Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δέν είσαι ο μόνος μήν ξεχνάμε τον Βασίλη να τις λέμε ότι αυτός μας την πρότεινε
μπάς και του δωρίση μπόνους σε χρόνο όταν την ζητά να τον επισκεφθή.
Νομίζω ναι Βουλγάρα ειναι το ονομα είναι ψευδόνυμο λογικά μην σε μπερδεύη.

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτη ειναι κριτικη! βουλγαρα ειναι το αναφερει ο τυπος..και πρεπει να ειναι αψογη επαγγελματιας..

Ετσι πρέπει να είναι άν κρίνω και απο την σημερινή επίσκεψη φίλων στην Βουλγαρία
που την συνάντησαν ειναι κατενθουσιασμένοι παρά την μακρόχρονη εμπειρία τους στην Βουλγαρία και τα μπάζα ή μή μπάζα που έβρισκαν

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτό που με ενοχλεί  είναι ότι πολλοί επισκέπτονται  την γείτονα χώρα
και εκτός απο δυό τρείς συναγωνιστές κανένας ποτέ μα ποτέ δεν μας έδωσε μια αξιολογη σύσταση παρα μόνο απο τις δικές μας εμπειρίες τι διάολο όλλοι σε μπάζα πέφτουν;;;;;;
Ντρέπονται να μας ενημερώσουν τι γινετε;;;;;;;;;;;;;;;
14000 επισκέψεις και μονο αυτές οι δικές μας επαφές είναι αξιόλογες;;;;;;;;;;;;;;;;
δέν γίνετε στατιστικά δέν στέκει αντέ ρε αδέρφια στείλτε καμιά αξιόλογη σύσταση
αντι να κάνουμε τζάμπα έξοδα προς διερεύνηση.

digkasgrip

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα απο σοφια...περναμε πολυ καλα εδω..θα σας τα πω αναλυτικα οταν γυρισω ελλαδα...
θελω να σας ενημερωσω σχετικα με στριπ κλαμπ fetish που ειναι στη vitosa...
να μην πατησει κανενας ελληνας εκει... διοτι το ποτο το γυναικειο το χρεωνουν οι γελοιοι 199 λεβα μινιμουν και επιμενουν..  το περιεργο ήταν οτι με το καλημερα μας μας ρωτησαν αν εχουμε πιστωτικες καρτες... (φανηκε ύποπτο εξ αρχης) στη συνεχεια ερχεται μια κερατοειδης ξανθια σκ.....νιτσα και προσπαθει να σε πεισει οτι παίρνοντας πριβέ με 199 λεβα μινιμουμ :headbang: θα περασεις πολύ καλά... η απάντηση που πηρε ήταν αν πηδιεται :pipa3: αυτή με 50 λέβα... τσατίστηκε :tickedoff: και μας αφησε ήσυχους :dancing: να πιουμε τη μπίρα μας των 25 λεβα... μαγκες οι παλαιότεροι τα ξέρουν οπότε συμβουλή δεν χρειάζονται.. για τους νέους τολμήσαντες... μια λέξη... μακριά.

υπάρχουν καλύτερα κολόμπαρα με νορμάλ τιμές
καλούνται οι πασχοντες να αναφέρουν τα πάθη τους για να μαθαίνουν οι νέοι.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παιδια καλησπερα απο σοφια...περναμε πολυ καλα εδω..θα σας τα πω αναλυτικα οταν γυρισω ελλαδα...
να μην πατησει κανενας ελληνας εκει... διοτι το ποτο το γυναικειο το χρεωνουν οι γελοιοι 199 λεβα μινιμουν και επιμενουν..  το περιεργο ήταν οτι με το καλημερα μας μας ρωτησαν αν εχουμε πιστωτικες καρτες... (φανηκε ύποπτο εξ αρχης) στη συνεχεια ερχεται μια κερατοειδης ξανθια σκ.....νιτσα και προσπαθει να σε πεισει οτι παίρνοντας πριβέ με 199 λεβα μινιμουμ :headbang: θα περασεις πολύ καλά... η απάντηση που πηρε ήταν αν πηδιεται :pipa3: αυτή με 50 λέβα... τσατίστηκε :tickedoff: και μας αφησε ήσυχους :dancing: να πιουμε τη μπίρα μας των 25 λεβα... μαγκες οι παλαιότεροι τα ξέρουν οπότε συμβουλή δεν χρειάζονται.. για τους νέους τολμήσαντες... μια λέξη... μακριά.

1) Καλά να περνάτε και έχετε δικιο ακόμη και εγώ δεν ενημέρωσα ποτε για τρεία κλάμπ
   τα οποία είχα εμπειρία και είναι προς αποφυγή παρόλα αυτά θα πρέπει να ξέρετε οτι 
   οι τιμες εκεί ξεφεύγουν ακόμη και απο τα ποιό ακριβά της Ευρώπης, θεωρούν οτι
   προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες :humpleg: :humpleg: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :kissass: :kissass: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: και αυτό κοστίζει.... :think: :think: :think: :think:

λοιπόν αποφύγετε να πάτε στα παρακάτω εκτός και άν σας τρώει κάτι στην τσέπη  :s&m_1: :s&m_1:

α)  Fetish Club €100+ 4 Vitosha Boulevard 02-9813663

β)  Playboyz €100+ Kempinski Hotel Zografski  02-9633964 

γ)  Taboo Club €100+ 12 Narodno Sabranie Sqr. 02-9870870

προσέξτε διότι μετα είναι αργά  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1

[/quote

καριολη γαμα αβερτα εκει!! ¨ειμαι σιγουροσ οτι περνατα καλα! εστειλα και μηνυμα αλλα απαντηση δεν πηρα! περιμενω αναφορα!!!

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας Παλικαρια εχω καιρο να φανω αλλα με εφαγε η δουλεια .... λοιπον για την Εκδρομη ειμαι και γω μεσα αυτη τη φορα, αντε να παω και γω επιτελουσ Σοφια που δεν εχω παει ποτε....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γεια σας Παλικαρια εχω καιρο να φανω αλλα με εφαγε η δουλεια .... λοιπον για την Εκδρομη ειμαι και γω μεσα αυτη τη φορα, αντε να παω και γω επιτελουσ Σοφια που δεν εχω παει ποτε....

Εσύ άν δεν δώσεις  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: αναφορα για το ταξίδι που έκανες Ουγγαρία - ???? + Σλοβακία και ίσως λίγο απο Γαλλια Παρισι  δεν θα πάς πουθενα. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Είσαι τιμωρία. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
να μην ξεχνιώμαστε  VASILIAS τι έγινε βρήκες καμμιά ακρή με το εν λόγο θέμα??? είμαι στην αναμονή και περιμένω νέα σου.

Φιλαράκι και ποιος δεν θέλει να γαμήσει την Εμίλια, έρωτας εδώ και χρόνια  αλλά δυστυχώς είναι παντρεμένη με παιδί  εδώ και 1-2 χρόνια :grin:

ωστόσο απόλαυσέ την εδώ

BTW τώρα είναι η καλύτερη εποχή για Βουλγαρία, ψήνομαι για μια βόλτα.

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ άν δεν δώσεις  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: αναφορα για το ταξίδι που έκανες Ουγγαρία - ???? + Σλοβακία και ίσως λίγο απο Γαλλια Παρισι  δεν θα πάς πουθενα. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Είσαι τιμωρία. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαρακι σναφορα και κριτικες απο κοντα στν εκδρομη το υποσχομαι. Σλοβακια - Γαλλια ηταν παρισι εμεινα 1 μερα για δουλεια και 4 μερες Μπρατισλαβα για διασκεδαση.................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φιλαράκι και ποιος δεν θέλει να γαμήσει την Εμίλια, έρωτας εδώ και χρόνια  αλλά δυστυχώς είναι παντρεμένη με παιδί  εδώ και 1-2 χρόνια :grin:

ωστόσο απόλαυσέ την εδώ

BTW τώρα είναι η καλύτερη εποχή για Βουλγαρία, ψήνομαι για μια βόλτα.

Δέν καταλαβα οι παντρεμένες απέχουν απο το σπόρ ????????????
Εγώ αν και δεν πάω με παντρεμένες και σε σχέση με το βιντεάκι θα έκανα μία εξαίρεση
στις συνηθειές μου ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φιλαρακι σναφορα και κριτικες απο κοντα στν εκδρομη το υποσχομαι. Σλοβακια - Γαλλια ηταν παρισι εμεινα 1 μερα για δουλεια και 4 μερες Μπρατισλαβα για διασκεδαση.................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλώς θα τα πούμε σύντομα................

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προτείνω 12 - 13 & 14 Ιουνιου - Βάζω αυτοκινητό και δέχωμαι +3 συναγωνιστές αν ειναι περισσότεροι να διαθέση και κανένας άλλος το αυτοκινητο του και φύγαμε.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ εξοδα ¨: ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Μεταφορα Εως Σοφια και επιστροφη (ΚΑΥΣΙΜΑ + διοδια ) =  100 ΕΥΡΩ
--------------------------------------------------------------------
Ηotel spa _ 2 ΝΎΧΤΕς x 55 euro                       =  110 ΕΥΡΩ
ΠΟΤΑ - ΦΑΓΗΤΑ - ΣΤΡΙΠ ΣΟΟΥ κλπ.                      =  100 ΕΥΡΩ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ :knockinb: :knockinb: 100 ΛΕΒΑ/ΩΡΑ (50 €)?????
----------------------------------------------------------------------
ΕΤΣΙ ΧΟΝΔΡΙΚΑ - ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  300 € ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ -  ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΘΩ ΕΓΩ.

Φιλε allantalon.......αν το κανεις μια εβδομαδα μετα(γυρω στις 20 21 Ιουνιου),μπορω να βαλω και εγω αμαξι και να ειμαστε 2 αμαξια γεματα συναγωνιστες που να παμε παμω στην Σοφια και να γινει της  :knockinb: :knockinb: :knockinb:!!!!Το Φανταζεσαι;;;Καλη Φαση....Τι λες;;;Μπορουμε να το κανονισουμε;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φιλε allantalon.......αν το κανεις μια εβδομαδα μετα(γυρω στις 20 21 Ιουνιου),μπορω να βαλω και εγω αμαξι και να ειμαστε 2 αμαξια γεματα συναγωνιστες που να παμε παμω στην Σοφια και να γινει της  :knockinb: :knockinb: :knockinb:!!!!Το Φανταζεσαι;;;Καλη Φαση....Τι λες;;;Μπορουμε να το κανονισουμε;;;

εξαρτάτε απο το ενδειαφέρον των συναγωνιστών είναι πιθανόν να έρθω και στις δύο εκδρομές ας δηλώσουν με πμ τις ημερομηνίες που θέλουν να το οργανώσουμε.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
λοιπόν όσοι επιθυμουν να επισκεφθούμε Σόφια και να γίνουμε μια παρέα  :grouphug: :grouphug: :grouphug: με στόχο την διασκέδαση άς δηλώσουν με πμ τις ημερομηνίες που μπορούν και θέλουν να Πάμε για δύο ή τρείς ημέρες.
α) 12 - 13 & 14 Ιουνιου
β) 19 - 20 & 21 Ιουνου.

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν όσοι επιθυμουν να επισκεφθούμε Σόφια και να γίνουμε μια παρέα  :grouphug: :grouphug: :grouphug: με στόχο την διασκέδαση άς δηλώσουν με πμ τις ημερομηνίες που μπορούν και θέλουν να Πάμε για δύο ή τρείς ημέρες.
α) 12 - 13 & 14 Ιουνιου
β) 19 - 20 & 21 Ιουνου.

Εγω μπορω 19,20,21 Ιουνιου.....ηδη εχω και 1 ατομο μαζι μου και "παιζεται" και ενα αλλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom