυτοκινητο εχετε αφοβα,εμεις ανεβηκαμε με ενα ΑUDI A6(ελληνικες πινακιδες 2008 μοντελο)και δεν το δινουν ουτε σημασια.μειναμε στο hilton στη σοφια πολυ καλο ξενοδοχειο αλλα ακριβο.(120ευρω το δικλινο κρατηση μεσω ιντερνετ με πρωινο).βρισκετε στο ετεκα(ετσι λεγετε η περιοχη)ειναι απεναντι απο τα mc donalts.αφου καναμε τις δουλειες που ειχαμε, το βραδυ κατα τις 10 πηγαμε στο flocafe στη σοφια βρισκετε απεναντι απο το σερρατον ειναι στο κεντρο δηλαδη.καλος κοσμος,και πολυ ωραια μουνια και ντυμενα στην τριχα.οι περισσοτεροι βουλγαροι απαραδεκτοι απο ντυσιμο αλλα οι γκομενες στην τριχα ολες.παιζει δυνατη μουσικη σε σχεση με τα αλλα μαγαζια,αλλα ειναι καλα διοτι εχει και καλο περασμα απο εκει.βιζιτες να πω την αληθεια δεν πηραμε διοτι δεν υπηρχε χρονος.την αλλη μερα το πρωι κατεβηκα στην καφετερια του ξενοδοχειου και βρεθηκα τυχαια με 3 συναγωνιστες απο θεσσαλονικη,οι οποιοι ητανε για πορνοτουρισμο επανω,και μου εκαναν την εξης ενημερωση,μου ειπαν οτι η σοφια αυτο το καιρο ειναι αδεια και απο κοσμο,και απο πουτανες διοτι ειναι και εκει περιοδος διακοπων.οι συναγωνιστες εκαναν το εξης,αγορασαν μια εφημεριδα με αγγελιες απο σοφια(κατι σε στυλ αγγελιοφορου)και απο εκει επερναν τηλεφωνα σε πουτανες. (να πω οτι ο ενας ητανε φοιτητης παλια εκει και γνωριζε να μιλαει και να διαβαζει βουλγαρικα αψογα)μετα απο αρκετα τηλεφωνα βρηκαν μια γκομενα που δουλευει μονη τις,και τις ειπαν να βρει αλλες 2 και να πανε στο ξενοδοχειο,μετα απο καμια ωρα τους πηρε τηλεφωνο οι γκομενα και τους ειπε τις βρηκε.τις ξεκαθαρισαν απο την αρχη οτι αν ητανε μαπα θα τις εδιωχναν.τα μουνια τελικα ητανε καλα τρωγοτανε εδωσαν σε καθε μια απο 100 ευρω για 2 ωρες και μεσα στην τιμη ητανε συμφωνημενο να γινει και αλλαξωκολια με τις γκομενες,οπως και εγινε.αυτα προς ενημερωσει σας.

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστουμε,φιλε arcans για τις πληροφοριες σου........και εγω επιβεβαιωνω αυτα που λεει ο arcans για το αυτοκινητο.......δεν υπαρχει κανενα προβλημα να πατε με αυτοκινητο δικο σας!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
  Η διαμονή μου στο ξενοδοχείο ΧΡΑΝΚΩΦ συνοδεύτηκε από όλα τα καλά ....... Με το tower strip club εντός του ξενοδοχείου και τις άφονες επιλογές  για όλα τα γούστα ..

timoleon

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
στο  χρανκοφ καστλ  που ειναι στους προποδες τη
βιτοσα στο ντρακαλεφκι εμεινες  ?
ποσο κανει το δωματιο  ?
εχει στριπ μεσα ?
ψωνιζεις  ?
τιμες  ?

πες  τιποτα γιατι ανεβενω τη αλλη εβδομαδα

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
:rockon: Καλησπερα και απο εμενα....  :rockon:

Λοιπον allantalon & TSM εχουμε κανει απ'οτι βλεπω μεγαλο promotion σε DARINA & TIFFANY... :2funny: :2funny:
Πρεπει να ζητησουμε τα ποσοστα μας.... :2funny: :2funny:
Στο επομενο ταξιδι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: ΔΩΡΕΑΝ πρεπει να μας κατσουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα να περνατε ολοι...

Οποιος ξερει Αγγλικα ας διαβασει και το παρακατω αρθρο, πιστευω βοηθαει:

The economic crisis has affected the world’s oldest profession in the Bulgarian Black Sea resort of Sunny Beach.

The prostitutes at Sunny Beach,  have cut their prices to as low as €25 an hour or €40 for a night because of the lack of clients, the BGNES news agency reports.

The global economic crisis has caused a drop in the number of foreign tourists visiting top Bulgarian resorts. Some of the prostitutes are even reported to have left their pimps because they could not pay them "protection"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom