Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οποιος μπορεί ας ενημερώση με πμ Δεχόμαστε συμετοχές προς το παρόν 4  (3+1 εγώ)
Το ακουσε Πίτσι και Ιππότη ;;;; σας περιμένω........

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για κάντε και εδώ μια αναγνωριστική κατάθεση και ενημερώστε κάποιος επιτέλους
τι κάνετ και δέν;;;;;;;;;; :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΑΝτε πάλι παθητικοί εραστές πάρτε αλλό ένα ολοκαίνουριο μόλις βγήκε στον αέρα
δεν αναφέρει τιμές όμως .
Δοκιμάστε ρε και ενημερώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωστε μας.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ΑΝτε πάλι παθητικοί εραστές πάρτε αλλό ένα ολοκαίνουριο μόλις βγήκε στον αέρα
δεν αναφέρει τιμές όμως .
Δοκιμάστε ρε και ενημερώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωστε μας.

κατσε ρε μεγαλε..... πειραματοζωα ειμαστε?? γιατι δεν δοκιμαζεις εσυ??

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κατσε ρε μεγαλε..... πειραματοζωα ειμαστε?? γιατι δεν δοκιμαζεις εσυ??

Συνεχώς εγώ δοκιμάζω και ενημερώνω ρε φίλε απλά κουράστηκα να ενημερώνω μόνο εγώ....
ξέρεις πόσα πμ παίρνω για να τους δώσω τηλ και πληροφορίες υποσχόμενοι να γράψουν και μετά εξαφανίζονται;;;;
any way εγώ θα ανέβω αυτό το ΠΣΚ οπότε θα ελέγξω αλλά άν υπάρχει κανείς εκεί και δοκιμάση γιατι να μην μας ενημερώση αν είναι οκ ή φώλα η κατάσταση.
Ξέρεις τι επένδυση έχω κάνη σε χρόνο και χρήμα και ποσα μπάζα μου έχουν τύχη;;;
οπότε καλό είναι να ενημερώνη και κανένας ακόμη.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αλαν τα εχεις πει 1000 φορες...  :tickedoff:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
θελει μεγαλη προσοχη γιατι οι καταστασεισ εκει ειναι ακομα ζορικες!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ti  ενοείς ;;;;; κάντο ποιο λιανά και αναλυτικά.
Δική σου άποψη εμπειρία ή το άκουσες.
5 χρονια φοιτητης, 2 μεταπτυχιακο, ξερω αρκετα καλα τι παιζει, πας για μαλι και φευγεισ κουρεμενος και δαρμενος και αφραγκος, προσοχη μεγλη για οποιον παει και δεν ξερει ..

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
5 χρονια φοιτητης, 2 μεταπτυχιακο, ξερω αρκετα καλα τι παιζει, πας για μαλι και φευγεισ κουρεμενος και δαρμενος και αφραγκος, προσοχη μεγλη για οποιον παει και δεν ξερει ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑΙ + 10000000000000000.
Αυτό ισχύει για παντού και πάντα όχι μόνο Βουλγαρία.

ΔΕΝ μας διαφωτίζεις ποτε εισουν φοιτητης για ποτε μιλας ;;;;;;;;
δεν μας βοηθάς έτσι...... πες μας ποιό συγκεκριμένα  για αυτο είναι το θρέντ εδώ για να καθοδηγησουμε ή να ενημερώσουμε  όσο είναι δυνατόν τους φίλους μεσα απο τις εμπειρίες μας (ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ)οχι πριν 3 ή 5 ή 10 χρονια, που να πάνε να περάσουν καλά και που για  να αποφύγουν τις κακοτοπιες.
Γίνε λίγο αναλυτικός.

lariseosgeo

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
allan μην ακούς κανέναν, εδώ και κάποιους μήνες εσύ κρατάς το thread ανοιχτό. Παντως να ξέρεις ότι αν κάποιος ρωτήσει για κάτι και μετά δεν γράψει την εμπειρία του, δεν σημαίνει ότι δεν μοιράζεται την ιστορία του με μας απαρέτητα. Μπορεί απλά να μην του κατσε η φάση...

keep up the good work

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάγκες καλησπέρα
ΔΙΑΚΟΠΗ απο τα κοινά και έξοδοσ ΠΣΚ  Σόφια.
Για πρώτη φορά διαδρομή θεσσαλονικη - Σόφια 3,30 ¨ωρες  300 ΚΜ.
πολύ καλός χρόνος αλλά δεν ξέρω τι ηταν αυτο που άλλαξε πέρα αποτην νεα οδό που δώθηκε στο ύψοσ του Λαγκαδά.
Μετα΄την αφιξή μου και παρα τα τηλέφωνα και σμσ  δεν ανταποκρίθηκε κανενα νεο ΜΟντέλο στις
προσκλήσεις μου αλλά ούτε και απο τα παλιά  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
έτσι λοιπόν πήρα τους δρομους και αξερευνηση των γνωστών  γνωριμιων στρπ κλάμπ κλπ.
Το ΣΑββάτο το μεσημέρι ελπιζοντας να επικοινωνήση μαζί μου κάποια απο τις παλιές έστειλα και ενα σμσ στο ρεντ κλάμπ καθότι παλιος πελάτης και έκανα παραγγελια λοιπον μια κοπέλα ΞΑΝΘΙΑ 168 έως 175 50 -55 κιλλά 18-20 ετών για καμιά ώρα μου απάντησαν θετικά για τις 08.μμ
και όντως ρε παιδια ανοίγω την πόρτα και βλέπω ενα παιδί κατάξανθο οριτζιναλ όχι βαμένο με πράσινα μάτια και έμεινα παγωτο απο την εμφάνιση της το βαψιμό της όλα τέλεια μοντέλο πασσαρέλας εκ πρώτης όψεως δεν συζήτησα ούτε την τιμή ούτε τον χρόνο παραμονής της στο δωματιό μου τίποτα είναι το απολυτο θυληκό που μου ανεβαζει την λίμπιντο και τα σεξουαλικά μου όνειρα.
Σύμετοχή άπαιχτη να την γουστάρω όλο και ποιο πολύ να τελειώνω και να θέλω ξανά... να μην τα πολυλογώ η γκόμενα την πάτησε μαζί μου στην διαθεση και στην άνεση που την έκανα να νοιώθη  μετα απο τρείς εκτονώσεις και μία πίτσα + ένα γιάννη περιπατητη νεροφίδα στο ποτό και δύο ώρες στο δωμάτιο μου και άδειο το μίνι μπάρ λέει ότι θέλει να έρθη μαζί μου για νάιτ λαιφ στην Σόφια ανευ πληρωμής.
Εδώ είμαστε λέω συνενοούμε και με δύο συναγωνιστες που βρεθήκαμε στο τσαρσκο σελο χοτελ
και πάμε VERSUS club
Παιδια τι μουνοθυελα ήταν εκει μέσα;;; δεν μπορώ να το περιγράψω όπου και να γυρνούσες το
κεφάλι σου μουνάρες καλοντυμένες περιποιημένες κλπ εγώ συνοδευόμουν τα άλλα δύο παιδιά κανα μερικές επιδρομές αλλά ατύχησαν λόγο γλώσσας δεν μπορούσαν να συνενοηθούν.
Εγώ ήμουν μαρκαρισμένος συνεχώς απο την ΞΑνθιά που μου τριβόταν συνεχώς ώσπου δεν άντεξα και τις λέω πάμε να φύγουμε για το δωμάτιο σε θέλω εδώ και τώρα και έτσι έγινε
αλλά αυτη την σεςξουαλική διάθεση είχα χρόνια να την ζήσω μεχρι που την πήρα απο πισω και όσο φώναζε απο τον πόνο και την γκαύλα τόσο ποιο πολύ την ήθελα...
Μάγκες ρέστα καταπληκτικά για μένα αυτο το ΣΚ.

Τώρα την γκόμενα την πλήρωσα για τις δύο ώρες 200 λέβα για τις υπόλοιπες ώρες δεν την πλήρωσα αφου ήθελε να ήταν μαζί μου και δευτεροπηδήχτηκε μαζί μου άγρια γιατι γουστάριζε
άσχετα που αποσκοπή αυτό το ενδειαφέρον αλλά τίποτα δεν είναι τζάμπα αντι να πλήρωνα αλλά τόσα σε μιά άλλη βίζιτα τα φάγαμε μαζί απλά σε διασκέδαση.
ΤΑ ποτά στο μαγαζί 8 ποτα πλήρωσα 60 λέβα + 5 λέβα είσοδο το άτομο.
¨αν πέρναμε μπουκάλι που μάλλον συνεφερε θα πληρώναμε 80 λέβα το μπουκαλι και οι τεσσερις που πήγαμε.

Επίσης το μόνο μειόν η ηλικία της γκόμενας δεν ήταν 20 αλλά 30 ήταν τοσο όμορφη και εμφανίσημη που ήταν το τελευταίο που με ενδειέφερε ήξερε όμως να κάνη το σέξ διασκέδαση και απόλαυση
τέλος

ΥΓ. περιμένω αναλυτική αναφορά απο  skorpios4 που του έδωσε όση βοήθεια ήταν δυνατόν μεχρι και δίδυμο με 260 λέβα για δύο ώρες τι που πως τι έκανε περιμένωωωωωωωωωωωωωωωωω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ααααααααααααα
ΟΛα τα τηλέφωνα και οι επαφες που έκανα για το ΣΚ δεν ευδοκίμησαν μάλλον γιατι είχαν κανονήση το προγραμμά τους και μου απάντησαν σήμερα οπότε είπαμε την επόμενη φορά.

Τώρα για κάποιους φίλους που πήγαν χθες το βράδυ και δεν συναντηθήκαμε διοτι πήρα αργα τα μυνήματα ελπίζω να περάσουν καλά και έχω την περιεργεια να μάθω απο τον σκορπιο4 τι κάνανε γενικά και την αποψή τους.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
διδιμο 18χρονα κατα δηλωση τους  200 λέβα μία ώρα 260 λέβα / δύο ώρες
περιμένουμε αναφορά από σκορπιό4 παρτε μια ιδέα απο τις φωτο

Συνημμένα

• IMG_1437(2).JPG
    IMG_1437(2).JPG
    187,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • IMG7_1804.JPG
    IMG7_1804.JPG
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 41

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
allan φιλε δηλαδη περασες καλα κουφαλα....χαιρομαι.δες λιγο πμ

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan φιλε δηλαδη περασες καλα κουφαλα....χαιρομαι.δες λιγο πμ

που ειναι ρε το πμ;;;;;;;;;;;
Ναι πέρασα καταπληκτικά καλύτερρα δεν γινόταν απο την άνοιξη.... με το άλλο ξανθό
αυτο όμως ήταν όλλα τα λεφτα στην συμετοχή και την παρέα γκόμενα κανονική οχι μαλακιες και υποκρισιες έκανε αυτό που γουστάριζε (νομίζω).
Εγω πάντως περασα υπεροχα χαλάλι τα 400 ευρω της εξόδου.ΠΣΚ  all in.

Για Βουλγαρια μιλάμε πάντα έτσι;;;.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
που ειναι ρε το πμ;;;;;;;;;;;
Ναι πέρασα καταπληκτικά καλύτερρα σεν γινόταν απο την άνοιξη με το άλλο ξανθό
αυτο όμως ήταν όλλα τα λεφτα στην συμετοχή και την παρέα γκόμενα κανονική οχι μαλακιες και υποκρισιες έκανε αυτό που γουστάριζε (νομίζω).
Εγω πάντως περασα υπεροχα χαλάλι τα 400 ευρω της εξόδου.
ουτε τωρα το εχεις παρει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom