Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν πειράζει αλλανταλλων, νεξτ ταιμ.
Αν θελεις τηλέφωνό μου, σε π.μ
Εγώ μένω για πρώτη φορά αυτή τη φορά στο Dedeman.
Με το που με έφερε ο γκρουμ στο δωμάτιο (μιλάει ελληνικά) με ρώτησε αν θέλω κορίτσι για αργότερα (!!).
Το κόστος όμως υψηλό για εμένα (για Βουλγαρία). 60 το κορίτσι και 20 η ρεσεψιόν. Γιούργια.
Δεν ξέρω τι θα ερχότανε, αλλά δεν τα δίνω. Ας τα βάλει εκεί που ξέρει. Στη ρουμανία που παλιότερα είχα πει σε ένα ξενοδοχείο στο γκρουμ πως ήτανε πολλά αυτά που ζητούσε, ξαναήρθε αργότερα με νέα τιμή.
Αν ξαναέρθει με καλύτερη τιμή θα σας τοπω.
Αν είναι κάποιος εδώ, είμαι διαθέσιμος. Γυρνάω την Πέμπτη αεροπορικώς το απόγευμα.

Καλημέρα φίλε μου
το έχω  το τηλεφωνό σου απο τις πληροφορίες της Μολδαβίας που μου έστειλες,
απλά δέν έκατσαν οι ημερομηνίες να βρεθούμε νέξτ τάιμ οπως λές.
Εχω κολήση ρε γαμώτο με μία δουλειά που πρέπει να παραδώσω αλλά μετά θα αράξω για μεγάλο χρονικό διάστημα έως την νέα χρονιά οπότε θα τα γαμήσω τα σεξοταξίδια παντού.

καλά να περάσεις + δουλειές από ότι ξέρω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάλλον θα ανέβω για ένα γρήγορο τσεκ άουτ τη Δευτέρα το απόγευμα και επιστροφή τρίτη ή Τετάρτη μεσημέρι  ανάλογα με την κατάσταση.
Ερωτας είναι αυτός τι να κάνουμε...... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• ivannina_edited.jpg
    ivannina_edited.jpg
    245,7 KB · Εμφανίσεις: 27

0nathan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Κανονίζω με έναν φίλο να ανέβουμε για τις 3-6.7.
Κοιτάζουμε για διαμονη. Εχει κανένας εμπειρία από επιπλωμενα διαμερίσματα;; πχ αυτο: Ποσο ασφαλή είναι; Γιατί από άποψη λειτουργικότητας σίγουρα βολεύουν καλύτερα απο ξενοδοχεία.
Όποιος έχει ορεξη ας έρθει μαζι!!! Στειλτε pm

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μάλλον θα ανέβω για ένα γρήγορο τσεκ άουτ τη Δευτέρα το απόγευμα και επιστροφή τρίτη ή Τετάρτη μεσημέρι  ανάλογα με την κατάσταση.
Ερωτας είναι αυτός τι να κάνουμε...... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
απιστευτη γυναικα....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
απιστευτη γυναικα....

Καμιά γυναίκα στον κόσμο δεν είναι απιστευτη φίλε μου όλες φτιαγμένες - βαμένες και περιποιημένες είναι αστέρια, και όσο καλύπτης τα ματαιόδοξα ονειρά τους,σκλάβες,χαλί να της πατήσης και να τις γαμήσης οπου και όπως θέλεις,
αλλά κάνε και το λάθος να το παίξεις ειλικρινά απένταρος και άφραγκος  να δείς για πότε θα γίνη Λούης........
ολες είναι πουτάνες όχι στο σώμα αλλά στην ψυχή.
Ενας φίλος Μακιγιέρ στην Τηλεόραση (είχα κάποια σχέση) έλεγε ότι μπορεί να μεταμορφώση την ποιό άσχημη γυναίκα σε κούκλα αλλά για μιά νύχτα το πρωί θα τρέχεις με χίλια....

Τώρα εσύ που είσαι μικρότερος σε ηλικία έχεις την ευτυχία να διαλέγης και όχι να σε διαλέγουν χτύπα λοιπόν γάμα  τρέχα* μήν φάς καμιά φλασιά και ερωτευτής την έβαψες....

*(στό τρέχα..... να είσαι Αρσενικός ΑΝΔΡΑΣ να καθαρίζεις την μπουγάδα και όχι σαν   
  κλέφτης ή αρσενική πουτάνα διότι έχουμε αρκετές και απο αυτές γύρω μας δέν φταίνε
  πάντα τα θυλικά).

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
για το λόγο του αληθές ώς προς την απίστευτη γυναίκα τσεκαρε αυτή την παραπάνω φώτο με αυτήν η ίδια γυναίκα είναι για να δείς και μόνοσου την διαφορά εμφάνισης στην φωτο.

Συνημμένα

• ivanin2.jpg
    ivanin2.jpg
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 31
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δές την και έτσι πρίν αλλάξη λουκ και έγχρωμους φακούς στα μάτια κλπ.......

Συνημμένα

• ivani3.jpg
    ivani3.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
΄Μου έστειλε και άλλες φωτογραφίες της αλλά άν τις παρουσιάσω θα την απομυθοποιήσω τελείως στα μάτια σας απλά όλλες αυτές στο εξωτερικό οι αλλοδαπές δέν έχουν το κόμπλεξ
των δικών μας Ελλεινίδων να μας στέλνουν μόνο της καλές φωτο και τις κακές να τις κρύβουν.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
για να μην ξεφεύγουμε λοιπόν όποιος μπορεί να το παίξη Γκρήκ  λάβερ έχει καλώς παίζει αυτό το σενάριο για πολλές ωραίες κοππέλες για τους υπόλοιπους παρτε αυτο
50 ευρω/ ωρα = 100 λέβα.

22 ετων 170 υψος 56 κιλλα διαθέσημη έως τις 20.30 μετά πάει σπίτι της.

Συνημμένα

• bebe[1].JPG
    bebe[1].JPG
    283,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • bebe2.jpg
    bebe2.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 56
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
επισης αυτό  ίδιες τιμές

24 ετων 168 ύψος 52 κιλλά

Συνημμένα

• estee.jpg
    estee.jpg
    163,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • estee2.jpg
    estee2.jpg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Και για άγρια γούστα  αυτό
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1244620644.jpg
    1244620644.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 57
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αντε για να ηρεμήσετε πάρτε  και αυτό οχι τόσο καλή στην εμφάνιση αλλά υπηρεσίες
GFE - 21 ετων  αδυνατη 165 50 κιλλά.

Συνημμένα

• sandra1.jpg
    sandra1.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • sandra2.jpg
    sandra2.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλήμέρα για σήμερα  - Πάμε να δουλέψουμε και λίγο διότι χωρίς χρήματα.........γιοκ κοκο
ακόμα και τα όνειρα έχουν κόστος.

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ>.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε ΄δεν πάτε καλά είναι δυνατόν να εμφανίστηκε η φωτό με τον αγριάνθρωπο που ξυρίζεται με τσεκούρι περισσότερες φορές απο ότι οι γκόμενες?????????????????????
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Πολύ προχωρημένους σας...............  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αντε για να ηρεμήσετε πάρτε  και αυτό οχι τόσο καλή στην εμφάνιση αλλά υπηρεσίες
GFE - 21 ετων  αδυνατη 165 50 κιλλά.
δεν είναι απαραίτητο να την γυρίσουμε απο μπροστά .Απο πίσω ειναι μιά χαρά. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :s&m_2:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν έχεις άδικο την πρότεινα στον φίλο που είμασταν μαζί για μιά ώρα και την κράτησε
δύο ώρες κάτι θα του έκανε θετικό κλίκ δέν μπορεί.............
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε αλλανταλον δε ξερεις τι λενε για το φερετζε και το φουστη? Και μετα αναρωτιεσαι γιατι εμφανισστικε πιο πολλες φορες απο το τεμαχιο που ειναι στα 4 .........ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι  :idiot: :idiot:            :headbang: :headbang: :headbang:        :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φιλε αλλανταλον δε ξερεις τι λενε για το φερετζε και το φουστη? Και μετα αναρωτιεσαι γιατι εμφανισστικε πιο πολλες φορες απο το τεμαχιο που ειναι στα 4 .........ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι  :idiot: :idiot:             :headbang: :headbang: :headbang:         :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ρε φίλε εγώ ξέρω οτι εδώ μας ενδειαφέρουν τα θυλικά τεμάχια  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
αλλά τόσο επιτυχία ο τσεκουράτος????????
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ρε ΄δεν πάτε καλά είναι δυνατόν να εμφανίστηκε η φωτό με τον αγριάνθρωπο που ξυρίζεται με τσεκούρι περισσότερες φορές απο ότι οι γκόμενες?????????????????????
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Πολύ προχωρημένους σας...............  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ο αγριανθρωπος ειναι γιγαντας της πυγμαχιας...μαλλον για boxing.tv μας βλεπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom