Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης εγώ δεν έχω την διαθεση να γράψω πολλές λεπτομερειες όπως ο TSM θα μοιράστώ με κάποιους φίλους που διατηρούμε επαφή εμπειρίες - γυναίκες - τηλέφωνα καθώς και δυνατότητα να ζήσουν έναν (ερωτα) μεγάλο.
Εγω ακόμη και στριπτιτζου και μάλιστα Λεσβία την έπεισα να ζήση τον ερωτα της ζωής της
μαζί μου (και χωρίς πληρωμή παρακαλώ σημαντικότατο) βεβαια και αυτό δεν είναι ανέξοδο
έχει το κόστος του  απλά αντι να σου τα τρώει το μαγαζί τα τρώτε μαζί με την γκόμενα.
(και είναι και αστέρι στην εμφάνιση)
Συμφωνείς TSM ????????  (θέλω επιβαιβαίωση.)

φυσικα και συμφωνω!!!Θελει και ερωτημα???Κανε το κουμαντο σου και εγω ειμαι εδω!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειστε και οι δυο μεγαλα αλανια.καλα κανετε και κρατατε τις καβαντζες μαγκες.επισης ενα εχω να πω.επειδη σε μια εξορμηση τελευταια που ειχα κανει πριν κανενα μηνα εκτακτος στην σοφια,επεσα και εγω σε μια τετοια μπαζοκατασταση,βρηκα πια πηγη καλη η οποια το τονιζο οτι ειναι ακριβη,αλλα χαλαλι διοτι τα μουνια εκει μεσα ειναι πρωτα.μεσα στο ξενοδοχειο σερατον λειτουργει στριπτιτζαδικο.΄(πιστευω ο αλλανταλον και ο τσμ να το εχουν ακουστα)πιστευω οτι εχει τα καλυτερα μουνια εκει αυτη τη στιγμη.αλλα μαγκες αν πατε εκει χαλαρα με τα ποτα τα κερασμενα στις γκομενες,διοτι πετσοκοβουν.καλα ειναι μετα το δευτερο κερασμενο στην γκομενα να κανετε τα κονε απευθειας με εναν υπευθυνο που ειναι εκει(ξερει ελληνικα απταιστα)να παρετε την γκομενα και δρομο.

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
:think: :think: :think:...και μετα απο ολα αυτα που διαβασα φιλοι συναγωνιστες... εγω ανεπιφυλακτα σας προτεινω για ΝΟΜΠΕΛ λογοτεχνιας...  :dancing: :dancing: και αν δεν μπορεσουν να το δωσουν και στους δυο... τουλαχιστον ο Φιλος μου ο TSM πρεπει να το παρει...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:think: :think: :think:...και μετα απο ολα αυτα που διαβασα φιλοι συναγωνιστες... εγω ανεπιφυλακτα σας προτεινω για ΝΟΜΠΕΛ λογοτεχνιας...  :dancing: :dancing: και αν δεν μπορεσουν να το δωσουν και στους δυο... τουλαχιστον ο Φιλος μου ο TSM πρεπει να το παρει...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνω για το βραβείο στον TSM αλλά οχι λογοτεχνίας αλλα κατι  άλλο με έπαθλο το αβαντάρ μου ρε γαμώτο  ντουρασελ δεν σταματούσε να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: τι διαολο μηχανάκι  έχει ή αδειασε κανενα φαρμακείο την αποθήκη με τα βιαγκρα ??????
απαπαπαπαπαπααααααααααααααα τι ειναι αυτο με την διαθεσή του  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
να φανταστείτε οτι τα ξημερώματα της δευτέρας 06.00 το πρωί δηλαδη το έψηνα να πάρη μια μικρή 20 ετων μαζι μας στο ξενοδοχείο δήθεν για αυτόν  για να μήν δώσω στόχο εγω στον ερωτά μου και ουτε μεζέ δεν με αφησε να τσιμπίσω την κρατησε για πάρτη του  :headbang: :headbang: :headbang: και εγω έμεινα με το  :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Α Χ Ο Ρ Τ Α Γ Ε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ειστε και οι δυο μεγαλα αλανια.καλα κανετε και κρατατε τις καβαντζες μαγκες.επισης ενα εχω να πω.επειδη σε μια εξορμηση τελευταια που ειχα κανει πριν κανενα μηνα εκτακτος στην σοφια,επεσα και εγω σε μια τετοια μπαζοκατασταση,βρηκα πια πηγη καλη η οποια το τονιζο οτι ειναι ακριβη,αλλα χαλαλι διοτι τα μουνια εκει μεσα ειναι πρωτα.μεσα στο ξενοδοχειο σερατον λειτουργει στριπτιτζαδικο.΄(πιστευω ο αλλανταλον και ο τσμ να το εχουν ακουστα)πιστευω οτι εχει τα καλυτερα μουνια εκει αυτη τη στιγμη.αλλα μαγκες αν πατε εκει χαλαρα με τα ποτα τα κερασμενα στις γκομενες,διοτι πετσοκοβουν.καλα ειναι μετα το δευτερο κερασμενο στην γκομενα να κανετε τα κονε απευθειας με εναν υπευθυνο που ειναι εκει(ξερει ελληνικα απταιστα)να παρετε την γκομενα και δρομο.

για το ΕΡΩΤΙΚΌ πιανομπάρ  ANGELS  ΄λές ?????
Θα πάει αντιπρώσωπος εντος της εβδομάδας που έχει κονέ με την μανατζερ και θα μάθουμε.
Πριν μερικούς μήνες που προσπάθησα να μπώ συνοδευόμενος με δύο γυναίκες μου είπαν τα σεκιούριτι οτι ήταν κλειστό και δεν μπήκα. Μάλλον τους ενόχλησε που συνοδευόμουν απο θυλικά.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
για το ΕΡΩΤΙΚΌ πιανομπάρ  ANGELS  ΄λές ?????
Θα πάει αντιπρώσωπος εντος της εβδομάδας που έχει κονέ με την μανατζερ και θα μάθουμε.
Πριν μερικούς μήνες που προσπάθησα να μπώ συνοδευόμενος με δύο γυναίκες μου είπαν τα σεκιούριτι οτι ήταν κλειστό και δεν μπήκα. Μάλλον τους ενόχλησε που συνοδευόμουν απο θυλικά.
οχι ρε αυτο ειναι αλλο.πλει μποι νομιζω το λενε το στριπτιτζαδικο.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω τωρα τι να πω? οτι ειμα γκαντεμης που δεν ηρθα? Φιλε αλλανταλον ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ μου μπραβο το τεμαχιο ειναι αξιο και καλο σου δινω τα θερμα μου συγχαρητηρια. (ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΧΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?).Παντως απο τεταρτη και μετα οποτε θες ξαναπαμε πανω γιατι το Managerακι απο το Angels με εχει φαει να ανεβω πανω ... και δεν μπορω να με παρακαλανε οι γυναικες

Αριγκαντέμη έχεις αποστολή να πάς και να με ενημερώσης τι παίζει δέν νομίζω οτι μπορώ ΣΚ αλλά για καθημερινή το συζητάω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οχι ρε αυτο ειναι αλλο.πλει μποι νομιζω το λενε το στριπτιτζαδικο.

το playboy  ειναι στο kempinski γαμάει και Γ-δέρνη στις τιμές αλλά γαμώ τις γκομενες φωτομοντέλα ετοίμασε 1200 λέβα την βραδυά.

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κατατοπιστικος φιλε! απο στριπτιζαδικο δεν ψωνισατε τελικα? μαθατε ποσο παει το μαλι πλεον εκει?στο καμασουτρα π.χ. απο το οποιο εχω και αναμνησεις....στο ιδιο συμπερασμα με εσας ειχα καταληξει και εγω οταν βρεθηκα εκει..απο την στιγμη που υπαρχουν οι χωροι που βλεπεις τι ψωνιζεις...γιατι να παιρνεις ρισκα με εντελως αγνωστα εσκορτς ...

Ζαχο......1 ωρα-150 λεβα,2 ωρες-300 λεβα,5 ωρες-500 λεβα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το playboy  ειναι στο kempinski γαμάει και Γ-δέρνη στις τιμές αλλά γαμώ τις γκομενες φωτομοντέλα ετοίμασε 1200 λέβα την βραδυά.
ναι ρε φιλε εχεις δικιο τα μπερδεψα.εχω παει και σε αυτο που λες.τσεκουριαζουν ασχημα εκει το ξερω,αλλα παιζεις σε μεγαλες κατηγοριες φιλε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μια και φτάνω σήμερα το απόγευμα Σόφια...έχει μείνει κανείς σας εκεί; Να πάμε για κανά καφέ το απόγευμα;

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω για το βραβείο στον TSM αλλά οχι λογοτεχνίας αλλα κατι  άλλο με έπαθλο το αβαντάρ μου ρε γαμώτο  ντουρασελ δεν σταματούσε να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: τι διαολο μηχανάκι  έχει ή αδειασε κανενα φαρμακείο την αποθήκη με τα βιαγκρα ??????
απαπαπαπαπαπααααααααααααααα τι ειναι αυτο με την διαθεσή του  :2funny: :2funny: :2funny:

Και να φανταστεις δεν ημουν και στα κεφια μου!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μια και φτάνω σήμερα το απόγευμα Σόφια...έχει μείνει κανείς σας εκεί; Να πάμε για κανά καφέ το απόγευμα;

οχι ρε γαμώτο το ήξερα οτι θα είσουν πάνω αυτή την εβδομάδα αλλά δεν γινόταν να μείνω έχουμε και κάποιες δουλειές να παραδώσουμε αλλοιώς μπικικινια γιόκ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Υ.Γ η εξεταστικη με γαμησε κ δεν μπορουσα να ειμαι κοντα σας στο trip...στην επομενη εκδρομη μην με ρωτησετε καν αν θα ερθω!

Μικρέ την επόμενη φορά θα σε πάρω σηκωτό θες δε θες τωρα δεν γινόταν τα είπαμε αυτά.

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι φιλοι Αλλανταλον και τσμ Βουλγαροκτονοι..... καθημερινη αμα ψηνεσαι ειμαι μεσα πχ σκεφτομαι να ανηφορησω σημερα μιας και επιτελουσ εχω ρεπο μεχρι αυριο απογευμα. Το Angles ειναι μεσα στο σεριτον ειναι κλειστο τωρα εδω και λιγο καιρο δεν μου ειπε η Εκατερινα (η μανατζερ γιατι) η τυπα αλλαζει τα ρεπα αλλων μανατζερ σε 2 αλλα μαγαζια του ιδιου ειδους. Αλλανταλον να σε παρω τηλ η θα ενοχλησω?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν πειράζει αλλανταλλων, νεξτ ταιμ.
Αν θελεις τηλέφωνό μου, σε π.μ
Εγώ μένω για πρώτη φορά αυτή τη φορά στο Dedeman.
Με το που με έφερε ο γκρουμ στο δωμάτιο (μιλάει ελληνικά) με ρώτησε αν θέλω κορίτσι για αργότερα (!!).
Το κόστος όμως υψηλό για εμένα (για Βουλγαρία). 60 το κορίτσι και 20 η ρεσεψιόν. Γιούργια.
Δεν ξέρω τι θα ερχότανε, αλλά δεν τα δίνω. Ας τα βάλει εκεί που ξέρει. Στη ρουμανία που παλιότερα είχα πει σε ένα ξενοδοχείο στο γκρουμ πως ήτανε πολλά αυτά που ζητούσε, ξαναήρθε αργότερα με νέα τιμή.
Αν ξαναέρθει με καλύτερη τιμή θα σας τοπω.
Αν είναι κάποιος εδώ, είμαι διαθέσιμος. Γυρνάω την Πέμπτη αεροπορικώς το απόγευμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom