Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πατε να ψησετε και μενα μου φαινεται..

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω μαγκες μπορω 12-14 ιουνιου αλλα αν κανονιστει πιο μετα λογικα δεν θα εχω προβλημα! ελπιζω δλδ ...

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να προτεινω και μια αλλη ημερομηνια;;;;για Τελευταιο Σ-Κ του Ιουνιου....27-28...

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Φίλε μου μην γραφεις κεφαλαια ειναι σαν να μας μαλωνεις,
1) οσο αφορα την αλεκς την θεωρω ακριβή και δεν τα αξίζει τα λεφτά της εδω ειναι το
το σιτε και οι φωτο απαραδεκτη κατ εμέ αλλά γουστα ειναι αυτά......

ok καλη η Αλεξ σχετικα.1 φορα την πηρα στο hilton στη σοφια.120 ευρο..τα γνωστα..οραιο στηθος στητο κ σφικτοΝο 3, σιλικονη( μου το πε).με χαλασε το γεγονος οτι ειχε ενα gel που εβαζε μεσα της για λιπανση γιατι ηταν στεγνη

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ok καλη η Αλεξ σχετικα.1 φορα την πηρα στο hilton στη σοφια.120 ευρο..τα γνωστα..οραιο στηθος στητο κ σφικτοΝο 3, σιλικονη( μου το πε).με χαλασε το γεγονος οτι ειχε ενα gel που εβαζε μεσα της για λιπανση γιατι ηταν στεγνη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δέν ειναι η μόνη πολλές το κάνουν  :s&m_1:και όντως και μένα με χαλάει αυτό. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σχετικά με την  Εξώρμηση πρός Σόφια μέχρι στιγμής μόνο ένας εκτός απο μένα μπορεί για την πρώτη ημερομηνία 12 έως 14 οπότε βλέπω να γίνετε στήν  δεύτερη ημερομηνία 19-21/06/09
στείλετε πμ για επιβεβαίωση στον TSM ή σε μένα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι συναγωνιστες......το αλλο Σ/Κ(19,20,21 Ιουνιου)ετοιμαζεται η 2η εξορμηση για Σοφια........Οσοι πιστοι προσελθετε.....στειλτε πμ σε μενα η στον allantalon....

anton0606

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Like
146
Πόντοι
0
ένα καινούργιο γραφείο από PLOVDIV ωραία κορυτσά καλο σέρβις έχουν και φτηνό hotel για 10λέβα  1 ώρα 100 λέβα τα γνωστά ταρίφες 00359******      Η στεφάνι μιλα και Ελληνικά  καλή τύχη

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ένα καινούργιο γραφείο από PLOVDIV ωραία κορυτσά καλο σέρβις έχουν και φτηνό hotel για 10λέβα  1 ώρα 100 λέβα τα γνωστά ταρίφες 00359******      Η στεφάνι μιλα και Ελληνικά  καλή τύχη

φιλε Anton........αυτο το γραφειο ειναι στο Plovdiv η στην Σοφια????Εχει καμια διευθυνση στο internet?

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι εγινε,ρε συναγωνιστες???Ανακοινωθηκε η εκδρομη αν δεν το πηρατε χαμπαρι.... :fuck2: :fuck2:

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απ'οτι φαινεται,φιλε allantalon...δεν θα εχουμε συμμετοχες για την εκδρομη!!!!

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε γμτ δε μπορω αυτο μπορουσα το προηγουμενο και το επομενο.  :headbang: :headbang: :headbang: τελικα δεν θα παιξει ποτε αυτη η εκροδμη γιατι μονος δε παω με τιποτα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε γμτ δε μπορω αυτο μπορουσα το προηγουμενο και το επομενο.  :headbang: :headbang: :headbang: τελικα δεν θα παιξει ποτε αυτη η εκροδμη γιατι μονος δε παω με τιποτα

:huh: :huh: ρε συ το προιγουμενο δεν μπορούσες αυτό μπορείς... αντε τεμπέλη έχεις αράξει εκεί στις όχθες των παταμίσιων μπάρ της περιοχής σου και δέν κουνιέσαι για πουθενά. Μήν  παραπονιέσαι
Οταν σε δώ θα σε  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Απ'οτι φαινεται,φιλε allantalon...δεν θα εχουμε συμμετοχες για την εκδρομη!!!!

NO PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Εμεις ξερουμε να περναμε καλα και μονοι μας.
  τα παρακάτω εικονίδια για την Τίφανυ έτσι για να μήν ξεχνιώμαστε.

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
:huh: :huh: ρε συ το προιγουμενο δεν μπορούσες αυτό μπορείς... αντε τεμπέλη έχεις αράξει εκεί στις όχθες των παταμίσιων μπάρ της περιοχής σου και δέν κουνιέσαι για πουθενά. Μήν  παραπονιέσαι
Οταν σε δώ θα σε  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Οχι ρε φιλε πραγματι εχω πηξει στη Δουλεια γιατι προσπαθουμε να τελειωσουμε για να ανοιξουμε συντομα ...ειμαστε ηδη εκτος χρονικων οριων. Θα προσπαθησω εστω μια μερα να ερθω.... νομιζετε δε θελω? :- :- :-    :headbang: :headbang: :headbang:  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε φιλε πραγματι εχω πηξει στη Δουλεια γιατι προσπαθουμε να τελειωσουμε για να ανοιξουμε συντομα ...ειμαστε ηδη εκτος χρονικων οριων. Θα προσπαθησω εστω μια μερα να ερθω.... νομιζετε δε θελω? :- :- :-    :headbang: :headbang: :headbang:  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αν μπορεσεισ,παλληκαρι μου θα περασουμε ωραια.......

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πες μου λιγο ενα Κλαμπ Angels το ξερεις? Ειναι κωλομπαρο στριπ η κανονικο? Παιζει να ερθω για μια μερα την παρασκευη ισως να ανεβω απο την πεμπτη το βραδυ αργα αν η απαντηση σου ειναι η προσδοκομενη. Αν δεν ειναι Τανο-μερος εχω κανει πολυ καλο κονε για πες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom