allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
δες εδώ την ανακάλυψε ο συναθλητής Tvasilis
σωστος! δυναμη φαινεται το μωρο..βουλγαρα ειναι? ετσι μου ρχεται να ξανανεβω μονο και μονο για να την παρω..δες εδώ την ανακάλυψε ο συναθλητής Tvasilis
αυτη ειναι κριτικη! βουλγαρα ειναι το αναφερει ο τυπος..και πρεπει να ειναι αψογη επαγγελματιας..και εδώ απο ξένο συναθλητη που του προτάθηκε να την πάρη (απο τον Βασίλη)
αυτη ειναι κριτικη! βουλγαρα ειναι το αναφερει ο τυπος..και πρεπει να ειναι αψογη επαγγελματιας..
παιδια καλησπερα απο σοφια...περναμε πολυ καλα εδω..θα σας τα πω αναλυτικα οταν γυρισω ελλαδα...
θελω να σας ενημερωσω σχετικα με στριπ κλαμπ fetish που ειναι στη vitosa...
να μην πατησει κανενας ελληνας εκει... διοτι το ποτο το γυναικειο το χρεωνουν οι γελοιοι 199 λεβα μινιμουν και επιμενουν.. το περιεργο ήταν οτι με το καλημερα μας μας ρωτησαν αν εχουμε πιστωτικες καρτες... (φανηκε ύποπτο εξ αρχης) στη συνεχεια ερχεται μια κερατοειδης ξανθια σκ.....νιτσα και προσπαθει να σε πεισει οτι παίρνοντας πριβέ με 199 λεβα μινιμουμ θα περασεις πολύ καλά... η απάντηση που πηρε ήταν αν πηδιεται αυτή με 50 λέβα... τσατίστηκε και μας αφησε ήσυχους να πιουμε τη μπίρα μας των 25 λεβα... μαγκες οι παλαιότεροι τα ξέρουν οπότε συμβουλή δεν χρειάζονται.. για τους νέους τολμήσαντες... μια λέξη... μακριά.
υπάρχουν καλύτερα κολόμπαρα με νορμάλ τιμές
καλούνται οι πασχοντες να αναφέρουν τα πάθη τους για να μαθαίνουν οι νέοι.
παιδια καλησπερα απο σοφια...περναμε πολυ καλα εδω..θα σας τα πω αναλυτικα οταν γυρισω ελλαδα...
θελω να σας ενημερωσω σχετικα με στριπ κλαμπ fetish που ειναι στη vitosa...
να μην πατησει κανενας ελληνας εκει... διοτι το ποτο το γυναικειο το χρεωνουν οι γελοιοι 199 λεβα μινιμουν και επιμενουν.. το περιεργο ήταν οτι με το καλημερα μας μας ρωτησαν αν εχουμε πιστωτικες καρτες... (φανηκε ύποπτο εξ αρχης) στη συνεχεια ερχεται μια κερατοειδης ξανθια σκ.....νιτσα και προσπαθει να σε πεισει οτι παίρνοντας πριβέ με 199 λεβα μινιμουμ θα περασεις πολύ καλά... η απάντηση που πηρε ήταν αν πηδιεται αυτή με 50 λέβα... τσατίστηκε και μας αφησε ήσυχους να πιουμε τη μπίρα μας των 25 λεβα... μαγκες οι παλαιότεροι τα ξέρουν οπότε συμβουλή δεν χρειάζονται.. για τους νέους τολμήσαντες... μια λέξη... μακριά.
υπάρχουν καλύτερα κολόμπαρα με νορμάλ τιμές
καλούνται οι πασχοντες να αναφέρουν τα πάθη τους για να μαθαίνουν οι νέοι.
[/quote
καριολη γαμα αβερτα εκει!! ¨ειμαι σιγουροσ οτι περνατα καλα! εστειλα και μηνυμα αλλα απαντηση δεν πηρα! περιμενω αναφορα!!!
Γεια σας Παλικαρια εχω καιρο να φανω αλλα με εφαγε η δουλεια .... λοιπον για την Εκδρομη ειμαι και γω μεσα αυτη τη φορα, αντε να παω και γω επιτελουσ Σοφια που δεν εχω παει ποτε....
να μην ξεχνιώμαστε VASILIAS τι έγινε βρήκες καμμιά ακρή με το εν λόγο θέμα??? είμαι στην αναμονή και περιμένω νέα σου.
Φιλαρακι σναφορα και κριτικες απο κοντα στν εκδρομη το υποσχομαι. Σλοβακια - Γαλλια ηταν παρισι εμεινα 1 μερα για δουλεια και 4 μερες Μπρατισλαβα για διασκεδαση..................Εσύ άν δεν δώσεις αναφορα για το ταξίδι που έκανες Ουγγαρία - ???? + Σλοβακία και ίσως λίγο απο Γαλλια Παρισι δεν θα πάς πουθενα.
Είσαι τιμωρία.
Φιλαράκι και ποιος δεν θέλει να γαμήσει την Εμίλια, έρωτας εδώ και χρόνια αλλά δυστυχώς είναι παντρεμένη με παιδί εδώ και 1-2 χρόνια
ωστόσο απόλαυσέ την εδώ
BTW τώρα είναι η καλύτερη εποχή για Βουλγαρία, ψήνομαι για μια βόλτα.
Φιλαρακι σναφορα και κριτικες απο κοντα στν εκδρομη το υποσχομαι. Σλοβακια - Γαλλια ηταν παρισι εμεινα 1 μερα για δουλεια και 4 μερες Μπρατισλαβα για διασκεδαση..................
Προτείνω 12 - 13 & 14 Ιουνιου - Βάζω αυτοκινητό και δέχωμαι +3 συναγωνιστές αν ειναι περισσότεροι να διαθέση και κανένας άλλος το αυτοκινητο του και φύγαμε.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ εξοδα ¨: ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Μεταφορα Εως Σοφια και επιστροφη (ΚΑΥΣΙΜΑ + διοδια ) = 100 ΕΥΡΩ
--------------------------------------------------------------------
Ηotel spa _ 2 ΝΎΧΤΕς x 55 euro = 110 ΕΥΡΩ
ΠΟΤΑ - ΦΑΓΗΤΑ - ΣΤΡΙΠ ΣΟΟΥ κλπ. = 100 ΕΥΡΩ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ 100 ΛΕΒΑ/ΩΡΑ (50 €)?????
----------------------------------------------------------------------
ΕΤΣΙ ΧΟΝΔΡΙΚΑ - ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 € ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ - ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΘΩ ΕΓΩ.
Φιλε allantalon.......αν το κανεις μια εβδομαδα μετα(γυρω στις 20 21 Ιουνιου),μπορω να βαλω και εγω αμαξι και να ειμαστε 2 αμαξια γεματα συναγωνιστες που να παμε παμω στην Σοφια και να γινει της !!!!Το Φανταζεσαι;;;Καλη Φαση....Τι λες;;;Μπορουμε να το κανονισουμε;;;
λοιπόν όσοι επιθυμουν να επισκεφθούμε Σόφια και να γίνουμε μια παρέα με στόχο την διασκέδαση άς δηλώσουν με πμ τις ημερομηνίες που μπορούν και θέλουν να Πάμε για δύο ή τρείς ημέρες.
α) 12 - 13 & 14 Ιουνιου
β) 19 - 20 & 21 Ιουνου.