Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πες μου λιγο ενα Κλαμπ Angels το ξερεις? Ειναι κωλομπαρο στριπ η κανονικο? Παιζει να ερθω για μια μερα την παρασκευη ισως να ανεβω απο την πεμπτη το βραδυ αργα αν η απαντηση σου ειναι η προσδοκομενη. Αν δεν ειναι Τανο-μερος εχω κανει πολυ καλο κονε για πες

Κλαμπ Angels ??????????? εγώ ξέρω αυτό  για call girls είναι

και αυτό το μπαράκι πανάκριβο μέσα στο ξενοδοχείο Σερατον.¨:

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ μαλλον αυτο ειναι το ειδα και γω χθες. Θα επιβεβαιωσω σημερα αλλα κατα 99% ειναι αυτο και εχω κονε με την Manager. οταν μπορεσεις παρε ενα τηλ να μου πειτε λεπτομερειεσ αναχωρησεις αν ερθω που το παλευω θα ειναι για 1 μερα ισως και λιγο παραπανω (μιση ακομα).

Darko4

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μέχρι και σήμερα υπήρχε μια μικρή ελπίδα οτι θα μπορέσω να κάνω και εγώ αυτό το ταξιδάκι που τόσο πολύ ήθελα, μαζί με τους έμπειρους -στα κατατόπια της Σόφιας και όχι μόνο- φίλους allantalon & TSM, αλλά τελικά κατά πως φαίνεται δεν τα κατάφερα λόγω ενός μακρινού ταξιδιού που σκοπέυω να κάνω σε μια βδομάδα απο τώρα και δεν μπορώ να λείψω και αυτό το ΣΚ. Να ευχηθώ να περάσετε ένα πολύ ωραίο και συνάμα διασκεδαστικό τριήμερο και να μην ξεχάσετε (είμαι σίγουρος πως δεν θα το κάνετε) να μας γράψετε τις απολαυστικές εμπειρίες σας.

ΥΓ. Τα χαιρετίσματα μου στην Tiffany, την οποία γνωρίζω μόνο απο τις περιγραφές σας και τις φωτογραφίες που παραθέσατε σε προηγούμενο post, ...κορίτσι που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.... ;)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια καλα να περασετε! δυστυχως αυτο το 3 ημερο δεν γινοταν να ερθω...φυσικα  περιμενουμε τις εντυπωσεις σας με ανυπομονησια.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Νομίζω οτι ειμαι ετοιμος να ερωτευτω παράφορα και να δηλώσω μόνιμος Σόφια έως και να παντρευτω αναφορά αναλυτική  μέσα στην εβδομάδα προς το παρόν παρτε μια ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ειναι μεγάλο μέγεθος η φωτο κ την εβαλα εδώ:

20hocn8.jpg

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ωραιο το οχημα αλλα δεν μας ειπες τι ειναι?biturbo!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
η κοπελα ειναι "εργαζομενη" ????

Μακάρι να ήταν εργαζώμενη που ενοεις εσύ διότι  θα καθαρίζαμε με 150 200 άντε 500 λεβα
αυτή είναι εργαζώμενη αλλα σε άλλα επίπεδα δεν αρκείτε μόνο με τισ καταθέσεις θέλει και την τράπεζα δική της
big brother  βουλγαρίας και βάλε ανέβηκαν οι μετοχές της ...

Ειναι δυνατόν να μήν σε τρελάνη αλλά κρατάω γερά ακόμη (i am ONASIS without money.)
αντε να της το εξηγήσης, τώρα πότε θα φάω το ξύλο δεν ξέρω μόνο.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μακάρι να ήταν εργαζώμενη που ενοεις εσύ διότι  θα καθαρίζαμε με 150 200 άντε 500 λεβα
αυτή είναι εργαζώμενη αλλα σε άλλα επίπεδα δεν αρκείτε μόνο με τισ καταθέσεις θέλει και την τράπεζα δική της
big brother  βουλγαρίας και βάλε ανέβηκαν οι μετοχές της ...

Ειναι δυνατόν να μήν σε τρελάνη αλλά κρατάω γερά ακόμη (i am ONASIS without money.)
αντε να της το εξηγήσης, τώρα πότε θα φάω το ξύλο δεν ξέρω μόνο.
φιλε αλανταλον εισαι αρχηγος. το μουνι ειναι πρωτο.ανοιξε το δρομο να περνουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα.κανε τα κουμαντα σου,ξερεις εσυ τι εννοω.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΡΚΆΝΣ R ????????

ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΏΣΑΝ ΤΑ ΝΟΎΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ  COPYRIGHTS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ????

Η ιΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
εχω κι αλλη

34ifd40.jpg

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΡΚΆΝΣ R ????????

ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΏΣΑΝ ΤΑ ΝΟΎΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ  COPYRIGHTS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ????

Η ιΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
εχω κι αλλη

34ifd40.jpg
ναι πηγα το κατοχυρωσα φιλε για τις μαιμουδες.

που τα βρηκες αυτα τα μουνια? τη τιμες παιζουν?σοφια ειναι τα μουνια?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σε καμια φωλια επεσες ρε μαλακα? που τα βρηκες αυτα τα μουνια?

Αρκάνς  ανάμενε να γυρίσω την Τρίτη πίσω με το καλο και θα αναφέρω πολλά σχετικα με τις τάνες και τα κολογκέρλς της Βουλγαρίας γαμώ τα μπάζα παιδιά τέλος τα τηλεφωνα απο σαίτ και κορίτσια που δεν τα ξέρουμε.
Βλέπουμε πρώτα και αποφασίζουμε ή καμακώνουμε ή αν όχι  καλύτερα :jerking: :jerking: :jerking:
υπομονή μεχρι να γυρίσω διότι τώρα ζώ τον Ερωτα της ζωής μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ουτε στον ροναλντινιο δε καθεται αυτη!!που παιζει αυτη ρε φιλε?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρκάνς  ανάμενε να γυρίσω την Τρίτη πίσω με το καλο και θα αναφέρω πολλά σχετικα με τις τάνες και τα κολογκέρλς της Βουλγαρίας γαμώ τα μπάζα παιδιά τέλος τα τηλεφωνα απο σαίτ και κορίτσια που δεν τα ξέρουμε μονο βλέπουμε ή καμακώνουμε ή καλύτερα :jerking: :jerking: :jerking:
υπομονή μεχρι να γυρίσω διότι τώρα ζώ τον Ερωτα της ζωής μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αναμενουμε την αφιξη σου φιλε.αντε μηπως δουμε καμια ασπρη μερα επιτελους.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ουτε στον ροναλντινιο δε καθεται αυτη!!που παιζει αυτη ρε φιλε?
σοβαρο μαλακα βρηκες. τι ειναι ο ροναλντινιο ρε?
μια τριχα απο τα αρχιδια του συναγωνιστη αλλανταλον ειναι.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σοβαρο μαλακα βρηκες. τι ειναι ο ροναλντινιο ρε?
μια τριχα απο τα αρχιδια του συναγωνιστη αλλανταλον ειναι.

Ασε Αρκάνς τις ξύρισα για να με γλυφη η γκόμενα,συμπέρασμα ούτε τριχα απο τα αυτά διότι δέν έχω τρίχες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom