Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ζαχούλη (χαιδευτικό ειναι μην το παρεξηγήσης) δέν ξέρω τί εμπειρίες είχες πριν δύο χρόνια
αλλα οι τιμές ειναι αυτές και μάλιστα έχει  και φθηνότερες μάλλον δεν διαβάζεις όλλες τις αναφορές μας σχετικά με ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ εμπειρίες μας Για Σόφια.

πχ.
1)club RAi = 60 leva ανα ώρα = 30 ευρω = 2)Μπουρδελο κλάμπ  extacy 50 leva/ώρα = 25 ευρω = 3) 4)
άντε πολλά έγραψα τιμές απο 50 λέβα έως 150 λέβα την ώρα και αν την κρατήσης για τρείς ώρες υπολόγισε 250 λέβα δηλ 130 ευρώ. (μιλάμε για καλές εμφανίσιμες σε αυτές τις τιμές).

Εκτός άν μιλάς για τά στριπτιζάδικά τότε ναί οι τιμές είναι 150 λέβα την ώρα -
2 ώρες 300 λέβα - 3 ώρες 400 λέβα - 6 ώρες 500 λέβα.
ζαχουλης! καλο μου αρεσει..
φιλε οπως σωστα υπεθεσες μιλαω για στριπτιζαδικα οπου το επιπεδο ειναι καλο και κανεις πληρη εκτιμηση του τι παιρνεις..τωρα οι πηγες που δινεις δεν τις ξερω απλα κραταω μια πισινη γιατι καποια απο αυτα παραειναι φτηνεια....γενικα εκει παιζουν αρκετα και γυφτακια που τα βαζουν στην δουλεια...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ζαχουλης! καλο μου αρεσει..
φιλε οπως σωστα υπεθεσες μιλαω για στριπτιζαδικα οπου το επιπεδο ειναι καλο και κανεις πληρη εκτιμηση του τι παιρνεις..τωρα οι πηγες που δινεις δεν τις ξερω απλα κραταω μια πισινη γιατι καποια απο αυτα παραειναι φτηνεια....γενικα εκει παιζουν αρκετα και γυφτακια που τα βαζουν στην δουλεια...

Aκριβώς έτσι καλά τα πάς πλήν όμως θα σου πώ σίγουρα ότι δεν έχεις παρακολουθήση όλλο το θέμα μας για Σόφια αυτά τα έχουμε πεί σε προιγούμενες σελίδες και έχω συστήση σε όλλους
οτι ποτε δεν αγοράζουμε χωρίς να έχουμε δει το προιόν παντα επιλέγουμε κοπέλες που τις ξερουμε απο παλιές συναντησεις μας ή διαλέγουμε  απο τα στριπ κλάμπ τα οποία ειναι ακριβώτερα μέν αλλά ξέρεις τι παίρνεις και όχι γουρούνι στο σακί.
Τέλος θα σου πω ότι εγώ κατ επιλογή μου βέβαια και προς διερεύνηση νέων αστεριών για το μέλλον διαθέτω κάθε φορά 100 έως 200 λέβα και άν κάτση κατι καλό το έχω υπόψιν μου άν όχι δεν βαριέσαι έχασα 100 ευρω  το διασκεδάζω πάντως δεν χαλιέμαι εύκολα.

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Aκριβώς έτσι καλά τα πάς πλήν όμως θα σου πώ σίγουρα ότι δεν έχεις παρακολουθήση όλλο το θέμα μας για Σόφια αυτά τα έχουμε πεί σε προιγούμενες σελίδες και έχω συστήση σε όλλους
οτι ποτε δεν αγοράζουμε χωρίς να έχουμε δει το προιόν παντα επιλέγουμε κοπέλες που τις ξερουμε απο παλιές συναντησεις μας ή διαλέγουμε  απο τα στριπ κλάμπ τα οποία ειναι ακριβώτερα μέν αλλά ξέρεις τι παίρνεις και όχι γουρούνι στο σακί.
Τέλος θα σου πω ότι εγώ κατ επιλογή μου βέβαια και προς διερεύνηση νέων αστεριών για το μέλλον διαθέτω κάθε φορά 100 έως 200 λέβα και άν κάτση κατι καλό το έχω υπόψιν μου άν όχι δεν βαριέσαι έχασα 100 ευρω  το διασκεδάζω πάντως δεν χαλιέμαι εύκολα.
ισως κατι να μου εχει ξεφυγει..
παντως τι να σου πω 25 ευρω /ωρα μου βρωμαει η δουλεια...και βλεπω δεν εχουν καν φωτο ή εστω βασικες πληροφοριες σε ενα λινκ που ανοιξα...νομιζω η λυση των στριπ στην σοφια εστω λιγο πιο αλμυρη για τα δεδομενα εκει βεβαια ειναι αρκετα αξιοπιστη..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ζαχουλη να σου πω και γω την αποψη μου με την σειρα μου καθως εχει μαλιασει η γλωσσα μας και το πληκτολογιο να λεμε τα ιδια και τα ιδια καθε φορα!!
σε αυτα τα κρατη με 25 ευρω δεν βρισκεις κατι καλο!! συνηθως τσιγγανουλες κλπ!!
στα 50 ευρα θα βρεις κατι ισως πιο καλο! ενοειτε οτι οσο ανεβαινει το κασε τοσο καλυτερα αλλα μπορει να βρεις και μια με 100 ευρα η οποια να σου ειναι πολυ πιο ψυχρη σε σχεση με μια τανα των 50 ευρω η οποια θα σου ειναι πιο παιχνιδιαρα!!
ειναι και θεμα τυχης πιστευω!!
τωρα ο καθενας διαλεγει αναλογως με τα γουστα του και την τσεπη του  πρατει!!
τα παντα ειναι σχετικα!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ζαχουλη να σου πω και γω την αποψη μου με την σειρα μου καθως εχει μαλιασει η γλωσσα μας και το πληκτολογιο να λεμε τα ιδια και τα ιδια καθε φορα!!
στα 50 ευρα θα βρεις κατι ισως πιο καλο! ενοειτε οτι οσο ανεβαινει το κασε τοσο καλυτερα αλλα μπορει να βρεις και μια με 100 ευρα η οποια να σου ειναι πολυ πιο ψυχρη σε σχεση με μια τανα των 50 ευρω η οποια θα σου ειναι πιο παιχνιδιαρα!!
τα παντα ειναι σχετικα!
εγραψα εγω κατι διαφορετικο?ανεβα 3 ποστ επανω αυτο που γραφεις υπονοω και γω...μην επαναλαμβανομαστε..

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ισως κατι να μου εχει ξεφυγει..
παντως τι να σου πω 25 ευρω /ωρα μου βρωμαει η δουλεια...και βλεπω δεν εχουν καν φωτο ή εστω βασικες πληροφοριες σε ενα λινκ που ανοιξα...νομιζω η λυση των στριπ στην σοφια εστω λιγο πιο αλμυρη για τα δεδομενα εκει βεβαια ειναι αρκετα αξιοπιστη..

φίλε μου τα λίνκ που δίνω ειναι δοκιμασμένα κάποια μοντέλα παρόλα αυτά σου τα ανέφερα απλά σάν παράδειμα για τις τιμές.
Τα 25 ευρω την ώρα αντιστοιχούν σε κοπέλες απο μπουρδέλα όπου μπορείς να πάς να διαλέξεις όποια θέλεις και να την πάρεις μαζί σου στο ξενοδοχείο και όπως να έχει ότι πληρώνεις παίρνεις εμένα δεν μου άρεσε ποτέ καμία απο αυτές με αυτές τις  τιμές κοινώς μπάζα  είναι και άς είναι νεαρής ηλικίας.
¨Οπως είπε και ο  Θανος λαχείο ειναι η υπόθεση και ότι πολλές φορές ενώ έχεις πάρει ένα αστέρι σε εμφάνιση και τιμή αλλά στο κρεβάτι ειναι σκετο κρέας αγγούρι μηδέν συμετοχή
αχαρη πραγματικά μόνο σαν μπιμπελο να την κοιτάς και να τελειώνεις μόνος σου ποιό πολύ θα το ευχαριστηθείς.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τα παντα ειναι σχετικα!

:thumbsup: :thumbsup: - Ακριβώς έτσι - Ο παλιός ειναι αλλοιώς :thumbsup: :thumbsup:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
νικολακη οι δικοι μου ειναι σοφια. μου ειπαν οτι γινεται χαμοσ...πηραν την τιφφανυ και μια αλλη και τρελαθηκαν!τα ηπιε ολα! :rockon:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου τα λίνκ που δίνω ειναι δοκιμασμένα κάποια μοντέλα παρόλα αυτά σου τα ανέφερα απλά σάν παράδειμα για τις τιμές.
Τα 25 ευρω την ώρα αντιστοιχούν σε κοπέλες απο μπουρδέλα όπου μπορείς να πάς να διαλέξεις όποια θέλεις και να την πάρεις μαζί σου στο ξενοδοχείο και όπως να έχει ότι πληρώνεις παίρνεις εμένα δεν μου άρεσε ποτέ καμία απο αυτές με αυτές τις  τιμές κοινώς μπάζα  είναι και άς είναι νεαρής ηλικίας.
¨Οπως είπε και ο  Θανος λαχείο ειναι η υπόθεση και ότι πολλές φορές ενώ έχεις πάρει ένα αστέρι σε εμφάνιση και τιμή αλλά στο κρεβάτι ειναι σκετο κρέας αγγούρι μηδέν συμετοχή
αχαρη πραγματικά μόνο σαν μπιμπελο να την κοιτάς και να τελειώνεις μόνος σου ποιό πολύ θα το ευχαριστηθείς.
δεν μου κανει εντυπωση που ειναι ολα μπαζα..ειναι προκλητικα φτηνα για να ...ειναι αληθινα
φυσικα ειναι λαχειο αυτο το σπορ εχω γνωρισει και τις 2 οψεις του νομισματος και ξερω καλα..

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
νικολακη οι δικοι μου ειναι σοφια. μου ειπαν οτι γινεται χαμοσ...πηραν την τιφφανυ και μια αλλη και τρελαθηκαν!τα ηπιε ολα! :rockon:
ειδα φωτο τιφανις!! απιστευτο μωρο φαινεται...ποιο ειναι το κοστολογιο της ?ντοπια ειναι?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ωραιο κομματι φιλε-λαδωμενο κ τουμπανο!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Νομιζω θα τα δουλευει καλα τα 75 ουρια/ωρα.

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

πάρε και αυτές αλλά οι τιμές ειναι κατά   +50 λεβα σήμερα σε σχεση με τις τιμές που βλέπεις απο Δεκέμβριο του 2008

1/ωρα  150 λέβα
2/-'-  300 λέβα κλπ
λογικα καπου 100/ωρα..τα δινεις η δεν τα δινεις μετα?
οποιος εχει δοκιμασει ας ποσταρει καμια κριτικη να βγαλουμε τελικο πορισμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom