allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ρε κολοπαιδο.......που τις βρισκεις?????Μπραβο.φιλε.....ωραιο κοριτσι!!!!
Για σένα δεν έχει άλλες πληροφορίες μου το απαγόρεψε ο συνγωνιστής tsm.
Ρε κολοπαιδο.......που τις βρισκεις?????Μπραβο.φιλε.....ωραιο κοριτσι!!!!
1oν γραφε ελληνικα!(κανονας του φορουμ)sofia pos pigenete odikos i me aeroplano??poso kostizei gia 5 meres peripoy???
sofia pos pigenete odikos i me aeroplano??poso kostizei gia 5 meres peripoy???
Για σένα δεν έχει άλλες πληροφορίες μου το απαγόρεψε ο συνγωνιστής tsm.
αυτο ομως ειναι πολυ δυνατο!
Τιφφανυ........Τις βαζει ολες κατω και με διαφορα!!!!!
ALLADALLON ολα καλα? περνατε καλα βλεπω!!!και δυνατο εργαλειο το γκομενακι!!!ποσο παει το μαλλι? αδε το σαββατο την κανω και εγω για σοφια¨
Εισαι μια σουπια.......
Ετσι ξηγιεσαι στο φιλαρακι σου???για τον tsm,μην φοβασαι.....κανε σαν να ειμαι εγω...
Καλησπερα,συναγωνιστες.......θελω να σας αναφερω την εμπειρια αδελφικου φιλου που πηγε Σοφια και συναντησε την Tiffanyκαι επισης να σας πω και εγω μερικα πραγματα παραπανω(γιατι στο προηγουμενο ποστ δεν ειπα και πολλα για την Tiffany),,,,,,
(Για οσους δεν θυμουνται η δεν ξερουν,ειναι η παρακατω Κυρια)
Παιδια......η κοπελλα το «κατεχει» το αθλημα......αν δειτε τις κριτικες της ολες ειναι παρα πολυ καλες......ειναι μια κινητη Καβλα..Αν και ειναι «καινουργια» στο επαγγελμα,ειναι «φωτια»(μπορει και γι’αυτο να ειναι τοσο καλη)...μιλαω εκ εμπειριας και εγω......μπορει η 1η εντυπωση (οταν την βλεπεις εννοω)ΝΑ μην σου γεμιζει το ματι αλλα στο κρεββατι ειναι «μηχανη του σεξ».....και αντεχει στο «σκληρο» παιχνιδι.....δεν κανει πρωκτικο και το μονο «εξτρα» που κανει ειναι πεολειχια χωρις προφυλακτικο(OWO)...ειναι μια ψιλολιγνη κοπελλα με «σιλικονατο» στηθος(σε νορμαλ μεγεθος)..ωραιο σωμα...χρωμα μαλλιων καστανοκοκκινα(μετριου μηκους).....τα αγγλικα της καλα(μπορεις να συννεοηθεις....δεν ξερω αν ειναι θεμα «χημειας» αλλα εγω και ο φιλος μου περασαμε θαυμασια με την Tiffany.......οπως ειπα εκφραζω προσωπικη αποψη(εμενα και του φιλου μου).....Οι τιμες ειναι οι εξης:1 ωρα 50Ε,2 ωρες 100Ε,3 ωρες 125Ε,6 ωρες 200Ε,12 ωρες 350Ε,1 μερα 600Ε,2 μερες 1000Ε και καθε επιπλεον μερα 300Ε
για μενα,οποιος παει Σοφια,ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ!!!
Θελω να ευχαριστησω τον συναγωνιστη tsvasilis*που εισαι ρε φιλε,σε χασαμε)που μας «εδωσε» την Tiffany και τον φιλο allantalon(τον μεντορα μου,ποτε θα ετοιμασουμε τιποτα καλο;;;;;;)
καλο βολι........
ΡΕ 'εχω άδικο που φωνάζω και δυσανασχετό;;;;
εδώ και τρείς εβδομάδες με βομβαρδίζετε με πμ αλλά μούγκα στην στρούγκα;;;;;;;
σας έχω δώσει τηλέφωνα φωτογραφίες τιμές κλπ κλπ κλπ κλπ.
λοιπόν θα κρατήσω αρχείο και θά μπούν σε μπλάκ λίστ κοινή θέα πρός όλλους με γιούσερς που τους εδώθησαν πληροφορίες και δέν μας έγραψαν ούτε ένα σχόλιο θετικό ή αρνητικό δεν έχει σημασία αρκεί να γράψουν κάτι..... δέν τα θέλω σε πμ αλλά να τα ποστέρετε εδώ.
φιλάκια καλό καλοκαίρι
ΥΓ.Την άλλη εβδομάδα μάλλον πάω Τουρκία στην Πόλη όποιος ξέρει κάτι ας στείλη καμιά πληροφορία.........στο σχετικό θέμα.
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
προσεχε κακόμηρε έχουμε κι άλλου να δώσουμε χορηγίες διότι κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι θα πας για LONG MEETING με την έν λόγο κυρία και ότι το προσεχές σαββατοκύριακο είναι κλεισμένο για τριήμερο απο γεναίο Χορηγό Ελληνικής καταγωγής...
Διότι άν δεν είσαι εσύ Ούτε εγώ τοτε...............ΒΑΣΪΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Еμφανιστηκε αυτη η ψυχη?????ΒΑΣΙΛΗ!!!!!ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ????
Αλλανταλον.......μετα την τουρκια νομιζω οτι η ωρα να παμε για "πανω"..........τι λες???εχουμε καποιους "ανοιχτους" λογαριασμους πανω........κατι "αδοκιμαστα"...
Λοιπόν παίδες, θα σας πω τις δικές μου εμπειρίες από την Βουλγαρία σήμερα γύρισα έκατσα πέντε μέρες με άλλους δύο φίλους. Μείναμε στην Sofia στο Hotel Οlymp 4* σε σουίτα διπλή super και μας στοίχισε 156 leva η βραδιά !! Λοιπόν κατά την διάρκεια της παραμονής μας εκεί δεν συναντήσαμε ούτε έναν άνθρωπο που να μιλάει Ελληνικά, δυσκολευτήκαμε πολύ να μιλήσουμε Αγγλικά και με άτομα που ξέρανε!! Μπήκαμε περίπου σε 12-13 taxi και κανείς δεν ήξερε Αγγλικά για ελληνικά δεν το συζητώ!! Η ταρίφες ήταν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσούν για γυναίκες αν είχες την υπομονή να συνεννοηθείς μαζί τους!!! Ζητάγανε 50 ευρώ την ώρα για Μέτριες (φυσιολογικές) κοπέλες και 30 για άσχημες με ωραίο σώμα!!! Στην πόλη κυκλοφορήσαμε πάρα πολύ μέχρι τις πρωινές ώρες έκτος το ότι είναι μια πόλη σαν φάντασμα, άδεια όλη, δεν μας ενόχλησε κανείς γύφτος ΠΟΤΕ!!! Όλοι είναι πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν αρκεί να σε καταλάβουν!!! Tα καλύτερα stipt show είναι το Velvet-Kleopatra-Tatoo έχουν super γυναίκες αλλά πάρα πολύ ακριβά, ενδεικτικά (15 lev ποτό-20 lev απλός Χορός-45 lev το πότο για τις κοπέλες) καμία από αυτές δεν μπορείς να την πάρεις στο Hotel εκτός αν είσαι ζάπλουτος στην κυριολεξία!! Οι περισσότερες έχουν δουλέψει Ελλάδα, Κύπρο οπότε καταλαβαίνετε.. Εμείς πήραμε με 300ευρώ για 5 ώρες δύο κοπέλες (πιτσιρίκες) αρκετά καλές και πρόθυμες όπου μπορούσαμε να τις κάνουμε και τράμπα!! Μας έφερε ο Νταβάς τους, 3 και διαλέξαμε τις δύο, τις επόμενες μέρες πήγαμε μόνοι μας στα σπίτια που είναι και έτσι γλιτώσαμε τα ενδιαμεσιλίκια (έχω τηλ. Και διευθύνσεις από τα καλά) στα περισσότερα σπίτια θα βρεις κάποια για να γαμ.. απλά μην περιμένετε Τις θεές που ακούτε εδώ μέσα!! Εμείς κάναμε άνω κάτω την Sofia!! Την τελευταία μέρα πήγαμε στα Club που διασκεδάζει νεολαία!! Για μας μόνο αυτό αξίζει βρήκαμε αμέσως παρέα όλες παίζανε τρελά και αν είσαι και λίγο <<γρήγορος>> μπορεις να καταφέρεις πολλά χωρίς να πληρώσεις τίποτα!! Μετανιώσαμε που δεν πήγαμε από την πρώτη μέρα!! Από ρούχα τα παζάρια είναι χάλια!! Το Sofia Mall και το Sin City που είναι εμπορικά έχουν καλά πράγματα αλλά σχεδόν Ελλάδα υπάρχουν όμως και προσφορές, φαγητό πολύ φτηνό!! Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει να πας να γαμ. Βουλγαρία αν είναι μόνο αυτός ο σκοπός σου!!! Έχουν ανέβει πολύ οι τιμές δεν είναι όπως παλιά και οι γυναίκες το κάνουν με συνοπτικές διαδικασίες!! Τους έχουμε δώσει πολύ χρήμα και πουλάνε τρέλα τωρα!!! Καλά να πάθουμε!! Αφού είμαστε λαός της υπερβολής Αν δεν είχαμε πάει για να δούμε κάτι αυτοκίνητα που θέλαμε και είχαμε πάει μόνο για γαμ. Θα το είχαμε μετανιώσει σίγουρα!!!